MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Evropan (ten původní)

#104676 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Wilders má pravdu:

2017-03-16 07:34

#104674: Debil Pauk  - Re: Re: Re: Re: Re: Wilders má pravdu: 

 Tak Kchárl je polorozpadlá chciplotina, která sem chce natahat osmdesát tisíc muslimáků, ten by nedostal můj hlas ani kdybych byl v kómatu! Při tvé prudký inteligenci to asi nepochopíš, ale co? To není má chyba, Pauku!


Nepřihlášený uživatel

#104677 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Wilders má pravdu:

2017-03-16 08:24

#104676: Evropan (ten původní) - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Wilders má pravdu: 

 Něco tvoje ubohost mění na příspěvku na který reaguješ? Tobě není zřejmé, že mluvíš z cesty? Proč nepíšeš ty svoje hlouposti do diskuse příznívců nacionálního komouše Miloše Zemana, tam ti přece všichni budou gratulovat, tleskat, plácet tě slovně po zádech, jaká jsi hlava. 

 

Evropan (ten původní)

#104676 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Wilders má pravdu:

2017-03-16 07:34:58

#104674: Debil Pauk  - Re: Re: Re: Re: Re: Wilders má pravdu: 

 Tak Kchárl je polorozpadlá chciplotina, která sem chce natahat osmdesát tisíc muslimáků, ten by nedostal můj hlas ani kdybych byl v kómatu! Při tvé prudký inteligenci to asi nepochopíš, ale co? To není má chyba, Pauku!


Nepřihlášený uživatel

#104678 Re: Re:

2017-03-16 08:25

#104650: - Re:  

 

Ty žiješ v představě, že se členové ANO StB budou chtít podílet na jeho velmi pravděpodobné tresné činnosti? Myslíš, že členové ANO nepochopili, v čem je problém a jak gigantický průšvih to je? Ty jsi neviděl přenos ze Sněmovny? Ty jsi neviděl ubohé vystoupení Faltýnka? Ty myslíš, že během několika málo hodin to nebude řešit policie a státní zástupci, kobra a finanční správa?  

Pokud to finanční správa nezačne během několika hodin šetřit, nezačnou kontroly, tak je Janeček už i druhou nohou v kriminále. Dokonce je velmi pravděpodobné, že Janeček osobně bude podepisovat v nejbližších hodinách trestní oznámení na Babiše, pokud se mu on sám bude chtít vyhnout. Nedivil bych, kdyby už zítra nepřišel do úřadu, i takové řešení může zvolit, ale odpovědnosti za nekonání v minulých letech se nezbaví. 

Členy ANO StB možná přeceňuješ v loajalitě k pravděpodobnému zločinci a určitě podceňuješ jejich inteligenci, byť samozřejmě pro spoustu lidí bylo ANO vždy především ANO StB, tedy vždy to bylo velmi podivné uskupení. 

Myslíš, že by každý z nich nechtěl mít dvě firmy - v jedné vyrobit náklad tím, že do druhé pošlu zisk, když ta druhá se daní 0 %, tak to by skutečně dokázal opravdu každý. Je jen divné, že to Andrej sjel "jen" v 1,5 mld. proč to nesjel třeba v celém cizím kapitálu agrofertu tedy cca 60 mld., vůbec by mu to přece nedělalo žádný problém - jo vlastně trochu jo, těžko by dokazoval, kde na dluhopisy vzal, prostě by si jinde půjčil za 2,5 % :-) a pořád by to byl slušný vejvar. 

Tak takto by skutečně uměl s dluhopisy podnikat opravdu každý :-) i každý člen ANO StB, jen je otázka, jestli by se za to taky chtěl nechat zavřít do kriminálu. 

