MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#104726 Nacionální komouš Zeman v "akci"?

2017-03-17 06:43

Otázky, jež porodilo setkání Miloše Zemana s nejbohatším Čechem

Proč český prezident konzultuje svoje oficiální cesty do tří nejklíčovějších států světa – Spojených států amerických, Čínské lidové republiky a Ruské federace – s nizozemským podnikatelem českého původu Petrem Kellnerem? Patří finanční skupina PPF mezi oficiální připomínková místa pro vytváření zahraniční politiky českého státu?

Nová oposmluvní zlodějská banda na obzoru? 

 


Nepřihlášený uživatel

#104727 Jako vždy odporná manipulativní lež, co jiného čekat od nacionálního komouše Zemana......

2017-03-17 06:45

Zeman: Sněmovna není vyšetřovatel. Daňové podvody by měla zkoumat finanční policie

 

Sněmovna podle něj není soudce, žalobce ani vyšetřovatel a takovou kauzu nemůže řešit. „Já jsem prosazoval znovuobnovení finanční policie. Ta by měla zkoumat, zda došlo k daňovému podvodu,“ uvedl prezident. Kalousek by podle něho v případě podezření měl podat například trestní oznámení. „Nic takového se neděje, předvádí se tyjátr, poslanci hodiny a hodiny žvaní na jedné i druhé straně a za nimi leží desítky zákonů, které by se za tu dobu stačily projednat,“ řekl.

 

Oposmluvnímu zloději Zemanovi nic nebránilo ve vytvořní finanční policie v letech 1998-2002, oposmluvně tu rozkrádal republiku s nezaměstnanosti na úrovni 9 %. Sněmovna nejednala hodiny a hodiny. Za hodinu a půl bylo řečeno vše co řečeno bylo potřeba. Sněmovna hlasovala jednotně až na poslance ANO a za tu "druhou stranu" vystoupil jen Faltýnek a to ještě s naprostým blábolením. 

Zeman se jako vždy tváří jako idiot, co to nesledoval a nebo to idiot opravdu nesledoval, nebyl schopen sledovat, protože se zase ožral jako mužik. 

Sněmovna se může zabývat čímkoliv co se odehrává ve veřejném prostoru a korunové dluhopisy nakupovanými vlastníky emitentů je zlodějina ve veřejném prostoru, neboť jedním z těch, kteří tak čnili je ministr financí, což je opravdu absurdní stav. 

Každý z nás kdo podnikáme by chtěl svůj získ z právnické osoby převést na osobu fyzickou a ušetřit 19 % daní, neboť s.r.o nejdříve musí zdanit zisk 19% a následně ještě 15 % než jej vlastník může použít pro vlastní potřebu, ale neporušujeme zákon vydáváním korunových dluhopisů, neboť je jasné, že je to od určítého objemu dokonce trestné. 

Jak jsem psal včera, Zeman je lhář a oportunista ..... 

Zeman dodal, že on by na Babišově místě celou záležitost rovněž nechal vyšetřit finanční policií. „Když někdo něco složitě a často rozporně vysvětluje, tak se do toho zamotá jako ryba do sítě a není to příliš důvěryhodné,“ dodal prezident

......říká Babišovi "nech to vyšetřit" ale musíme na to dohlédnout, aby je náhodou nenapadlo postupovat podle judíkátů českých a evropských v této věci, musiš to nechat vyšetřtit, ale vyšetřování musíš mít po kontrolou, tak se to děla. 


Nepřihlášený uživatel

#104728 Až přijede nacionální komouš do USA, tedy pokud to vůbec bude.....

2017-03-17 06:48

Pro Trumpovo nařčení Obamy z odposlechů neexistují důkazy, shodl se senátní výbor

.....tak první co Trumpetovi řekne, že je to věc, s kterou se nemá zabývat senátní výbor a hodiny povídat ta či ona strana strana, že to ma vyšetřit policie :-)

 


Nepřihlášený uživatel

#104729 Bylo skutečně naprosto jasné, že bude kandidovat, když mu čínská televize zřídila pořad....

2017-03-17 06:50

Zemanova volební nekampaň odstartovala


 


 



  • Prezident nehodlá vést kampaň, tedy alespoň to tak tvrdí.
  • Jenže pravidelný pořad na Barrandově je ještě lepší než běžná kampaň. Zeman si v něm může říci, co chce. Oponenta v něm nepotká.
  • Celé to tak připomíná Putinův pořad Přímá linka, ten ale běží jen jednou ročně.



