Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#14155 komentáře k útoku nožem v Hurghadě

2017-07-15 21:18

Začínám mít stále větší pocit, že tyto útoky jsou organizovány vládami, aby mohli následně omezovat lidská práva bez nesouhlasu obyvatel. Pachatel byl vždy sledován policií, takže jedná pod jejich asistencí.

Motiv není znám - otřepaná fráze, která se vždy uvádí. Každý ví, že motivem byla nenávist vůči jinověrcům a ateistům. Akci provedl pošahanec- muslim odkojený nenávistným náboženstvím islámem. Do Egypta na dovolenou může jet pouze sebevrah. Nikdy nemůžete vědět, kdy na vás některý pošahaný muslim zaútočí a čím. Vypadá to, že ale někteří Evropané milují adrenalin. Proto říkám - islám do Evropy nepatří! Buď můžou mít turisty, nebo teroristy. Obojí ne.

Líbí se mi, jak Zaorálek (ČSSD, nikdo jiný!!!) papouškuje společně s Egypťany: Nic se neděje, je to bezpečná země, byl to pouze narušený jedinec, a proto se nejedná o teroristický čin, nééé… že se tak chovaj Egypťani je logické – snaží se zabránit poklesu návštěvnosti od turistů v jejich letoviscích. Ale sóuh Zaorálek z ČSSD?! Toho volte, ten má obyvatele ČR na prvním místě, troubové…

Soudruha Zaorálka patří zaorat i s celou ČSSD.

Opoidní inženýři, nože, náklaďák, detonace, hlavy fáčované!

Odpovědi

Válka proti terorismu jako záminka
Nepřihlášený uživatel

#14157 Re: komentáře k útoku nožem v Hurghadě

2017-07-16 06:18:01

#14155: - komentáře k útoku nožem v Hurghadě 

 

Řešení ekonomických problémů přes tvrdé vojenské vlády pomocí války proti terorismu jako záminku.

London Bridge Fake teroris Fake Policie//

identifikace teroristy co prasstitutky v TV tají teda neřeknou a předhodi vám šlapku jak z Berlína ANIS AMRIHO 

https://youtu.be/VCiX6dE4jPw

FAKE BERLIN

Redaktor a Manažer asi bankéř si zahrál na teroristu Fake sr.... s Maistreamu!!!!Tak nás krmi západní media Herci a snužka sr......

VICE-Meet ANIS AMRI - The FAKE Berlin Christmas Market Attacker

FAKE BERLIN!!!

Ještě si pořádaj konkurze pak nám to vysílaj a strašej nás!!!Herci nikdo neumřel Sobotko nač ty ružičky tam dával aj já zapoměl musí to vypadat věrohodně!!!!Už od roku 2012 to bylo plánováno s Herci!!!!

VICE-Teroristický útok v Berlíně: oběti útoku měli konkurz?