Navíc za současné situace je naprosto zřejmé, že vláda důvěru má i bez ANO, to by muselo iniciovat hlasování o nedůvěře, což by bylo dosti unikátní, když jsou koaličním partnerem, ale to ANO StB ve Sněmovně neprojde, tedy vláda tím bude mít tichou podporu a to i kdyby skutečně všichni mistřistři za ANO StB podali demisi, což se spíše nestane, takovou loajalitu asi mít Andrej, potom co provedl mít nebude a dokonce je možné, že odejde jen on a naopak bude chtít své zaměstnance ve vládě udržet, aby mu chodili práskat, tedy je možné, že je Sobotka stejně bude muset vyměnit. 

http://www.psp.cz/sqw/hlasy.sqw?g=65600&l=cz

Nepochybuji o tom, že se ale Andrej v ulicích udělá chudinkou, která bude "žíkat", že všici kradnů jen on byl u toho chycen. :-) To je naprosto jasné, že takové věci zkusí, zkusí se spojit i s nacionálním komoušem Zemanem, zkusí všechno na světě. Zkusí vyhrožovat emigrací, zkusí vyhrožovat tím, že propustí všechny zaměstnance a všechny firmy zavře, prostě udělá opravdu cokoliv. Bude "motivovat" zaměstnance cirkusu - karuselu agrofert.  Můžeme se dočkat opravdu libolné prasárny. Tedy je klika, že o svých firmách nerozhoduje, jsou ve svěřeneckém fondu, musí do toho zapojit milenku a kde koho dalšího. Na druhou stranu je mu dnes naprosto zřejmé, že právě o karusel Agrofert už bojuje - svěřenecký fond si už dnes vyčítá a Babiše okradnů jeho nejbližší a nepochybuji o tom, že si přijde na své i soudruh Faltýnek. 


Nepřihlášený uživatel

#104679 Re:

2017-03-16 08:27

#104652: -  

 

 Co se mu hrají hry po celém světě, co má lavičky snad ve všech univerzitních kampusech co jsou jen trochu známější, co napsal tisíce stran dokumentů, prohlášení, knih a přesto si ubožáci na i-netu musí vymýšlet a podsouvat mu věci, které nikdy neřekl a nikdy nenapsal? 

Tak takovou prdelí by určitě byl rád i nacionální komouš Miloše Zeman i stejně upocený blb Václav Klaus, po kterých zbudou jen jejich odporné zlodějiny a zloději, které v době oposmluvního kupčení vygenerovali. 

Co by dnes nacionální komouš Zeman dal za to, aby mohl mluvit pravdu jako Václav Havel a nemusel se stydět za ty jeho odporné lži, kterých je plný nejen steno záznam sněmovny, ale dokonce i rozsudek Nejvyššího správního soudu. 


Nepřihlášený uživatel

#104680 Re: Re: Re: Re:

2017-03-16 08:28

#104659: - Re: Re: Re:  

 

 To, že oposmluvní zlodějská banda Zemana a Klause masivně rozkrádala EU dotace v Severočeském kraji, neznamená, že to tak dělaji všichni byť je bohužel realitou, že Zeman s Klausem vymysleli a realizovali kraje, jako gubernie k rozkrádání, neboť občané dodnes nemají prakticky žádný efektivní nástroj, jak kontrolovat plnění schválených rozpočtů, změny v těchto rozpočtech, z jakých položek a jaké projekty se platí, atd. 

Na druhou stranu je skvělé, že stát funguje natolik dobře, že se postupně Zemanovy oposmluvní zlodějské bandy zbavuje, bohužel je na Hradě nacionální komouš, který samozřejmě dělá vše, aby tomuto zbavování se těchto zločinců maximálně bránil, jsou to jeho zločinci, jeho kamarádi, jeho donátoři. Mnohé jeho dvojče Klaus společnou Klaus-Zemanovou makroamnestií makroamnestoval. 

Drtivá věšina dotací je naštěstí přesto využita pro občany této země, pro zlepšení infrastruktur měst, aby se upraveností alespoň přiblížila tomu, co si jedzíme užít na západ o našich dovolených.

Smyslem dotací je navíc z velké části naučit se spravovat peníze podobně v rámci celé EU, vědět např., že je potřeba realizovat transparentní výběrové řízení, což v ČR opravdu není obvyklá znalost, je to z velké části o socializaci východních zemí EU, podobně jako tomu v původní EU a socializací okrajových částí tehdejších partnerů v západní Evropě.  Našim podnikatelům to navíc dává znalost, která jim umožňuje podnikat napříč Evropou, jen velmi málo jich skutečně má odvahu a schopnost se svým podnikáním překročit hranice ČR. 


Nepřihlášený uživatel

#104681 Re: Wilders má pravdu:

2017-03-16 08:29

#104666: Evropan (ten původní) - Wilders má pravdu: 

 

 Politické sekty jsou skutečně spojeny se zločinností, komusté a jejich masové vraždění, nacisté a jejich masové vraždění, vyškolení teroristé KGBáky v osmdesátých letech i v ČSSR a dnešní IS. 

