MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#132376 Re:

2018-06-19 18:56

#132374: Multikulturní obohacení -  

Živelnou migraci nevítá nikdo, není na tom nic divného, přesto je migrace lidí po Světě věc naprosto přirozená, nezbytná, smysluplná a odehrává se tisíce a tisíce let. Migrace je součástí našich instinktů, inteligence, je podstatou našeho bytí, stejně jako je podstatou našeho bytí multikulturní prostředí, neb tam kde je prostředí monokulturní, nakonec zhyne i bolševník na vlasník vlasní udušení. 

Jediná kdo živelnou migraci do EU byla schopena efektivně řešit, byla paní Merkelová. Velmi efektivně zastavila kampaní ve zdrojových russáckou propagandu vybízející k migraci do EU. Efektivně jednala tam, kde to jen trochu bylo možné nejen o hlídání jejich vlastních hranic, ale také o repatriaci těch, kteří nárok na azyl nemají. 

 

Vypadá to, že jsi objevil "Ameriku" russácký trotle. :-)


Nepřihlášený uživatel

#132377 Vyjádření TI nikdy nejsou do větru, je to mezinárodní organizace s možností konzultací....

2018-06-19 19:16

Odpověď Transparency International Česká republika Andreji Babišovi a holdingu Agrofert

Publikováno: 19. června 2018

 

Přinášíme odpověď Transparency International Česká republika (TI) adresovanou předsedovi vlády Andreji Babišovi a společnosti Agrofert, a.s. na jejich prohlášení (níže) k naší tiskové zprávě z dnešního rána: Andrej Babiš je ovládající osobou, říká sám Agrofert.

....práva v evropském i světovém kontextu. Je naprosto jasné, že se situací musí zabývat jak orgány činné v trestním řízení, tak EK, opět OLAF a stejně tak u nás úřady, které dotaci Agrofertu a jeho firmám vyplácí. 

Věc je velmi vážná a bude daleko vážnější během 30-60 dní, kdy si instituce zpracují analýzy k dané věci. 

Jisté je, že voličům ANO StB už došla trpělivost. ANO StB je již nyní vnímáno jako silně prokorupční prostředí, jednotliví lidé ve vládě jsou vnímáni jako pochybní mluvkové, kteří pře občany mnohé tají a tedy je to zřejmé, že kradou. 


Nepřihlášený uživatel

#132378 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitel

2018-06-19 19:23

#132362: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná m 

    Nejsem fanda Babiše, ale toto mu přece jen vaz rovněž obávám se nezlomí. OLAF, Transparency  Internacional..... to jsou spolky, na nichž otrávaným voličům z působení standartních politických stran u opakovaných voleb opravdu záležet nikdy nebude. A Andrejovi to stači jedině zase popřít, znovu Ti pak zamává se slovy:....... Sory jako.......Voličům ANO dokonce možná i tato představa imponuje, že by skutečně doposud Agrofert ovládal, protože voliče přesvědčil, že jedině on zde poctivě platí daně. Že mu to žerou, s tím my dva nejspíš nic nenaděláme. Při nějakých sporech Babiš doloží papíry, podle nichž Agrofert svěřeneckému fondu předal a bude zameteno.

 


Nepřihlášený uživatel

#132379 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybn

2018-06-19 19:32

#132378: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitel 

Můžeš mít pravdu, leč věc bych řekl je velmi vážná pro Sorryáka, neb podvedl skutečné vlastníky karuselu Agrofert. Pokud má TI pravdu, jeho boubelaté odkvetlé koště vlastní prostřednictvím společného jmění manželů půlku Agrofertu a to už jdou žertíky stranou. 

