MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#132276 Dnes už ani nikoho v této diskusi nezajímá, že russácký trotl Zeman gratuloval russáckému trotlovi..

2018-06-18 20:38

....Klausovi k narozeninám a že ten nechal hosty uvádět sexuálním extrémistou Jindříškem Forejtem, což jim jistě bylo obzvláště příjemné. :-), vlastně je to pro ně přirozené, Klaus je vlastně stejně odporný, jako Jindříšek Forejt, jeho "hosté" jsou na odpornost zvyklí a nevnímají ji. 

OBRAZEM: Podívejte se, kdo slavil s Klausem. Dárky přinesli Duka, Macek či Knížák

Mimichodem Zeman zase vypadá, jako zmaštěný amfetaminem. Vykulené oči, toporný úsměv.....

 


Nepřihlášený uživatel

#132277 Re: Dnes už ani nikoho v této diskusi nezajímá, že russácký trotl Zeman gratuloval russáckému trotlo

2018-06-18 20:48

#132276: - Dnes už ani nikoho v této diskusi nezajímá, že russácký trotl Zeman gratuloval russáckému trotlovi.. 

Tak on  musí na pravidelné " oživovačky ". Narvali ho opět amfetaminem, aby trochu vypadal k světu, klučina jeden bolševická


Nepřihlášený uživatel

#132278 Re: Re: Dnes už ani nikoho v této diskusi nezajímá, že russácký trotl Zeman gratuloval russáckému tr

2018-06-19 03:57


Nepřihlášený uživatel

#132279 Re: Re:

2018-06-19 04:14

#132277: - Re:

Za tyhle pomluvy půjdete sedět, hajzlové! 


Nepřihlášený uživatel

#132280

2018-06-19 04:22

Věřím, že mě Zeman nakonec ministrem jmenuje, řekl Poche v Rozstřelu


Nepřihlášený uživatel

#132281 Re: Re: Re:

2018-06-19 04:37

#132279: - Re: Re:  

Je to názor nikoliv pomluvy. Prostě si jen myslíme, že nevypadá normálně a vyjadřujem názor, že je pod vlivem tvrdých drog, pravděpodobně amfetaminu, který umožňuje zdánlivě "normální fungování". 


Nepřihlášený uživatel

#132282 Re:

2018-06-19 04:41

#132264: -  

Pan Miroslav Kalousek je dnes po čtyřech letech od napsání hanopisu jednoznačnou morální i odbornou autoritou. 

Babiš utratil stovky milionů našich daní, aby debility z hanopisu napsaného prokorupčním fondem Janečka na pana Kalouska potvrdil, nenašel ve státní správě jedinou ukradenou korunu, neprokázal jidiný blábol z hanopisu o Kalouskovi, který napsal prokorupční fond Janečka. 

V takové situaci masivního prověření pana Kalouska, celé jeho rodiny, spolupracovníků, přátel, kdy má Babiš dnes k dispozici dokonce vnitro, státní zástupce, policii, kobru, všechna daňová přiznání, NBÚ, BIS a nebyl schopen prokázat nic, nula, aby alespoň policie zahájila vyšetřování, je naprosto jasné, že je pan Miroslav Kalousek morální i odborná autorita české politiky a je potřeba tomu co říká velmi naslouchat, stejně jako je potřeba si velmi číst jeho projevy ve Sněmovně.  

Jakékoliv hanlivé vyjádření na pana Kalouska je tedy dnes jen směšné a ubohé plácání nesmyslů. 

Andrej Babiš je dnes prokazatelně trestně stíhaný StBák a nomenklaturní slovenský komunista, který doslova devastuje veřejný prosto ČR a doslova rozkrádá státní rozpočet. To je naprosto pravdivá charakteristika Andreje Babiše. To dnes víme naprosto přesně, bez jakýchkoliv pochybností.

Andrej Babiš je komunistický StBácký zločinec.

