MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#132326 Re: Re: Jak může někdo volit (důvěřovat) Zemana, který je přímo napojen na dnešní ruskou propagandu.

2018-06-19 13:12

#132319: - Re: Jak může někdo volit (důvěřovat) Zemana, který je přímo napojen na dnešní ruskou propagandu..... 

Poté, co  zhubl dobrých 15, 20 kg , tak má už jen jednu bradu. Takhle prosím vypadá ( chudne, viditelně chátrá.. ) člověk, který je mlád, zdráv, má odešlou cukrovku, je panicovým prostatikem a má plice nemluvněte


Nepřihlášený uživatel

#132327 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i odborná autorit

2018-06-19 14:24

#132320: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i odborná autorita, t 

Soukup není vůbec OK, je to spiklenecký teoretik. Jeho pořad není ok, byl on-line usvědčen ČT ze lhaní.  Nezveřejnil, jak bude informace zpracovávat, jak je bude poublikovat a to především jeho "pořadu". 

Co se týče prověrek pana Kalouska, s tvojí ubohostí budeš muset za sexuálním extrémistou Jindříškem Forejtem a jeho přáteli Zemana a  Ovčáčkem. 


Nepřihlášený uživatel

#132328 Re: .. ikdyž tohle je 10 let staré info

2018-06-19 14:28

#132313: - .. ikdyž tohle je 10 let staré info 

To, že bulvár píše, že je na Klaus letušky vůbec neznamená, že tomu tak je. Ale je mi to jedno, je to hlavně idiot, což s orientací nemá nic společného. 


Nepřihlášený uživatel

#132329 To přece došlo i Langšádlové a to je opravdu "hlava", že se Beneš sešel s russáckým trotlem.....

2018-06-19 14:39

Nechceme ČEZ rozsekat na kousky, uklidňuje Beneš politiky. Nový reaktor by si ale měl postavit stát

.....aby ukradli ČEZ. MUS je prostě mustr. 


Nepřihlášený uživatel

#132330 Krnda v "akci" :-)

2018-06-19 14:40

Na pražském magistrátu zasahuje policie, zajímá se o dotace na sport. Chci důkladné prošetření, padni komu padni, říká Krnáčová


Nepřihlášený uživatel

#132331 Re: Re: Re: Re:

2018-06-19 15:14

#132325: - Re: Re: Re:  

ale čumáčku..


Nepřihlášený uživatel

#132332 Re: Re: .. ikdyž tohle je 10 let staré info

2018-06-19 15:16

#132328: - Re: .. ikdyž tohle je 10 let staré info 

To se psalo , když byl  VK prezidentem. Nachytali ho s nějakou, jak si jí vede v noci do hotelu. Když se podívám na jeho ženu, tak se mu ani nedivím.


Nepřihlášený uživatel

#132333 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i odborná aut

2018-06-19 15:24

#132327: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i odborná autorit 

   Mohl někdy dostat prověrku, ale navzdory tomu dělal lumpárny a kde kdo by si dnes rozmyslel udělit ji Kalouskovi znovu. Jeden by měl totiž strach, v jakým že průseru se zase ten magor vymáchá. Jednou se na něj provalí, že kryl dodávku kvérů do Číny, tam se na něj zas provalí, že nakoupil padáky, co se neotvíraj..... Když jsi tedy tak háklivý, nedal bych mu dnes  prověrku ani na stupeň úřednice, která dělat orál neumí.  Hlavně se z těch prověrek nepodělejte, Ondráček z KSČM měl udělen hodně vysoký stupeň bezpečnostního prověření a na politiky DEB (i)Lu to žádný dojem nedělalo, proč by měla někoho fascinovat Kalouskova prověrka? ČT Soukupa z ničeho neusvědčila, ani usvědčit nemůže, to mohou jedině orgány činné v trestním řízení, do té doby je Soukup OK.


Nepřihlášený uživatel

#132334 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i odborná

2018-06-19 15:52

#132333: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i odborná aut 

Skutečně nebuď idiot, Babiš použil stovky milionů našich daní a to opravdu bez jakékoliv legrace na to, aby na Kalouska něco našel. Má přístup ke všemu, dańová příhnází, zůstatkyn na účtech nejen Kalouska, ale kohokoliv, s kým se kdy jen Kalousek potkal. Celá kobra roky nedělala nic jiného, než že se snažili na Kalouska něco najít, stejně tak finanční správa. 

