MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#107778 Re: Re: Re: Rusové skutečně nebyli osvoboditelé......

2017-04-29 08:48

#107777: - Re: Re: Rusové skutečně nebyli osvoboditelé...... 

 To bys musel ty své bláboly nějak dokázat, ty ubohý prolhaný nacistický prase!!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#107780 Re: Re: Re: Re: Rusové skutečně nebyli osvoboditelé......

2017-04-29 09:04:27

#107778: - Re: Re: Re: Rusové skutečně nebyli osvoboditelé...... 

 Co mám prokazovat?

Že Rudá armáda znásilňovala i na území Československa nejen Německa, to je zdokumentováno poměrně dobře i přes 40 let komunistické diktatury, která to samozřejmě popírala. 

Že komunistické Rusko zavleklo občany ČSR do gulagů v Rusku i to je dobře zdokumentováno, přestože těm, kterým se podařilo vrátit bylo vyhrožováno smrtí, když poměry v Rusku zveřejní. 

Že komunistické Rusko mělo podíl na zavedení odporné vražedné komunistické totality a že se podíleli lidé z NKVD, KGB přímo na represích v padesátých letech, tak to je samozřejmě také dobře zdokumentováno. 

Že ČSR okupovali počtem 500 000 lidí (absurdně  obrovské číslo, bojovníků IS byl v době velké jejich "slávy" 25 000 a okupaci Krymu rusáci "zvládli" s počtem 25 000) v roce 1968 tak to si dokonce mnozí občané této země živě pamatují a mnozí z nás přesně víme jak vypadaly ruské okupační lágry a co se v nich odehrávalo. 

Že dnes Rusko rozpoutalo válku na východě Ukrajiny a okupuje Krym, je smutná realita, kterou nelze popřít už vůbec ničím. Je to současnost. 

Počátek problému s Ruskem je odporná vražedná komunistická totalita z roku 1917, která se liší od nacistické totality jen způsobem získávání zdrojů na udržování chodu těchto odporných totalit. Rusko se dnes bohužel "hrdě" ke své odporné komunistické totalitě hlásí a z Kremelské úrovně propagandy popírá její genocidium, které se ničím neliší od nacistického genocidia, dokonce lze říci, že rozšiřováním komunistické totality po světě, jsou důsledky komunistické totality i díky desetiletím působení - udržování se u moci snad ještě děsivější jak jistě Rudý Khmére lehce nahlédneš. 

Rusko (Putin, Miloš Zeman) dnes prokazují velmi přesvědčivě teorii, že další fází komunistických totalit je nacionalismus. Komunisté a nacisté skutečně velmi volně přechází mezi uvnitř těchto extrémů, viz. nacista Miština, který byl po válce horlivým komunistou (viz. důvěryhodný zdroj informace) - otec Klausové a nebyl zdaleka sám, na Klasové je ovšem možné demonstrovat důsledky takového konání, morální slepotu, ubohý ateismus, nekulturnost a nemorálnost jednání a to přesto, že je naprosto jednoznačné, že děti z své rodiče nemohou a bylo by dobré jednání Klausové o jednání jejího otce striktně oddělovat, je bohužel možné tam také vysledovat určitou návaznost, která by ale neměla vytvářet dojem paušalizace.