MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#117408 Re: Re: Volba SPD je jasná volba

2017-10-18 16:34

#117392: Evropan - Re: Volba SPD je jasná volba

 Po volbách se rozpadnou havlisti, stejně jako ožrala, lhář, podvodník, zloděj a vrah Havel.

 

https://www.pravdaozrude.cz/

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#117410 Re: Re: Re: Volba SPD je zahozený hlas

2017-10-18 17:04:43

#117408: - Re: Re: Volba SPD je zahozený hlas 

 Jj přesně dokládáš, že jsi voličem Sládka před dvaceti lety a že ti za tu dobu nedošlo vůbec nic, jen si na dalšího Sládka, tedy Pitomia Okradmůru čekal. Zopakoval ti přesně to samé co idiot Sládek a ty jde jako ta ovce a zase se necháš podvodníkem okrást. 

Evropan

#117411 Re: Re: Re: Volba SPD je zahozený hlas

2017-10-18 17:23:50

#117408: - Re: Re: Volba SPD je zahozený hlas 

Jestliže považuješ pana Václava Havla, prozatím jediného českého státotvorného prezidenta za ožralu, lháře, podvodníka, zloděje a vraha, tak to dolož, nebo mlč. Je to totiž natolik sprostá pomluva, že se z diskuse s tebou človězu zvedá žaludek. Mohli tohle zplodit nějací Češi, nebo tě sem dovezli z ciziny jako Pitomia?

Odkazuješ tady na absolutně anonymní primitivní web, který nejenže nepřínáší téměř žádné informace, ale i to málo ničím nedokládá. Autor si našel spoustu chyb, kterými asi sám oplývá, a do všech stereotypů zařadil pana Václava Havla bez jakýchkoli souvislostí. Ostatně to, že se uvedené informace v tiskové podobě prodávají ve slevě svědčí o tom, že si své čtenáře jen těžko hledají i mezi postnomeklaturou.

Ať už jsi Radek Velička, Jiří Wolf nebo Jaroslav Doubrava, seš každopádně lidská zrůda, která ztratila zábrany a vyděluje se ze slušné společnosti. Vždyť jenom pomluva, že Václav Havel byl alkoholik. Ano, rád si dal pivo, víno či whisky. Oproti Miloši Bumbálovi byl ale v podstatě abstinent. Lež a podvody mu byly cizí. Že by něco ukradl, jako třeba Václav Propiska, to také ne, a pokud by byl vrah, tak by seděl ve vězení. Tam ale seděl za to, že se vždy vyjadřoval proti komunistickým lumpům tvého ražení.

Hodíš se do společnosti opilce a sprosťáka Zemana či zloděje Okradmůry, ale absolutně se nehodíš do společnosti slušných lidí.