MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#139726 Re: Bakala a jeho poskoci za mříže!

2018-10-17 23:28

#139605: -

Zkus se schválně podepsat.


Nepřihlášený uživatel

#139728 Zeman bude opět vyznamenávat kámoše a známé

2018-10-18 00:57

 Vladimir Štancl ( alias Michal David) medaili zrejme dostane. Cimz klesne prestiz a hodnota techto metalu nekam na nulu.


Nepřihlášený uživatel

#139729

2018-10-18 01:08

S těmi prezidenty to jde vážně z kopce:

Letiště Václava Havla

Sběrný dvůr Václava Klause

Masna u Miloše Zemana


Nepřihlášený uživatel

#139730

2018-10-18 03:13

MILOŠ MÁ OČI V SLOUP!


Nepřihlášený uživatel

#139731 Re: Bakala a jeho poskoci za mříže!

2018-10-18 03:18


Nepřihlášený uživatel

#139732 Re: Re: Právě bombastické zprávy z blesku je potřeba si ověřit - www.zvolsi.info....

2018-10-18 05:12

#139727: - Re:  

Řekl bych, že by sis nejprve muse přečíst zadání, následně i vlastní analýzu neb usuzovat na realitu za Babiš-Pleslova blesku je skutku idiotsky odvážné, neb Babiš - Pleslův Blesk I. vlastní StBák, komouš, kriminální imigrant Babiš a ti jak známo lžou a kradou a to, že Babiš - Pleslův Blesk I. píše na objednávku Babiše je naprostá jistota. 


Nepřihlášený uživatel

#139733 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rudé trenky nad Hradem

2018-10-18 05:34

#139688: Knihovna Václava Havla zlodějského zmrda Bakaly?!!! - Re: Re: Re: Re: Re: Rudé trenky nad Hradem 

Jestli je v této republice skutečně někdo zlodějským zmrdem stovek miliard korun, je to nepochybně Miloš Zeman jak dokládá "privatizace" MUS a ukradení 140 mld. russáckého dluhu. 

Velmi pochybuji, že bude pan Bakala vůbec za něco v ČR stíhán, ale možné je ledacos. Jen je zvláštní, že existuje komise k privatizaci OKD a neexistuje komise k privatizaci MUS, kde je zlodějina zlodějského zmrda Miloše Zemana přitom naprosto zjevná i proto, že o této zlodějině nestoudně zlodějský zmrd Miloš Zeman lhal v době volební kampaně a osočil z ní Tošovského, ačkoliv je z rozhodnutí oposmluvní zlodějské Klaus - Zemanovy bandy naprosto jasné, že MUS zmrd Zeman kradl až rok potom, co byla ustavena vláda zloděja a zmrda Miloše Zemana.  

Knihovna Václav Havla by byla financována tak či tak, je jednoznačné, že je to instituce potřebná a dle tvých ubohostí je dokonce zřejmé, že je to instituce i nutná, abyste si vy ubožáci nemohli vymýšlet a šířit nesmysly o panu prezidentovi Václavu Havlovi, aby bylo hned na první dobrou zřejmé, že to co šíříte po internetu jako "projevy" Václava Havla jsou je naprosté bláboly nesmysly a hanopisy. 

Je velmi zvláštní, že Slovák Krúpa nezná Zemanovo rozhodnutí o privatizaci MUS kterým.....

 

Ať celý svět ví, že je Bakala gauner, Zeman to řekl dobře, tvrdí ‚vyznamenaný‘ byznysmen Krúpa

.....byl ukraden nejen důl ale také 14 mld. hotovost privatizované firmy. Bylo to dokonce ukradeno tak, že ona 14 mld. hotovost je dnes v majetku vlády Švýcarska, neboť zlodějina byla spáchána v rámci podvodu, který byl spáchán i na švýcarské banky.

