MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#139926 Re: Vrána k vráně sedá...

2018-10-20 09:48

#139925: - Vrána k vráně sedá... 

Jestli je v této republice skutečně někdo zlodějským zmrdem stovek miliard korun, je to nepochybně Miloš Zeman jak dokládá "privatizace" MUS a ukradení 140 mld. russáckého dluhu. 

Velmi pochybuji, že bude pan Bakala vůbec za něco v ČR stíhán, ale možné je ledacos. Jen je zvláštní, že existuje komise k privatizaci OKD a neexistuje komise k privatizaci MUS, kde je zlodějina zlodějského zmrda Miloše Zemana přitom naprosto zjevná i proto, že o této zlodějině nestoudně zlodějský zmrd Miloš Zeman lhal v době volební kampaně a osočil z ní Tošovského, ačkoliv je z rozhodnutí oposmluvní zlodějské Klaus - Zemanovy bandy naprosto jasné, že MUS zmrd Zeman kradl až rok potom, co byla ustavena vláda zloděja a zmrda Miloše Zemana.  

Knihovna Václav Havla by byla financována tak či tak, je jednoznačné, že je to instituce potřebná a dle tvých ubohostí je dokonce zřejmé, že je to instituce i nutná, abyste si vy ubožáci nemohli vymýšlet a šířit nesmysly o panu prezidentovi Václavu Havlovi, aby bylo hned na první dobrou zřejmé, že to co šíříte po internetu jako "projevy" Václava Havla jsou jen naprosté bláboly nesmysly a hanopisy, neboť skutečné znění projevů lze volně dohledat právě v knihovně Václava Havla. 

Je velmi zvláštní, že Slovák Krúpa nezná Zemanovo rozhodnutí o privatizaci MUS kterým.....

 

Ať celý svět ví, že je Bakala gauner, Zeman to řekl dobře, tvrdí ‚vyznamenaný‘ byznysmen Krúpa

.....byl ukraden nejen důl ale také 14 mld. hotovost privatizované firmy. Bylo to dokonce ukradeno tak, že ona 14 mld. hotovost je dnes v majetku vlády Švýcarska, neboť zlodějina byla spáchána v rámci podvodu, který byl spáchán i na švýcarské banky.

Pokud by totiž Krúpa znal veřejně přístupné rozhodnutí oposmluvní zlodějské bandy Zemana a Klause, musel by naprosto jasně konstatovat, že největším zlodějem v ČR je bez nejmenších pochybností zmrd Miloš Zeman. Jistě se totiž i s Krúpou bez nejmenších problémů shodnu, že prodatl 46 procent dolu nezadluženého dolu s nepřetržitým odbytem do uhelných elektráren na 30-50 let dopředu za 650 mil. bylo bezprecedentní okradení občanů této země. Když k tomu navíc Zeman přidal oněch 14 mld. lze Zemana považovat buďto na giga zloděje nebo idiota a nebo oboje. Jiná charakteristika není možná obzlávště, když o této zlodějině Zeman nesoudně lhal a přisoudil jí panu Tošovskému.

Je velmi smutné, že Slovák Krúpa vynakládá desítky milionů na nesprávném místě a nabízí se, že je na to někým najat. Snaha, že by nějaký Slovák byl veden úmyslem návratu ukradených miliard do ČR je opravdu absurdní, nejen při pohledu na StBáka Babiše, který vyvedl z ČR více jak 90 mld. karusel Agrofert právě na Slovensko.  

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády: 

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády


Nepřihlášený uživatel

#139927 Diskuse se tedy vede o hodnotě existence vlády......

2018-10-20 10:37

Hamáček a Zimola žádají po neúspěšných volbách vedení ČSSD o důvěru. Musíme být levicový rebel ve vládě oligarchy, řekl prý Hamáček

.....a to je diskuse samozřejmě velmi důležitá, neboť samotná existence politické vlády hodnotou jistě je, co není hodnota je ale to, že jí předseda trestně stíhaný StBák, komouš a kriminální imigrant okradající tento stat na daních díky karuselu který disponuje více jak 160 mdl. korun.  To je velký problém, který jistě obtížně může vyvářit onu existenci politické vlády. 