Tedy buď v naprostém klidu, jestli je někdo v této zemi bezpečně neprověřenější osobo, je to pan Kalousek a lidovec, byť pitomec Jiří Čunek. 

Tito dva jsme bez nejmenších pochyb v politice dnes naprosto jasné morální autority. Nikdo jiný, kdo se kdy v politice objevil, nebyl více prověřen, než tito dva. Panu Čunkovi byly finance prověřeny prakticky až do roku 1989. 

Co vše prověřil Babiš není zřejmé, ale je naprosto jisté, že za stovky mlionů, které za prověřování pana Kalouska utratil, nenašel ale opravdu absolutně nic. 

Tedy opravdu si nehraj na idiota tvrzením, že pan Kalousek "dělal lumpárny", když žádná taková lumpárna neexistuje.  


Nepřihlášený uživatel

#132335 Re: Re: Re: .. ikdyž tohle je 10 let staré info

2018-06-19 15:53

#132332: - Re: Re: .. ikdyž tohle je 10 let staré info 

ON si také nebral ženu ale "chlapa" :-) a Klasová  je opravdu děsivá i jako chlap. Navíc si jí bral proto, že její otec byl nacistický a komunistický zločinec, který masivně kradl, jak se projevilo, když byli vykradeni a obhajovali, že jim byly ukradeny šperky za cca 8 mil. korun o kterých tvrdili, že jsou to šperky zděděné po Mištiových. Její otec přitom odesílal slovenské Židy do koncentráků, aby se z něj po roce 1945 stal horlivý komouš. 

Klausův tchán za války pracoval u tajné policie a perzekvoval Židy

Tedy prachy Klausovi nikdy nesmrděly a čím byly a jsou spinavější, tím mu voněly a voní lépe. 


Nepřihlášený uživatel

#132336 Teď by tedy měl Pelikán podat trestní oznámení na Babiše ve věci okrádání státu pomocí....

2018-06-19 15:56

Ministr Pelikán složil mandát

Ministr spravedlnosti v demisi Robert Pelikán (ANO) se v úterý odpoledne vzdal poslaneckého mandátu. Jeho rezignaci přijal předseda Sněmovny Radek Vondráček (ANO). Na Twitteru o tom informovala mluvčí ministerstva spravedlnosti Tereza Schejbalová.

....korunových dluhopisů, které tak neobratně u Babiše obhajoval. Měl by promluvit obecně o všech zlodějinách, které Babiš za roky na ministerstvu financí pomocí úkolování finanční správy prováděl a provádí. 

.....

Tak to už je druhý podělaný ministr spravedlnosti, předtím Válková a teď Pelikán, má ten Zeman fakt s těmi co neudrží stolici ale smůlu. 


Nepřihlášený uživatel

#132337 A to existuje i v ANO StB snad nějaký idiot, který by si myslel něco jiného?

2018-06-19 16:00

Transparency International tvrdí, že Babiš nadále ovládá Agrofert

Premiér a šéf hnutí ANO Andrej Babiš je ovládající osobou společnosti Agrofert, prohlásili v úterý představitelé Transparency International (TI) s odkazem na slovenský Registr partnerů veřejného sektoru. Babiš kvůli zákonu o střetu zájmů vložil akcie Agrofertu do svěřenského fondu.

To jako slovenský nomenklaturní komouš a StBák v pozici českého premiéra v demisi má svěřenecký na Slovensku, tak to je opravdu masakr

"Záznam ve slovenském rejstříku podle TI obsahuje pět jmen osob, které Agrofert ovládají. „Čtyři z nich jsou odvolatelní osobou pátou, která je zároveň neodvolatelná. Touto ovládající osobou a jedním z konečných uživatelů výhod je předseda vlády České republiky Andrej Babiš,” upozorňuje TI."

S tím se kriminální imigrant, Stbák a slovenský nomenklaturní komouš svým voličům tedy opravdu nepochlubil. Už se propad ANO StB začíná vyjasňovat. 


