MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnedy

#111111 Re: Smrt pražské kavárně - je fašistické heslo.

2017-06-18 22:43

#111090: Evropan - Smrt pražské kavárně - je fašistické heslo. 

 

#111090: Evropan - Smrt pražské kavárně - je fašistické heslo. 

no konecne hovorite trochu rozumne. Rad pouzivam termin prazska kavarna, protoze to rychle a ucelove oznacuje urcitou skupinu lidi vyznavajici podobne ci stejne nazory, navic se, za ty roky,  stal trochu pejorativnim, coz je mnohdy na miste.

Ano, v CR je napr. 70000 bezdomovcu, tem bychom mohli pomoct prednostne. Dale pak starym lidem, duchodcum s nizkymi duchody, detem bez rodicu a domova a nebo pokud to jde svym nejblizsim, pratelum.

Nemuzeme pomahat tem lidem ci skupinam lidi u niz je jiste, ze urcita cast z nich bude pachat zvertsva, teror a zabijet nevinne spoluobcany a jejich deti,  to mi prijde  uchylne, nelogicke, sebeznicujici, je to jako by k vam prisel pocestny, ktery Vam za pomoc a ubytovani, nasyceni, osetreni a dobre slovo, nabidl, ze se musite napit z jedne z jeho 100 karaf naplnenych vodou z toho 5 bude otravenych po kterych zemrete, z dalsich 15 se vam udela spatne, date z techto karaf pit svym detem, budete to riskovat ? A nebo toho pocestneho nechate, at da napit vasemu sousedovi ? protoze nekdo urcite zemre a ten nekdo zemrit nemusel. Ale proc vlastne ? Hladomory v Africe jsou 50 let , Usa+VB a Francie vyvolavaji novodobe valky a konflitky, poslednich 20 let. Rozesrali Libyi, Syrii, Irak a to nemluvim o tom co zavinil kolonialismus.. ted zase nejaky hladomor jiste hrozi a najednou se nekdo na sekretariatu EU rozpomnel, ze  vsechny ty svetove problemy vyresi prenesenim  do Evropy.

Ne, je v tom nejaky nekaly zamer, neverim, ze je nekdo tak sebedestruktivni bez duvodu, i kdyz i to je mozne.

Tak se totiz chovaji predstavitele mnohych vlad zapadnich zemi, ale i jeji obcane, kteri pro par silinku navic pro korporace, a treba zisku z najemneho, nevahaji znicit celou Evropu.

Podle Nemcu v Africe ceka 100 milionu lidi dalsich 50 mil. v Asii, pokud bysme je vsechny prijali, tak to bude v Evrope stejne spolecensky (terorismus, kriminalita,) a ekologicky znicene, jako tam.

 

Zkuste to uz konecne pochopit, jestli ma neco cenu, tak okamzite uzavrit a hlidat hranice, vytvorit vojenskou jednotku EU pod spolecnym velenim, i kdyz i tuto dobrou myslenku by nekdo z EU mohl zneuzit..... a ne dovazet sem ekonomicke migranty z Afriky a Asie, proc jim cpou tolik penez, davek, zajistuji bydleni  a dalsi vyhody, pokud by na nic z toho nemeli narok, tak by sem nejezdili. dale pak by se mohli zridit specialni zachytne tabory pro lidi, kteri to skutecne potrebuji a to v Libyi a Turecku, ale cesta do Evropy neni mozna, pokud by se nekdo vydal a narusil hranice EU mel by byt zadrzen, pri nejhorsim zastrelen nebo vracen do Libye.

Italie a Recko na ochranu dostaly miliardy eur. jenomze neziskovky, ruzne statni organizace a mafie si z toho udelali kseft, ze to znici celou Evropu, ale i je, je jim zrejme jedno.