Nepřihlášený uživatel

#104730 Pokud je toto pravda, tak si Andrej naběhl, kontroluje všechny ostatní jen ne Agrofert :-

2017-03-17 06:59

„Takzvaným transferovým obchodům (obchodům mezi spřízněnými subjekty) se Finanční správa začala systematičtěji věnovat až po roce 2014 - po Babišově nástupu do úřadu,“ říká exšéf Finanční správy (dnes ve službách soukromého daňového poradce Apogeo) Jiří Žežulka

 

Za tohle Idnes Andrej opravdu nepochválí, ale co mohl dělat, idnes to museli z ihned opsat, včera vypadaly opravdu velmi podivně. 

Neférové obchody mezi spřízněnými či spřátelenými subjekty postihují kromě berních úředníků i soudy. Nemusí jít jen o daňové machinace, ale také o záměrné poškození jedné z obchodujících stran.

Například majitel strojírenské skupiny Vítkovice Jan Světlík je zatím nepravomocně odsouzen za to, že Vítkovice v roce 2008 koupily od jeho obchodního partnera Martina Ulčáka prakticky bezcenné akcie firmy Spojené slévárny za zhruba čtvrt miliardy korun. Žalobu v tomto případě podával minoritní akcionář Vítkovic, který se obchodem cítil poškozen. Pokud byl koupí Profrostu podobně poškozen Agrofert, nemá se kdo ozvat, protože firma plně patřila Babišovi.

Aneb komoušký přisput Babiše k podnikání, je to všecho moje, tak si s tím můžu dělat co chci, hlavní je nezaplatit daně. Pokud totiž bylo tak, jak je zatím psáno, tak poškozen byl stát, nikoliv Agrofert. 

 


Nepřihlášený uživatel

#104731 Prasečí očka budí nedůvěru....

2017-03-17 07:06

Donaldovi jsem kandidaturu spíš rozmlouvala, říká česká babička jeho dětí

....natož věty typu Done máš snad málo práce? :-)


Nepřihlášený uživatel

#104732 Zeman je prolhaný blb a dokonce veřejně říká "jak to má Babiš s Chovancem" vyřešit a ....

2017-03-17 07:23

Zeman: Zařadit "daňové podvody" Babiše na jednání Sněmovny byla drzost, poslanci jen žvaní

.... jak on je v tom podpoří. 

  • slovíčkaření o tom, jestli se bod má nazývat "údajné" daňové podvody, nebo podvody je právě ono bezpředmětné zvanění 
  • Sněmovna se tím zabývá, neboť policie nekoná a zabývala se tím především proto, že Babiš chtěl zneužít Sněmovnu předložil návrh "dodatečného zdanění" korunových dluhopisů nakupovaných osobami spojenými, čímž se min. pokusil vyhnout "pravděpodobnému" trestnímu postihu - Sněmovna skutečně tvoří zákony až podle těchto pravidel rozhodují soudy. 
  • politici na sebe navzájem obvykle nepodávají trestní oznámení, to Miloš Zeman velmi dobře ví, mimo jiné proto, že by nedělali nic jiného a protože to jsou oni, kdo tvoří pravidla, Zeman by je nařkl z toho, že nejdřív prosadili pravidlo - aby následně kriminalizovali své oponentny, což platí i v tomto případě. 
  • Nejednalo se ani náhodou o hodiny a hodiny žvanění - na obranu Babiše vystoupil jeho zaměstnanec a to ještě přitom polovinu doby mával pamfletem o Kalouskovi
  • Zeman se tváří, jako by vyšetřování a jeho objektivita závisela na tom, jak moc se dotyční politici mají či nemají v lásce a tím přesně Babišovi říká, "jak má vyšetřování" řídit společně s Chovancem. A první mediální část takového řízení už udělal - nemají se v lásce, tedy výsledek naprosto jasně bude objektivní. Asi proto je oba veze do USA společně :-), tedy pokud tam ten idiot opravdu odletí. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#104733 Trumpeta je legrační a Britanie už je globální škoda, že je zrovna v brexitu, ...

2017-03-17 07:49

.....jinak by Trumpeta nařknul z odposlouchávání EU :-)

Naprosto směšné. Britové popírají nové nařčení Bílého domu, že Trumpa sledovali oni

Britská tajná služba Vládní komunikační velitelství (GCHQ) popřela nové tvrzení Bílého domu, že za údajným odposloucháváním prezidenta Donalda Trumpa a jeho okolí v loňském roce stála právě ona. Britové to označili za nesmysl. Informovala o tom stanice BBC.