Nepřihlášený uživatel

#132339 Vcelku je velmi pochopitelné, že zločinnost prudce v Německu poklesla....

2018-06-19 16:14

Zločinnost v Německu stoupá, tvrdí Trump. Podle statistiky má však SRN nejnižší počet zločinů za čtvrt století

.....neboť prevence je obrovská. Paní kancléřka dnes nemá problém přesvědčit politickou scénu k výdajům na vnitřní bezpečnost státu, přitom ještě před rokem 2015 jistě velmi v této věci narážela a kdykoliv požadovala zdroje na vnitřní bezepčnost, jistě jí mnozí opnovali, že chce zavést policejní stát. 

Jestli v Německu proti ČR něco opravdu funguje tak to, že pokud jsou peníze vynaloženy, nejen, že se výsledek musí dostavit, ale také se reálně dostaví. Administrativa Německa je schopna si peníze ohlídat a správně je také procesovat, neboť jinak by okamžitě narazila na kontrolní mechanismy.  

Když chce tady idiot Babiš zprocesovat 100 mld. na obnovu zbraní armády, zní to opravdu děsivě, neb ten idiot zjevně krade daleko více než Zeman s Kalusem svého času, když je země neustále v deficitu, ačkoliv má velmi vysoký růst HDP. Nikde se růst HDP dosud neprojevil. Jediné co se rozeběhlo je inflace. Růst výběru daní nekopíru růst HDP a co je nejděsivější z konrtolním hlášením a EET, růst výběru DPH ani náznakem nekopíruje růst maloobchodních tržeb a to je opravdu velmi vážný problém, neboť to znamená, že efektivita státní správy prudce klesá. 


Nepřihlášený uživatel

#132340 V TI se snad úplně posrali. V jednom textu usvědčí Babiše z toho, že na Slovensko odlifroval.....

2018-06-19 16:36

TI: Má vůbec Agrofert nárok na dotace? 

Organizace rovněž připomněla rozhodnutí Evropského parlamentu, že firmy vlastněné politiky, by neměly mít nárok na dotace. „Naskýtá se otázka, zda by se neměla znovu přezkoumat způsobilost celého holdingu Agrofert v čerpání veřejných financí,” dodal šéf české pobočky TI David Ondráčka.

......z ČR majetek cca 120 mld., byť 60 mld. je vlastně zadlužení celého karuselu na praní špinavých peněz a ještě jej usvědčují z toho, že opět krade dotace. To jim Andrej určitě "vysvětlí". 

Pokud je tomu tak, že je Stbák Bureš skutečně stále vlastníkem, tak ta jeho odkvetlá boubelka vyhrála jackpot, neboť si jí bral s tím, že ona žádný nárok na majetek z Agrofertu nemá, neboť on ho v době svatby "jako" nevlastnil. 

Hmmm to bych řekl, že jí bude muset Andrej, resp. nějací KGBáci, kteří skutečně Agrofert přes bílého koně Babiše vlastní, zakroutit krkem. 

„Je-li Andrej Babiš skutečným majitelem, jak vyplývá z dokumentů uvedených v příslušném slovenském rejstříku, je podle slovenské i české definice skutečného majitele – vyplývající z evropské definice – osobou s rozhodujícím vlivem v těchto svěřenských fondech (z titulu zakladatele i beneficienta a navíc díky oprávněním, které v těchto svěřenských fondech má),” uvádí Transparency.

V každém případě je teď Andrejko sorryák a kriminální imigran na cestě do pekla, neb si KGBáci z russákova těžko nechají karusel Agrofert nějakým boubelatým odkvetlým koštětem rozdělit na "dvě poloviny" :-), to jim raději zakroutí krkem, hned potom, co na ně karusel převedou.  Babiš si to u skutečných majitů karuselu Agrofert svatbou s boubelatým koštětem evidnentě strašně "posral" (není na to jiné slovo), neboť je podvedl a s nimi především jeho voliče, kterým to už nyní bude naprosto jasné. 

Velmi se také vyjasnilo dnešní Pelikánovo vzdání se poslaneckého mandátu a obecné stažení z politiky. S tímto už opravdu nechce mít nic společného. Zítra nejspíše oznámí vystoupení z ANO StB, pokud vůbec kdy byl členem. 


