MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#132342 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i

2018-06-19 16:47

#132341: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i odb 

Tak to ani náhodou, to si můžeš být jist a dokonce se svými vlastními bláboly (protimluvy) usvědčuješ z naprosté hlouposti. 

Babiš prověřil 64 000 faktur státní správy, předevší na MF a obraně. Jen tahle legrace vyšla občany na více jak 100 mil. korun, nenašel jedinou ukradenou korunu!!!!!! Jedinou fakturu, která neměla plnění. To je opravdu velmi zvláštní. 

Nepřetržitě čtyři roky mával hanopisem ve Sněmovně a není pochyb, že hledal i to nejmenší, co by na pana Kalouska objevil. Dokonce tvrdil, že byl pan Kalousek vyšetřován a i to byla lež. 

Pan Kalousek, je bezpečně morální i odborná autorita a je naprosto jasné. Až se celý ten šílený cirkus ANO StB zhroutí a k tomu už je velmi blízko, bude panu Kalouskovi velmi nasloucháno, neboť není na politické scéně dnes morálnější a odborně zdatnější ministr financí a politik obecně. Bude mu velmi nasloucháno a to přesto, že se voliči ANO StB vrátí především k post bolševické ODS, která vskutku prošla dosti velkou změnou, byť Nečas u Zemana to je opravdový hnus. Část voličů se také vrátí k socanům, snad poměrně velká část voličů ANO StB přestane z trucu volit, mnozí byli jen nahodilí nespokojení voliči. 

Věci se už budou vracet k normálu i zde a bude to velmi dobře. 

 

Odpovědi

Vlastenec

#132344 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morál

2018-06-19 17:28:27


Nepřihlášený uživatel

#132360 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morál

2018-06-19 18:18:31

#132342: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i 

     Nechápeš jednoduchý Babišův kalkul. On si je toho Kalousek i dobře vědom, že nahání protistranám preference, takto se právě na figuře Kalouska odstartovala kdysi i ta mohutná odborářská manifestace. On to sám o sobě také jednou řekl: "Kdyby jste mne neměli, museli by jste si mně vymyslet". Tedy Babiš Kalouska v teplácích mít nepotřebuje, spíš si potřebuje tuto nenáviděnou figuru v parlamentu naopak hýčkat, jednoduše potřebuje tohoto "zákeřného podlého nepřítele". Nakonec se mu tím podařilo zlikvidovat i slyzouna Sobotku, když lidi zmanipuloval k víře, že Kalousek řídí Sobotku, proč by se tedy takového skvělého šaška měl chtít zbavit?  Kalouskovi je snad nakonec i lhostejné, jestli kvůli tomu potopí samotnou TOPku, zřejmě doufá, že ho k sobě opět nějaká strana kooptuje. Jen aby se nepřepočítal, jako se přepočítal i Ruml, když utekl z protialkoholního léčení a snažil se vklínit mezi Piráty. Piráti si zahlasovali a rohodli se, že k sobě spacákového revolucionáře prostě nepřijmou. Naproti tomu by možná homosexuální kámoši Pospíšil a Moravec měli dát dohromady i ty vrchní hlavy, ne jen ty malé a zvážit, jestli by se nedalo Kalouska nějak zbavit, nebo ho alespoň odstřihnout od mediální pozornosti. Pokud jim ovšem nějak záleží na TOP 09. Nic nenasvědčuje ani tomu, že by ANO nějak výrazně klesali preference a pokud, tak rozhodně ne ve prospěch TOP 09.