MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#139783 Re: Re: Re: Re: Právě bombastické zprávy z blesku je potřeba si ověřit - www.zvolsi.info....

2018-10-18 16:59

#139765: - Re: Re: Re: Právě bombastické zprávy z blesku je potřeba si ověřit - www.zvolsi.info.... 

Ale houby, politická korektnost je jen respekt k názorům druhých a obecná slušnost. Nic dalšího v tom opravdu není. 

To, že se tady v této diskusi častujete slovy jako zmrd totiž znamená, že to nikam nevede, můžete to dělat, protože se domluvit nepotřebujete a především nechcete, objektivně bychom se totiž z veřejně dostupných informací domluvili, že jediným zlodějským zmrdem v politice je právě Miloš Zeman. 

Politici se ale jednoznačně domluvit musí a to i tehdy, když spolu nesouhlasí, tedy není možné vytvářet Milošovou idiocií stav, kdy se politici uráží a tím vlatně rovnou vytváří překážky pro domluvu. 

Domluvit se politici musí, protože ať jistě je např. Okamura odporný nácek Babiš StBák a komunistický nácek, Filip hnusný komouš přeci jen zastupují nějaké voliče a tedy je potřeba s nimi mluvit, musí to dělat politici, občan naopak má se takové pakáže stranit a občan má plné právo takovou odpornou pakáž jako je Zeman, Babiš, Okamura, Filip, Mynář, starý a mladý Klaus atd. ... kritizovat. Je to dokonce jeho povinnost z Ústavy, neb to je odpovědné jednání vůči celku, jasně vyjádřený názor s argumenty.  

Zeman ovšem ty jeho oplzlosti používá záměrně, nechce mluvit s lidmi s jiným názorem, chce "hecovat" (už vlastně zapomenuté slovo) jeho voliče, přičemž z objektivních důvodů např. proto, že je Zeman prokazatelně zlodějský zmrd, se jedná o lidi hloupé, bez rozhledu, bez schopnosti domyslet své jedná, bez znalostí Ústavy, volební zákona a demokracie, v tom je podstata zločinnosti Miloše Zemana a russácké propagandy spikleneckých teorií a vyvolávání nenávisti, kterou tu Zeman roky provozuje velmi citelně. 

Naštěstí je toto mladým lidem v ČR již naprosto jasné a je to vidět i zmrdovi Zemanovi velmi vidět, že mu to došlo, proto opět přišel s oplzlostí. Kdyby to bylo v roce 1938 vyjadřoval by se ten oplzlý zmrd takto o Romech a Židech, i proto je Zeman odporný zlodějký KGBácký zmrd. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#139795 Re: Re: Re: Re: Re: Právě bombastické zprávy z blesku je potřeba si ověřit - www.zvolsi.info....

2018-10-18 21:26:58

#139783: - Re: Re: Re: Re: Právě bombastické zprávy z blesku je potřeba si ověřit - www.zvolsi.info.... 

     Sorosové, Havlové a podobní úchylové vždy říkají, že k zachování patřičné diverzity společnosti, aby v ní byla co největší možnost uplatňovat v ní mocenskou svévoli přejmenovávanou na "svobodu", je nutné neusilovat o zdokonalení společnosti. Nedokonalá společnost, jestliže demokracie nikterak dokonalá prý být nemá, je ale vždy zákonitě podhoubím nenávisti, protože v nedokonalé společnosti nakonec vždy někdo trpí a na druhého doplácí. Není nutné, aby říkal Zeman komukoli, že má někoho nenávidět. Nenáviděn je zpravidla vždy ten, co jinému způsobil nespravedlivé příkoří. Například soustavně krade, loupí, lichvaří, či jinak parazituje. Je třeba se také podívat na procentuální obsazení jednotlivých etnik například ve věznicích, pak se přijde na to, kdo je skutečně hoden nenávisti.

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#139801 Re: Re: Re: Re: Re: Právě bombastické zprávy z blesku je potřeba si ověřit - www.zvolsi.info....

2018-10-18 23:48:06

#139783: - Re: Re: Re: Re: Právě bombastické zprávy z blesku je potřeba si ověřit - www.zvolsi.info.... 

Ve svém příspěvku jsem se zabýval politickou korektností, nikoliv extrémistickými politiky.  A Zemanem už vůbec ne.