MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Evropan

#139776 Re: HOMOSEXUÁLNÍ SEX, DROGY A MACRON!

2018-10-18 13:26

#139775: TO JE OSTUDA!!! - HOMOSEXUÁLNÍ SEX, DROGY A MACRON! 

Ty seš asi největší úchyl na této diskusi. Do každého příspěvku si promítáš svoji nevyrovnanost s vlastní homosexualitou a cpeš sem informace, které se nás vůbec netýkají. Navíc ten tvůj předešlý příspěvek s dědečkovým popelem, tak ty koláčky nepekl student ale studentka. V tvých vlhkých představách tě ale asi student vzrušuje více, co?


Nepřihlášený uživatel

#139777

2018-10-18 14:39

Věc se má tak, že na sochu Věry Špinarové v Ostravě se dá zvyknout.

Multikulturní obohacení

#139778 Sirotci...

2018-10-18 16:03

Za vraždu mladíka v německém Köthenu obžalovali dva muže z Afghánistánu

 

 


Nepřihlášený uživatel

#139779 Kdo by neznal Michala Davida? Michal David rozdává radost!

2018-10-18 16:08

Michal David si vyznamenání zaslouží.


Nepřihlášený uživatel

#139780

2018-10-18 16:15

Největší ostuda byla, když Havel vyznamenal svojí manželku!


Nepřihlášený uživatel

#139781 Re: Kdo by neznal Michala Davida? Michal David rozdává radost!

2018-10-18 16:32


Nepřihlášený uživatel

#139782 Re: Kdo by neznal Michala Davida? Michal David rozdává radost!

2018-10-18 16:52

#139779: - Kdo by neznal Michala Davida? Michal David rozdává radost! 

Prohra, která Štěpánka nemrzela. Kamarád mohl přiletět na rozlučku

Exhibice Český lev se loučí začíná ve čtvrtek v 18.30. Nejdříve se na kurtu kvartet tenistů utká ve čtyřhře, po hudební vložce Michala Davida jsou na řadě dvouhry. 

 

„Nechte se překvapit, co předvedeme,“ lákal Djokovič, druhý muž světového žebříčku. 

V Praze se sešla zvučná jména. Ve čtvrtek společně všichni oslaví Štěpánkovu velkolepou kariéru.

 


Nepřihlášený uživatel

#139783 Re: Re: Re: Re: Právě bombastické zprávy z blesku je potřeba si ověřit - www.zvolsi.info....

2018-10-18 16:59

#139765: - Re: Re: Re: Právě bombastické zprávy z blesku je potřeba si ověřit - www.zvolsi.info.... 

Ale houby, politická korektnost je jen respekt k názorům druhých a obecná slušnost. Nic dalšího v tom opravdu není. 

To, že se tady v této diskusi častujete slovy jako zmrd totiž znamená, že to nikam nevede, můžete to dělat, protože se domluvit nepotřebujete a především nechcete, objektivně bychom se totiž z veřejně dostupných informací domluvili, že jediným zlodějským zmrdem v politice je právě Miloš Zeman. 

Politici se ale jednoznačně domluvit musí a to i tehdy, když spolu nesouhlasí, tedy není možné vytvářet Milošovou idiocií stav, kdy se politici uráží a tím vlatně rovnou vytváří překážky pro domluvu. 

Domluvit se politici musí, protože ať jistě je např. Okamura odporný nácek Babiš StBák a komunistický nácek, Filip hnusný komouš přeci jen zastupují nějaké voliče a tedy je potřeba s nimi mluvit, musí to dělat politici, občan naopak má se takové pakáže stranit a občan má plné právo takovou odpornou pakáž jako je Zeman, Babiš, Okamura, Filip, Mynář, starý a mladý Klaus atd. ... kritizovat. Je to dokonce jeho povinnost z Ústavy, neb to je odpovědné jednání vůči celku, jasně vyjádřený názor s argumenty.  

Zeman ovšem ty jeho oplzlosti používá záměrně, nechce mluvit s lidmi s jiným názorem, chce "hecovat" (už vlastně zapomenuté slovo) jeho voliče, přičemž z objektivních důvodů např. proto, že je Zeman prokazatelně zlodějský zmrd, se jedná o lidi hloupé, bez rozhledu, bez schopnosti domyslet své jedná, bez znalostí Ústavy, volební zákona a demokracie, v tom je podstata zločinnosti Miloše Zemana a russácké propagandy spikleneckých teorií a vyvolávání nenávisti, kterou tu Zeman roky provozuje velmi citelně. 