Na druhou stranu není možné tvrdit, že politickou sektou je jedno z velkých monoteistických náboženství islám, mimo jiné proto, že se k němu hlásí 1,5 mld. lidí a je hloupé tedy takovou věcí vyvolávat nenávist. 

Tedy ty s Evropanem nenáš nic společného, ale s ruským trotlem mnoho zloději nicků. 


Nepřihlášený uživatel

#104682 Komunisté své zločiny nemohou nikdy a níčím odčinit...

2017-03-16 08:30

 

Snil o životě ve svobodné zemi, který měl na dosah. Útěk osmnáctiletého mladíka Hartmuta Tautze z Východního Německa přes Československo zmařila dvaadvacet metrů od Rakouska smečka psů, kteří jej téměř roztrhali. Kdyby ho pohraničníci odvezli do nemocnice včas, strašná zranění mohl přežít. Slovenský soud nyní rozhodl o jeho plné rehabilitaci, rodina má po 31 letech od jeho smrti právo na odškodnění.

 

......měli ale platit po dlouhá desetiletí reparace, neboť komunisté vedli válku proti obyvatelům Československa bylo by jistě smysluplné i proto, že jich byly 2 mil., aby ze svých přijmů platili reparace na odškodnění svých zločinů, podoobně jako reparace platí státy, které prohrají zločinecké války. Samozřejmě, že správnou hodnotou by bylo např. odvádění 80 % příjmů, důchodů na tyto reparace, ale bohužel to není reálné, byť příjem stát by již byl v takové situaci validní. 

 


Nepřihlášený uživatel

#104683 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-03-16 08:32

#104627: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 

  Jj tím Jožo vysvětli proč je "jožo" :-), je to opravdu kus vola. Má obrovskou neúctu k ostatním, jejich příčinám selhání, která nikdy nejsou jen jejich neúspěchy, stejně jako naše úspěchy nejsou jen našimi úspěchy, žádný člověk není ostrov.

Proto je komunismus či obecně totalita gigantické svinstvo a proto jsou komunisti - obecně příznivci politických sekt, především ubožáky, kteří se bohužel alse sami dlouhodobě rozhodují, že ubožáky budou a drtivá většina to skutečně dělá s vědomím prospěchu, vědí velmi dobře, to co propagují je odporná zločinnost. 

To je také důvod, proč neváhají komunisté - příznivci politických sekt - masově vraždit dokonce své vlastní spolubčany (gulagy, vyhlazovací tábory) před neváhají rozpoutávat války, dnes např. ty hybridní Rusáci. 

Jožo Ráž

#104626 Re: Re: Re: Re:

2017-03-15 11:20

#104619: - Re: Re: Re:  

Kapitalismus je cesta do pekla, komunismus byl lepší, ale lidi jsou blbí


Nepřihlášený uživatel

#104684 Kradnůcí Andrej Bureš Babiš? Vítej v karuselu Agrofert.

2017-03-16 08:33

 

Ať Babiš do konce dubna vyvrátí podezření z daňových úniků, žádá Sněmovna

Sám sobě prodat dluhopisy a tím se vyhnout zaplacení zdaní ze zisku, tak o tom přemýšlí naprosto každý podnikatel v této zemi. Každý by měl dvě firmy a v jedné by rád vyráběl náklady a druhé, kde je dań nulová či i jen nižší vyráběl zisk a ten "danil", když se to zřetezí, říká se tomu karusel, jak správně naučil tuto zemi Andrej Bureš, tedy vítej v karuselu Agrofert.  

Dnes je zřejmé, proč Kobra žádné karusely neodhalila, neb ten jediný, co tu skutečně existuje, je ten Babišův :-)


Nepřihlášený uživatel

#104685 Andrej obhajuje své placení daní ....... :-)

2017-03-16 08:35

https://youtu.be/WTMxs1XKouw

Jak dnes zní velmi věrohodně - běžte do karusele soudruhu Babiši. 


Nepřihlášený uživatel

#104686 Janeček se baví hovadinami, ale 90 mil. jen u Babiše za jediný rok mu přijde jako malichernost.....

