MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#107776 Re: Re: Re: Re: Re: Rusové skutečně nebyli osvoboditelé......

2017-04-29 08:32

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#107779 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rusové skutečně nebyli osvoboditelé......

2017-04-29 08:58:30

#107776: - Re: Re: Re: Re: Re: Rusové skutečně nebyli osvoboditelé...... 

 Co to je zase za idiostké video bez jakékoliv autorizace? Je tam snad někde značka BBC? Kde? 

Ty jsi idiot jako Miloš Zeman, že věříš každé debilitě na youtoube? 

Henry Ford skutečně Hitlera spolufinancoval, proč to dělal, je na jeho svědomí. Nejedná se ovšem o hloupost na národní (státní) úrovni, USA už v té době měly velmi dobrou (možná úžasnou) Ústavu a demokratická pravidla a američané demokratické jednání cítění, znalost principů demokracie, které bohužel ani dnes po čtyřech letech Zemana na Hradě nemají jeho voliči, jak dokládá i tvůj debilní odkaz a to přesto, že Ameriku i po válce stále sužoval rasismus. 

Je jednoznačné a naprosto nepopiratelné, že Rusko ze státní úrovně umožnilo nacistickému Německu vycvičit a vyzbrojit celou nacistickou leteckou armádu na území CCCP a v továrnách postavených nacisty v CCCP. Komunistické Rusko vědomě porušovalo smlouvou s Německem Versailleskou smlouvu hned od komunistické revoluce v Rusku, tedy není pravda, že CCCP mělo smlouvy s Německem později než jiné státy jak tvrdí Vláďa Iljič Putin, je tomu přesně naopak. CCCP - Rusko smlouvu nepřetržitě celé meziválečné období rozvíjelo a celou dobu se jednalo o porušování Versailleské smlouvy. 

Je naprosto jednoznačné a bez jakýchkoliv pochybností, že Rusko společně s nacistickým Německem zahájilo II. světovou válku společnou okupací Polska a bylo to Rusko - CCCP které spáchalo první masovou vraždu s cílem spáchat genocidu na polském obyvatelstvu - povraždění především vojenské elity v Katyni. Vražda elit je vždy počátek genocidy národa. 

Dnes je Polsko celé posunuté o stovky kilometrů na západ na úkor Německa, Rusko si ponechalo Katyň, aby mohlo jejich odporný čin tajit a různě zkreslovat. Československo bylo připraveno Ruskem o Zakarpatsko. 

Proto je dnešní rozpoutávní války na východě Ukrajiny Ruskem a okupace Krymu vnímáno jako návrat Ruska k jejich odpornému agresivnímu a vražednému konání a proto je to vnímáno jako velmi nebezpečné.