Pokud by totiž Krúpa znal veřejně přístupné rozhodnutí oposmluvní zlodějské bandy Zemana a Klause, musel by naprosto jasně konstatovat, že největším zlodějem v ČR je bez nejmenších pochybností zmrd Miloš Zeman. Jistě se totiž i s Krúpou bez nejmenších problémů shodnu, že prodatl 46 procent dolu nezadluženého dolu s nepřetržitým odbytem do uhelných elektráren na 30-50 let dopředu za 650 mil. bylo bezprecedentní okradení občanů této země. Když k tomu navíc Zeman přidal oněch 14 mld. lze Zemana považovat buďto na giga zloděje nebo idiota a nebo oboje. Jiná charakteristika není možná obzlávště, když o této zlodějině Zeman nesoudně lhal a přisoudil jí panu Tošovskému.

Je velmi smutné, že Slovák Krúpa vynakládá desítky milionů na nesprávném místě a nabízí se, že je na to někým najat. Snaha, že by nějaký Slovák byl veden úmyslem návratu ukradených miliard do ČR je opravdu absurdní, nejen při pohledu na StBáka Babiše, který vyvedl z ČR více jak 90 mld. karusel Agrofert právě na Slovensko.  

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády: 

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády


Nepřihlášený uživatel

#139734 Včera bylo pozdě StBáku Bureši i předevčírem......

2018-10-18 05:35

 

 

Babiš: Příští rok mohu jít do penze, politika mi nic dobrého nepřinesla

17. října 2018  17:09
Innsbruck (od zvláštního zpravodaje MF DNES) - Český premiér si před studenty v rakouském Innsbrucku postěžoval, že mu politika nic dobrého nepřinesla. „Byla to pohroma pro moji rodinu i pro moji firmu,“ uvedl Andrej Babiš po přednášce na konferenci zdejší univerzity. „A navíc tloustnu. Ale svoji váhu vám neprozradím,“ dodal s úsměvem.
 

......bylo už sakra pozdě.

StBák Babiš má jeden obrovský klad, opět Čechům jeho ANO StB předvedl jako odporná je komunistická totalita, tedy urychlil debolševizace země, ztrátu iluzí, že by komoušská pakáž ve všech podobách ANO StB, SPD, Zemanovci, KSČm mohly být normálními politickými stranami, to je obrovský klad působení slovenského kriminálního imigranta, komouše a StBáka Babiše v ČR a teď už by konečně měl odtáhnout do russákova, neb jeho russtikální podnikání je s největší pravděpodobností russácká hrátka a měly by se řešit všechny jeho karuselové zlodějiny co jich nejenom nákup vydán a nákup korunových dluhopisů osobou spojenou, kterou tento stát ročně okrádá o 40 mil. korun. 


Nepřihlášený uživatel

#139735

2018-10-18 05:53

Havel byl zmrd všech zmrdů.


Nepřihlášený uživatel

#139736 Re:

2018-10-18 05:55

#139735: -  

Ty budeš ten komunistický zmrd.


Nepřihlášený uživatel

#139737 Re: Náš věrný demokratický spojenec, největší přítel USA - musulmanská Saudská Arábie

2018-10-18 05:55

#139657: S musulmanskou Saudskou Arábií na věčné časy! - Náš věrný demokratický spojenec, největší přítel USA - musulmanská Saudská Arábie 

Je opravdu zrůdné, že islámističtí fašističtí rusofobní fanatici z pražské kavárny srovnávají islámský stát Saudskou Arábii s demokratickým Ruskem a tím podporují islámismus, které je demokratičtější a svobodnější, než celá EU dohromady. To by měl být trestný čin, stejně jako popírání holokaustu...

 

https://www.youtube.com/watch?v=NLtLeK7YLGY


Nepřihlášený uživatel

#139738 StBákům se lichvář s obytným mostem opravdu povedl, jen co je pravda.....

2018-10-18 06:03

 

 

Stuchlík připustil, že mu opoziční lavice nemusí stačit. Nejdřív chce ale zabojovat

Už nyní je jasné, že nejdéle za dva měsíce už lichvář nebude zastupitel a nejspíše ani člen StBáků pokud se jím vůbec kdy stal. 

