MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#107792 Re: Re: Re:

2017-04-29 12:13

#107790: - Re: Re:  

 Kde můj příspěvek propaguje neonacismus? Trpíš opravdu nějakou strašlivou nemocí, že mne stále napadáš a přitom nejsi schopen uvést jediný argument pro své napadání? 

To jsi odkoukal od idiota nacionálního komunisty Miloše Zemana? Patologicky - deviantně se stylizuješ do jeho osoby? Proč to děláš? Chceš vypadat jako Zeman, chceš mít prostatu jako Zeman, chceš být idiot jako Miloš Zeman? 

Co je jednoznačné, že tvé počínání dokládá, jak zločinně se Miloš Zeman chová k této zemi a jak odporné činy provokuje v jeho voličích a jaké odporné vlastnosti vydává za přednosti. 

Jestli je v této zemi v politice někdo, koho lze označit za neonacistu, je to Miloš Zeman a to z důvodu jeho způsobu, jak porušoval volební zákon lhaním a tím se dostal k politické moci, to skutečně dělají příznivci totalit všeho druhu, typicky politické sekty tedy nacisté a komunisté. Proto je Miloš Zeman jako člen KSČ nacionálním komunistou je to on kdo vyznamenává Stbáky, komunisty a lidi s velmi spornými zásluhami. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#107794 Re: Re: Re: Re:

2017-04-29 12:29:56

#107792: - Re: Re: Re:  

 Raději bys měl dokázat svá lživá tvrzení. Zastáváš se tu banderovského neonacismu na Ukrajině, který ten francouzský dokument dokládá naprosto nesmyslnými lživými bláboly.