MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#104701 Re: Ten Adnrej je takovej legrační, co řekne - ale kluci a holky co bylo bylo.....

2017-03-16 14:07

#104699: - Ten Adnrej je takovej legrační, co řekne - ale kluci a holky co bylo bylo..... 

 Na to lze říct jediné: Odvolat Babiše, dokud to ještě jde, dokud netřímá v rukou absolutní moc, jako Stalin či Hitler, které začíná svými diktátorskými manýry stále více připomínat ! 

Podepište petici za Babišovo odvolání, dokud je to ještě vůbec možné! 

Oligarcha nesmí být ministrem financí, natož premiérem, jak to hrozí po volbách !

 


Nepřihlášený uživatel

#104702 Re: Re: Ten Adnrej je takovej legrační, co řekne - ale kluci a holky co bylo bylo.....

2017-03-16 14:58


Nepřihlášený uživatel

#104703 Oni jsou hluší, oni neslyšeli Stanjuru?

2017-03-16 15:03

Nákup korunových dluhopisů emitentem a vlastníkem emitenta neni nic jiného, než převedení zisku na osobu s nulovou daní, přičem ona osoba vlastní oba subjekty. 

Co tam chce Agrofert vysvěstlovat? Že to není explicitně uvedeno v zákoně o dani z příjmu? Ti jsou legrační. 

Agrofert popřel, že by se dopouštěl daňových optimalizací

Holding Agrofert, jehož vlastníkem byl donedávna ministr financí a šéf ANO Andrej Babiš, odmítl, že by se v minulosti dopouštěl daňových optimalizací. Skupina to oznámila v reakci na pochybnosti ohledně transakcí mezi holdingem a Babišem. Ten se po výzvě poslanců chystá věc vysvětlit ve Sněmovně. Podle Agrofertu je za kauzou předvolební boj.


Nepřihlášený uživatel

#104704 A pak že Andrej nevyužívá své noviny :-)......

2017-03-16 15:15

KOMENTÁŘ: Sobotka je v pasti. Tedy pokud není větší hráč, než jsme mysleli

 

 

 

 

 

Co udělá premiér Bohuslav Sobotka, pokud Andrej Babiš do konce dubna nevysvětlí své obchodní transakce? Moc možností nemá, pravděpodobně se nestane nic, zamýšlí se ve své glose komentátor MF DNES Miroslav Korecký.

 

 

 

....tohle je jasný komentář na objednávku. Korecký se tváří, že vůbec nerozumí podstatě věci tedy, že Andrej Bureš nakupoval dluhopisy, které emitoval Agrofert, který vlastnil. Vůbec se nezminuje o tom, že se do věci musí vložit finanční správa a začít konat tak, jak měla původně naplánovo už z prosince 2012, tedy doměřovať daň a doměřovat i rozdíl výše úroků, které pravděpodobně také na úrokem obvyklým. 

 

 

 

Andrej celou tuhle legraci spustil 28.12.2012 za 1,5 mld. a ještě mu dalších 1,5 mld. leží v trezoru, tedy se asi musel naprosto zbláznit. 

Nepřihlášený uživatel

#104705 Ten Andrej je opravdu legrační....

2017-03-16 15:17

Babiš prodal akcie své firmy Profrost Agrofertu skoro sedmkrát dráž než svojí manažerce 





  • Předseda hnutí ANO prodal v roce 2010 akcie firmy Profrost svému holdingu Agrofert za více než půl miliardy korun.
  • V témže roce ale prodával akcie stejné firmy mnohem levněji, manažerka Sokolová je v přepočtu získala téměř za sedminásobně nižší cenu.
  • Není také zřejmé, jaký podíl v Profrostu Babiš prodával. Pokud to bylo po navýšení základního jmění, nechal si zaplatit půl miliardy za zlomek firmy.



Nepřihlášený uživatel

#104706 Janeček včera špatně poslouchal předsedu rozpočtové výboru? ....

