MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#139739 Re: Re: Re: Re: Naprostý kretén z pražské kavárny se opět projevil.

2018-10-18 06:03

#139720: - Re: Re: Re:

Jo ono se ti to opět nehodí do tvého pokřiveného vidění světa, vid? Nech se vyšetřit, paranoidní kreténe! :-)))

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#139741 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-10-18 06:09:17

#139739: - Re: Re: Re: Re: 

Nikoliv, ale bombastické zprávy v Blesku je potřeba prověřovat. Tedy pokud někdo argumentuje tím, že to zpracovali "vědci" z "Harwardu", není to žádný argument. 

Idnes je Babiš - Pleslův blesk I. píše na objednávku Babiše a Babiš je Stbák, komouš a kriminální imigrant a ti jak známo lžou a kradou. 

Tedy na tuto bombastickou zprávu "vědců" se dívám s obezřetností, není na tom nic divného, dělám to tak nakonec u všech novinových zpráv, jak dokládám svými příspěvky v této diskusi. 

Jistě uznáš, že bombastická zpráva z Babiš-Pleslova Blesku I. je daleko méně důvěryhodná, než rozhodnutí vlády uveřejněné na webu vlády o ukradení MUS, tedy o jeho "privatizaci" za 650 mil. korun. Na tom se jistě v klidu shodneme :-). 

Předpokládám, že se také v klidu shodneme, že důvěryhodnost mezi zveřejněným rozhodnutím vlády na webu vlády a "zprávou" v Babiš - Pleslově Blesku I, jeho celebritách, valento-russko listech či rytmu života je nesrovnatelná a tedy všichni opravdu s naprostou jistotou víme, že zlodějský zmrd Miloš Zeman s jeho oposmluvní zlodějskou bandou "prodal" 46 % dolu za 650 mil. a bohužel nevíme, za kolik tento zlodějský zmrd Miloš Zeman kradl 100 - 140 russáckého dluhu, neb rozhodnutí jeho zlodějské oposmluvní bandy o této věci je dodnes utajováno, ačkoliv existuje několik soudních rozhodnutí, aby bylo odtajněno. 

Tedy všichni a to opravdu všichni lidé na celém Světě si mohou volně zjistit, že je Miloš Zeman odporným zlodějským zmrdem. Nebo ty snad žiješ ve "víře" že Zeman prodal 46 % dolu a přidal k tomu 14 mld. v hotovosti, protože je idiotem? .