Je-li tedy konečně Hamáčkovi jasné, že je Babiš StBák, oligarcha, kriminální imigrant a nomenklaturní komouš, je jeho povinností o tom informovat občany ČR. 

Na druhou staru odpovědnost za chod státu stále ještě nesou socani a StBáci, to je pravda. Stát je ale v děsivém stavu, je Babišem s velkou pravděpodobností doslova vykrádán, když v době bezprecedentně nízké nezaměstnanosti, růstu mezd, růstu HDP a řízené inflace zadlužuje stát o desítky miliard ročně a vypadá to, že tomu Socani nejsou schopni bránit a přitom je to věc, kterou je potřeba řešit naprosto okamžitě a mohou to udělat jen předčasné volby. Je nutné, aby byly realizovány, neboť komunální volby jasně ukázaly, že občanů došla s StBáky trpělivost a povinností socanů je rozkrýt masivní vykrádání státu touto bandou. 

 


Nepřihlášený uživatel

#139928 StBácí řeší "vědu a výzkum" za 2 mld. a další 1,5 mld. se jim někde "ztratilo"......

2018-10-20 10:50

Spolupráce ČVUT s GE Aviation je po výzkumné stránce skvělá, po finanční fiasko. Fakulta musí vysvětlit výdaje, hrozí insolvence, říká Havlíček z vládní rady pro vědu

......clověk žasně co dokáží vygenerovat vysokoškolští docenti a profesoři společně s StBáckou zlodějskou bandou ANO StB. 

Teď je tedy přesně ten správný čas, by byl prosazen proces řízení vědy a výzkumu na základě záporných zpětných vazeb, který před mnoha a mnoha lety navržen a který právě docenti a provesoři vysokých škol naprosto fatálně okleštily o veškeré záporné zpětné vazby, kterými bylo možné financování vědy a výzkumu monitorovat a případně i finančně řídit. 

Důsledky jsou fatální, neboť 1,5 mld. jen na tomto jediném projektu představuje v rámci volných cca 200 mld. kterými vlády disponuje (ostatních 1 000 mld. jsou výdaje mandatorní) pedstavuje už validní objem prostředků, není to milion, je to tisíc pět set milionů. 


Nepřihlášený uživatel

#139929 Co je pro Kena ze státního 100 mega :-), s tím ani neztrácí čas :-).

2018-10-20 10:52


Elektřinu levnější o sto milionů ministerstvo odmítlo a nakoupilo ji pro nemocnice draze. Ty ji teď budou muset zaplatit





 



Nepřihlášený uživatel

#139930 Tedy stručně Zimola zkritizoval všechny mravné a principiální postoje socanů......

2018-10-20 10:55

Za špatné výsledky voleb může Poche. Zimola kritizoval spolustraníky jednoho po druhém

Místopředseda ČSSD Jiří Zimola v sobotu požádal své spolustraníky o důvěru. Na jednání širšího předsednictva vystoupil s projevem, v němž obhajoval požadované změny ve vládě a podle zdroje Práva kritikou nešetřil ani k jednotlivým členům strany.

.....tedy pan Zimola je vlastně soudruh oportunista, Miloš Zeman by jej tedy nazval zmrdem. 


Nepřihlášený uživatel

#139931 Re: Diskuse se tedy vede o hodnotě existence vlády......

2018-10-20 11:31

#139927: - Diskuse se tedy vede o hodnotě existence vlády...... 

Babiš-Pleslův Blesk I. "vtipně zapomněl" že Babiš je StBák, kriminální imigrant, komouš a dle Hamáčka také oligarcha, kdes již opět slovenský, když na Slovensko převedl prakticky celý karusel Agrofert. 