2017-03-16 15:20

Nemáte nás co úkolovat, vzkazuje Janeček poslancům, kteří žádají prošetření korunových dluhopisů

 
 
  • Šéf Generálního finančního ředitelství Martin Janeček nevyhoví poslancům, kteří po něm chtěli, aby finanční úřady prověřily majitele takzvaných korunových dluhopisů.
  • Podle poslanců existuje podezření, že se někteří majitelé dluhopisů jejich nákupem chtěli vyhnout placení daní.
  • Mezi nimi je i Janečkův nadřízený - ministr financí Andrej Babiš.

......řekl bych, že tímto svým prohlášením je už i druhou nohou v kriminále, tedy pokud samozřejmě takovou naprostou idiocii udělal. 

Poslanci Janečka neúkolovali, toho zúkoloval Sobotka, ale možná mu ještě dopis nedorazil :-). 

Na druhou stranu je klidně možné, že Andrej dohodl novou makroamnestii přimo u nacionálního komouše Miloše Zemana, to je vcelku reálná varianta :-)

Evropan

#104707 Re: A pak že Andrej nevyužívá své noviny :-)......

2017-03-16 15:33

#104704: - A pak že Andrej nevyužívá své noviny :-)...... 

Ať už si o premiérovi Sobotkovi myslím cokoli, tak v kause Bureš-Babiš je trochu v pasti. Když si ho nechá ve vládě, bude za slabocha, který se neumí vypořádat se zlodějem ve vlastních řadách. Získá tím maximálně klid od lžiprezidenta. No a když ho vyrazí, tak mu dá do ruky všechny předvolební trumfy. Bureš-Babiš bude opakovat své kecy o tom, že není politik, že si posvítí na rozkrádání, může útočit na vládu, ve  které byl a ještě se bude moci tvářit ublíženecky, což mu sežerou hlavně starší lidé. Sobotkovi v tuto chvíli vůbec nezávidím.


Nepřihlášený uživatel

#104708 A idnes ani slovo o tom, že by Janeček odmítl provádět kontroly korunových dluhopisů.....

2017-03-16 15:37

http://zpravy.idnes.cz/domaci.aspx

.....emitovaných a nakoupovaných stejnými fyzickými osobami. Ani náznak analýzy, že je naprosto evidentní vyvádění zisku na fyzickou osobu s nulovou mírou zdanění. 

Dnes je opravdu vidět, jak Babiš opravdu noviny nevlivňuje :-). 


Nepřihlášený uživatel

#104709 To se nebude líbit duševně impotentním voličům Zemana

2017-03-16 15:38

Aktuální info z nizozemských voleb: Vítá běžence a oslavuje EU. Volební úspěch slaví i „nizozemský Trudeau“

To je dnes ale krásný den. A tak i u nás budou ve volbách slavit úspěch proevropské strany vítající běžence. Nejlepší koalice by byla TOP 09, Zelení, LES (nová Bursíkova ekologická strana) a ODA. Ukázali bychom, že patříme do civilizované, to znamená západní části světa, reprezentované euroatlantickými organizacemi EU a NATO. Zloprcek v Kremlu by puknul vzteky :-)


Nepřihlášený uživatel

#104710 Re: Re: A pak že Andrej nevyužívá své noviny :-)......

2017-03-16 15:45

#104707: Evropan - Re: A pak že Andrej nevyužívá své noviny :-)...... 

 Do jisté míry to tak vypadá. 

Babiš ale zneužil a dále zneužívá politickou moc, pokusil se dokonce zahladit svojí velmi pravděpodobnou trestnou činnost tak, že by Sněmovna schválila  dodatečné zdanění dluhopisů. 

Je naprosto jasné, že ze sebe Andrej udělá obětí, nakonec jako každý zlodějíček, bude chtít ten jeho pytel blech udržet pohromadě, aby se tak mohl dělat i v ulicích s koblihou v ruce. 