KUNDA SEM KUNDA TAM

#104734 ZEMAN TO JE MUJ PREZIDENT

2017-03-17 08:46


DIKY BOHU ŽE SE MILOŠ ZEMAN ROZHODL ZNOVA KANDIDOVAT NA PREZIDENTA

 


Nepřihlášený uživatel

#104735 Rusákov je legrační místo "drůžba" je to teď "feděrácija" :-)

2017-03-17 10:01

Začínají nové závody o Měsíc. Rusko se předhání s Čínou a USA, hledá kosmonautky

 

Rusko začalo verbovat kosmonauty, kteří by byli v nové vesmírné lodi schopni dobýt Měsíc. Ruská vesmírná agentura Roskosmos vyhlásila otevřenou soutěž, z níž má vzejít tým, který lodí Federacija doletí na oběžnici Země. Zapojilo se tak do obnoveného vesmírného závodu se Spojenými státy a Čínou, se kterými se budou předhánět, čí noha dříve stane na přirozeném satelitu naší planety.

 


Nepřihlášený uživatel

#104736 Vítej Zimolo mladý komunistický blbe a nejspíše velký zloději, kamaráde nacionálního komouše Zemana

2017-03-17 10:05

Pozemek na Lipně pro Zimolův dům za zlomek ceny? Hejtmanův známý ví, jak na to

Nové otazníky vyvstávají nad stavbou rekreačních domků, které staví v atraktivní části Lipna nad Vltavou na Slupečné na svých pozemcích Martin Bláha, ekonomický ředitel Nemocnice České Budějovice, jenž je i předsedou představenstva společnosti Jihočeské nemocnice. Jde přitom o stavbu mj. pro jihočeského hejtmana Jiřího Zimolu (ČSSD) a jeho náměstka Jaromíra Slívu (ČSSD).

.....čím to je, že se Zeman přátelí s feťáky, zloději, podvodníky a podvodníčky všeho druhu, co jich v této republice jsou. Na Hradě neexistuje osoba důvěryhodná a mezi jeho "přáteli" už vůbec ne. 

Jeho voliči by si o jeho přátele neopřeli ani kolo, neboť není přece ani pro ně normální, aby se přátelili se zlodějíčky, podvodníky, neplatiči daní, lháři atd. nebo snad ano? To by se to asi projevilo na preferencích Zemanovců, řekl bych. 

Kamarádi Zemana umí opravdu jen krást? 

Tím ale kolotoč změn neskončil. V květnu 2013 vznikla mezi oběma muži kupní smlouva o převodu nemovitosti. Na jejím základě získal Bláha zbývající šestou parcelu o ploše 574 metrů čtverečních na lipenské poměry za neuvěřitelnou cenu 100 000 korun, což je pouhých 175 Kč za metr čtvereční.

Kdyby byl Zimola a jeho kamarádiček jediní, tak dobrý, ale to je přece každý kdo je v blízkosti Zemana, tam opravdu nelze najít žádného slušného a poctivého člověka. 

Finanční správa musí v tomto případě jednozaně doměřit daň z prodeje nemovitosti, neboť je to přesně jak u Babiše, nelze prodat barák za 1 Kč a myslet si, že z toho nezaplatím daň. To opravdu možné není.

Zároveň musí dojít k tomu, že úředník katastru, který takovou smlouvu zaknihoval, musí být pohnát před kárné řízení, neboť zaknihoval podezřelou smlouvu bez toho, aby na ní upozornil. 

Zároveň musí být pohnán před soud i Zimolův kamarád, který se pokusil okrást stát o daň z prodeje nemovitostí, bez ohledu na to, kdo jí zrovna platí. 

 

https://youtu.be/I3ssx8Qxao0

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#104737 Stejně pomáhá Karel své manželce.

2017-03-17 10:23

Rychtář o své nové ženě: Pomáhá jí jako Bartošové (†48)!

 

Noblesa
Nepřihlášený uživatel

#104738

2017-03-17 10:24

Schwarzenbergova milenka dál vyvádí po hospodách: Zlitá pak prý utíká bez placení!


Nepřihlášený uživatel

#104739

2017-03-17 10:25

Karel Schwarzeneberg zaměstnává bulvární média. Ta si totiž stále všímají jeho nové přítelkyně Jany Vopěnkové, jíž nazývají v lepším případě „nahá Jana“, v tom horším rovnou „ramlice“, kterou naposledy vzal na romantickou večeři do indické restaurace. Server TN.cz píše, že se předpokládalo, že zveřejněné pornofotografie Janičky vztah neustojí, ale opak je pravdou.