To, že tento Slovák co se ani nenaučil česky ničí ČR je věc naprosto jasná, jediné o čem se dá ještě diskutovat, jaká je míra jeho zločinnosti proti naší zemi. 

Babiš je jen ubohý kriminální imigrant v tom nejodpornějším slova smyslu.  Je skvělé, že to už dochází i jeho dnes už bývalým volčům, ANO StB je již na cestě do kanálu, nejen proto, že Babiš sestavuje jakousi "vládu" a ani se neobtěžuje občanům sdělit, koho do ní nominuje. 

Dnes má ve vládě jen a pouze maškary a PPP zlodějiny šašky, nikoho jiného. Dokonce i jeho voličům už jsou tito jeho zaměstnanci odporní a i jim už došlo, že jsou to lidé absolutně neschopní spravovat vybrané daně ve prospěch občanů této země. 


Nepřihlášený uživatel

#132283 Re: Dnes už ani nikoho v této diskusi nezajímá, že russácký trotl Zeman gratuloval russáckému trotlo

2018-06-19 04:43


Nepřihlášený uživatel

#132284 Re: Re:

2018-06-19 04:46

#132282: - Re:  

Bureš patří do basy. Za ty svoje průsery měl davno odstoupit


Nepřihlášený uživatel

#132285 Re: Re: Re: Re: Kdy čeští xenofóbové pochopí, že nejde o náboženství, ale o idiocii?

2018-06-19 04:46

#132223: - Re: Re: Re: Kdy čeští xenofóbové pochopí, že nejde o náboženství, ale o idiocii? 

V letošním roce do Bosny dorazilo přes 5 600 (tedy ne 50 000 ani ne 500 000) běženců pocházejících z Asie, severní Afriky a Blízkého východu. Přišli přes Srbsko a někteří využili i novou trasu pašeráků lidí - z Řecka přes Albánii a Černou Horu.

V EU nás pro představuje žije 550 mil., USA se 330 mil. lidí má 7 mil. lidí, kteří v USA žijí bez jakýchkoliv dokladů. 

Tedy jaký problém s živelnou migrací řešil a vyřešil idiot Mylož Zeman? Jaký problém máš ty s ilegální migrací? 

Dokonce i kdyby ilegální migrace byla stále na úrovni krizového roku 2015, trvalo by 10 a možná i 15 let (mnozí migranté se sami průběžně vrací), než by Evropa měla ilegálně žijích lidí na území EU tolik jako mají Spojené státy. Přesto to paní Merkelová řešila okamžitě. Okamžitě jednala, okamžitě se o lidi postarala, aby nezpůsobovali daleko větší problémy (viz. třeba okupace russáky ČSR v roce 1945, masivní znásilňování, vraždění a rabování), spustila informační kampaň, aby se eliminovaly nesmysly z russácko trotlých serverů, které ilegální migraci lhaním generovaly. Uzavřela dohody o repatriaci, tam kde bylo s kým jednat a kde to jen trochu bylo možné.

Neudělali to Zeman či Obrán, nic jim v tom nebránilo, mohli to dojednat, mají na to stejnou administrativu, neudělali to, jen tupě žvanili o debilitách, vytvářeli spiklenecké teorie proti EU. Teď zmlkli, nemají téma, jsou to jen šašci, kteří ani netuší, co je potřeba ve veřejném prostoru EU skutečně řešit a jak by ke správě veřejného prostoru EU mohli národní státy Česká republika a Maďarsko přispět.

Polsko má alespoň téma razantního zvýšení obranyschopnosti proti russákům, neboť jejich zkušenost s russáky je opravdu tristní. My a Maďaři nemáme nic. nula. Podobně jako Slovensko, které ovšem řeší své vlastní vnitří problémy s oligarchizací společnosti. 