Pochybuji ale, že potom, co celá věc byla velmi přehledně rozebrána ve Sněmovně, včetně odkazů na judikáty české a evropské o vyvádění zisku do míst z nízkou či nulovou mírou zdanění osobami spojenými, je i jeho straníkům naprosto jasné, že se dopouštěl velmi pravděpodobně trestných činů, neboť rozsah v jakém je to realizováno je gigantický. 

Janeček se zatím tváří, že to neslyšel, ale je nepochybné, že to slyšeli státní zástupci, kteří budou konat, když nebude konat Janeček a je dokonce pravděpodobné, že budou konat i když se Janeček vzpamatuje.  

Zatím je Janeček velký frajer i proto, že je možné, že Andrej dohodne (slibil) další makroamnestii. To co Babiš teď bude dělat je velmi snadno čitelné, dělá přesně to, co se dá očekávat především proto, že žádný jiný prostor nemá. 

Včera do Sněmovny nepřišel, protože ho nestihli připravit, nic složítého na tom není. Teď horečně hledají argumenty a myslí si, že když jeho jednání s dluhopisy není explicitně popsáno v zákoně o dani z příjmu, že to je jednání nejen morálně možné ale dokonce zákonné, jak dnes vyhlásil Agrofert.

Vysvětlit, že nedaní 90 mil. ročně, protože na to použil "trik" chce opravdu trošku slovní ekvilibristiku a nejde to udělat v jednom za hodinu, neb na takovou věc jsou voliči poněkud přecitlivělí. :-), ale nepochybuji, že z vysvětlení vyplyne, že je oběť, že to chtěl všechno dodanit, ale opozice mu v tom zabránila :-). 

Legrační je, že kdyby se ten jeho návrh přijal, emitent-vlastník by prostě vypořádal dluhopisy a nic by se zase nedanilo :-) 

Andrej už žádné trumfy nemá a už vůbec ne předvolební. Přestože je to problematika složitá, Babiš nedaní 90 mil. ročně a skoro miliardu za 10 let jen proto, že vlastnil emitenta dluhopisů, což je snadno komunikovatelný fakt, neb i volič Andreje chápe, že co svět světem stojí chtějí mít podnikatelé "holding" aby mezi firmami a ideálně i fyzickými osobami mohli přesouvat zisk tak, aby nakonec nezpaltili daně, ale ani jeho voliči toto neschvalují, v tom se Andrej velmi spletl, protože tím z jeho voličů udělal idioty a na to jsou obzvláště hákliví.

Nejde to vzít zpět. Není na to cesta, přestože se o to samozřejmě jeho tým pokusí. A to, že spustí mediální kolotoč, to je naprosto jasné. 

Medíálně to bude tak, že daň z 90 mil. tedy 13,5 mil x 5 let 67,5 milionu Andrej "věnuje" na charitu, to už nakonec vyhlásil a dokonce si už mohou "požádat" potřební i v tom je dnes zřejmé, jak je to pokrytecké, neboť o toto okradl stát, tedy občany této země, tedy nedává ani korunu ze svého. 

Navíc hloupě a upoceně se jedná jen o daň za 5 let, přitom má dluhopisy na 10 a ještě je k tomu byť asi mírně nadhodnocen úrok dluhopisů, tedy náklad na straně Agrofertu.  Babiš by byl první, kdo by předčasně splatil dluhopisy, aby je nemusel dle jeho vlastní změny legislativy danit. 

Babiš je dnes jen legrační šašek a vypadá jak upocený zlodějíček.  

Velká část jeho voličů se překrývá s voliči Miloše Zemana a to je část společnosti, která závidí nejvíce. 

 


Nepřihlášený uživatel

#104711 Skotsko a Severní Irsko budou platit eurem dříve, než Anglie vystoupí z EU....

2017-03-16 16:05

Mayová odmítá nové skotské referendum:

Britská premiérka Theresa Mayová odmítla snahu skotské vlády vypsat druhé referendum o odtržení Skotska od Velké Británie v důsledku brexitu. Podle Mayové není na nové hlasování správný čas a skotští voliči by se měly rozhodnout až po uzavření dohody o brexitu.