Naštěstí je toto mladým lidem v ČR již naprosto jasné a je to vidět i zmrdovi Zemanovi velmi vidět, že mu to došlo, proto opět přišel s oplzlostí. Kdyby to bylo v roce 1938 vyjadřoval by se ten oplzlý zmrd takto o Romech a Židech, i proto je Zeman odporný zlodějký KGBácký zmrd. 


Nepřihlášený uživatel

#139784 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rudé trenky nad Hradem

2018-10-18 17:11

#139688: Knihovna Václava Havla zlodějského zmrda Bakaly?!!! - Re: Re: Re: Re: Re: Rudé trenky nad Hradem 

Jestli je v této republice skutečně někdo zlodějským zmrdem stovek miliard korun, je to nepochybně Miloš Zeman jak dokládá "privatizace" MUS a ukradení 140 mld. russáckého dluhu. 

Velmi pochybuji, že bude pan Bakala vůbec za něco v ČR stíhán, ale možné je ledacos. Jen je zvláštní, že existuje komise k privatizaci OKD a neexistuje komise k privatizaci MUS, kde je zlodějina zlodějského zmrda Miloše Zemana přitom naprosto zjevná i proto, že o této zlodějině nestoudně zlodějský zmrd Miloš Zeman lhal v době volební kampaně a osočil z ní Tošovského, ačkoliv je z rozhodnutí oposmluvní zlodějské Klaus - Zemanovy bandy naprosto jasné, že MUS zmrd Zeman kradl až rok potom, co byla ustavena vláda zloděja a zmrda Miloše Zemana.  

Knihovna Václav Havla by byla financována tak či tak, je jednoznačné, že je to instituce potřebná a dle tvých ubohostí je dokonce zřejmé, že je to instituce i nutná, abyste si vy ubožáci nemohli vymýšlet a šířit nesmysly o panu prezidentovi Václavu Havlovi, aby bylo hned na první dobrou zřejmé, že to co šíříte po internetu jako "projevy" Václava Havla jsou je naprosté bláboly nesmysly a hanopisy. 

Je velmi zvláštní, že Slovák Krúpa nezná Zemanovo rozhodnutí o privatizaci MUS kterým.....

 

Ať celý svět ví, že je Bakala gauner, Zeman to řekl dobře, tvrdí ‚vyznamenaný‘ byznysmen Krúpa

.....byl ukraden nejen důl ale také 14 mld. hotovost privatizované firmy. Bylo to dokonce ukradeno tak, že ona 14 mld. hotovost je dnes v majetku vlády Švýcarska, neboť zlodějina byla spáchána v rámci podvodu, který byl spáchán i na švýcarské banky.

Pokud by totiž Krúpa znal veřejně přístupné rozhodnutí oposmluvní zlodějské bandy Zemana a Klause, musel by naprosto jasně konstatovat, že největším zlodějem v ČR je bez nejmenších pochybností zmrd Miloš Zeman. Jistě se totiž i s Krúpou bez nejmenších problémů shodnu, že prodatl 46 procent dolu nezadluženého dolu s nepřetržitým odbytem do uhelných elektráren na 30-50 let dopředu za 650 mil. bylo bezprecedentní okradení občanů této země. Když k tomu navíc Zeman přidal oněch 14 mld. lze Zemana považovat buďto na giga zloděje nebo idiota a nebo oboje. Jiná charakteristika není možná obzlávště, když o této zlodějině Zeman nesoudně lhal a přisoudil jí panu Tošovskému.

Je velmi smutné, že Slovák Krúpa vynakládá desítky milionů na nesprávném místě a nabízí se, že je na to někým najat. Snaha, že by nějaký Slovák byl veden úmyslem návratu ukradených miliard do ČR je opravdu absurdní, nejen při pohledu na StBáka Babiše, který vyvedl z ČR více jak 90 mld. karusel Agrofert právě na Slovensko.  

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády: 

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády


Nepřihlášený uživatel

#139785 Re: Re: Zeman bude opět vyznamenávat kámoše a známé

2018-10-18 17:28

#139769: - Re: Zeman bude opět vyznamenávat kámoše a známé 

Tak Zeman je taky takový cirkusový klaun, tak asi své k svému..