Mají takovou nějakou "autocenzuru" v tom burešově blesku :-)

ČSSD má být ve vládě levicovým rebelem, vyhlásil předseda Hamáček


Nepřihlášený uživatel

#139932 ČSSD hraje podle not ANO-STB

2018-10-20 11:42

#139931: - Re: Diskuse se tedy vede o hodnotě existence vlády...... 

A levicový rebel Hamáček zobe Burešovi z ruky.


Nepřihlášený uživatel

#139933 Na to, že je to v Babiš - Pleslově blesku I. je to milý a věcný rozhovor a vnáší do situace této ...

2018-10-20 11:44

Ve městě jsou lidé tolerantní, pokud nedáte orientaci na odiv, říká lesba

..... menšiny poměrně hodně světla. Např. že svobodná žena může jít na umělé oplodnění, kdežto lesba v registrovaném partnerství nikoliv. To je opravdu absurdní stav, který dokládá, jak velmi špatně ČR k této věci přistupuje a zákon o umělém oplodnění a registrovaném partnerství je tedy napsán naprosto nepředvídatelně (tedy špatně) pro všechny občany této země a především pro zainteresované, lékaře a menšinu. 

 


Nepřihlášený uživatel

#139934 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Právě bombastické zprávy z blesku je potřeba si ověřit - www.zv

2018-10-20 11:55

#139904: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Právě bombastické zprávy z blesku je potřeba si ověřit - www.zvolsi 

   A depák. A proto také politickou korektnost nemají rádi nikde. Protože je to povinná, nekompetentní faleš, která se hystericky cpe místo přesnosti kvůli údajné neslušnosti. Vlastně automaticky všechny kriminalizuje: staví běžná slova mimo zákon. Jen proto, že mají nějaký tradiční obsah, což je primární atribut každého slova. 

     Kurví základní princip jazyka.  Zde političtí aktivisti, hystrioni ctižádostiví, amorální a nekompetentní, kradou lidem i slova z úst, o morálce kážíce.


Nepřihlášený uživatel

#139935 Re: Re: Re: Diskuse se tedy vede o hodnotě existence vlády......

2018-10-20 11:58

#139932: - Re: Re: Diskuse se tedy vede o hodnotě existence vlády...... 

Hamáček je do jisté míry opravdu blb, politiku má jako zaměstnání a pokud nepřináší výrazně více než 60 000,- (plat poslanců před předčasnými volbami) tak jí  vlastně dělat nechce. Jeho motivace dělat politiku je do jisté míry opravdu ubohá, ale nedělám si iluze o takových šašcích jakými jsou Zimola, Hašek či ten russácký trotl Foldyna, který je doplňuje. Tam si dokonce myslím, že je u nich motivace dokonce kriminální, zlodějiny, ničení této země už proto, že jsou přímo napojení na prolhaného zlodějského zmrda Miloše Zemana, který je bez nejmenších pochybností napojený na russácké i čínské zpravodajce.  

 


Nepřihlášený uživatel

#139936 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Právě bombastické zprávy z blesku je potřeba si ověřit - ww

2018-10-20 12:04

#139934: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Právě bombastické zprávy z blesku je potřeba si ověřit - www.zv 

"Kurví základní princip jazyka." Ty jsi snad nevdělatelný blb, tedy idiot? 

Jak by základní lidská slušnost mohla "kurvit základní principy jazyka"? Jak tě vlastně takový šílený konstrukt může napadnout? Ty snad máš i jen základní povědomí o tom, jak se jazyky vyvíjí, jak jsou stavěny jaké jsou odlišnosti mezi jazyky a jak jazyky ovlivňují způsob vnímání Světa? 

Velmi o tom pochybuji. 

Politická korektnost žádnou kriminalizaci nevytváří a negeneruje.

Řeší problém diskuse lidí, kteří mají odlišné názory, vytváří tedy důvěrné prostředí (obecně lze říci slušné, kultivované) kde lze přednést argumenty, aniž jedna či druhá strana byla urážena, dehonestována či jinak u ní byla apriori generována nedůvěra či dokonce averze. 

