MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#117431

2017-10-18 20:17

Protičeská média a valná část zaprodané politické scény kritizovala prezidenta republiky za pravdivá slova o Krymu, ostatní části Zemanova projevu zůstaly v podstatě zapomenuty. Alespoň v prohnilém českém prostředí.

Připomínka dalších témat z projevu před Parlamentním shromážděním Rady Evropy musela přijít ze zahraničí. Izraelský premiér Benjamin Netanjahu na Facebooku „svého přítele“ Zemana pochválil a ocenil jeho odvahu. Zároveň s tím zveřejnil video z částí Zemanova projevu.

„Blahopřeji svému příteli Miloši Zemanovi, prezidentovi České republiky, za odvahu říkat pravdu!“ napsal premiér Netanjahu k videu na svém Facebooku. Pod příspěvkem se objevily stovky komentářů od Izraelců, kteří se ke slovům chvály připojují.

 

https://www.facebook.com/Netanyahu/videos/10155078786737076/

Odpovědi

Evropan

#117436 Re: Zbytek skalních fanoušků opilce na hradě stále mate veřejnost

2017-10-19 05:12:11

#117431: -  

Předpokládám, že se jedná o nějakou další ovčáčkovskou kampaň na obranu opilce a hulváta. Na to videu není projev před shromážděním Rady Evropy, ale jde o odpovědi na dotazy z pléna (nutně vyprázdněného). Nejde o reakci na russkou anexi Krymu, ale jde o názor na mír na Blízkém východě. Komentáře k této části odpovědí se českých médiích neobjevila ani v pozitivním ani v negativním, protože je to prostě nezajímavé. Shodou okolností Bumbál uvádí jako největší nepřátele míru na Blízkém východě organizace Hamás a Hizballáh, přičemž s Hizballáhem spolupracuje jak zabiják Al-Asád tak jeho russáčtí podporovatelé. To už Bumbál ve svém "odvážném" projevu nezmiňuje.

A pokud jde o "pochvalné" komentáře, tak drtivá většina je psané neanglicky. Mohl bys sem umístit jejich překlad? Hebrejština není mojí silnou stránkou.


Nepřihlášený uživatel

#117474 Re:

2017-10-19 15:47:26

#117431: -  

 

Stejně jak se měří: Havel budu prezident jen jedno období a pak ohýbali zákon a přizavřeli Sládka, aby to mohl mít potřetí, když Havel lítal po Hradě nalitej v uniformě stráže, tak nebyl alkoholik, ale byl roztomilý. Když ta morální autorita zahýbala manželce na smrtelné posteli s komediantkou, tak to byl bohém, když neykonával úřad, protože z chlastu a hulení organismus selhal, tak byl chudák a držely se mše. Když schvaloval bobardování Jugoslávie, tak se nevměšoval do cizího, ale byl humanista na Nobelovu cenu míru.