Babiš nikdy nevypadal a nevypdá, jako reálný vlastník Agrofertu, ale vždy vypadal jako luxusní bílý kůň.  Karusel má "vlastního jmění" stejně jako "cízího", nezveřejňuje, kdo ono cizí jmění vlastní, jedná se o cca 60-80 mld., příčem vlastní jmění karuselu Agrofert je vlastně fikce, neboť hodnotu karuselu navyšují "soudní znalci", karusel nikdy nebyl vystaven trhu a tedy jeho tržní hodnota je právě z důvodu obrovského anonymního cizího kapitálu prakticky nulová v lepším případě naprosto neznámá. V žádném případě ale nedosahuje desítek miliard. 

Agrofert se tedy jeví spíše jako masivní pračka špinavých peněz napsaná na "jednu" dnes "dvě Babiš a boubelka" fyzické osoby, než skutečné reálné podnikání. 

Vlastníci této pračky byly Babišem podvedeni, ten jim rozhodně nenahlásil, že půlku majetku získá jeho boubelka a tam se obávám, bude také vznikat velmi velké pnutí. 

TI, OLAF, EK a nakonec i národní ministerstva jistě budou muset výplaty dotací pozastavit, nemohou si dovolit to "přehlížet", tedy karusel se dostane do obrovských problémů, bude muset dojít k jeho "otevření" a prověření celého karuselu, což se opět skutečným vlastníkům vůbec líbit nebude. Zároveň bude muset dojít k masivnímu úvěrování, pokud má karusel vůbec přežít. 

Tedy můžeš mít pravdu, ale věc je jednoznačně velmi vážna, což z vyjádření Babiše bylo naprosto zřejmé. Byl tvrdě zaskočen a je si vědom vážnosti situace. To, že jí silou bude řešit, je naprosto samozřejmé. 

Babišovi je ale zřejmé, že "spadla klec"  a jede v režimu Chorvatského Agrokoru s kterým je již v EU zkušenost.  Byla jen otázka času, kdy to nastane a je dobře, že to přišlo relativně brzo., ale i mne by překvapilo, kdyby se Babiš položil do 6 měsíců.  Minimálně po tuto dobu tu bude další "vláda" Babiš bez důvěry, ale rád se budu mýlit a budu velmi rád, když se ANO StB zhroutí daleko dříve. 

https://cs.wikipedia.org/wiki/Aféra_Agrokor

 


Nepřihlášený uživatel

#132380

2018-06-19 19:44

Naši ruští bratři smetli i další muslimáky! Gratuluji k postupu!


Nepřihlášený uživatel

#132381 Re:

2018-06-19 19:45

#132380: -  

Tvoji možná, naši sotva.  Russák je super věrohodný okupant, ale jako bratr, tak to nikdy. Nikdo z nás netouží po bratrovi, co generuje odpornou totalitu, znásilňuje, vraždí a krade. Jestli ty o takového "bratra" stojíš, tak já si troufnu říci, že drtivá většina obyvatel celé Země nikoliv. Je ale jistě otázka, jestli si drtivá většina obyvatel Země zločiinnost russáků uvědomuje, tam by skutečně mohl být problém, neboť russácká propaganda spikleneckých teorií je velmi aktivní a stejně jako Babiš ez sebe dělá hrdinu, dělají to tak i russáci a jak vidno z podpory slovenského kriminálního imigranta, stale jsou lidé, kterým dosud nedošlo, že je Babiš jen ubohý kriminální imigrant.  


Nepřihlášený uživatel

#132382 Re: Re:

2018-06-19 19:59

#132376: - Re:  

    Migrace může být do značné míry i vítána, ale pouze v případě, že mají migranti opravdu snahu se do majoritní společnosti začlenit, jako to bylo povětšinou v případě migrujících obyvatel z Východní Evropy na Západ. Přesto je západní společnost nepřijímala vždy nejvřeleji. Že je tomu s oním přijetím oněch západních obyvatel ke Slovanům i nadále nevalné, o tom vypovídá i rozsudek britského soudu, který bezdůvodně naprosto osvobodil vraha českého občana, což řešil i ministr zahraničních věcí pan Zaorálek.