Ti kdož odmítají korktnost a slušnost odmítají v principu samozřejmě demokracii obecně, která na slušné diskuse přímo staví. To je zřejmé nejen na prolhaném zlodějském zmrdovi Milošovi Zemanovi, abych použil jeho vlastní ubohost a ukázal jak ubohá je nekorektnost a neslušnost, přestože má každý občan této země se znalostí rozhodnutí Zeman-Klausovy zldoějské bandy mnoho důvod považovat Zemana i Klause za ultra zlodějské prolhané zmrdy. 

...............

Je také potřeba, abys přišel s tvojí defincí politické korektnosti. Těžko říci, co si pod ní předstaavuješ, když používáš takové vulgarismy. Troufám si předjímat, že to bude cosi velmi podivného, co nebude mít s realitou vůbec nic společného. 

---------------------------

Je dobré si uvědomit, že mezi přáteli, tedy v prostředí bezpečném se skutečně dají názory našich přátel za určitých okolností charakterizovat velmi tvrdě, nevybíravě z důvodu jakési zkratky, která duskusi v bezpečném prostředí všeobecné důvěry může posunout kupředu.

Pokud by ovšem takovou diskusi poslouchal pozorovatel, bez vazeb na ony diskutující, může být nejen pohoršen, ale může to u něj vyvolat negativní emoce či dokonce patologické emoce, které zabrání kognitivním funkcím sledovat vlastní věcnou argumentaci.  To by se logicky ve veřejném prostoru nemělo stát, ale ultra zlodějský zmrd Miloš Zeman je si takového stavu velmi dobře vědom, dle mého na radu russáckých profesionálních trotlů a přesně takový stav se snaží vyvolávat a mnohdy se mu to také daří. 

Tedy jeho příznivci nejsou schopni vnímat věcnou argumentaci:

-že skutečně kradl MUS, když je tom rozhodnutí vlády rok potom, co byla ustavena oposmluvní zlodějská Zeman - Klausova banda

-že při ukradení MUS bylo ukradeno 14 mld. hotovosti, kterou má dnes prokazatelně vláda Švýcarska a byla to skutečně hotovost. 

-že o výše uvedeném nestoudně lhal v době volební kampaně

-že také kradl russácký dluh v objemu 140 mld. po kterém zůstalo utajované rozhodnutí oposmluvní Zeman - Klausovy zlodějské bandy

-že byl u okradení státu nebo pana Altnera při soudním sporu o socanský dům

-že v každém jeho projevu je nějaká lež, mnohdy jsou projevy přímo na lži postaven, viz. např. projev o holokaustu. 

atd. atd. Jeho příznivci nejsou schopni se nad naprosto věcnými argumenty o zločinnosti Miloše Zemana zamyslet, nejsou schopni je vnímat, tedy nepracují dobře jejich kognitivní funkce. 

Je zajímavé, že přitom nemají absulutně žádný věcný argument, proč by měl být např. pan Kalousek zlodějem a přesto jej za zloděje považují, což koreluje velmi s tím, že jim Zeman pomocí odporné manipulace zablokoval kognitivní funkce. Je to smutné, ale je to realita. Obzvláště je to patrné v situaci, kdy existuje roky hanopis, kterým Babiš mává ve Sněmovně, ale nic z něj nebyl schopen potvrdit, tedy vše co je tam napsáno je evidentním nesmyslem, přesto stále dokola příznivci Zemana a Babiše budou tvrdit, že Kalousek je zločinec. Přitom to byl právě pan Kalousek a jeho pečlivá správa veřejných financí v době odbytové krize, kdo umožnil této zemi současnou prosperitu a masivní růst mezd, HDP, neboť to byl pan Kalousek, kdo odpovědnou správou veřejných zdrojů umožnil v době odbytové krize velmi nízkou nezaměsnost na úrovni 6 % ačkoliv všude okolo byla nezaměstnaost dvojciferná, udržení zaměstnanosti toti umožnilo po odeznění krize rychlý a masivní nárůst obratů firem a tedy i růst HDP a další nabírání zaměstnanců. 