2017-03-16 08:38

 

Finanční úřad jde po fotbalových rozhodčích. Sudí, podobně jako hráči, nemohou danit jako živnostníci

 
 
  • Fotbaloví rozhodčí mohou mít problém s daněním svých dosavadních příjmů.
  • Finanční správa zpochybňuje jejich statut živnostníků.
  • Jde o velké téma pro celý sport. Čeká se na definici pracovního zařazení sportovců v novém zákoně.

.....přitom celkový únik z 170 emitovaných miliard při 10 % průměru úroku je 15 % ze 17 mld. korun, tedy cca 2,6 mld. jen na straně nakupujícíh vlastníků emitentů - na straně emitentů je to jsou možná až půl miliardy. Tedy celkem přibližně 3 mld. korun ročně. Stát má celkový rozpočet 1 200 mld. tedy 3 mld. jsou již velmi znát. 


Nepřihlášený uživatel

#104687 Re: Re:

2017-03-16 08:39

#104645: Evropan - Re:  

 

 Hned se vyjasnilo proč nám loni EU - tedy naprosto přesně ostatní státy a ještě daleko přesněji občané ostatních států EU, které skutečně platí do EU poslali ze svého 70 mld. korun, tedy více než 5 % našeho celkového rozpočtu státu a o 10 mld. více, než Andrej Bureš vykázal poměrně dosti fiktivní přebytek, neb vznikl nepostavením silnic a dálnic nikoliv zvýšenou efektivitou státní správy. 

Představa, že se čtyřicetiletá komunistická devastace celé společnosti změní tím, že komunisti řeknou tak si to "dělejte teď vy" a tím pádem tady budou platy a ceny, produktivita, upravenost měst, techonologie, mezilidské vazby, sociální zabezpečení atd. jako kdekoliv jinde, kde se demokracie vyvíjela právě oněch 40 let, tak to je sice hezká přestava, ale není to reálné, přestože se komouši opět tváří, že samozřejmě je reálná, že se 40 vykrádání země dá během 20 let dohnat a předehnat, přestože oni 40 let doháněli a předháněli a nic

Komouši měli být někde zalezlý a každý ze svého platu, by měl přispívat na škody, které způsobil např. částkou úměrnou 80 % svého příjmu, to by bylo asi tak adekvátní. 

Po válce státy obvykle platí reparace a komouši v této zemi vedli válku proti vlastním obyvatelům, tedy měli by platit ostatním obyvatelům této země, bylo jich jen v ČR 1,2 mil.!!!! Tedy by reparace v tomto smyslu dávaly dokonce i jistý ekonomický efekt a to i jen po dobu 40 let.

Např. komunista Rusnok, který vstoupil v srpnu 1989 by si alespoň uvědomil, jak gigantické hovado je


Nepřihlášený uživatel

#104688 Na to s v klidu členové a voliči ANO StB dívají? Jo oni "všici kradnů", tak to je jiná......

2017-03-16 08:42

Překvapivá očista Babišovy chemičky u Babišova ministra. Místo pokuty 7 milionů korun Precheza zaplatí jen půl milionu

  • Česká inspekce životního prostředí, která Precheze ze skupiny Agrofert za znečištění ovzduší v Přerově původně vyměřila sedmimilionový trest, se k věci nechce vyjadřovat.
  • Ministr životního prostředí Richard Brabec, jenž do vlády přišel z Agrofertu, se brání, že o snížení nerozhodl on, nýbrž jeho autonomní úředníci.
  • Pro chemičku Precheza je i nižší pokuta nepřijatelná, půl milionu prý asi zaplatí a poté podá žalobu k soudu.

 

 



 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#104689 Komouš, volič a příznivec Miloše Zemana v "akci". :-)

2017-03-16 08:46

 
 

Zruší Evropská unie písmeno Ř? Senátor Doubrava šířil vtip jako poplašnou zprávu

Web se nazývá pravidiv-zpravy.cz a on to považuje za důvěryhodný zdroj informace a navíc ještě je naprosto jasné, že je to hovadina. 

Věří Zemanovi každou debilitu co si o EU vymyslí a pak mu hrabe. Ono už to členství KSČM, co potom chtí po Zemanovi, když je Doubrava o čtyři roky mladší :-). Na druhou stranu jistě "lajkuje" debility i facebooku a pak se nemůže divit, že má profilu samé hlouposti.