 

TN.cz připomíná, že Jana Vopěnková pochází z malé obce Nepomyšl. Než se seznámila s Karlem Schwarzenbergem, stihla se zapojit do pornografických hrátek ve vesnické hospodě. Hrátky byly zachyceny na fotografiích a právě ty server TN.cz  nabízí čtenářům. Další více než choulostivé fotografie, které sever zveřejňuje, pocházejí prý už z Prahy. I tady se Jana Vopěnková totiž svlékala na jedné z diskoték a neváhala odhalit ani intimní partie.

Karel Schwarzenberg se ale nad podobné „malichernosti“ prý dovede povznést a svou mladou přítelkyni dál bere do společnosti a na romantické večeře. Z posledního večera v indické restauraci také existují záběry a jsou k vidění i na serveru TN.cz. Čtenáře však prý zajímají spíše ty choulostivé snímky. Přestože intimní místa Jany Vopěnkové znají kamarádi z hospody či diskoték a další stovky lidí je viděly v médiích, Karel Schwarzenberg galantně ignoruje nepříznivé zprávy a dál se věnuje své přítelkyni. Bulvár se však nemůže těšit na jeho komentáře, ani vyjádření Janičky Vopěnkové. Ta prý zrušila facebookový účet a odmítá komunikovat.

Blesk píše: Schwarzenberg s ramlicí na večeři. Kníže si dal afrodisiakum!

Snad žádná kuchyně neobsahuje tolik afrodisiak jako ta indická. „Dal si zeleninové phall,“ prozradil Blesku Ajher Kabir, majitel indicko-bangladéšské restaurace Curry Palace na pražské Letné. Phall je silná kari omáčka. A kari doporučuje východní medicína jako tutovku na podporu potence.

„Seděli tu asi třicet minut sami, věnovali se jen sobě,“ popsal Kabir romantický oběd, který proběhl pár dní po volbách. „Dokonce se nenechali ani vyrušit tím, když jsem si je vyfotil,“ dodal Kabir, který slavný pár poznal. Tentokrát exministra zahraničí jeho dívka, přezdívaná ramlice, zřejmě moc peněz nestála. Jejich oběd s kafem mohl vyjít tak na šest stovek. Jindy ale na Vopěnkové kníže prý nešetří.

Zaujal Vás tento článek? Posílejte nám svoje názory i podněty na ');! Těšíme se na ně.


Nepřihlášený uživatel

#104740 Re:

2017-03-17 10:45

#104739: -  

 Čtyři roky starý vymyšlený blábol z bulváru v diskusi o ubohosti a zločinnosti nacionálního komouše Miloše Zemana, tak to rozhodně zaujme, o tom nepochybuj :-)


Nepřihlášený uživatel

#104741

2017-03-17 10:58

Karlova kněžka lásky: Utrácí knížecí peníze v luxusních pražských módních salonech


 

Nepřihlášený uživatel

#104742

2017-03-17 11:13

Rodina Janičky Vopěnkové promluvila: Co na Schwarzenbergovu přítelkyni vytáhli?


 
CZEXIT!

#104743

2017-03-17 11:14

Češi jsu novodobí otroci a Česko je německý protektorát.


Nepřihlášený uživatel

#104744 Co na to manželka z nacistické rodinky?

2017-03-17 12:08

Karel Schwarzenberg má prý o 51 let mladší milenku!


Nepřihlášený uživatel

#104745 Šlapka je to jistě noblesní, že pražská kavárno? :-)

2017-03-17 12:10

KNÍŽE KAREL MÁ NOVOU HOLKU, JE TO TAK TROCHU ŠLAPKA


Nepřihlášený uživatel

#104746

2017-03-17 12:14

Schwarzenberg a jeho Janička Vopěnková: Kolik platí kníže za mladou lásku?


 
Zprávy z vyšší společnosti
Nepřihlášený uživatel

#104747 Vopěnková zná více ptáků, než hajný v lese.

2017-03-17 12:16

Pětadvacetiletá dívka, protloukající se životem mimo jiné i jako escort girl, doposud v Praze žila u své babičky. Redaktoři bulvárního deníku Blesk se vypravili do činžáku v pražské Michli, kde však zjistili, že babička Schwarzenbergova děvčátka již v bytě žije sama.

„Už tu nebydlí,“ odpověděla stručně na dotaz po své „slavné“ vnučce. O celebritce se však více rozpovídala její teta. Podle ní babička knížecí kamarádku vždy rozmazlovala. „Naše máma pro ni dělala, co jí na očích viděla. Tím má trochu podíl i na tom, že je Jana zvyklá mít vše,“ prozrazuje.

