MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Vlastenec

#132344 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morál

2018-06-19 17:28

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#132345 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná m

2018-06-19 17:36:22

#132344: Vlastenec - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morál 

Tohle může napsat, po letech, kdy se z hanopisu prokorupčního lithiové haldy fondu Janečka neportvdilo nic a nic je nula, opravdu jen idiot. 

Mimo jiné proto, že když nic nebyl schopen potvrdit Babiš a měl a má k dispozici, policii, státní zástupce, BIS, NBÚ, všechny dokumenty na MF a obraně, záznamy ze Sněmovny, všechny rozhodnutí vlády a to i ta utajovaná, atd. atd. tak je naprosto jasné, že zločinnost panu Kalouskovi už nemůže prokázat nikdo na Světě. a je to hlavně velmi prosté - protože reálně neexistuje a zjevně nikdy neexistovala. 

Tedy přesťan si hrád na idiot, Babiš je na cestě do pekla, neb si skuteční vlastníci agrofert rozhodně ukrást nenechají, to si buď jist. Kvůli 80 mld. by ta pakáž co to reálně vlastní zavražidila bez mrknutí oka vlastní maktu i Vláďu Iljiče Putlera, přestože jsou ze stejného hnízda. 

Transparency International tvrdí, že Babiš nadále ovládá Agrofert

Premiér a šéf hnutí ANO Andrej Babiš je ovládající osobou společnosti Agrofert, prohlásili v úterý představitelé Transparency International (TI) s odkazem na slovenský Registr partnerů veřejného sektoru. Babiš kvůli zákonu o střetu zájmů vložil akcie Agrofertu do svěřenského fondu.

-------------------

Můžeš si tedy o panu Kalouskovi myslet cokoliv špatného, ale hodnotu to má nulovou, ničím jakoukoliv špatnost pana Kalouska nejsi schopen prokázat a to je na celé věci vlastně to nejlepší. 

Já naproti přímo na veřjeném rozhodnutí vlády dokážu prokáza, že je Mylož Zeman lhářem, zlodějem 14 mld. a dolů MUS, neb opravdu jen naprostý kretén může vyměnit 46 % dolu za 650 mil a přidat k tomu 14 mld. v hotovosti a  to opradu kretén Zeman udělal. Je to zloděj. 

To dokonce plně odhlížím od toho, že tento zločinec dodnes utajovaným rozhodnutí vlády z roku 2002 ukradl i 120 mld. russáckého dluhu.