Nepřihlášený uživatel

#139786 Michal a Miloš

2018-10-18 17:33

#139782: - Re: Kdo by neznal Michala Davida? Michal David rozdává radost! 

.. copak Míša David, ten zahraje všude, odkud potečou prachy. Nebýt našich vracejících se zlatých hokejistů z Nagana, byl by dnes zapomenut. Na našich zlatých chlapcích se přiživil tak, že jim přes noc spíchl horkou jehlou jeden  trapný song  a tím se vrátil na výsluní.  Kdysi v 80tkách vyhrával na akcích svazáků, spartakiádách a podobných komunistických trapnostech. Teď zahraje do ouška i Zemanovi - nonstop, já chci žít  nonstop .. Patří spolu s Hůlkou k takovým, kteří se neštítí ničeho.. Stejně jako sám Zeman.

Evropan

#139787 Re: Sirotci...? Ne, český blb!

2018-10-18 17:46

#139778: Monokulturní ochuzení - Sirotci... 

Ono by to chtělo drobně doplnit :

Dvojice Afghánců se 10. září v noci střetla v Köthenu s 22letým Němcem, který se snažil urovnat jejich spor. Mladík, který od narození trpěl srdeční vadou, však při potyčce zemřel na infarkt.

https://zpravy.idnes.cz/kothen-nemecko

Ještě stále si tu chceš hrát na žalobce, ty ubohý xenofobe? A na podobné "zločiny" páchané naší kulturní bělošskou populací si nevzpomínáš? Ten také málem zemřel :

https://ostrava.idnes.cz/vazba-dvou-mladiku

Proč si myslíš, že ti na ty tvoje propagandistické lži nikdo nepřijde?


Nepřihlášený uživatel

#139788

2018-10-18 19:33

Havel Láhev Lhal Láhev Havel Lhal Havel Láhev Lhal Láhev Havel Lhal Havel Láhev Lhal Láhev Havel Lhal Havel Láhev Lhal Láhev Havel Lhal Havel Láhev Lhal Láhev Havel Lhal Havel Láhev Lhal Láhev Havel Lhal Havel Láhev Lhal Láhev Havel Lhal Havel Láhev Lhal Láhev Havel Lhal Havel Láhev Lhal Láhev Havel Lhal Havel Láhev Lhal Láhev Havel Lhal Havel Láhev Lhal Láhev Havel Lhal Havel Láhev Lhal Láhev Havel Lhal Havel Láhev Lhal Láhev Havel Lhal Havel Láhev Lhal Láhev Havel Lhal Havel Láhev Lhal Láhev Havel Lhal Havel Láhev Lhal Láhev Havel Lhal Havel Láhev Lhal Láhev Havel Lhal Havel Láhev Lhal Láhev Havel Lhal Havel Láhev Lhal Láhev Havel Lhal Havel Láhev Lhal Láhev Havel Lhal Havel Láhev Lhal Láhev Havel Lhal Havel Láhev Lhal Láhev Havel Lhal Havel Láhev Lhal Láhev Havel Lhal Havel Láhev Lhal Láhev Havel Lhal Havel Láhev Lhal Láhev Havel Lhal Havel Láhev Lhal Láhev Havel Lhal Havel Láhev Lhal Láhev Havel Lhal Havel Láhev Lhal Láhev Havel Lhal Havel Láhev Lhal Láhev Havel Lhal

 


Nepřihlášený uživatel

#139789

2018-10-18 19:35

Na Babiše je u evropského soudu již 17 žalob o zneužívání dotací! Má z vás někdo alespoň jednu? Je to lump a bude po právu potrestán. Navrhoval bych ho zasypat v sýpce penězi, takový konec by se mu mohl líbit!


Nepřihlášený uživatel

#139790 Janeček by měl odkráčet ovšem rovnou do kriminálu za zneužívání pravomocí.....

2018-10-18 20:03

Šéf ‚berňáku‘ Janeček chystá rozlučku. Byl kritizován za bezohledné vyměřování zajišťovacích příkazů

......neboť neřešení korunových dluhopisů vydaných a nakoupených osobou spojenou stojí tento stát až 5 mld. ročně, Jen tak mimochodem tímto způsobem přikrádá i kriminální imigrant Babiš a to v objěmu 40 mil. ročně. Tedy za pět let, co takto krade už je si nakradl tedy onu pěknou kulatou sumičku. 