Spekulace o nákladném životním stylu mladé slečny potvrzují i informace, že Karel Schwarzenberg během dvou měsíců investoval do její spokojenosti bezmála čtvrt milionu. Podle internetového serveru Extra.cz se navíc zabydlela u Schwarzenberga v bytě. Oproti činžáku v Michli si tedy rozhodně polepšila.  


Nepřihlášený uživatel

#104748 Re: Vopěnková zná více ptáků, než hajný v lese.

2017-03-17 14:15

#104747: Zprávy z vyšší společnosti - Vopěnková zná více ptáků, než hajný v lese. 

 Proč ty neuvěiřitelné debility nepíšeš do diskuse na podporu nacionálního komouše Miloše Zemana? Tady tím můžeš zaujmout tak leda tvé ruské spolutrotly, kteří podporujete Miloše Zemana stejným lhaním, jaké používá on sám. 


Nepřihlášený uživatel

#104749 Re: Jako vždy odporná manipulativní lež, co jiného čekat od nacionálního komouše Zemana......

2017-03-17 16:18

V době opoziční smlouvy by návrh na zřízení finanční policie neprošel přes propiskového kleptomana. To jsi ty ožralé Kalouskovo prase zapomělo? A pročpak jsi ty ožralý dobytku Kalousku nepodal na Babiše trestní oznámení? Protože víš, že jenom blbě žvaníš? Já myslím také, že by to Babišovi v base slušelo, ale nic průkazného na něj nemám.

Nepřihlášený uživatel

#104750 Re: Re: Jako vždy odporná manipulativní lež, co jiného čekat od nacionálního komouše Zemana......

2017-03-17 16:32

#104749: - Re: Jako vždy odporná manipulativní lež, co jiného čekat od nacionálního komouše Zemana...... 

 Politici na sebe obvykle nepodávají trestní oznámení z prostého důvodu, vždy budou v podezření, že prosadí pravidlo ve Sněmovně, která by potenciálně mohlo být tedy použito ke kriminalizaci opozice. 

Komunistická a nacistká pakáž jste v tom přeborníci a i tím jste si samozřejmě velmi podobni. To samozřejmě nacionální komouš Zeman velmi dobře ví, ale také velmi dobře ví, že jeho voliči demokracii nerozumí. Pokud by jí totiž rozuměli, nikdy by ho nemohli zvolit. 

Je naprosto lhostejno, přes koho by to neprošlo, ve své podstatě to stejně nemá žádný smysl, Zeman tím jen vytvářel dojem, že samostantná instituce něco řeší, věci spíše kompllikuje, neboť kompetenční zákon pro samostatnou instituci by musel velmi pečlivě definovat hranici mezi "standardní policií" a "finannčí policii", přičem je to vlastně nesmysl, neboť ekonomická kriminalita, kterou by řešila finanní police, je pořád kriminalita. 

Další věcí je, že ekonomická kriminalita není jiná než obecná, principy kriminálního jednání jsou totožné a ve své podstatě se vlastně týkají jediného problému a to právě OSOB SPOJENŹCH - (otevřeně Babiš - Agrofert) nebo skrytě kdy dochází k dohodám mezi subjekty za účelem krácení daní či poškození konkurentů. 

Z toho co je o Babišovi a jeho jednání známe dnes je evidnentní, že jeho kroky osoby spojené finanční úřad prakticky vůbec neprověřuje a Babiš tedy masivně právě "obchody" mezi osobami spojenými uvenitř Agrofertu masivně okrádá stát - přitom to byl on, kdo občany naučil, co to je karusel -

on sám vlastně nejspíše největší karusel provozuje, ale žije v představě, že když je karusel "celý jeho" tak to není karusel a tudíž může v klidu jednat jako karusel, nic se neděje. 

Kalousek nemusí žádné trestní podání podávat, stačí když o trestné činnosti promluví ve Sněmovně, policie, státní zástupci musí konat. Trestná činnost činnost Babiše z toho, co proběhlo Snemovnou a objevuje se v novinách je evidentní. Je velmi zvláštní, že v Agrofertu nepřistála dnes Kobra a Ištván na Komárovi, je to velm nepochopitelné, stejně tak je nepochopitelné, že tam nepřistála kontrola z finančního úřadu, aby zjistila, jak osoby spojené unitř karuselu Agrofert okrádají stát - asi je o to bude muset explitně požádat premiér, tedy je explicitně upoznit na steno-záznamy ze Sněmovny.