MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#134029 Re: Re:

2018-07-18 04:38

#134027: - Re:  

Ano, ve srovnání s tím, jak mírumilovní byli russáčtí okupanti, kteří nezabíjeli, a jak tady komunisti pečovali o naše kostely a další křesťanské památky, to tady byl za komunistů "ráj na zemi".

P.S. Pro zemandrtálce, komunisty a okradmůry : je to ironie. Jak se můžou násilníci a komunisti odkazovat na křesťanské hodnoty? Křesťanskou hodnotou je třeba pomáhat lidem v nouzi. Co pro to děláš? Vulgárně nadáváš? Volíš za prezidenta opilce a zastáváš se premiéra estébáka? No tak to určitě přijdeš do nebe (zase ironie, pokud nechápeš).

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#134045

2018-07-18 10:08:11

Nebylo prioritou Komunistů starat se sice o kostely, ale že by je záměrně odpalovaly do povětří, jako to dělají muslimští fanatici, nebo že by náboženské symboly likvidovali ve velkém, u toho jsem je tedy já nepřistihl. Pár ruských vojáků se chtělo prostřílet na zaslíbený Západ, tedy tito vojáci, se stejným vkusem jako máš ty, tedy ano ti se staly nakonec proto i vrahy. (Nebo dle někoho možná i hrdiny, jako byli bráchové Mašíni) Alespoň neznásilnili žádné malé chlapce na koupališti, ani neprznili na dětských farmách poníky. Ruští vojáci se ani nedomáhali vyjímek v našich zákonech, nevymáhali si mnohoženství, jako je to činěno pro nové islámské okupanty v Německu v rámci slučování rodin.