Drtivá většina (prakticky všichni) živelných migrantů je právě díky Německu identifikována a identifikovatelná, čímž si uvědomili, že páchání jakékoliv trestné činnosti je pro ně přímou cestou do vězení a při menších přečinech cestou k vyhoštění. Administrativa především Německa má otisky prstů, DNA, fotografie, o dritivé většina dokonce májí administrativy národní států jejich historii min. v dobré míře pravdivosti zpracované zpravodajskými metodami a tam kde důvěryhodné informace nelze zjistit, je to jednoznačný důvod k repatriaci a dlouhodobému monitoringu. Takovou práci zvládlo systematicky jen Německo, pravděpodobně. 

Dokonce žádný migrant nespáchal sebevraždný teroristický čin. Trestná činnost migrantů je hluboko pod průměrem většinové populace, přestože bychom oprávněně očekávali, že nebudou páchat žádnou trestnost činnost, je to bohužel tak, že se od nás ničím opravdu neliší a bohužel i většinová populace EU páchá mnohdy na území ostatních národních států zločiny a platí to i o Češích, kteří spáchali mnoho ohavných zločinů po Světě, vraždy a znásilnění nevyjímaje. 

ČR, která je prakticky prosta živelných migrantů má dokonce daleko horší ukazatele v závažné trestné činnosti než Němcko a to bohužel o více jak 50 % (Němcko 95 vražd na 10 mil. obyvatel, v ČR 146 vražd na 10 mil obyvatel v roce 2017)  v případě vražd a znásilnění. To jsou přímo děsivá čísla a děsivé skutečnosti.

To idiot Zeman ale nepranýřuje, to jeho mnohdy opravdu velmi hloupým voličům nesděluje. Raději místo toho udělal z nájemného vraha, odsouzeného všemí úrovněmi soudů včetně Ústavního soudu, celebritu. 


Nepřihlášený uživatel

#132286 Zeman dokonce nikdy ani nenavrhl věc velmi důležitou a podstatnou.....

2018-06-19 04:49

 

....to je zákon o zahalování obličeje. Celý svět je dnes postaven na identifikaci obličeje, čteme v něm přátelství, nedůvěru, zlost, zlobu, naše administrativy identifikují nás občany atd. 

Tedy zahalování je věc velmi problematické a je nutné jí řešit zákonem, neboť je to dnes hromadný problém. Turisté z Číny i jiných zemí si zahalují obličeje rouškami proti prachu, jsou neidentifikovatatelní, někteří turisté si zahalují obličej z náboženských důvodů, je s tím stejný problém, přitom je to možné řešit a dokonce i náboženské zahalování je možné respektovat, např. tím, jak vzniklo.

Tedy pokud osobu zahalenou doprovází osoba nezahalená, je přímo odpovědná za osobu zahalenou a osoba zahalená, pokud tak chce být, musí mít doprovod nezahalený.  Platilo by to jak pro turisty z Číny, Japonska atd. a samozřejmě by to platilo i pro náboženské zahalování. Není na tom zase tak moc složitého. Platilo by to samozřejmě jen pro pro turisty, nikoliv pro osoby, které chtějí dlouhodobě žít v ČR a vlastní zahalování by i tak mělo mít omezení v podobně skvělé čitelnosti očí a vlastní zahalení celé obličeje by mělo být tak či onak poloprůhledné, pokud by mělo být tolerováno, tedy pouze závoj, nikoliv celé zahalení hlavy. 

To je věc, kterou v Evropě řešit opravdu musíme a mnohé státy jí skutečně také již řeší a dokonce jí mají již uzákoněnu. Tím se idiot Zeman ale nikdy nezabýval, je to nad jeho argumentační schopnosti, tak se s tím prostě nezabývá, idiot.  


Nepřihlášený uživatel

#132287 Manželství je skutečně věc specifická a měla by zůstat vyhrazena muži a ženě....

2018-06-19 04:51

 

 

Poslanci chtějí umožnit manželství všem, jiní by chránili klasické svazky

18. června 2018  16:53
Nejen jednáním o nové vládě žijí politici. Ve Sněmovně vypukl lítý boj o věc, která se týká každého. Politici se přou o tom, kdo má mít právo na manželství, zda i dva muži nebo dvě ženy, nebo zda naopak do Listiny základních práv a svobod zakotví, že „manželství jako svazek muže a ženy“ je pod ochranou zákona.
 