Nepřihlášený uživatel

#132341 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i odb

2018-06-19 16:43

#132334: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i odborná 

    Babiš nic neutratil a na Kalouska nic ve skutečnosti nehledal. Hráli spolu tandem a to stejný, jako hrál kdysi Kalousek ze Zavadilem tandemovou manipulaci na odboráře. Odoboráři dělali monstrózní manifestaci, zatím co Kalousek se Zavadilem chlemtali vyřechtaní na zahrádce pivo. Janeček vysoce pravděpodobně nemá s Babišem společného nic, pouze to, že Babiš použil jeho práci k vlastním účelům, takto Babiš vykrádá i práci jiných iniciativ, například mediálně ukradl KSČM a SPD kauzu lítium. Janeček mimo jiné nemá s touto konkrétní kauzou nic společného, chtěl vytěžovat lítium jiným způsobem, než aktéři zmíněné kauzy. Kalousek dělal jednu lumpárnu vedle druhé. Kromě jiného také zaštiťoval svého času dodávku zbraní do Číny. Jestli někdo něco utratil, tak to bylo za akce, jako byla iniciativa "Július Šuman", kdy šlo o snahu medializovat úniky Babišových telefonátů. To ale ve velkém utrácela peníze daňových poplatníků zjevně protistrana Babiše. 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#132342 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i

2018-06-19 16:47

#132341: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i odb 

Tak to ani náhodou, to si můžeš být jist a dokonce se svými vlastními bláboly (protimluvy) usvědčuješ z naprosté hlouposti. 

Babiš prověřil 64 000 faktur státní správy, předevší na MF a obraně. Jen tahle legrace vyšla občany na více jak 100 mil. korun, nenašel jedinou ukradenou korunu!!!!!! Jedinou fakturu, která neměla plnění. To je opravdu velmi zvláštní. 

Nepřetržitě čtyři roky mával hanopisem ve Sněmovně a není pochyb, že hledal i to nejmenší, co by na pana Kalouska objevil. Dokonce tvrdil, že byl pan Kalousek vyšetřován a i to byla lež. 

Pan Kalousek, je bezpečně morální i odborná autorita a je naprosto jasné. Až se celý ten šílený cirkus ANO StB zhroutí a k tomu už je velmi blízko, bude panu Kalouskovi velmi nasloucháno, neboť není na politické scéně dnes morálnější a odborně zdatnější ministr financí a politik obecně. Bude mu velmi nasloucháno a to přesto, že se voliči ANO StB vrátí především k post bolševické ODS, která vskutku prošla dosti velkou změnou, byť Nečas u Zemana to je opravdový hnus. Část voličů se také vrátí k socanům, snad poměrně velká část voličů ANO StB přestane z trucu volit, mnozí byli jen nahodilí nespokojení voliči. 

Věci se už budou vracet k normálu i zde a bude to velmi dobře. 

 


Nepřihlášený uživatel

#132343 Re:

2018-06-19 17:24

#132132: -  

Poche neustupovat, poche chcípnout.

Vlastenec

#132344 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morál

2018-06-19 17:28


Nepřihlášený uživatel

#132345 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná m

2018-06-19 17:36

#132344: Vlastenec - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morál 

Tohle může napsat, po letech, kdy se z hanopisu prokorupčního lithiové haldy fondu Janečka neportvdilo nic a nic je nula, opravdu jen idiot. 

Mimo jiné proto, že když nic nebyl schopen potvrdit Babiš a měl a má k dispozici, policii, státní zástupce, BIS, NBÚ, všechny dokumenty na MF a obraně, záznamy ze Sněmovny, všechny rozhodnutí vlády a to i ta utajovaná, atd. atd. tak je naprosto jasné, že zločinnost panu Kalouskovi už nemůže prokázat nikdo na Světě. a je to hlavně velmi prosté - protože reálně neexistuje a zjevně nikdy neexistovala. 