------------------------

Výše uvedené platí i jen o nezávazném rozhovoru lidí, kteří si rozumí i v náznacích, mají stejnou zkušenost a jejichž rozhovor poslouchá třetí osoba (mnohdy velmi neslušně a nebo proto, že si lidé v soukromém rozhovoru neuvědomují, že mluví příliš nahlas). Osoba, které nerozumí náznaků, mimice tváře dvou lidí, kteří si jinak mezi sebou rozumi bez problémů, může dokonce i mimiku vnímat jako výsměch, přitom chápající osobou je vnímána jako pousmání se nad vlastní hloupostí z minulosti právě u osoby, která se pousmála (pousmání jako výraz pochopení minulých chyb, úsměv na hloupými chybami v minulosti, úsměv jako jistá omluva vlastních chyb, výraz může být velmi rozdílný a u chápající osoby chápání čte smějící se v očích, odhaduje, zda byla jeho mimika pochopena).

Nepochopení vzniká i jen v tom, že tam chybí oční kontakt s oním mnohdy opravdu neslušným posluchačem.

Oční kontakt, bezpečné prostředí chápajících, nelze v politické diskusi nahradit ničím jiným než slušností a korektností, neboť argumentující hovoří nejen k vlastnímu politikovi, ale také byť jistě poněkud zprostředkovaně k jeho voličům. Dokonce je potřeba předjímat, že volič není schopen i jen z časových důvodů celou argumentaci postihnout. Je tedy potřeba velmi pečlivě vážit každé slovo, každou větu, to je politická korektnost obecně pečlivá slušnost či i jen slušnost. 

Bezpečně je naprosto jisté, že každý a to doslova každý, pokud je duševně zdráv touží potom, aby to co vysloví bylo pochopeno a bylo také respektováno, tedy odmítat v takové situaci slušnost a korektnost je logicky absurdní požadavek. 


Nepřihlášený uživatel

#139937 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Právě bombastické zprávy z blesku je potřeba si ověřit

2018-10-20 12:42

#139936: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Právě bombastické zprávy z blesku je potřeba si ověřit - ww 

   Znovu opakuji,  tenhle můj příspěvek nebyl o Zemanovi,  ale o politické korektnosti. To jsou dvě různé věci, což jsi jako neomarxista evidentně nepochopil.

   Ty jsi právník,  tak si to běž vyřvat na nevyšší soud. Tam se mluví jazykem, který je ti blízký. Jeho Veličenstvo Lid  už má jasno. I bez tvých tirád. 

   Je čas politickou korektnost vzít a vyhodit mezi odpadky, kam odjakživa patřila.


Nepřihlášený uživatel

#139938 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Právě bombastické zprávy z blesku je potřeba si ově

2018-10-20 12:52

#139937: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Právě bombastické zprávy z blesku je potřeba si ověřit  

Lid? Co si pod tím představuješ? 

Ústava (tedy dohoda lidu) říká toto:

(1) Lid je zdrojem veškeré státní moci; vykonává ji prostřednictvím orgánů moci zákonodárné, výkonné a soudní.
(2) Ústavní zákon může stanovit, kdy lid vykonává státní moc přímo.
(3) Státní moc slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen v případech, v mezích a způsoby, které stanoví zákon.
(4) Každý občan může činit, co není zákonem zakázáno, a nikdo nesmí být nucen činit, co zákon neukládá.

Článku dva předchází ovšem preambule a článek jedna.