....min. do doby, kdy se budou děti rodit dosavadní cestou. Manželství bylo zřízeno především kvůli dětem nikoliv kvůli dospělým, je to základní obrana nenarozeného i narozeného života.  
 
Na druhou stranu je jednoznačné, že pokud budou vztahy ostatní vymezeny zákonem a stabilní páry budou požívat velmi podobných "výsad" a povinností jako páry manželské, bylo by to jedině dobře. Zároveň by se to ale nemělo nazývat manželství, ve svazku by mělo být slovo partnerský, obřad by mohl podobně instuticializován jako obřad manželský, pokud by si to partneři přáli.
 
Mimo jiné i proto, že katolická církev s tímto nejspíše ještě dalších cca 500 let stejně tak či onak bude mít problém a bude to jednou muset řešit koncilem, min v době, kdy se děti již nebudou rodit onou sice pro nás jistě v mnohém správnou cestou, leč velmi riskantní jak pro matku tak i pro dítě. Ostatní církve na tom budou obdobně, jejich postoje budou jistě oprávněně ještě několik století konzervativní.  

Nepřihlášený uživatel

#132288

2018-06-19 04:52

Vyšší mzdy jsou nesmysl, Češi si je nezaslouží, řekl exprezident Klaus



Nepřihlášený uživatel

#132289 Filip jako předseda ultra komunistů je logicky také neonacistou z SPD.....

2018-06-19 04:54

Jako bych slyšel Okamuru, káral Dolejš Filipa

V otázce, zdali nominace Miroslava Pocheho do čela ministerstva zahraničí může ohrozit vznik koaliční vlády ANO a ČSSD, se štěpí i samotní komunisté.

Toho za jeho výrok nepřímo pokáral poslanec KSČM Jiří Dolejš. „Tyto argumenty jsou z pochybných zdrojů. Jako bych je slyšel od pana Okamury a ne od těch, co jednají o vládě,“ řekl Právu Dolejš.

.....neboť posledním stádiem komunistů je nacismus, jak praví teorie i prace současného russákova, který je bez nejmenších pochyb nacistickým státem. To Dolejš pochopil správně a zjevně chce být Dolejš "jen" extrémistou komunistickým nikoliv extrémistou komunisticko-nacistickým. 


Nepřihlášený uživatel

#132290 Re:

2018-06-19 04:57

#132288: -  

Jednotlivci mohou a mnohdy mají velmi vysokou produktivitu a jejich mzda tedy může být libovolně vysoká. 

Celá společnost má především díky ruským trotlům Klausovi a Zemanovi produktivitu zoufale nízkou a tady má Klaus tedy naprostou pravdu. Vysoké mzdy povedou k vysoké inflaci, tedy z vysokých mezd nezbude nic, jen se zničí měna. 


Nepřihlášený uživatel

#132291 Je jednoznačné, že StBáka Babiše koučuje KGBák Zeman....

2018-06-19 04:59

Bartoš: Sestavování vlády aktivně kočíruje Zeman, Babiš selhal, z podpory od komunistů se nevylže


Nepřihlášený uživatel

#132292 Re: Re: Dnes už ani nikoho v této diskusi nezajímá, že russácký trotl Zeman gratuloval russáckému tr

2018-06-19 05:03


Nepřihlášený uživatel

#132293 Re: Re: Re:

2018-06-19 05:05

#132284: - Re: Re:  

Je vskutku zvlášení že trestně stíhaný slovenský StBák a nomenklaturní komunista zneuživající moc k ovlivňování svědků dosud nesedí ve vyšetřovací vazbě. Každá jiná takto činící osoba by už ve vyšotřovací vazbě seděla. 


