Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Člověk, stroj, singularita! Augmentace, bionika, robotika! Osobní EEG čipy,

#14450 Člověk, stroj, singularita! Augmentace, bionika, robotika! Osobní EEG čipy,

2017-09-20 08:24

VIDEO: Human Ex Machina – Programovací video Syndikátu pro konferenci World Economic Forum v New Yorku. Člověk, stroj, singularita! Augmentace, bionika, robotika! Osobní EEG čipy, projektory! Vítejte ve 4. průmyslové revoluci! [CZ Titulky]

S naprostým vypětím všech sil jsem pro vás připravil a otitulkoval video, které vlastně není ani určené pro širokou veřejnost, protože jde o jeden z mála tzv. grafotomů a audiotomů, které Syndikát uvolnil na veřejnost před nadcházející konferenci World Economic Forum v New Yorku plánované na 18. a 19. září během Sustainable Development Impact Summit. Video s názvem “The Fourth Industrial Revolution” bylo uvolněno na internet 28. srpna a obsahuje dvě programovací části. Obrazový grafotom a doprovodný zvukový audiotom pro podprahové signalizace. Ještě než si pustíte toto video, důrazně upozorňuji, abyste video nesledovali na velké obrazovce v temné místnosti, kde je zhasnuto a v žádném případě ne se sluchátky na uších.

Video obsahuje černobílé obrazové grafotomy pro programování podvědomí. Video, které trvá zhruba 14 minut obsahuje celý zhuštěný program Syndikátu a jeho cílů na planetě Zemi a jeho úmyslů s budoucností lidské rasy. Rozhodl jsem se video zařadit a udělat k němu české titulky, protože je důležité, abyste dokázali co nejdříve a sami chápat projekce, roli Syndikátu v řídící úloze planety, jeho cíle tzv. globalizace, multikulti diverzity, sdílení zdrojů, zbourání starého a postavení nového. Video obsahuje i lehký náznak vysvětlení funkce projektoru, personálního EEG zařízení na přístup do lidského mozku. Nemohu odhalovat více, než odhaluje toto video. Prozatím vám musí rozsah informací stačit.

Současná finanční krize má vyděsit lidi z celého světa do přijímat světovou vládu.

Výzvy k " Nového světového řádu " a pro "globální řešení pro globální problémy" jsou stále častěji slyšet a přenášeny přes éteru pomocí patolízaly médií v područí globalisti .

  VICE-Globální převrat

http://www.aeronet.cz 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#14451 Re: Člověk, stroj, singularita! Augmentace, bionika, robotika! Osobní EEG čipy,

2017-09-20 09:45:39

#14450: Člověk, stroj, singularita! Augmentace, bionika, robotika! Osobní EEG čipy, - Člověk, stroj, singularita! Augmentace, bionika, robotika! Osobní EEG čipy,  

 Pomátla se, baba zkorumpovaná petrodolary. Už dávno ji měli vykopnout. Jediné, co ji zachraňuje, je skutečnost, že současný lídr opozice je klinický idiot.