Tedy přesťan si hrád na idiot, Babiš je na cestě do pekla, neb si skuteční vlastníci agrofert rozhodně ukrást nenechají, to si buď jist. Kvůli 80 mld. by ta pakáž co to reálně vlastní zavražidila bez mrknutí oka vlastní maktu i Vláďu Iljiče Putlera, přestože jsou ze stejného hnízda. 

Transparency International tvrdí, že Babiš nadále ovládá Agrofert

Premiér a šéf hnutí ANO Andrej Babiš je ovládající osobou společnosti Agrofert, prohlásili v úterý představitelé Transparency International (TI) s odkazem na slovenský Registr partnerů veřejného sektoru. Babiš kvůli zákonu o střetu zájmů vložil akcie Agrofertu do svěřenského fondu.

-------------------

Můžeš si tedy o panu Kalouskovi myslet cokoliv špatného, ale hodnotu to má nulovou, ničím jakoukoliv špatnost pana Kalouska nejsi schopen prokázat a to je na celé věci vlastně to nejlepší. 

Já naproti přímo na veřjeném rozhodnutí vlády dokážu prokáza, že je Mylož Zeman lhářem, zlodějem 14 mld. a dolů MUS, neb opravdu jen naprostý kretén může vyměnit 46 % dolu za 650 mil a přidat k tomu 14 mld. v hotovosti a  to opradu kretén Zeman udělal. Je to zloděj. 

To dokonce plně odhlížím od toho, že tento zločinec dodnes utajovaným rozhodnutí vlády z roku 2002 ukradl i 120 mld. russáckého dluhu.  


Nepřihlášený uživatel

#132346 Těžko říci, kolik lékařů to praktikuje, ale sám zdaleka nebude, to je naprosto jisté.....

2018-06-19 17:41

Lékař čerpal podvodem peníze z VZP. Půjde za mříže a miliony musí vrátit

19. června 2018  18:29
Lékaře a majitele táborské transfúzní stanice Karla Dvořáka poslala justice v úterý na pět a půl roku do vězení. Provinil se tím, že Všeobecné zdravotní pojišťovně účtoval fiktivní léky za miliony. Proto má nahradit i škodu téměř dvanáct milionu korun. Verdikt je pravomocný.

 


Nepřihlášený uživatel

#132347 Svým zvrhlým způsobem býval idiot Zeman zábavným, dnes je už jen zvrhlý.....

2018-06-19 17:45

Zeman svého odpůrce označil za devianta. Držel transparent ‚Miloše do koše‘

Zase měl ten "amfetaminový" skelný pohled, vykulené oči a toporný "úsměv". 

Poděbrady

#132348 Kikina Ovar Pitomio Agronetvor

2018-06-19 17:52

Zrůdná pekelná čtveřice se svými nohsledy - stvůrami z bahna zla a utrpení, podporováni tupým vymaštěným stádem ovčanů generace internetové debility - toť vizitka stavu zemí koruny české.


Pryč se zločinci škodící planetě zemi !
Pryč s glajchšaltem moderní doby !
Pryč s konzumní tupostí a leností !
Pryč s hysterií a internetovou hloupostí !
Pryč s nenávistí, fanatismem, xenofobií !
Pryč se závistí, zlomyslností, zlobou a záští !
Pryč s pýchou, nadutostí a egoismem.
Svoboda volby !!
Alternativy pro život !!
Šance pro všechno živé na planetě zemi !!

Evropan

#132349 Re: Svým zvrhlým způsobem býval idiot Havel zábavným, dnes je už jen chcíplý.....

2018-06-19 17:53

#132347: -

Pana prezidenta Zeman si do tý tvý nevymáchaný huby brát nebudeš! Zasloužil bys přes hubu, kreténe!!!

Kolín

#132350

2018-06-19 17:53

SVOBODA A DEMOKRACIE, alternativní možnosti života, tolerance, úcta, pokora, respekt, láska a soucítění, sounáležitost se vším živým na naší planetě, ochrana přírody, skromnost, zodpovědné chování, sebekázeň, ochrana kulturních a historických hodnot a tradic, ochrana lidských práv a práv menšin, malé filmové festivaly a filmové přehlídky, malá kvalitní knihkupectví, vlaky a železnice, svobodný Tibet -- cíle bytostí světla a pravdy.