Nepřihlášený uživatel

#104690 Re: Re: Re: A z čeho budou Rusové tedy živi?

2017-03-16 08:48

#104605: - Re: Re: A z čeho budou Rusové tedy živi?  

 

 To je panečku debilita za stovky miliard stavět 10 let jadernou elektrárnu, pak do ní desítky let vyrábět enerigii, aby mohla fungova a pak jí další desítky let likvidovat a přitom ještě stovky let skladovat nebezpečný odpad. 

Z dnešního pohledu je to opravu nápad naprostých idiotů, když za rok lze postavit násobně větší výkon i produkci v obnovitelných zdrojích a za sto dní k tomu postavit záložní zdroj na vykrývá výkyvů. 

A z čeho budou Rusové tedy živi?

 

Nové baterie 

Je dobré také opět říci, že v ČR se za posledních minimálně 4-6 nenainsaloval jediný validní obnovitelný zdroj energie. Německo každoročně instaluje ve větrnících výkon i reálnou produkci Temelína - 2,1 GW, Temelín pracuje ve jmenovitém výkonu ovšem jen cca 270 dnů z roku. 

Německo také instaluje dalších 800 MW v solárních zdrojích ročně a to je řeč vždy jen o regulovaném pásmu, tedy tam, kde je výstavba omezována. Jsou pásma, kde výstavba především větrníků nijak regulována není. 

ČR má tedy bohužel pro nás v této oblasti produktivitu NULA, přestože náš soused má produktivitu více než jeden Temelín ročně. 

Je dobré také zmínit, že Elon Musk, jistě především marketingově nabídl Austrálii, že jí do 100 dnů zbaví problémů s výkyvy v dodávkách elektrické energie instalací záložních zdrojů ve výkonu 100 MWh. 

Musk slíbil, že za 100 dnů vyřeší energetickou krizi v Jižní Austrálii. Pokud ne, dodá zemi baterie zdarma

Temelín se stavěl 15 let a má výkon 2,1 GW, Musk je schopen postavit zálohu 100 MW za 100 dnů.


Nepřihlášený uživatel

#104691 Pitomio Okradmůra je takový legrační....

2017-03-16 08:52

 

.....Andrej Bureš jede v opravdu velmi podivných věcech, sám to na sebe napráskal a Pitomio Okamura a jeho poslanci byli proti, aby to projednávala Poslanecká sněmovna, legrační - Pitomio přímá demokracie. 

Pitomio, bojovník proti všemu imaginární "přímou demokracií" se nechal nechytat na švestkách, myslel si, že se to neschválí a jeho hlasování nebude tedy vidět. Taky si mohl myslet, že to Andrejovi připomene :-), jak ho "podržel" :-). 

Pro zařazení nového bodu na program schůze hlasovalo 84 ze 147 přítomných poslanců hlavně z řad TOP 09, ODS a KSČM. Připojila se část poslanců koaličních ČSSD a KDU-ČSL. Kalouskův návrh nepodpořili zákonodárci ANO, Úsvitu a nezařazení poslanci včetně členů hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomia Okamury.

 


Nepřihlášený uživatel

#104692 Komouši z pražské kavárny

2017-03-16 08:57

RECENZE: Je hra o uprchlících jen Fidlovačka pro pražskou kavárnu?

V 50. letech se tomu říkalo angažovaná tvorba. Místo uprchlíků dosaďte 2 agitátory, místní se brání kolektivizaci, z manžela výpravčí se vyklube západní agent. Samotná výpravčí si uvědomí, jakým žila maloměšťáckým životem, zamiluje se do jednoho z agitátorů a spolu zasvětí svůj život myšlence komunismu.

 

Nepřihlášený uživatel

#104693 Nezaplacené daně na dluhopisech jsou jen za prvních pět let...

2017-03-16 08:59

Babiš: Když mě Sobotka odvolá, aspoň bude čas na kampaň. Ve Sněmovně sedí matrix

....kolem 15 mld. korun, tedy roční ztráta státu je kolem 3 mld. korun.  To je naprostý masakr, Babiš sám jako fyzická osoba se na tom podílí ročně 15 % z 90 mil. korun. 13,5 mil. ročně. 

Celkově bylo dluhopisů vydáno cca 170 mld. 