     Separovaná muslimská gheta naopak o žádné takové snaze naprosto nesvědčí. Několik vysokoškolsky vzdělaných přátel sluníčkářů mezi migranty není absolutně žádným reprezentativním vzorkem, který by vypovídal o asymilovatelnosti afrických muslimů v evropské civilizaci. Propaganda s evropskými elitami svázaných převaděčů dělá své zkázonosné dílo nadále a spiklenecký blábol o tom, že tam dělají propagandu Rusové nejsi schopen nijak dokázat. Mimo jiné bolševici byli multikulturně nastaveni rovněž, prosazovali spolupráci mezi národy, pouze neměli snahu generovat po celém světě rasový galimatiáš, který propagují některé neziskovky. 

 


Nepřihlášený uživatel

#132383 Nikdo jen trochu mravný a kulturní už se s Babišem nechce nechat upatlat......

2018-06-19 20:01

"Neaspiruji na žádnou funkci." Zaorálek odmítl Zimolův návrh, aby se stal znovu ministrem zahraničí

Evropan

#132384 Re: Re:

2018-06-19 20:03

#132381: - Re:  

Ty jsi zřejmě dementní, když taháš pana premiera Babiše do těch tvých výblitků, co?!


Nepřihlášený uživatel

#132385 Re: Re: Re:

2018-06-19 20:06

#132382: - Re: Re:  

Separované muslimské gheto jsi ovšem nikdy neviděl nikde v západní Evropě a EU a představuješ si ho podle idiotských videí russácké propagandy na youtube v tom je celý tvůj problém. 

Pokud by se imigrant absolutně včlenil do většinové společnosti, nic by do ní nepřinesl. To není migrace, která má smysl. 

Migranté vždy přinášejí svojí kulturu, zvyky, jídelníček, způsoby oblékání atd. atd.  Proto také máme EU, my v rámci EU již nejsme migranté, jsme občany EU, nikdo na nás nepozná, pokud známe jazyk, odkud jsme a nikdo to také v rámci EU nezkoumá, neřeší, pokud to neřeším my sami. Jsme plnohodnotnými občany EU, je to opravdu jen věc našich jazykových schopností. 


Nepřihlášený uživatel

#132386 Re: Re: Re:

2018-06-19 20:08

#132384: Evropan - Re: Re:  

Ty jsi legrační, Andrej Babiš nikdy premiérem nebyl, tím by se stal jedině v případě, že by dostal důvěru ve Sněmovně, ale asi to je nad tvé mentální možnosti chápání parlamentní demokracie. 

Mimochodem i proto je Babišovo působení ve Strakovce především vrcholně nemravné a není to zdaleka jen tím, že používá způsoby russácké propagandy vyvolávání nenávisti a spikleneckých teorií.  

Evropan

#132387 Re:

2018-06-19 20:28

#132380: -  

To se jako tvoje máme spustila s russkými okupanty? A nejednou? A proč se tím vlastně chlubíš? Já mám českou mámu i českého tátu, takže nikdo z russáckých okupantů nikdy mým příbuzným nebyl a není!


Nepřihlášený uživatel

#132388 Jen ať slovenský kriminální imigrant představuje, to bude velká legrace :-).....

2018-06-19 20:32

Babiš představí ministry po jednání Zemana s Pochem, míní předseda KSČM Filip

Odpověď Transparency International Česká republika Andreji Babišovi a holdingu Agrofert

Publikováno: 19. června 2018

 

Přinášíme odpověď Transparency International Česká republika (TI) adresovanou předsedovi vlády Andreji Babišovi a společnosti Agrofert, a.s. na jejich prohlášení (níže) k naší tiskové zprávě z dnešního rána: Andrej Babiš je ovládající osobou, říká sám Agrofert.


Nepřihlášený uživatel

#132389 Re: Re:

2018-06-19 20:33

#132387: Evropan - Re:  

Přestaň se vydávat za Evropana, zloději nicků!


