MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#132313 .. ikdyž tohle je 10 let staré info

2018-06-19 07:49

#132311: - Re: Re: Re:  

Klaus má slabost pro letušky. Bednářová je prý už jeho třetí

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#132315 Re: .. ikdyž tohle je 10 let staré info

2018-06-19 07:58:55

#132313: - .. ikdyž tohle je 10 let staré info 

Apartmán v luxusní novostavbě u golfového hřiště si za téměř tři miliony pořídila letuška Petra Bednářová (32). Přispěl jí na něj prezident Václav Klaus (71), s nímž se schází?

Majetek dvaatřicetileté letušky z vládní letky se zdárně rozrůstá. Zatímco její rodiče žijí skromně v brněnském paneláku, ona nejdřív přesedla z malé audiny do větší a teď se ukázalo, že namísto jednoho bytu za 1,5 milionu už má dva. Za 2,9 milionu korun si totiž pořídila apartmán v rezidenčním areálu u golfového hřiště v Berouně. A co víc! Podle výpisu z katastru nemovitostí a smlouvy, kterou má Blesk k dispozici, platila s největší pravděpodobností hotově. Mohla si to dovolit, nebo jí vypomohl prezident?

Stačily by jí příjmy?

Jako letuška si Bednářová měsíčně přijde na zhruba třicet tisíc korun. „Pokud je ale šikovná a hodně létá, pak další peníze má z diet,“ řekli Blesku zasvěcení lidé, podle nichž si takto může měsíčně přivydělat i nezdaněných patnáct tisíc. Dohromady by tak mohla dát čtyřicet tisíc čistého za měsíc. Hrad vyvrací, že by se prezident na pořízení apartmánu podílel. Za Bednářovou se záležitost snažil vysvětlit její otec Svatopluk (70). „Prodali jsme domek po manželčině matce. A když Petra potřebovala peníze, tak jsme ji podpořili,“ řekl. Petra má ovšem dvě sestry, na které rodiče nejspíš také pamatovali… Petřin podíl z prodeje domku po babičce nemohl na pořízení luxusního bytu v berounském golfovém resortu stačit.

Prezidentská kontrola

Václav Klaus se byl v tomto areálu s apartmánovými a řadovými domy podívat rok předtím, než Bednářová podepsala smlouvu na svůj příbytek… „Pan prezident tady byl při cestě z letiště. Byla to čistě soukromá návštěva, protože se doslechl o našem projektu a chtěl to vidět. Byl příjemně překvapen tím, jak lze využít bývalý vojenský areál,“ uvedl ředitel areálu Vojtěch Matějček.

Apartmán jen pro bohaté

Petra Bednářová si pořídila byt za 2,9 milionu ve třetím nadzemním podlaží. Jde o typ 2+kk s celkovou podlahovou plochou 62,7 m2. Součástí bytu jsou dvě terasy, menší má 6,7 m2, druhá 45,4 m2. Výhled je na les a údolí s golfovým hřištěm.


Nepřihlášený uživatel

#132328 Re: .. ikdyž tohle je 10 let staré info

2018-06-19 14:28:44

#132313: - .. ikdyž tohle je 10 let staré info 

To, že bulvár píše, že je na Klaus letušky vůbec neznamená, že tomu tak je. Ale je mi to jedno, je to hlavně idiot, což s orientací nemá nic společného.