MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#132327 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i odborná autorit

2018-06-19 14:24

#132320: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i odborná autorita, t 

Soukup není vůbec OK, je to spiklenecký teoretik. Jeho pořad není ok, byl on-line usvědčen ČT ze lhaní.  Nezveřejnil, jak bude informace zpracovávat, jak je bude poublikovat a to především jeho "pořadu". 

Co se týče prověrek pana Kalouska, s tvojí ubohostí budeš muset za sexuálním extrémistou Jindříškem Forejtem a jeho přáteli Zemana a  Ovčáčkem. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#132333 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i odborná aut

2018-06-19 15:24:10

#132327: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i odborná autorit 

   Mohl někdy dostat prověrku, ale navzdory tomu dělal lumpárny a kde kdo by si dnes rozmyslel udělit ji Kalouskovi znovu. Jeden by měl totiž strach, v jakým že průseru se zase ten magor vymáchá. Jednou se na něj provalí, že kryl dodávku kvérů do Číny, tam se na něj zas provalí, že nakoupil padáky, co se neotvíraj..... Když jsi tedy tak háklivý, nedal bych mu dnes  prověrku ani na stupeň úřednice, která dělat orál neumí.  Hlavně se z těch prověrek nepodělejte, Ondráček z KSČM měl udělen hodně vysoký stupeň bezpečnostního prověření a na politiky DEB (i)Lu to žádný dojem nedělalo, proč by měla někoho fascinovat Kalouskova prověrka? ČT Soukupa z ničeho neusvědčila, ani usvědčit nemůže, to mohou jedině orgány činné v trestním řízení, do té doby je Soukup OK.