Nepřihlášený uživatel

#104694 Re:

2017-03-16 09:13

#104692: -  

 "krtika" formou rozhovoru vyznívá jako hospodské tlachání dvou diváků, kteří o divadle vlastně vůbec nic neví a vyjadřují své pocity, které klidně takové být mohou. Je ovšem ubohé to vydávat za divadelní kritiku, tou rozhovor není.

Těžko také říci, jestli autoři rozhovoru pochopili o čem hra je:

Greigova Evropa je příběhem o touze mít nějaké místo, kam patřím a kde jsem doma, ale také o tom, jak rychle se z takového místa může stát vězení.

V každém případě formát jejich "zdrcující kritiky" o mnohém napovídá, aniž bych tvrdil, že vlastní divadlo je úžasné, jen se snažím s obsahu a formy si udělat názor o tom, jestli to co je kritizují, kritizují opravdu dobře, věcně či dokonce odborně.

To je potřeba, když člověk cokoliv čte, aby byl schopen už z vlastního textu, formátu, kde je to publikovno atd. odhadnout, jak moc důvěryhodné to je. 

NOD je prostor pro mladé a současnou tvorbu.

Divadlo NoD dává pravidelně prostor tvůrcům autorského divadla nastupující generace, začínajícím umělcům a absolventům uměleckých škol, kterým poskytuje profesionální divadelní zázemí. Cílem této dramaturgické linie, vznikající ve spolupráci s uměleckými školami, je také vyhledávání zajímavých tvůrců na poli autorského divadla a potenciálních budoucích spolupracovníků divadelní scény NoD. 

http://nod.roxy.cz/theater/about#program

 

 


Nepřihlášený uživatel

#104695 Sobotka především musí trvat na tom, aby Finanční správa pracovala, jak má.....

2017-03-16 09:24

 

Sobotka dal Babišovi čas do konce dubna. Zda by jej odvolal, neřekl

Premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) požaduje, aby ministr financí Andrej Babiš (ANO) vyvrátil do konce dubna pochybnosti o možném krácení daní. Poslanci ve středu přijali usnesení, podle něhož má vicepremiér podezření vysvětlit. Sobotku zavázali k tomu, aby z toho pro Babiše vyvodil odpovědnost.

.....tedy u nákupů korunových dluhopisů osobami spojenými doměřila daň a u úniků velké rozsahu, např. u Andreje Babiše podala žalobu. 

Jak bude v této věci finanční správa postupovat, by měla sdělit premiérovi ještě tento týden, to je správný postup. 

Stejně tak státní správa musí předat premiérovi veškeré úkolování, kterého se jí dostalo v této věci od ministra financí či ministerstva, tedy např. příkaz, kontroly neprovádět, přestože byly naplánovány již v porosinci roku 2012. 

V Idnes to vypadá, že se Sobotka přesně na výše uvedeném trvá a ještě navíc Babišovi sděluje, aby se krotil v jeho výpadech vůči Sněmovně, které se zodpovídá i on. 

Sobotka: Babiš nesmí zlehčovat usnesení Sněmovny o daňových podvodech

 
 
Premiér Bohuslav Sobotka kritizoval ministra financí Andreje Babiše, že zlehčuje středeční usnesení Sněmovny, aby vyvrátil podezření z daňových úniků. Postup šéfa ANO podle Sobotky poškozuje dobré jméno vlády. Babiš ve středu uvedl, že poslancům nevyhoví, protože už vše vysvětlil.

 

Na druhou stranu Andrej opravdu toho vlastně moc dodat nemůže, snad kromě demise.

Co může doložit, že dluhopisy neemitoval a nenakupoval? To přece dělal je to dokonce zaknihováno

Že to není trestné?  To teprve bude zjišťovat finananční spáva, policie a především soud, tedy pokud Babiš nenařídí - znovu nenařídí - finační správě, aby dluhopisy nešetřila. 

Ze nekoupil akcie firmy za 100 mil a neprodal je za tři roky za 500 mil.? Nebo, že by doložil, jak umí udělat ze 100 mil. 500 mil. za tři roky? Tak takto agrofert nefunguje opravdu ani náhodou, to ve výročních zprávách už sdělil. 

Tedy zbývá asi opravdu jen ta demise a jít si pro podporu s koblihami do ulic. 


Nepřihlášený uživatel

#104696 ČNB reálně vytiskla možná až 1 200 mld. korun, tedy jeden státní rozpočet....