Nepřihlášený uživatel

#104712 Tohle je obzvláště velká legrace, neb pokud to opravdu udělal....

2017-03-16 16:20

Babiš prodal akcie své firmy Profrost Agrofertu skoro sedmkrát dráž než svojí manažerce

 
 
  • Předseda hnutí ANO prodal v roce 2010 akcie firmy Profrost svému holdingu Agrofert za více než půl miliardy korun.
  • V témže roce ale prodával akcie stejné firmy mnohem levněji, manažerka Sokolová je v přepočtu získala téměř za sedminásobně nižší cenu.
  • Není také zřejmé, jaký podíl v Profrostu Babiš prodával. Pokud to bylo po navýšení základního jmění, nechal si zaplatit půl miliardy za zlomek firmy.

....tak své manažerce prostě daroval rozdíl mezi skutečnou cenou (to je ta, na kterou má znalecký posudek a za kterou to prodal Agrofertu) a cenou za kterou to prodal svojí "manažerce" a z rozdílu je tedy potřeba zaplatit darovací daň, jiná možnost není. 

Další možností je, že cena byla v obou případech "správná", ale to se nejeví jako možné :-), přestože to samozřejmě Andrej bude dokládat vším možným a nemožným.  Pokud dokonce by se jednalo o fragment akcií a ne celou firmu (alespoň majoritu) za 500 mil. tak to bude obzvláště zábavné. 

Co je na věci nejzajímavější, že to přesně odpovídá Babišovu způsobu, jak nakládá s karuselem Agrofert, žije v představě, že když je to "celé jeho" tak přece takové věci klidně může dělat.

 Proč by nemohl rozdávat a prodáva "svůj" majetek za ceny za které se mu zlíbí? Právě proto, že z takových nákupů a prodejů je potřeba platit daň, nelze prodat dům 1 Kč a pak se tvářit, že z té jedné koruny zaplatím daň, to chápou i voliči Andreje Bureše Babiše :-).  

Korunové dluhopisy jsou jen další důkaz představy o tom, jak Babiš a jeho karusel Agrofert nakládá s placením daní. 

 


Nepřihlášený uživatel

#104713 :-) tak to opravdu, ale opravdu nikdo nečekal :-)

2017-03-16 16:25

Prezident se mnou nemá problém, řekl Babiš cestou z Hradu

Ministr financí Andrej Babiš (ANO) ve čtvrtek odpoledne navštívil na Hradě prezidenta Miloše Zemana. Politici spolu prý okrajově řešili současnou kauzu ohledně korunových dluhopisů. Zeman prý nemá s celou záležitostí žádný problém.

.....kdyby totiž s tím Miloš Zeman problém měl, tak by tam přece Babiš nejel :-).  Miloš Zeman taky neměl problém "prodat" 100 mld. ruského dluhu za neznámo kolik a neznámo komu, rozhodnutí vlády je dodnes utajované. Neměl dokonce ani problém vyměnit 46 % ze 14 mld. hotovosti MUS za 650 mil. jak by nyní mohl mít problém s Burešem :-). 

Důležité je, že s tím má problém Sněmovna, většina vlády a že s tím bude mít velký problém i finanční správa, až Janečkovi dojde, že už je vlastně oběma nohama v kriminále. 

Babiš ale svým vyjádřením sděluje, Miloš Zeman mne klidně makroamnestuje, když bude potřeba. 

Na druhou stranu,  může od Miloše Zemana za 14 dní slyšet nebo kdykoliv: "Andrej Babiš mi 16.3. na Hradě o korunových dluhopisech lhal" Zeman je starý prohnaný lhář a oportunista :-), pokud se mu to bude hodit, tak to klidně prohlásí. 

Tedy to proběhlo asi takto s nadsázkou a zkratkou: 

M: Nazdar Andreji ty zlodějský blbe.