Nepřihlášený uživatel

#132390 Re: Re: Re:

2018-06-19 20:37

#132389: - Re: Re:  

Nemyslim si, že by skutečný vlastník nicku Evropan, chtěl mít russácké okupanty ČSR za bratry, tedy jsi svůj příspěvek připojil velmi špatně. 


Nepřihlášený uživatel

#132391 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpoc

2018-06-19 20:47

#132379: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybn 

Je zajímavé, že zrovna ve chvíli, kdy se jedná o Pocheho. V této chvíli mám pocit, že Poche bude nejspíš jmenován. Podle toho se pozná, jak moc je situace pro Andreje vážná. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#132392 Re: Re: Re: Re:

2018-06-19 20:55

#132385: - Re: Re: Re:  

Myslím, že nemáš pravdu. Například samotná Česká televize má na to jiný názor. A Česká televize by měla projít sítem i serveru zvolsiinfo.

zde je krátký úryvek:

Marseille jako město kontrastů

I když se v německých městech najdou nebezpečná místa, žádné z nich se dlouhodobě nevymklo kontrole - jako ghetta v jiných západoevropských zemích. Oblasti pod nadvládou gangů třeba v některých francouzských městech existují už dlouho. Často jsou to sídliště, kde žijí rodiny přistěhovalců: mladíci s francouzským občanstvím, kteří nenašli nebo ani nehledali lepší způsob obživy, než je prodávání drog. Ve čtvrtích vládnou drogové gangy a vraždy tu nejsou ničím neobvyklým.

Ono na ty Němce časem dojde jistě také, což je, věřím že nakonec uznáš také, velmi pravděpodobné.

 


Nepřihlášený uživatel

#132393 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes ne

2018-06-19 20:55

#132391: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpoc 

Troufám si předjímat, že TI prokáže, že právní analýzy a mezinárodní právní srovnání dostali  do ČR minulý týden a budou schopni prokázat, celý průběh analýzy, kdy započala, jak probíhala atd. 

Nemyslím si, že to souvisí s probíhajícím jednáním a to proto, že by se tzv. "vždy něco našlo". 

To, že politici by měli a mají časovat, kdy co řeknou je jednoznačné, nemyslím si, že by něco TI časovalo.  Neřeší to, není to jejich problém, proto si myslím, že budou schopni kdykoliv ukázat časovou osu analýzy celé věci, nebylo to poprvé a nebude to ani naposledy. 

 

Česko fandí bratrskému Rusku!

#132394 Naši slovanští křesťanští bratři opět rozdrtili muslimáky!

2018-06-19 21:04

Rusko - Egypt 3:1, skvělý vstup do druhé půle a téměř jisté osmifinále

 


Nepřihlášený uživatel

#132395 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-06-19 21:04

#132392: - Re: Re: Re: Re:  

V roce 2015 vrcholila russácká dezinformační kampaň. To, že se i do media, které velmi pečlivě dodržuje stnadardní pravidla žurnalistiky dostanou spiklenecké teorie se bohužel stává. 

Text navíc je velmi střízlivý, pokud se přečte celý. Není spiklenecký, popisuje prostředí jako český Chánov, tedy spíše vyloučené lokality a než "no-go" zóny, tedy dle definice, která byla vytvořena pro turistické průvodce. Tedy místa, kde se neznalý člověk těžko bude orientovat a kde skutečně může být míra kriminality vysoká. 

V Evropě i díky poměrně masivním dohledům policie, státní administrativě taková místa prakticky neexistují. Máme v Evropě vyloučené lokality, to skutečně máme, ale také to není žádné drama, byť to to také není nic pěkného. 

Např. tvrzení "že to nikoho nezajímá" je vskutku poněkud bulvární a hodně zavádějící. Stejně jako to, že google tyto čtvrti nezmapoval. Na vlastním textu je zajímavá jedna podstatná věcc, není tam uvedena jediná ulice jediného města, která takovou lokalitou měla být a to je velmi zvláštní. Mluví se tam o "předměstí" a to je tak vše. Text je špatný, bez věcné hodnoty a tedy by se skutečně na ČT neměl objevit, neboť čtenář nemůže určit míru pravidvosti, nemá jak, není uvedena přesná lokace. 

