MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#139927 Diskuse se tedy vede o hodnotě existence vlády......

2018-10-20 10:37

Hamáček a Zimola žádají po neúspěšných volbách vedení ČSSD o důvěru. Musíme být levicový rebel ve vládě oligarchy, řekl prý Hamáček

.....a to je diskuse samozřejmě velmi důležitá, neboť samotná existence politické vlády hodnotou jistě je, co není hodnota je ale to, že jí předseda trestně stíhaný StBák, komouš a kriminální imigrant okradající tento stat na daních díky karuselu který disponuje více jak 160 mdl. korun.  To je velký problém, který jistě obtížně může vyvářit onu existenci politické vlády. 

Je-li tedy konečně Hamáčkovi jasné, že je Babiš StBák, oligarcha, kriminální imigrant a nomenklaturní komouš, je jeho povinností o tom informovat občany ČR. 

Na druhou staru odpovědnost za chod státu stále ještě nesou socani a StBáci, to je pravda. Stát je ale v děsivém stavu, je Babišem s velkou pravděpodobností doslova vykrádán, když v době bezprecedentně nízké nezaměstnanosti, růstu mezd, růstu HDP a řízené inflace zadlužuje stát o desítky miliard ročně a vypadá to, že tomu Socani nejsou schopni bránit a přitom je to věc, kterou je potřeba řešit naprosto okamžitě a mohou to udělat jen předčasné volby. Je nutné, aby byly realizovány, neboť komunální volby jasně ukázaly, že občanů došla s StBáky trpělivost a povinností socanů je rozkrýt masivní vykrádání státu touto bandou. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#139931 Re: Diskuse se tedy vede o hodnotě existence vlády......

2018-10-20 11:31:32

#139927: - Diskuse se tedy vede o hodnotě existence vlády...... 

Babiš-Pleslův Blesk I. "vtipně zapomněl" že Babiš je StBák, kriminální imigrant, komouš a dle Hamáčka také oligarcha, kdes již opět slovenský, když na Slovensko převedl prakticky celý karusel Agrofert. 

Mají takovou nějakou "autocenzuru" v tom burešově blesku :-)

ČSSD má být ve vládě levicovým rebelem, vyhlásil předseda Hamáček