A: Miloši ANO tě podpoří ve volbách

M: Nazdar Andreji příteli, víš že mohu makroamnestovat? 

A: Miloši proto jsem přišel. 

M: Skvěle tak té pražské kavárně ukážeme mojí moc, hlavně se neposer. 

A: To víše, že ne, nejsem Válková. 


Nepřihlášený uživatel

#104714 Dnes je na idnes přímo vidět, jak Andrej nezneužívá své noviny :-)

2017-03-16 16:49


Nepřihlášený uživatel

#104715 To si jistě poslanci velmi rádi přečtou a jistě se nad tím i rádi sejdou :-).....

2017-03-16 17:37

Babiš po schůzce se Zemanem slíbil, že své obchodní transakce vysvětlí poslancům písemně


    • Sněmovna po Andreji Babišovi žádá, aby do konce dubna vyvrátil v souvislosti se svými obchody se skupinou Agrofert vážná podezření z daňových úniků.

    • Pokud Babiš nesplní, premiér Bohuslav Sobotka by měl podle dokumentu vyvodit vůči Babišovi důsledky.

    • Babiš po schůzce s prezidentem Zemanem slíbil, že sněmovně své obchodní transakce písemně vysvětlí.

.....Andrej mluví, jedná, tváří se, jako zlodějíček, který byl chycen přímo při činu, prostě si vymýšlí a dělá ze sebe oběť. Standardní pachatel, nic zajimavého na jeho jednání vlastně není.  




Nepřihlášený uživatel

#104716 Opravdu super......

2017-03-16 17:48

Němci mají vítr na moři, my máme jádro, říká člen představenstva ČEZ

 
 
Polostátní energetická společnost ČEZ hledá cesty, jak se zbavit přílišné závislosti na „špinavém“ uhlí. Dvě své uhelné elektrárny, Tisovou a Chvaletice, nedávno prodala. „ČEZ se odklání od uhlí. Zaměřuje se na služby spojené s energiemi. A vynáší to,“ říká šéf divize obchod Pavel Cyrani.
 
....v dnešní době stavět deset let 2GW zdroj, pak do něj nakupovat 30 let energii, sajrat co vyprodukuje skladovat stovky let a zase desetiletí likvidovat tento 2GW zdroj zdroj, člověk si skoro říká, jestli ještě v ČR máme mozek v hlavách. 
 
Německo staví ročně !!!! 2,8 GW ve větrnících jen v regulovaném pásmu, k tomu 800 MW ročně v solárech. Temelín funguje ve jmenovitém výkonu 270 dnů v roce. Tedy je pravděpodobné, že ty větrníky co se postaví za rok, nic dalšího nepotřebují, dají se snadno aktualizovat např. po 15. letech na účinnější, lehčí, tišší, atd. vyprodukují stejné množství elektrické energie jako temelín.
 
Elon Musk je dnes schopen za 100 dní dodat 100 MW záložní bateriový zdroj!!!! Co bude dodávat, než by se potenciálně dostavěl 2GW jaderný zdroj, tedy za 10 let? 
 
Za čtyři roky vivinul přistávající první stupeň rakety na plovoucí plošinu na moři a naučil Ameriku jezdit auty na baterky. 
 
V ČR se možná od roku 2010  nenainstaloval žádný validní obnovitelný zdroj.  Německo nainstalovalo, pokud by fungovalo v režimu omezení -  19,6 GW ve větrnících a 5,6 GW v solárech. je dobré také říci, že Němců je cca osm krát více než Čechů a Temelín pokrývá  přibližně 1/2 spotřeby v ČR. 
 
 
 

 


Nepřihlášený uživatel

#104717 Bohužel popis toho co se dělo odpovídá komoušskému myšlení Andreje Babiše.....

2017-03-16 18:48

.....je to přece všechno moje, tak si to mezi sebou můžu prodovát za kolik chci a jak chci a kdy chci a především tak, aby se z toho neplatily žádné daně, vždyť je to přece stejně "všechno moje".  