Nepřihlášený uživatel

#132294 Re:

2018-06-19 05:09

#132288: -  

Kikina ví leda prd, on nežije z  12 tis. důchodu . Užívá nakradených miliard. Udržovaný, odpočatý, pravidelné lázeňské pobyty ( z našich daní ) pro něj i pro Šklíbii, udžovačky - omlazovačky - letušky.. Káže vodu a sam pije víno, kretének.

PS : Kamarádi jistě rádi pomohou.. Hlavně ti " vděční - amnestovaní " 


Nepřihlášený uživatel

#132295 Hodně štěstí, pevné zdraví a všem dlouhý život, to je potřeba všem v této rodině popřát....

2018-06-19 05:09

 

V Motole se narodila čtyřčata

V porodnici v pražském Motole se minulé pondělí narodila čtyřčata - tři dívky a jeden chlapec. Naposledy se v České republice čtyřčata narodila před 15 lety.

Mají úžasný start do života, mají nádhernou porodní váhu, mají dokonalou péči standardní jen v EU a ostatních demokratických zemích světa. Mají před sebou nadstandardně dlouhý život, např. proti Rusku o 10 let delší a proti jiným zemím ještě daleko delší. Budou mít k dispozici velmi dobrý vzdělávací systém, sociální zabezpečení a nepochybně i láskyplné prostředí rodičů, kteří mohou pracovat jen 40 hodin týdně, aby dokázali rodinu zabepečit. To vše je světově relativně unikátní, je to dostupném nám v demokratické části Evropy, je to dostupné Američanům, Australanům a všude jinde je již život daleko těžší a se čtyřčaty obzvláště. 


Nepřihlášený uživatel

#132296 Paní profesorka se velmi plete.....

2018-06-19 05:10

 

 

Neúspěšní maturanti by mohli dostat alespoň status středoškoláka, navrhuje expertka z Cermatu

.....státní maturity vytvořili stav, kdy se učí složit maturita, nikoliv jak se učit, jak zpracovávat informace a vytvořit si zásobu znalostí, které dokážu používat.  V tom je obrovský problém státních maturit. 

Státní maturity hned od počátku mladý Klaus začal zneužívat na srovnávání škol, což přímo zdůvodnění k zákonu o státní maturitě zapovídalo, páchal tím v podstatě jeden z nejhorších zločinů na státní maturitě. 

Není pochyb, že by mělo existovat základní penzum znalostí středoškoláka, ale měly by to být znalosti natolik pro ně užitečné a potřebné, že by skutečně zvládli všichni, kteří na střední školu chodí 4 roky. 

Co se týče studia vysokoškolského, je to věcí již dospělého života. Přijímací pohovory na vysoké školy a jejich úroveň si vysoké školy stanovují samostatně. Je to pracné, ale je to možné, je to spíše věcí tradice a potřeb daných škol. 

Ve světě je běžné "standardizované" testování znalostí, např. v angličtině desítky let celosvětově používaný Toefl a stejně tak, pokud se uchazeč hlásí na doktorandské studium např. do USA, může na ambasádě absolvovat standardní test znalosti jazyka, tedy Toefl a standardní test obecných znalostí z matematiky, fyziky, chemie, případně elektrotechniky (spíše technologie), stavařiny (statika). Testy jsou postaveny tak, že je jejich obtížnost taková, že testující test nezvládne celý pravděpodobně nikdy, otázky mají stupňující obtížnost i dobu na zpracování. Pokud uchazeč odpoví cca 50 % z každé oblasti je prakticky jisté, že bude přijat na školu, kterou si vybral. Alespoň tak tomu bylo před cca 25 let. 

Tedy jestli si vysoké školy zakoupí standardní testování, jako to např. v provesním prostředí dělají snad všechny firmy od Cisca, přes Microsoft až po automobilky atd. nebo si budou své testy pracně vytvářet a hodnotiy samy, je vcelku úplně lhostejno, s maturitou to má mít společného velmi málo či vůbec nic. Nic by totiž nemělo bránit ve studiu na VŠ, pokud by uchazeč složil přijímací zkoušku a to i bez složené maturity.