"Situace je zde dramatická už přes dvacet let a zoufalost těchto čtvrtí v zásadě nikoho nezajímá. Tento stav už jednou vedl k obrovským násilným nepokojům na francouzských předměstích, kde před deseti lety musela vláda vyhlásit výjimečný stav. A právě z podobných čtvrtí pocházejí i lednoví atentátníci, kteří se místo prodávání drog nechali zlákat tím nejextrémnějším výkladem islámu. Přesto zatím lidi od cesty do těchto čtvrtí odrazuje mnohem víc kriminalita než strach z radikálního islámu. Jsou to jediná místa, u nichž internetové mapy nenabízejí pohled do ulic - kartografové si radši udrželi bezpečnou vzdálenost ze satelitu."


Nepřihlášený uživatel

#132396 Re: Naši slovanští křesťanští bratři opět rozdrtili muslimáky!

2018-06-19 21:05

#132394: Česko fandí bratrskému Rusku! - Naši slovanští křesťanští bratři opět rozdrtili muslimáky! 

Je zvláštní jak se bratrsky hlásíš k russáckému znásilňování, vraždění, rabování a to dokonce i v současnosti na Ukrajině a nejen tam. Takového bratra já opravdu nemám. 


Nepřihlášený uživatel

#132397 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dne

2018-06-19 21:06

#132393: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes ne 

Pokud by si to nějaká vlivová skupina, co dohlíží na poměry v ČR, u TI neobjednala, ale to ty připustit nesmíš, tedy tady bych nejspíš diskuzi prozatím ukončil. 


Nepřihlášený uživatel

#132398 Re: Re: Naši slovanští křesťanští bratři opět rozdrtili muslimáky!

2018-06-19 21:12

#132396: - Re: Naši slovanští křesťanští bratři opět rozdrtili muslimáky! 

Ale muslimské znásilňování rabování a vraždění ti žádné vrásky kupodivu nedělá.

 


Nepřihlášený uživatel

#132399 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je

2018-06-19 21:16

#132397: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dne 

To je taková právě "spiklenecká teorei" vágní "nějaká" "objednala" - nic, bez hodnoty, jen spekulace. Je to jistě zajímavé (vzrušující) kdo všechno by si cosi u TI objednával, ale je to jen vzrušující, obsah to nemá. 

Je to stejné, jako když napíšu, že Zeman vypadá jak když je zmaštěný amfetaminy. Je to čirá spekulace - názor, přestože vypdá oporadu divně, divně koulí očima, má toporný úsměv a jednou mluví vceleku normálně (ne z hlediska obsahu) a jindy si šlape na jazyk, je celý takový "mrtvolný". Divná věc, ale nevím to, jen prostě vypadá jak zmaštěnej. Nakonec v každé LDN je takových lidí spousta. 

 


Nepřihlášený uživatel

#132400 Re: Re: Re: Naši slovanští křesťanští bratři opět rozdrtili muslimáky!

2018-06-19 21:19

#132398: - Re: Re: Naši slovanští křesťanští bratři opět rozdrtili muslimáky! 

Muslimové vůbec někdy dokonce i v dávné historii něco takoévho dělali v ruzsahu russáků? Kdy tomu tak mělo být?  Je dobré ti zdůraznit, že russácká pakáž šířila odporný zrůdný komunismus po celém světě a to opravdu děsivým způsobem, jen z ČSR odvlekli russácí v roce 1945 70 000 lidí do gulagu přičem tentýž počet Čechoslováků zahynul za celou válku aktivním odporem proti nacistům, pokud pasivní odpor Čechoslováků, kterým byla přiřazena židovská národnost se bránili vlasntě jen pasivně, bohužel.