Poslední dny přinášejí jednu skvělou zprávu za druhou, Miloš Zeman se nazval zlodějským zmrdem, Babiš uvažuje o důchodu, Stuchlík už vlastně ani není zastupitel a Nacher si převedl do Sněmovny StBáčku, zacož dostal za uši od samého hlavního ŠtBáka komouše a kriminálního imigranta Babiše. 

Úžasné, co více si přát. Aby už konečně ANO StB šlo do ..... aby si socani opět zrušili předsedu a tím došlo i na předčasné volby. I to může velmi rychle přijít, zlodějský zmrd Zeman už cítí v kostech, že dny zlodějské bandy, kterou vytvořil hodně nachýlily, proto to jeho "zmrdování". 

...................

Mimochodem ze Stuchlikova vyjádření vlastně plyne, že chtěl Prahu vykrádat, když se v opoziční lavici "bude cítít nevytížen", přesněji měl říci, že nebude schopen pozici náležitě proměnit v desítky či spíše stovky milionů korun ročně na jeho účtu. 


Nepřihlášený uživatel

#139739 Re: Re: Re: Re: Naprostý kretén z pražské kavárny se opět projevil.

2018-10-18 06:03

#139720: - Re: Re: Re:

Jo ono se ti to opět nehodí do tvého pokřiveného vidění světa, vid? Nech se vyšetřit, paranoidní kreténe! :-)))


Nepřihlášený uživatel

#139740 Problém je spíše v hlouposti, neboť Kubere v senátu řešil jen hulení...

2018-10-18 06:06

Kubera: Vyčítají mi, že jsem malý a málo důstojný

Vyjednávání o tom, která strana bude mít v Senátu nejpočetnější klub, a získá tak nepsané právo navrhnout předsedu Senátu, pokračuje. Tři strany se přetahují o nezávislé kandidáty, kteří zatím takticky mlčí. Jaroslav Kubera, kterého ODS chce nominovat na předsedu horní komory, ve středu dokonce mluvil o podivných praktikách.

.....a dotace pro Teplice, to jej plně vytížilo :-). 


Nepřihlášený uživatel

#139741 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-10-18 06:09

#139739: - Re: Re: Re: Re: 

Nikoliv, ale bombastické zprávy v Blesku je potřeba prověřovat. Tedy pokud někdo argumentuje tím, že to zpracovali "vědci" z "Harwardu", není to žádný argument. 

Idnes je Babiš - Pleslův blesk I. píše na objednávku Babiše a Babiš je Stbák, komouš a kriminální imigrant a ti jak známo lžou a kradou. 

Tedy na tuto bombastickou zprávu "vědců" se dívám s obezřetností, není na tom nic divného, dělám to tak nakonec u všech novinových zpráv, jak dokládám svými příspěvky v této diskusi. 

Jistě uznáš, že bombastická zpráva z Babiš-Pleslova Blesku I. je daleko méně důvěryhodná, než rozhodnutí vlády uveřejněné na webu vlády o ukradení MUS, tedy o jeho "privatizaci" za 650 mil. korun. Na tom se jistě v klidu shodneme :-). 

Předpokládám, že se také v klidu shodneme, že důvěryhodnost mezi zveřejněným rozhodnutím vlády na webu vlády a "zprávou" v Babiš - Pleslově Blesku I, jeho celebritách, valento-russko listech či rytmu života je nesrovnatelná a tedy všichni opravdu s naprostou jistotou víme, že zlodějský zmrd Miloš Zeman s jeho oposmluvní zlodějskou bandou "prodal" 46 % dolu za 650 mil. a bohužel nevíme, za kolik tento zlodějský zmrd Miloš Zeman kradl 100 - 140 russáckého dluhu, neb rozhodnutí jeho zlodějské oposmluvní bandy o této věci je dodnes utajováno, ačkoliv existuje několik soudních rozhodnutí, aby bylo odtajněno. 

Tedy všichni a to opravdu všichni lidé na celém Světě si mohou volně zjistit, že je Miloš Zeman odporným zlodějským zmrdem. Nebo ty snad žiješ ve "víře" že Zeman prodal 46 % dolu a přidal k tomu 14 mld. v hotovosti, protože je idiotem? . 


