Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Let MH17 byl sestřelen raketou vzduch-vzduch izraelské výroby dokazují to i výsledky holandského VŠ

#14175 Špinavé prasstitutky s TV vyzivam vás aby jste ukázali fakta a ne omejvat 3roky starou sračku

2017-07-17 08:05

Pro prasstitutky s ČT Špinavé prasstitutky s TV vyzivam vás aby jste ukázali fakta a ne omejvat 3roky starou sračku 

Špinavé prasstitutky s TV vyzivam vás aby jste ukázali fakta o tom sestřeleni Boeingu raketou Ruskou vy šlapky Elity nebo zavřete huby 3roky od Fake pádu Boeingu bez důkazu :-D :-D Blablabla obviňovat někoho je lehký ale důkazy žádné ale hovna vysílat ano že ČT 

Mediální propaganda pohledem zevnitř agentury

To zní opravdu děsivě, jak to funguje?

V principu jde o Machiavelismus implementovaný do mediálního prostoru 21. století. Funguje to tak, že mediální agentura, která dělá průzkum veřejného mínění, podsune veřejnosti nejprve prefabrikát. To znamená uměle vytvořený konstrukt, který veřejnost velmi rychle pojme v podvědomí za svůj vlastní názor. V tom spočívá princip a největší síla. Dokonalým prefabrikátem se stala tragédie letu MH17 na Ukrajině. Média bez jediného důkazu nebo stanoviska vyšetřovatelů posunula veřejnosti pohotový prefabrikát o vině Ruska a pro-ruských separatistů. Tyto prefabrikáty jsou ihned vzápětí testovány v průzkumech veřejného mínění. Pokud se prefabrikát uchytí, začne se s ním pracovat jako s nezvratným faktem, pravdou, a následně média a tiskové agentury začnou prefabrikát šířit do médií.

O MH17 ŽÁDNÉ RUSKO ALE UKRAJINA TO BYLA

Let MH17 byl sestřelen raketou vzduch-vzduch izraelské výroby dokazují to i výsledky holandského vyšetřování.Rusové nesmějí být vyšetřování přítomni, Američané si to nepřejí. Za tragédií stojí Kolomojský a Sakašvili!

Záhada letu MH17 je tak v podstatě na základě holandského vyšetřování trosek letadla vyřešena. Nyní je potřeba ještě přinutit jednotlivé zúčastněné země, aby nebránily zveřejnění pravdy, že ukrajinský oligarcha s gruzínským kriminálníkem připravili takovouto strašlivou tragédii a zavraždili nevinné lidi.

VICE MH17 VYŘEŠENO-Wreckage of Israeli missile Python 4 in Osetia

Proč jste se rozhodl promluvit?

Poslední události okolo tendencí a snah o svržení českého prezidenta jsou plně v souladu s tím, na čem jsme v agentuře pracovali i ve spolupráci s Českou Televizí a poslední vývoj v tomto veřejnoprávním médiu je opravdu neskutečný převrat, se kterým nikdo z dozorových institucí nechce nebo spíš neumí nic udělat a já nehodlám nečinně přihlížet. Ty informace, které o nich máme, jsou v podstatě v té poloze, že z České Televize se stala neřízená střela, neovladatelné těleso, kterého se zmocnili bývalí aktivisté okolo vůdců známého „spacákového povstání“, tedy lidé z okolí bývalého prezidenta Václava Havla a Jana Rumla.

Chcete říct, že současná kampaň proti Zemanovi je řízena z Kavčích Hor tzv. Havlisty?Ale Havel je agent KGB Konfident K1 takže proti Rusku podvod na veřejnost domluveni mezi sebou 

Není odtamtud řízená, je odtamtud pouze medializována. Zato ale velmi intenzivně. Řízena je však odjinud.

Počítám, že oba víme, kdo ji řídí.

Ano, ta kampaň pochází přímo od amerických mediálních poradců ministerstva zahraničí Spojených států amerických a od jejich detašovaných pracovišť na ambasádách, od lidí, kteří řídili rozvrat v Kyjevě na konci minulého roku. Jsou to stejní lidé, kteří dnes řídí prefabrikaci průzkumů veřejného mínění v České Republice, kteří financují tyto průzkumy a pomáhají logisticky zajišťovat hlavní eventy v ulicích.

VICE-Jak fungují české mediální agentury pro průzkum veřejného mínění? Exkluzivní výpověď zaměstnance o praktikách, spin doctoringu, plánování výsledků průzkumů, prefabrikace volebních preferencí, ovlivňování nerozhodnutých voličů, opakování průzkumu, pokud výsledek nedopadl podle představ a další machinace!

Havel jako Xудожник-K1

KGB a její pražská rezidentura vedla na Václava Havla od roku 1979 složku s kódovým označením Xудожник-K1 (Umělec-K1), která vznikla podle informací na popud šéfa KGB Jurije Andropova v rámci blíže nespecifikované operace „managementu kádrů pro budoucí realizaci“ (takto stojí přesně formulace od našeho zdroje) a o kterou později měla obrovský zájem samotná StB, která po listopadu 1989 chtěla kompro materiál o spolupráci Václava Havla se sovětskou rezidenturou KGB v Praze použít ve vlastní prospěch v polistopadovém uspořádání v Československu. Tuto exkluzivní informaci získala naše redakce ze zdrojů v Moskvě a máme ji potvrzenou z dalších dvou zdrojů z řad bývalých vysokých důstojníků pražské 1. Správy SNB. V nahrávce Andreje Babiše si všimněte, že Babiš v jedné chvíli použije hantýrku StB, když mluví o „zahájení Radmily Kleslové“. „Zahájení“ znamená nasazení assetu v terénu se zadaným úkolem. 

http://www.aeronet.cz 

Odpovědi

Evropan

#14177 Re: Špinavá prorusská propaganda se neštítí jakékoli lži

2017-07-17 10:35:52

#14175: Let MH17 byl sestřelen raketou vzduch-vzduch izraelské výroby dokazují to i výsledky holandského VŠ - Špinavé prasstitutky s TV vyzivam vás aby jste ukázali fakta a ne omejvat 3roky starou sračku  

Izraelská raketa v Osetii se ti motá s russkou raketou na Donbasu. Malajsijský Boeing 777 předloni nad Ukrajinou zničila ruská raketa. Mezinárodní vyšetřovací tým potvrdil, že balistický systém Buk pocházel z Ruska a po sestřelení letu MH17 se opět vrátil za hranice. Letadlo bylo na cestě z Nizozemska do Kuala Lumpuru, na jeho palubě zemřelo 298 lidí. 

http://zpravy.idnes.cz/mh17-vysetrovani

Prostě ta tvoje tragická neznalost češtiny se podílí na tom, že tvoje propaganda je nejen lživá, ale i směšná. Takže sem raději přestaň psát, prorusský kolaborante.