Nic by totiž nemělo bránit lidem se vysokoškolsky vzdělávat, pokud se k tomu v životě rozhodnout, ať už bezprostřeně po střední škole, nebo kdykoliv potom. V USA je to běžné a mělo by to být běžné i EU a v ČR. To řešme. 

Námitky, že se pak děti na maturitu vykašlou jsou možná pravdivé, ale problém pak není v dětech, ale v tom, že pro maturita ztratila jakýkoliv punc smysluplnosti. Učit se složit maturitu je opravdu hovadina.

Učit se složit přijímací zkoušky na vysokou školu ovšem má smysl obrovský, ty musí být postaveny tak, aby uchazeč měl šanci na škole uspět a tak také doposud přijímací testy i u nás postaveny byly, přestože k nim bolševičtí zločinci přidávali i odporný pohovor z bolševického "uvědomění" resp. pro většinu uchazečů schopnosti o bolševickém uvědomí lhát, přičemž prominentní dětičky bolševické pakáže stejně žádné přijímací pohovory ani nedělaly a mnohdy také neskládaly zkoušky, přesto tituly získávaly. 


Nepřihlášený uživatel

#132297 Russákov, to je opravdu legrační země.....

2018-06-19 05:12

 

 

Proti návrhu se stavějí zejména odbory. Petici s požadavkem návrh zrušit podepsalo už více než 1,5 milionu lidí, uvedl v pondělí list Kommersant. Autoři petice zdůrazňují, že ve většině ruských regionů se muži v průměru nedožívají ani 65 let, ve třech regionech ani šedesátky.

Vláda na oplátku za zvýšení důchodového věku slibuje zvýšení penzí. Po zahájení penzijní reformy v příštím roce by měly penze podle vicepremiérky Taťjany Golikovové vzrůst o 12 000 rublů (asi 4 200 Kč). Letos průměrný důchod činí 14 100 rublů (asi 4 935 Kč), valná část důchodců má však penzi nižší.

 

Délka dožití se v ČR dále prodlužuje, nejvyššího věku se mohou dožít lidé v Praze

Délka dožití se v České republice loni zvětšila. U žen se prodloužila na 82,1 roku a u mužů na 76,2 roku. Za posledních deset let se tak střední délka dožití zvýšila o více než dva roky. V úterý to oznámil Český statistický úřad (ČSÚ).


Nepřihlášený uživatel

#132298 Re: Re: Re: Re:

2018-06-19 05:19

#132293: - Re: Re: Re:  

Je to divné, že ještě nesedí... ale jsme v Česku.. pokud do 4 - 5 let nezdrhne se svoji modelkou na Bahamy, půjde do tepláků.. v Česku všechno moc dlouho trvá


Nepřihlášený uživatel

#132299 Tedy každou pracovní minutu nebudou procesovat 277 000,- ale "jen" 90 000 :-).....

2018-06-19 05:19

.....ale ať tedy ANO StB urychleně ukáže jedinou důvěryhodnou osobu, která něco takového zvládně řídit, aby jí každou minutu z těch 90 000,- např. 10 000,- procesující lidé neukradli.  Nikoho takového ANO StB dosud nepředvedlo. 

Armáda chystá obří přezbrojení za 100 miliard

Během příštích deseti let chce velení české armády zcela obměnit nebo zmodernizovat pozemní i leteckou techniku. Na tyto projekty by se mělo vynaložit přes 100 miliard korun.