Babiš prodal akcie své firmy Profrost Agrofertu skoro sedmkrát dráž než svojí manažerce

 
 
  • Předseda hnutí ANO prodal v roce 2010 akcie firmy Profrost svému holdingu Agrofert za více než půl miliardy korun.
  • V témže roce ale prodával akcie stejné firmy mnohem levněji, manažerka Sokolová je v přepočtu získala téměř za sedminásobně nižší cenu.
  • Není také zřejmé, jaký podíl v Profrostu Babiš prodával. Pokud to bylo po navýšení základního jmění, nechal si zaplatit půl miliardy za zlomek firmy.

....tedy je to dokonce velmi dobře uvěřitelné, emise a nákup korunových dluhopisů je přesně to samé. Skutečně každý by dokázal podnikat jako Babiš. 


Nepřihlášený uživatel

#104718 A co v rusákově, jaké tam mají metody těžby zlata?

2017-03-16 19:40

Držitel Nobelovy ceny chce zcela změnit světovou těžbu zlata

Britský vědec Fraser Stoddart se svým výzkumným týmem přišel na levnou a zároveň k přírodě šetrnou metodu těžby zlata. Jeho objev by tak v těžebním průmyslu mohl ukončit využívání jedovatých kyanidů, které už ve světě způsobily několik rozsáhlých ekologických katastrof.

Multikulturní obohacení

#104719 Jak se asi ten student, který střílel ve fr. škole, jmenoval?

2017-03-17 02:40

 Abdul, Ibrahim, Mustafa, Mohammed...

Evropan

#104720 Re: Jak se asi ten student, který střílel ve fr. škole, jmenoval?

2017-03-17 06:00

#104719: Multikulturní obohacení - Jak se asi ten student, který střílel ve fr. škole, jmenoval? 

Tebe je tady škoda. Ty bys měl pracovat u nějaké významné policejní organizace v zahraničí. Vždy jsi proti nim o krok napřed. Předpokládám, že i ten dědula co střílel na Moravě byl muslim a těch více než 600 znásilnění u nás mají na svědomí také muslimové. A ten útok na Petru Kvitovou? No také určitě nějaký Abdul. Ty jsi prostě takové naše Detektivní obohacení :)))


Nepřihlášený uživatel

#104721 Vítej báťuško Vláďo Iljiči Putine v USA..........

2017-03-17 06:15

Bývalého Trumpova poradce Flynna vyplácela ruská televize

Bývalý hlavní bezpečnostní poradce Bílého domu Michael Flynn dostal v prosinci 2015 od ruské státní televize přes 33 000 dolarů (825 000 korun) za účast v jejím pořadu. Další tisíce obdržel na pokrytí výloh a za jiné podobné akce. Vyplývá to z dokumentů, které ve čtvrtek ve Washingtonu zveřejnil výbor Sněmovny reprezentantů pro dohled a vládní reformu. Podle expertů může jít ze strany Flynna o porušení zákona.


Nepřihlášený uživatel

#104722 Komouši ale nejsou ruští trotlové tak to opravdu ani náhodou :-).....

2017-03-17 06:18

.....oni to všechno "ověřují" :-) v rusákově, jestli to můžou či mají ověřit. 

KSČM sdílí texty z dezinformačních webů. Články předtím ověřujeme, hájí se Filip

 


Nepřihlášený uživatel

#104723 Neřekl bych, spíše se občané Nizozemska nenechávají ohlupovat facebookem.....

2017-03-17 06:23

Sázka na Trumpovu vizi se minula účinkem, komentuje nizozemské volby politolog

.....jako se to stalo Američanům před volbou Trumpety. To bude daleko pravděpodobnější. Zafungovalo také, že propagandistický princip zvolení Trumpety je dnes v Evropě občanům vlastně pro smích, protože je směšný sám Trump. Pro myslící občany Evropy jsou navíc kroky Trumpa vlastně také směšné, neb se těžko dělá Amerika velkou, když v ní nebude mít zdravotní pojištění 64 mil. obyvatel, to je drtivé většině Evropanů také jasné. 

