MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#132298 Re: Re: Re: Re:

2018-06-19 05:19

#132293: - Re: Re: Re:  

Je to divné, že ještě nesedí... ale jsme v Česku.. pokud do 4 - 5 let nezdrhne se svoji modelkou na Bahamy, půjde do tepláků.. v Česku všechno moc dlouho trvá

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#132300 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-06-19 05:25:17

#132298: - Re: Re: Re: Re:  

Je jednoznačné, že jeho trestný čin za který je stíhán je v nepodmíněné trestní min. sazbě pěti let.

Dosud ale nebylo ani zahájeno jeho trestní stíhání za zlodějinu v podobě korunových dluhopisů a to přesto, že je to naprosto zřejmé, neboť zákon o dani z příjmu naprosto jasně definuje tzv. "osobu spojenou" a díky judikátům i evropským je přesně definována, jaké obchody osoba spojená nemůže provozovat, ve zkratce jakékoliv které vedou na jedné či druhé straně ke snížení daňového základu. 

Babiš si jako právnická osoba dluhopisy vydal a jako osoba fyzická si je nakoupil, tedy se jedná o osobu spojenout. 

Tato jeho zlodějina je  dnes dokonce v dalako větším rozsahu, než tomu bylo u Čapího hnízda. 

Důvod nezahájeného trestního stíhání přitom spočívá v tom, že jako ministr financí přímo zakázal postihovat nákupy korunových dluhopisů osobami spojenými finančnímu ředitelství, které mu bylo podřízeno. I toto je z mého pohledu trestný čin zneužítí moci.

Bradáčová je ale nejspíše přímo placena Agrofertem, tedy je otázka, kdy se dočkáme Babišova trestního stíhání i v těchto věcech?

Trestná činnost Babiše se jeví, z jeho vlastních vyjádření, že každých 10 dní nakupuje či prodáv nějakou firmu (700 firem za 20 let, jeho vlastní slova), jako věc která nemá žádné hranice a je to tedy jedna obrovská trestná činnost, kdy se on sám v takové situaci tváří, že to není trestná činnost, že je "podnikání", tedy je to vlastně klasický komunisticko StBácký přístup k demokracie a svobodě. 


Nepřihlášený uživatel

#132302 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-06-19 05:46:13

#132298: - Re: Re: Re: Re:  

Mimochodem jeho "modelka" je už jen pěkně vypaná ovarovitá rašple a je daleko pravděpodobnější, že jeho reálnou milenkou je ta jeho vizuna, co mu dělá asistentku. Ta je v reálu vizuálně docela pěkná, ale je z ní cítit lidský hnus, podobně jako z Babiše, pokud se k němu člověk dostane dostatečně blízko. 

Jsou to takové zrůdičky, jejich nepřetržité zlodějiny, lhaní, podvody, křivárny se na nich dramaticky podepisují. Babiš se není schopen nikomu podívat do očí, pořád někam uhýbá a podobné je to s tou jeho vizunou. Když už se do očí podívají, je naprosto zřejmé, že to co před vteřinou vyslovili je zase jen a jen lež. Je to pohled zlodějíčka, co Vás okrádá a přitom tvrdí, že Vám nic neukradl.