MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#132333 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i odborná aut

2018-06-19 15:24

#132327: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i odborná autorit 

   Mohl někdy dostat prověrku, ale navzdory tomu dělal lumpárny a kde kdo by si dnes rozmyslel udělit ji Kalouskovi znovu. Jeden by měl totiž strach, v jakým že průseru se zase ten magor vymáchá. Jednou se na něj provalí, že kryl dodávku kvérů do Číny, tam se na něj zas provalí, že nakoupil padáky, co se neotvíraj..... Když jsi tedy tak háklivý, nedal bych mu dnes  prověrku ani na stupeň úřednice, která dělat orál neumí.  Hlavně se z těch prověrek nepodělejte, Ondráček z KSČM měl udělen hodně vysoký stupeň bezpečnostního prověření a na politiky DEB (i)Lu to žádný dojem nedělalo, proč by měla někoho fascinovat Kalouskova prověrka? ČT Soukupa z ničeho neusvědčila, ani usvědčit nemůže, to mohou jedině orgány činné v trestním řízení, do té doby je Soukup OK.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#132334 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i odborná

2018-06-19 15:52:09

#132333: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i odborná aut 

Skutečně nebuď idiot, Babiš použil stovky milionů našich daní a to opravdu bez jakékoliv legrace na to, aby na Kalouska něco našel. Má přístup ke všemu, dańová příhnází, zůstatkyn na účtech nejen Kalouska, ale kohokoliv, s kým se kdy jen Kalousek potkal. Celá kobra roky nedělala nic jiného, než že se snažili na Kalouska něco najít, stejně tak finanční správa. 

Tedy buď v naprostém klidu, jestli je někdo v této zemi bezpečně neprověřenější osobo, je to pan Kalousek a lidovec, byť pitomec Jiří Čunek. 

Tito dva jsme bez nejmenších pochyb v politice dnes naprosto jasné morální autority. Nikdo jiný, kdo se kdy v politice objevil, nebyl více prověřen, než tito dva. Panu Čunkovi byly finance prověřeny prakticky až do roku 1989. 

Co vše prověřil Babiš není zřejmé, ale je naprosto jisté, že za stovky mlionů, které za prověřování pana Kalouska utratil, nenašel ale opravdu absolutně nic. 

Tedy opravdu si nehraj na idiota tvrzením, že pan Kalousek "dělal lumpárny", když žádná taková lumpárna neexistuje.