Kvoty jsou ciry fasismus a diktatura. Nejhorsi je, ze to Evropanum na Zapade ani nevadi, ze budou zase zit ve strachu a utrpeni, je treba se obrnit a mrtve nevidet. My to zvladneme hrima kanclerka...kdesi v dalce se ozval pri vykriku allahu akbar vybuch, nikoho to jiz neprekvapilo, vsem to bylo jedno, byli lhostejni a netecni, meli svych starosti dost. Nejaka slecna z davu se zeptala, neni uz toho nejak moc ???

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#111120 Re: Re: Smrt pražské kavárně - je fašistické heslo.

2017-06-19 09:27:34

#111111: pan Hnedy - Re: Smrt pražské kavárně - je fašistické heslo. 

 Je docela dobře možné, že pokud zvážíme myšlenku, že nevolené špičky EU jsou kompletně zkorumpované petrodolary, nebudeme nijak daleko od pravdy.

Evropan

#111151 Re: Re: Smrt pražské kavárně - je fašistické heslo.

2017-06-19 19:41:36

#111111: pan Hnedy - Re: Smrt pražské kavárně - je fašistické heslo. 

Bohužel s vámi nemohu souhlasit prakticky v ničem :

1. V ČR jsou bezdomovci, pomáhejme přednostně jim - ano, ale jsme dost bohatý stát, abychom pomohli bezdomovcům i migrantům prchajícím před válkou. Však i Němci nebo Švédové mají své bezdomovce. A u nás byly v devadesátých letech také, a přesto jsme pomohli tisícům muslimů z Bosny a Kosova.

2. Ten příměr s otráveným pitím je absurdní. Když mě někdo osloví s tím, že má hlad nebo žízeň, v mezích možností mu pomohu. Nedám mu peníze, což často chtějí, ale koupím jim rohlík se sýrem nebo vodu. A když jsem byl v Sýrii a zvali nás na drobné pohoštění, nikdy mi nenabízeli z více skleniček s tím, že některá je otrávená. No prostě naprosto vás nechápu ...

3. Někdo v EU vymyslel, že problémy vyřešíme jejich přenesením do Evropy - to nevymysleli v EU, ale hledejte dál na východě. Jak se migranti dostali přes celý Balkán? Copak to jde? Vás tam bez pasu někdo hned tak pustí? A to oni potřebují víza. Bylo to organizované, ale jinde, než si myslíte ...

4. Do Evropy nikdo nedováží ekonomické migranty. Celou dobu se bavíme o migrantech ze Sýrie. To, že se do Evropy dostanou jen ti bohatí, je logické. Vždyť i u nás je státem organizované vydírání v tzv. detenčních zařízeních, a vše je podřízeno chovancovi ministerstva vnitra. Podobná ostuda je už jen na Slovensku. Ani Maďaři migranty neokrádají tak, jako my. Ti chudí žijí v táborech v Turecku (2,8 mil.), Jordánsku (0,7 - 0,8 mil., což je skoro 10% populace) a Libanonu (asi 1 mil.). U nás se jedná o tom, jestli přijmeme 0,002 mil. uprchlíků.

5. Podle Němců v Africe čeká 100 mil. dalších migrantů - No hloupé prohlášení německého ministra zahraničí, který tím chtěl podpořit podpis Pařížské dohody o ochraně klimatu. Přeháněl, což se v Německu přešlo. U nás jsem čekal, kdo se chytne, a nejsem zklamaný :((  Se současnou migrací to nemá nic společného, jen se obávají další možné migrační vlny, tentokrát před následkem sucha. Nás to netrápí, takže žádnou dohodu neřešíme. Pak zase budeme nadávat na ostatní, že nic nedělají, zatímco my jste to už jasně dávno říkali (to jako nadsázka, jo?).

6. My to zvladneme hrima kanclerka...kdesi v dalce se ozval pri vykriku allahu akbar vybuch, nikoho to jiz neprekvapilo, vsem to bylo jedno, byli lhostejni a netecni, meli svych starosti dost. Nejaka slecna z davu se zeptala, neni uz toho nejak moc ??? - Tu trapnou pohádku jste si vymyslel sám, nebo jste ji okopíroval, či vám dokonce zaplatil za její zveřejnění? Na hlouposti se nedá reagovat.