MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#117421

2017-10-18 19:01

 Tunel OKD - Sobotka za mříže!

 

https://www.youtube.com/watch?v=qYdXO5YS-xE

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#117422 Re: OKD bylo prodáno za více jak 4 mdl. Pokud tedy posíláš za mříže Sobotku....

2017-10-18 19:08:49

#117421: -  

 ....pak bys musel poslat za mříže především ruského trotla Miloše Zemana, který kradl 14 mld. hotovost na rekultivace v MUS, neboť právě tuto hotovost a k tomu doly vyměnil za 650 mil. korun. Což je na první, druhý, desátý i stý pohled bez nejmenších pochybností naprostá idiocie, zlodějina, zločin a tím spíše, že tom Zeman nestoudně lhal v době volební kampaně.

Jistě si vzpomenš, že volby byly 1998 v červnu, okamžitě začali spolu kupčit ruští trotlové Zeman a Klaus a tedy MUS Zeman kradl vlastně více jak rok po volbách. 

 Pitomio Okradmůra zjevně záměrně neuvádí, že odhad bez dceřiných společností byl 2 mdl. (pokud vůbec dceřiné společnosti tam zahrnuty nebyly) a celková cena byla přes 4 mdl. Divné, že to tak pěkně v tak pěkném videu vynechává :-)

Tedy opět dostál přesně tomu co je - Pitomio. Jistě uznáš, že 650 mil. za 14 mld. je opravdu zlodějina, která se hned tak nenajde a navíc k tomu idot Zeman přidal ještě doly a stroje v nich, kdežto více jak 4 mld. za něco, co nemělo na účtě "korunu" hotovosti a bylo to mnohdy staré více jak 50 let je věc opravdu diametrálně odlišná, už kdysi navíc komunisty ukradené. 

 Rudolf Doucha ze společnosti Vox Consult a vypočetl cenu 46procentního balíku akcií státu na 2,08 miliardy korun. Podle policie stát přišel o miliardy. Doucha proto spolu s manažery Fondu národního majetku Pavlem Kutou a Janem Škurkem stojí před soudem.

 

 

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády: 

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády