MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#132341 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i odb

2018-06-19 16:43

#132334: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i odborná 

    Babiš nic neutratil a na Kalouska nic ve skutečnosti nehledal. Hráli spolu tandem a to stejný, jako hrál kdysi Kalousek ze Zavadilem tandemovou manipulaci na odboráře. Odoboráři dělali monstrózní manifestaci, zatím co Kalousek se Zavadilem chlemtali vyřechtaní na zahrádce pivo. Janeček vysoce pravděpodobně nemá s Babišem společného nic, pouze to, že Babiš použil jeho práci k vlastním účelům, takto Babiš vykrádá i práci jiných iniciativ, například mediálně ukradl KSČM a SPD kauzu lítium. Janeček mimo jiné nemá s touto konkrétní kauzou nic společného, chtěl vytěžovat lítium jiným způsobem, než aktéři zmíněné kauzy. Kalousek dělal jednu lumpárnu vedle druhé. Kromě jiného také zaštiťoval svého času dodávku zbraní do Číny. Jestli někdo něco utratil, tak to bylo za akce, jako byla iniciativa "Július Šuman", kdy šlo o snahu medializovat úniky Babišových telefonátů. To ale ve velkém utrácela peníze daňových poplatníků zjevně protistrana Babiše. 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#132342 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i

2018-06-19 16:47:26

#132341: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i odb 

Tak to ani náhodou, to si můžeš být jist a dokonce se svými vlastními bláboly (protimluvy) usvědčuješ z naprosté hlouposti. 

Babiš prověřil 64 000 faktur státní správy, předevší na MF a obraně. Jen tahle legrace vyšla občany na více jak 100 mil. korun, nenašel jedinou ukradenou korunu!!!!!! Jedinou fakturu, která neměla plnění. To je opravdu velmi zvláštní. 

Nepřetržitě čtyři roky mával hanopisem ve Sněmovně a není pochyb, že hledal i to nejmenší, co by na pana Kalouska objevil. Dokonce tvrdil, že byl pan Kalousek vyšetřován a i to byla lež. 

Pan Kalousek, je bezpečně morální i odborná autorita a je naprosto jasné. Až se celý ten šílený cirkus ANO StB zhroutí a k tomu už je velmi blízko, bude panu Kalouskovi velmi nasloucháno, neboť není na politické scéně dnes morálnější a odborně zdatnější ministr financí a politik obecně. Bude mu velmi nasloucháno a to přesto, že se voliči ANO StB vrátí především k post bolševické ODS, která vskutku prošla dosti velkou změnou, byť Nečas u Zemana to je opravdový hnus. Část voličů se také vrátí k socanům, snad poměrně velká část voličů ANO StB přestane z trucu volit, mnozí byli jen nahodilí nespokojení voliči. 

Věci se už budou vracet k normálu i zde a bude to velmi dobře.