 

Preambule

 

My, občané České republiky v Čechách, na Moravě a ve Slezsku,
v čase obnovy samostatného českého státu,
věrni všem dobrým tradicím dávné státnosti zemí Koruny české i státnosti československé,
odhodláni budovat, chránit a rozvíjet Českou republiku
v duchu nedotknutelných hodnot lidské důstojnosti a svobody
jako vlast rovnoprávných, svobodných občanů,
kteří jsou si vědomi svých povinností vůči druhým a zodpovědnosti vůči celku,
jako svobodný a demokratický stát, založený na úctě k lidským právům a na zásadách občanské společnosti,
jako součást rodiny evropských a světových demokracií,
odhodláni společně střežit a rozvíjet zděděné přírodní a kulturní, hmotné a duchovní bohatství,
odhodláni řídit se všemi osvědčenými principy právního státu,
prostřednictvím svých svobodně zvolených zástupců přijímáme tuto Ústavu České republiky
Nekorektnost, neslušnost je v přímém rozporu se zásadami občanské společnosti i v přímé rozporu k úctě k lidským právům. Na tom není nic složitého k pochopení. 
Pokud chcen např. jako příznivec komunistů či nacistů, je to ve své podstatě totéž, mít Ústavu, tedy zákaldní dohodu mezi občany dané země jinou, je potřeba to říci na začátku, nebo lid této země vychází z toho, že i ty znáš Ústavu a respektuješ jí, jsi si vědom práv ale také povinností, které plynou z toho, že jsi občanem této země. Totéž já předpokládám např u prolhaného ultra zlodějského zmrda Miloše Zemana, ale ten zjevně dělá přesný opak toho, co je v Ústavě napsáno, proto se v jeho případě jedná o velezrádce 

Nepřihlášený uživatel

#139939 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Právě bombastické zprávy z blesku je potřeba si ově

2018-10-20 12:55

#139937: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Právě bombastické zprávy z blesku je potřeba si ověřit  

S žádnou definicí politické korektnosti jsi ty nepřišel, tedy těžko jsi mohl o politické korektnosti mluvit. 

Můj popis politické korektnosti ti zjevně nevyhovuje, máš k němu výhrady, ale nepřicházíš s ničím, co by tvé výhrady nějak podložilo argumenty, dokonce přicházíš s naprostým blábolem že "lid má jasno" řádně po komunisticky, když nejsou argumetny, má jasno "lid". 


Nepřihlášený uživatel

#139940 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Právě bombastické zprávy z blesku je potřeba si

2018-10-20 13:01

#139938: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Právě bombastické zprávy z blesku je potřeba si ově 

Lid nepotřebuje tvé scestné žvásty. Jdi se vycpat, profesionální lháři. Jsi jen destruktor světa.


Nepřihlášený uživatel

#139941 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Právě bombastické zprávy z blesku je potřeb

2018-10-20 13:09

#139940: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Právě bombastické zprávy z blesku je potřeba si 

Potřebuje ale demokraticou Ústavu, to předvádí totality po celém světě a stejně tak "lid" v těchto totalitách. 

Neomarxisti = liberálové = pražská kavárna = havloidi = komunisti!
Nepřihlášený uživatel

#139942 Svobodu a demokracii najdeme třeba v Rusku, komunismus v USA a v EU!!!

2018-10-20 13:22

Mileniálové všech zemí, spojte se. Mladá generace se odvrací od kapitalismu

 

20. října 2018  15:00

 

Popularita kapitalismu mezi mladými Američany klesá. Přibližně polovina z nich by raději žila v socialistické zemi, ukazují průzkumy. Velká část generace tzv. mileniálů je totiž zklamaná z ekonomického vývoje Spojených států..
Kaplan Jeho Svatosti monsignor Piťha měl samozřejmě pravdu!!!

#139943 A to by se Zdechovský dal označit za pražskou kavárnu, havloid je nepochybně!

2018-10-20 13:48


Nepřihlášený uživatel

#139944 Re: Svobodu a demokracii najdeme třeba v Rusku, komunismus v USA a v EU!!!

2018-10-20 13:57

#139942: Neomarxisti = liberálové = pražská kavárna = havloidi = komunisti - Svobodu a demokracii najdeme třeba v Rusku, komunismus v USA a v EU!!! 

"Velká část generace tzv. mileniálů je totiž zklamaná z ekonomického vývoje Spojených států, mladí lidé si však mnohdy pletou definice socialismu a komunismu."