Armáda nakoupí letouny CASA, drony a vrtulníky za víc než 100 miliard korun

Pokud se má rozhodovat o 100 mld. nemandatorních výdajů státu (celkem vláda procesuje za rok 200 mld. nemandatorních výdajů státu, jen pro představu), pak ale musí havní strana co dostala nejvíce hlasů ukázat alespoň jedinou trochu kompetentní a důvěryhodnou osobu, která bude procesování 100 mld. (pokud by to chtěli zvládnout za 3 roky - představuje to každý pracovní den zprocesovat 133 mil. korun a to je kurva (na to není jiné slovo) složitá věc, aby procesář neskončil v kriminále a nerozkradli mu to po rukama, neb se každou minutu pracovní doby procesuje 277 083,-) nákupu čehokoliv schopna řídit. Zatím ANO StB ukazuje jen opravdu neuvěřitelně hloupé maškary a PPP zlodějiny šašky. 

Nikdo skutečně kompetentní, s jasnou argumentací toho co ve vládě vytváří tam není a za ANO StB ani nikdy nebyl. Jsou to jen žvanílkové o ničem a teď už se dostávají do stavu, že se "raději" ani nevyjadřují a mnohdy si na svá vyjádření "nevzpominají", ovar Brabeček je v tom přeborníkem.  

Je to opravdu šílená parta maškař a PPP zlodějin šašků. 

--------------

Pro představu, strukturální fond MPO procesoval 1 miliardu - tedy 1000 milionů korun v letech 07-13 a vyplácel je ještě dva roky po skončení období tedy v roce 2015. Administrativu tvořily desítky a desítky úředníků, provedly se tisíce kontrol na místech, překontrolovaly se stovky tisíc faktur, tisíce či desítky tisíc výběrových řízení, probíhalo kontrola čtyř i šesti očí v několika vrstvém schvalovacím procesu, každý kdo chtěl dotaci musel mít dlouhodobou finanční a podnikatelskou historii a z toho pramenící rating. Danou schvalovanou část projektů museli vidět a především odsouhlasit 2 i 3 lidé. Jak procesovat ovšem musela ČR ukázat EU, musela nás procesování takových peněz naučit a dělala to od roku 1990. 

Je tedy opravdu čiré šilenství, když ANO StB hovoří o tom, jak zprocesuje 100 mld. za 3 roky a neukáže jediného člověka v ANO StB, který by měl i jen elementární schopnosti na procesování takového množství peněz.


Nepřihlášený uživatel

#132300 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-06-19 05:25

#132298: - Re: Re: Re: Re:  

Je jednoznačné, že jeho trestný čin za který je stíhán je v nepodmíněné trestní min. sazbě pěti let.

Dosud ale nebylo ani zahájeno jeho trestní stíhání za zlodějinu v podobě korunových dluhopisů a to přesto, že je to naprosto zřejmé, neboť zákon o dani z příjmu naprosto jasně definuje tzv. "osobu spojenou" a díky judikátům i evropským je přesně definována, jaké obchody osoba spojená nemůže provozovat, ve zkratce jakékoliv které vedou na jedné či druhé straně ke snížení daňového základu. 

Babiš si jako právnická osoba dluhopisy vydal a jako osoba fyzická si je nakoupil, tedy se jedná o osobu spojenout. 

Tato jeho zlodějina je  dnes dokonce v dalako větším rozsahu, než tomu bylo u Čapího hnízda. 

Důvod nezahájeného trestního stíhání přitom spočívá v tom, že jako ministr financí přímo zakázal postihovat nákupy korunových dluhopisů osobami spojenými finančnímu ředitelství, které mu bylo podřízeno. I toto je z mého pohledu trestný čin zneužítí moci.

Bradáčová je ale nejspíše přímo placena Agrofertem, tedy je otázka, kdy se dočkáme Babišova trestního stíhání i v těchto věcech?

Trestná činnost Babiše se jeví, z jeho vlastních vyjádření, že každých 10 dní nakupuje či prodáv nějakou firmu (700 firem za 20 let, jeho vlastní slova), jako věc která nemá žádné hranice a je to tedy jedna obrovská trestná činnost, kdy se on sám v takové situaci tváří, že to není trestná činnost, že je "podnikání", tedy je to vlastně klasický komunisticko StBácký přístup k demokracie a svobodě.