Nepřihlášený uživatel

#139742 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-10-18 06:27

#139741: - Re: Re: Re: Re: Re: 

Proč si nepodal trestní oznámení?


Nepřihlášený uživatel

#139743 Re:

2018-10-18 06:29

#139735: -  

Zmrdem se nazval sám giga zloděj Miloš Zeman. Pan prezident Václav Havel zjevně na veřejnosti nikdy takové slovo nepoužil a už vůbec ne v pozici prezidenta.  

http://www.vaclavhavel-library.org

Pokud dokážeš najít korelaci mezi drby a tím co pan prezident Václav Havel napsal a vykonal, pak by se snad mohlo zvažovat, jestli na tom tvém blábolu něco je. 

Já např. jsem schopen kdykoliv prokázat, že je Miloš Zeman lhář a zloděj stovek miliard, protože se podepsal pod ukradení miliard z MUS a protože jsou jeho projevy plné naprosto prokazatelných lží. Jeho lhaní velmi koreluje s tím, že jeho matka byla deviantní a mlátila děti ve škole a stejně tak jeho lhaní koreluje s tím, je jeho dcerunka pornohvězdička. Jsou to věci, které mají příčinné souvislosti. Stejně jako jeho členství v KSČ, stejně jako jeho russácké trotlování, stejně jako odporná banda zločinců, kterými se obklopil a kteří jsou tak nedůvěryhodní pro stát, že se ani nepokouší získat bezpečnostní prověrku. 

Není tak složité rozpoznat zlo v russáckém trotlovi Milošovi Zemanovi a už vůbec není složití dokonce prokázate jeho nemravnost, nekulturnost a nevzdělanost. 


Nepřihlášený uživatel

#139744 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-10-18 06:32

#139742: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: 

Trestní oznámení jsou podána, věc vyšetřuje nejen policie ČR, byť ta zjevně velmi laxně, když ve Švýcarsku byli zloději již odsouzeni a 14 mld. zabaveno. 

Tady jsi ovšem ze zlodějského zmrda Miloše Zemana udělal absolutně beztrestného, to je také jediný reálný důvod jeho kandidatury. Všechny ostatní důvody jsou už spojeny jen s jeho velmi pravděpodobným závazkem v KGB a to jsou důvody vlastně spíše virtuální. 

.............

Mimochodem je velmi smutné, že nevíš, že trestní oznámení  k "privatizaci" ukradení MUS zlodějským zmrdem Milošem Zemanem bylo podáno a že je věc vyšetřováno. Proč sem vlastně do diskuse potom píšeš ty své bláboly, když nevíš ani takovou základní věc? 

Vlastenec

#139745

2018-10-18 06:40

Ekonomický zmrd Bakala se setká s politickými zmrdy typu Kalousek, Bém, Němcová, či Dientsbier na Pankráci!


Nepřihlášený uživatel

#139746 Re: Re: Havel byl kretén pěstovanej StBákama.

2018-10-18 06:41

#139736: - Re:  

Havel byl komunistický zmrd, stejně jako ty, neomarxisto!


Nepřihlášený uživatel

#139747 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-10-18 07:07

#139744: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 

Jinými slovy: proti prezidentovi máš HOVNO, ale hrozně tě to štve.


Nepřihlášený uživatel

#139748 Re:

2018-10-18 07:12

#139729: -  

Kolotočářský DJ , figurka 80-tek dorazí na Hrad v nablejskaném červeném sáčku. Ten se pasuje ke 100. výročí tedy obrovsky. 


Nepřihlášený uživatel

#139749 Re: Re: Re:

2018-10-18 07:13

#139746: - Re: Re:  

Nebohý milicionáři, ubožáčku..


Nepřihlášený uživatel

#139750 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-10-18 07:14

#139744: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 

Prezident Zeman vyšetřován není, tedy se zřejmě dopouštíte dle § 184 trestného činu pomluvy ve vyšší sazbě. V tomto případě, kdy se jedná o osobu prezidenta republiky, se může jednat dle § 357 o trestný čin šíření poplašné zprávy, jehož skutkovou podstatu Vaše trestná činost naplňuje.