2017-03-16 09:39

Euro vystoupilo vůči dolaru na pětitýdenní maximum. Pomohla mu Wildersova prohra

......v rámci vyhlášených intervencí a devalvované měny je vyměnila za eura a euro dluhopisy. Po skončení intervencí bude muset tyto koruny vykoupit, nic jiného jí nezbude a bude muset vykupovat za cenu, kterou určí vlastník největšího balíků, pokud někdo vlastní např. 400 mld. a to je možné, může nadiktovat cenu naprosto libovolnou, tedy např. i 20,-/euro, byť jistě přechodně - tedy do vykoupení miliard ČNB, ostatní se v takové situaci přidají a všechny emitované koruny rádi ČNB vráti. Ztráta banky by v takovém případě přesáhla hodně 500 mld. korun. 


Nepřihlášený uživatel

#104697 Produktivitu společnosti samozřejmě sráží i to, že občané platí zbytečně vysoké ceny......

2017-03-16 09:59

Sdružení: Mobilní ceny v Česku jsou až o 79 procent vyšší než v EU

Tarify mobilních operátorů v ČR jsou podle organizace Telefonující.cz až o 79 procent dražší, než je průměr EU. Předražená jsou zejména mobilní data a tarify s malými objemy volání a SMS, uvedla spotřebitelská organizace Telefonující.cz.

....a pokud je platí dokonce za špatné služby, je to velmi vážná věc. 


Nepřihlášený uživatel

#104698 :-) tak to je opravdu nečekané, že si utíká pro rady k nacionálnímu komoušovi......

2017-03-16 10:03

Babiš míří po koaličním škádlení za Zemanem na Hrad

Ministr financí Andrej Babiš (ANO) ve čtvrtek odpoledne zamíří na Hrad. Minulý týden si ho tam podle informací Novinek pozval prezident Miloš Zeman. Podle hradního mluvčího Jiřího Ovčáčka budou politici řešit aktuální politické dění. Schůzka přichází po vypjatém jednání Sněmovny, kde se k sobě koaliční ANO a ČSSD nechovaly zrovna příkladně partnersky.

Je hezké, jak to soudruzi prezentují, že už se na návštěvě dohodli minulý týden :-), aby vytvoříli dojem, že jsou o kroky dopředu. Zeman je ale lhářem, tedy proč by v tomto měl mluvit pravdu, spíše je to tak, že si včera po usnesení Sněmovny k Babišovým velmi pravděpodobným zlodějinám zavolali a dohodli se, že to musí řešit "promptně" např. preventivní makroamnestii :-).  


Nepřihlášený uživatel

#104699 Ten Adnrej je takovej legrační, co řekne - ale kluci a holky co bylo bylo.....

2017-03-16 11:57

Babiš couvá, do konce dubna vysvětlí své transakce

Ministr financí Andrej Babiš (ANO) se podvolí tlaku Sněmovny a předsedy vlády Bohuslava Sobotky (ČSSD) a do konce dubna vysvětlí, kde vzal peníze na nákup korunových dluhopisů Agrofertu v ceně 1,5 miliardy korun. Právu to napsal s tím, že by své finance měli odkrýt i Sobotka a šéf opoziční TOP 09 Miroslav Kalousek.

.....kradnůl jsme, ale to přece kradneme všici? Dnes už je lhostejno, jestli měl nebo neměl na dluhopisy, zlodějinou je tetiž vydání dluhopisů a jejich nákup jednou a toutéž osobou, což je bylo naprosto jasné, už když to 28.12.2012 dělal.  


Nepřihlášený uživatel

#104700 Je to dojemná starost když se jeden komunistický zloděj stará i jiného komunistickýho zloděje...

2017-03-16 12:04

Ty částky nesedí. Komunista Koníček žene Babiše před mandátový výbor

Do případu majetkových poměrů Andreje Babiše (ANO) se zapojili i komunisté, kteří dosud verbálně na šéfa hnutí ANO, vicepremiéra a ministra financí neútočili. Ve středu se ale šéf sněmovního kontrolního výboru Vladimír Koníček (KSČM) obrátil oficiálně na sněmovní mandátový a imunitní výbor, aby prověřil nesrovnalosti v Babišových přiznaných příjmech. Výbor se k tomu sejde počátkem dubna.