Nepřihlášený uživatel

#139791 Koho se v tom průzkumu ptají, copak někdo může věřit StBákovi, PPP zlodějinám a socanskému blbovi?

2018-10-18 20:08

Ze členů vlády má největší důvěru Babiš, následuje ministr dopravy Dan Ťok (za ANO) s 28 procenty a ministr vnitra Jan Hamáček (ČSSD) se čtvrtinovou podporou.


Nepřihlášený uživatel

#139792 Re: Koho se v tom průzkumu ptají, copak někdo může věřit StBákovi, PPP zlodějinám a socanskému blbov

2018-10-18 20:50

#139791: - Koho se v tom průzkumu ptají, copak někdo může věřit StBákovi, PPP zlodějinám a socanskému blbovi?  

Bureš tu nechá napsat na Kalouska hanopis, roky se snaží potvrdit alespoň něco z těch blábolů, používává na to daně občanů a výsledek je, že je Babiš trestně stíhaný a z hanopisu ten idiot nepotvrdil opravdu vůbec nic a nic je nula. Co horší, mného z blábolů z hanopisu jsou naprosto jasně prokázané lži a bláboly, které dnes jsou také předmětěm soudní pře, neboť je Babiš lži vykřikoval ve Sněmovně a některé byly dokonce za hranou trestní odpovědnosti, neboť pana Kalouska osočil z trestné činnosti. 

Je vlastně symptomatické, že Češi přesto věří raději StBákovi, zní to absurdně, ale je to tak.

Vělmi nepěkné věci to vypovídá o této zemi a nanipulaci s občany takovými oplzlými kreaturami jako je Zeman s Babišem.  


Nepřihlášený uživatel

#139793

2018-10-18 21:17

Prcat, zmrdi!


Nepřihlášený uživatel

#139794

2018-10-18 21:24

MILOŠ MI PRDEL, ZMRDE!

 


Nepřihlášený uživatel

#139795 Re: Re: Re: Re: Re: Právě bombastické zprávy z blesku je potřeba si ověřit - www.zvolsi.info....

2018-10-18 21:26

#139783: - Re: Re: Re: Re: Právě bombastické zprávy z blesku je potřeba si ověřit - www.zvolsi.info.... 

     Sorosové, Havlové a podobní úchylové vždy říkají, že k zachování patřičné diverzity společnosti, aby v ní byla co největší možnost uplatňovat v ní mocenskou svévoli přejmenovávanou na "svobodu", je nutné neusilovat o zdokonalení společnosti. Nedokonalá společnost, jestliže demokracie nikterak dokonalá prý být nemá, je ale vždy zákonitě podhoubím nenávisti, protože v nedokonalé společnosti nakonec vždy někdo trpí a na druhého doplácí. Není nutné, aby říkal Zeman komukoli, že má někoho nenávidět. Nenáviděn je zpravidla vždy ten, co jinému způsobil nespravedlivé příkoří. Například soustavně krade, loupí, lichvaří, či jinak parazituje. Je třeba se také podívat na procentuální obsazení jednotlivých etnik například ve věznicích, pak se přijde na to, kdo je skutečně hoden nenávisti.

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#139796

2018-10-18 21:34

Je sranda, když se neomarxisti staví proti marxistům...

 
Multikulturní obohacení

#139797

2018-10-18 21:52

Syřan, který útočil v Kolíně, se registroval v Česku. Němci ho nestihli vrátit

 

 


Nepřihlášený uživatel

#139798

2018-10-18 22:39

Tomáš Klus je buzna z pražské kavárny.

 

https://www.youtube.com/watch?v=6JrF3GyWId8&feature=youtu.be


Nepřihlášený uživatel

#139799 Re: Re: Kdo by neznal Michala Davida? Michal David rozdává radost!

2018-10-18 23:32


Nepřihlášený uživatel

#139800 Re: Re: Jestli je v této zemi někdo prokazatelně z veřejně dostupných zdrojů gaunerem a ....

2018-10-18 23:33

#139708: - Re: Jestli je v této zemi někdo prokazatelně z veřejně dostupných zdrojů gaunerem a .... 

Zeman? Není to ten ekonomický expert, co předsedoval v Lidovém domě, a neplatil trestný úrok Altnerovi? A nakonec ten dluh nechal vyrůst z 24M na 360M?  Hroznej padebil.