 


Nepřihlášený uživatel

#104724 Lampasácký učeň student "vysoké školy" Klementa Gottwalda, samozřejmě musí logicky .....

2017-03-17 06:26

.....skončit u Zemanovců, kde jinde by mohl skončit člověk co v 86 roce šel rovnou po absolvování gymnázia šel rovnou do lampasáckého učiliště. 
 
Exministr školství stane do čela středočeské kandidátky prezidentské Strany práv občanů. Několik let po minulé volbě začne znovu fungovat i sdružení Přátelé Miloše Zemana.

Když musel ministr Marcel Chládek končit ve vládě kvůli údajné šikaně podřízených, prezident Miloš Zeman se ho zastával. Dokonce relativizoval informace, které o nepěkném chování k zaměstnancům ministerstva školství přinášela média. Chládek sice nakonec kabinet nuceně opustil, našel ale azyl ve Straně práv občanů, jejímž je Zeman čestným předsedou.

 


Nepřihlášený uživatel

#104725 Jako vždy odporná manipulativní lež, co jiného čekat od nacionálního komouše Zemana......

2017-03-17 06:38

Zeman: Sněmovna není vyšetřovatel. Daňové podvody by měla zkoumat finanční policie

 

Sněmovna podle něj není soudce, žalobce ani vyšetřovatel a takovou kauzu nemůže řešit. „Já jsem prosazoval znovuobnovení finanční policie. Ta by měla zkoumat, zda došlo k daňovému podvodu,“ uvedl prezident. Kalousek by podle něho v případě podezření měl podat například trestní oznámení. „Nic takového se neděje, předvádí se tyjátr, poslanci hodiny a hodiny žvaní na jedné i druhé straně a za nimi leží desítky zákonů, které by se za tu dobu stačily projednat,“ řekl.

 

Oposmluvnímu zloději Zemanovi nic nebránilo ve vytvořní finanční policie v letech 1998-2002, oposmluvně tu rozkrádal republiku s nezaměstnanosti na úrovni 9 %. Sněmovna nejednala hodiny a hodiny. Za hodinu a půl bylo řečeno vše co řečeno bylo potřeba. Sněmovna hlasovala jednotně až na poslance ANO a za tu "druhou stranu" vystoupil jen Faltýnek a to ještě s naprostým blábolením. 

Zeman se jako vždy tváří jako idiot, co to nesledoval a nebo to idiot opravdu nesledoval, nebyl schopen sledovat, protože se zase ožral jako mužik. 

Sněmovna se může zabývat čímkoliv co se odehrává ve veřejném prostoru a korunové dluhopisy nakupovanými vlastníky emitentů je zlodějina ve veřejném prostoru, neboť jedním z těch, kteří tak čnili je ministr financí, což je opravdu absurdní stav. 

Každý z nás kdo podnikáme by chtěl svůj získ z právnické osoby převést na osobu fyzickou a ušetřit 19 % daní, neboť s.r.o nejdříve musí zdanit zisk 19% a následně ještě 15 % než jej vlastník může použít pro vlastní potřebu, ale neporušujeme zákon vydáváním korunových dluhopisů, neboť je jasné, že je to od určítého objemu dokonce trestné. 

Jak jsem psal včera, Zeman je lhář a oportunista ..... 

Zeman dodal, že on by na Babišově místě celou záležitost rovněž nechal vyšetřit finanční policií. „Když někdo něco složitě a často rozporně vysvětluje, tak se do toho zamotá jako ryba do sítě a není to příliš důvěryhodné,“ dodal prezident

......říká Babišovi "nech to vyšetřit" ale musíme na to dohlédnout, aby je náhodou nenapadlo postupovat podle judíkátů českých a evropských v této věci, musiš to nechat vyšetřtit, ale vyšetřování musíš mít po kontrolou, tak se to děla