MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#132272 Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i odborná autorita, to je skutečnost.

2018-06-18 20:03

#132266: - Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i odborná autorita, to je skutečnost.... 

   Autoritu má pan Kalousek až tak tíživou, že ho postupně táhne na hnojišti nevolitelnosti ke dnu. Je v něm zapadený až po obličej, při čemž začíná polykat, kromě andělíčků, i moč z onoho hnojiště.   

    Nejdřív mlátil práznou slámu o konfliktu zájmů, ale pak u toho zůstal pouze fackovacím panákem, až to vyvolává podezření, že si to z Babišem snad tak i domluvil za nějakou úplatu. Neustálým pozdějším omýláním "Čapího hnízda" o němž si lidé povětšinou myslí, že to je jen jiná forma běžné švindlířské optimalizace účetnictví, kterou mnozí i v zahraničí dělají obdobně, i když třeba nejde přímo o evropské dotace, si Kalouskovci také dvakrát nepomohli. Nehledě na to, že v době kdy byly čerpány dotace na ono hnízdo, nebyl Babiš v politice a kdyby do ní nevztoupil tak o hnízdě dodnes nikdo neví. Opakováním zničující mantry "Čapí hnízdo" se strany DEBiLu (Demokratického bloku) maximálně tak akorát odepsaly.

     Hezoučky potopil Kalouska Soukup, když odhalil, že se svého času přes úřad Kalouska dodávaly do Číny zbraně, na čemž se podílel, což dává jeho protibetskému náruživému postoji opravdu váhu. Když si k tomu přidáte i okolnost, že firma Becher, v níž má podíl druhý velký člověk TOP09, pan Schwarzenberg, dodává na totalitářský Čínský trh alkohol a kníže s toho profituje, tak i jeho protibetský postoj má opravdu svoji váhu. Váhu která stahuje oba dva do hlubin hnojiště nevolitelnosti a s nimi i celou TOP09.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#132274 Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i odborná autorita, to je skutečn

2018-06-18 20:12:14

#132272: - Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i odborná autorita, to je skutečnost. 

To se opravdu nedokážeš zmoct na reálnou kritiku pana Miroslava Kalouska? To skutečně musíš vymýšlet spiklenecké teorie o tom, jak se přes ministerstvo financí či obrany dodávaly zbraně do Číny :-) a jak je prodej alkoholu do Číny cosi nemravného? 

To, že se dnes jeví pan Kalousek jako nevolitelný, vůbec neznamená, že je to realita příštích let. 

Dnes je naprosto zřejmé, že je pan Kalousek osobou neformálně i formálně (NBÚ) vysoce prověřenou. Babiš investoval stovky milionů našich daní, aby na pana Kalouska cokoliv našel či potvrdil alespoň něco z onoho hanohopisu Janečkova prokorupčního lithiové haldy fondu. Nepotvrdil nic a nic nenašel a nenašel dokonce, že by kdokoliv kradl stovky miliard daní, natož ročně, jak tvrdil jeho voličům. 

Díval se ale velmi špatně, Zeman ukradl 120 mld. russáckého dluhu, 14 mld. hotovos z MUS a k tomu ukradl i doly MUS. To ovšem Babiš nehladal, to není potřeba hledat, stačí přece zveřejnit utajované rozhodnutí vlády z roku 2002 o "privatizaci" russáckého dluhu. To bych já v pozici premiéra našel za 10 minut, je to uloženo v interním informačním systému vlády a to bych si ještě v těch 10 min. vyřizoval (zajišťoval) přístupové oprávnění do systému.  

Tedy rozepsal jsi se, ale věcného v tvém příspěvku není vůbec nic. Kalousek i po tvém blábolu zůstal morální i odbornou autoritou, která byla navíc super prověřena Babišem za použití stovek milionů našich daní a je tedy naprosto zřejmé, že mu bude v budoucnu velmi pečlivě právě voliči nasloucháno, neboť na české politické scéně neexistuje osoba prověřenější, než je pan Miroslav Kalousek. 

Pan Kalousek se už vždy může odkázat na hanopis, který na něj Janečkův prokorupční lithiové haldy fond napsal a z kterého nepotvrdilo nic. Tedy pokud si někdo další jako Soukup něco vymyslí, bude to už jen a jen směšné. Už se nic dalšího vymyslet prakticky nedá, vždy je na to odpověď - Je to v hanopisu? Není? Tak je to tedy nový díl hanopisu? :-). 

Mimochodem Soukup si velmi zahrává, politik politika obvykle nežaluje, politik bolvární medium, tam už takové nepsané pravidlo ani zdaleka neplatí. Šíření poplašných zpráv Soukupem je věc již velmi vážná a je otázka času, kdy dojde trpělivost administrativě státu nebo i jen těm, kteří jsou poplašnými zprávami Soukupa zasaženi, neboť u televizního kanálus se Soukup nemůže skrývat za "názorový server". Soukup provozuje telvizí bolvární "politiku", což není nic jiného, než šíření poplašných zpráv.