MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Bořivoj Pauk

#139880 Pravda o čecháčkovském pronárodě

2018-10-19 17:29

Sudety, (podobně Horní Uhry, polské Slezsko), nikdy nechtěly být dobrovolně součástí umělého, podvodně vzniklého, separatistického husitsko-bolševického čecháčkostánu. Výsledkem mstivého a loupeživého odsunu původního obyvatelstva - namísto předtím mu odepřeného plebiscitu - je jejich současný žalostný a vydrancovaný stav, plný putinovské či čecháčkovské lůzy. Zplundrovaného parazitického čecháčkostánu, zamořeného jaderným a těžebním uhelným odpadem nebude žádná škoda. Je to boží trest za zlovolné a podlé vyhnání původních obyvatel, kteří nedostali ani autonomii. Jakékoli naředění bolševické lůzy neruskými a nečínskými cizinci je jenom prospěšné.
Rakovina zhoubného, kainovsky loupeživého kolektivizmu se sama od sebe nevyléčí a vnější zásah může přijít paradoxně jedině z Ruska - přesunem tupého a kolaborantského čecháčkostánu za Ural, kam dávno patří, a osídlením kotliny Novými Rusy nebo z Ruska a Německa vypuzenými muslimy. Tedy z deště pod okap. Tak jako se Kosovo odtrhlo od azbuckého Titova Srbska aby skončilo v náručí ještě primitivnější Albánie - tak se čecháčkostán a slovenskostán odtrhly od civilizovaného Rakousko-Uherska, aby skončili přesunem do ruských stepí nebo až za Ural a budou rádi, až jim Putler stanoví dostatečné uprchlické kvóty do jimi samoobslužně zbudovaných gulagů v Akci Z.
Prolhaní, sebechvalní a sebeklamní Čecháčci jsou mistři světa v obrazoborectví, strhávání soch a symbolů, přejmenovávání ulic i vlastního státu a falšování vlastní historie, založené na bratrovraždách a zákeřných záludnostech. Podobně jako Rusové. Jenom více kradou. Viz Václav Perokrad.
Nedorostli pro vlastní samostatný stát, nezaložený na literárních a politických padělcích a intrikách, jakož i na uplacených rakouských dezertérech. Bohužel o zpustlou Kotlinu už nikdo z vyspělejších sousedů nestojí (aby si vlastní stát nezamořil).
Historie lenivého, příživnického pronároda se stále dokola opakuje: etapu lžidemokracie vystřídá diktatura lapkovské lůzy, která se následně připojí k zacinkání klíči – až zase všechno nakradené prožere. A každých dvacet let plive na tu lůzu předchozí a nostalgicky vzpomíná na tu lůzu předpředchozí.
Zneuznaný, c. a k. Univ. Prof. TGM upletl bič z rakouského dezertérského lejna - avšak zapráskat s ním už nedokázal - ani ve své mnohonárodnostní, uměle vytvořené jepičí pidiříši. Proti literárním padělkům se sice postavil - avšak politický padělek a zmetek vytvořil. Ani děti se mu moc nevydařily. Pravda vyděsí !!! Mnichovská dohoda: Čecháčkové si svůj stát nevybojovali ale vysomrovali na západních velmocech a stejným způsobem o něj přišli. Kdo se ani nepokusí ubránit sám, musí po zbytek života platit výpalné "osvoboditelům". Čecháčkové se musí na někoho vymluvit. Patří za Ural.
Čecháčkové budou spokojeni - až zase všichni budou mít stejné lejno - jen zasloužilí soudruzi (falmer) ho budou mít navoněné z Tuzexu nebo z ruské Berjozky.
„Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník rakouských dezertérů a tvůrce separatistické, jepičí a neživotné ČSR: TGM).
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé D21 tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#139895 Re: Pravda o čecháčkovském pronárodě

2018-10-19 23:34:16

#139880: Bořivoj Pauk - Pravda o čecháčkovském pronárodě 

Už jsi to sem napsal. Tak proč tu blbost posíláš znova???


Nepřihlášený uživatel

#140055 Re: Pravda o čecháčkovském pronárodě

2018-10-21 15:41:22

#139880: Bořivoj Pauk - Pravda o čecháčkovském pronárodě 

Ano, bohužel tady žije neskutečná skvadra stvůr, zrůd, degenerovaných blbů, zemandrtálců a pitomiovců, rudochů a hnědochů, anonistů i pravičáckých hloupých sobců - prostě typische tschechische pówl a freneticky hýká a oslavuje své idoly - pekelnou čtveřici spolu se zbytky rudé chátry rudobelzebubů. Za takovej sprostej pówl bych nikdy nepozvedl zbraně na obranu. Mám rád tuto naší krásnou zemi českou, ale to co v ní bohužel přežívá za ksindl to je hrůza.Takovou krásnou zemi si oni nezaslouží, jen jí bezhlavě ničí, vykrádají, plení a plundrují, všechno je jim jedno a jen se cynicky řehní, jaký že to jsou borci, Tfuj Tfuj konzumní bachratí čecháčkovští vepříci a vepřice!!!! Hlavně plnej břuch, narvanou lednici, nabušená rychlá fára, chytrolínské mobily a tablety, online lenivost a znuděnost, nezájem, lhostejnost, po nás potopa, že ?? Ještě, že tu přeci jen žijí i jiní skuteční příslušníci kdysi hrdého národa českého a nebojí se jít s kůží na ten vepřincovej trh marnosti mamonu a konzumu a bojují za staré dobré hodnoty po našich hrdých a statečných předcích.Těch si Já vážím nejvíce a za ty bych zbraně na obranu pozvedl.

Citace z Ottova Slovníku Naučného :
,,Volič SPD jest často zanedbaného zevnějšku, nízkého intelektu, holdující alkoholu,není schopen samostatného úsudku a má potřebu aby jej někdo vedl"


JAK TREFNÉ !!!


Ještě bych dodal, že dnešní volič SPD je typický malomyslný, zamindrákovaný, cynicky lhostejný a sobecky ustrašený konzumní český vepřík s diagnózou internetové a mobilové debility.
A to platí víceméně i o voličích STB ANO, Bolševníků Marta Parta Semele, Kikino Modré Kradostraky a podobných obskurních Luciferových hnízd.