Tedy je to jako vždy s vámi příznivci totalit, nejste ochotni položit správnou otázku, neboť odpověď na to, jeslti chce žít nějaký Američan v totalitě by byla jednozná a prakticky stoprocentní "ne". 

Otázkou vytvořit rozpor mezi kapitalismem a sociálně odpovědnou správou veřejného prostoru je ve své podstatě absurdita, neboť to jsou věci, které se nevylučují. Kapitalistická společnost může a je sociálně odpověná, dokonce je tato odpovědnost již automaticky započtena v cenách výrobků, které kapitalisté produkují. 

Tedy otázka byla zjevně pochopena - Chcete mít lepší sociální zabezpečení? Pak je ale s podivem, že tak málo mladých lidí odpovědělo "ano", tedy je z věci plyne, že je vše v naprostém pořádku, dokonce občané Spojených států jsou vlastně spokojeni se sociálním systémem v kterém žijí. 

Evropan

#139945 Re: Komunisti hledají svobodu v Rusku a v Severní Koreji ... a yettiho v Sýrii!

2018-10-20 14:09

#139942: Komunisti=zemandrtálci=okradmůry = šiřitelé russké propagandy! 

Je zajímavé, že ti Američané, co by chtěli žít v socialismu, hromadně z USA neodjíždění. Jeden z nich už to zkusil a po návratu ze Severní Koreje zemřel na následky teroru v tamním vězení. Dostal se do něj proto, že na chodbě školy ukradl režimní plakát a chtěl si ho odvést domů jako suvenýr.

https://zpravy.idnes.cz/american-kldr-zemřel

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#139946 Re: A to by se Zdechlovský dal označit za pražskou kavárnu, havloid je nepochybně!

2018-10-20 14:23

#139943: Kaplan Jeho Svatosti monsignor Piťha měl samozřejmě pravdu!!! - A to by se Zdechlovský dal označit za pražskou kavárnu, havloid je nepochybně! 

Závěr blogu říká, že je "vše odzrojováno" přičemž vlastní úmluva je citována velmi vágně, tedy část, která říká, že stejně tak je pácháno násilí na mužích a stejně tak na něm musí být nahlíženo je taktně zamlčena. Stejně tak je zamlčeno, že úmluva se vztahuje i na období války, kdy je ochrana lidí, kteří se mohou pokusit vyšetřovat násilí na ženách, které jsou nejčastějšími obětmi válek, vedou je primárně muži, viz. masivní znásilňování russáky v době první okupace zde v roce 1945 a jejich odporné ultra masivní znásilňování logicky především žen v Německu, byť nepochybuji o tom, že tam byli znásilněni i muži. 

Je podsouváno, že odborníky budou "neziskovky" nic takového není v principu pravdu. Oborníka nezisková organizace nedělá - obecně je tím myšlena osoba vzdělána v daném oboru, přičemž se v demokracii pod zvděláním rozumí soulad znalostí, kultury a morálky, v komunismu tomu je poněkud jinak, viz. prolhaný ultra zlodějský zmrd Miiloš Zeman a jeho "vzdělání". 

Tedy blog se více věnuje poněkud divokým vyjádřením České advokátní komory a nikoliv vlastnímu textu úmluvy, který je stručný a jasný už preambulí a části, kde shrnuje vývoj, jak se tedy k úmluvě došlo. 

Je vcelku logické, že společnost ženy chrání, není na tom opravdu vůbec nic divného, neb bez žen lidé opravdu nepřežijí. Násilí je na ženách skutečně pácháno, je to absolutní fakt a je to násilí spedifické. Úmluva je v tomto jasná, je potřeba, aby bylo jasné, že je to věc špatná a to především proto, že v drtivé většině jsou ženy fyzicky slabší, než muž násilí na slabším má svá specifika projevu.  

Příspěvek blogu se o cosi snaží, ale zároveň poměrně hodně z úmluvy zamlčel, tedy ten kdo si úmluvu přečetl se musí na onen příspěvek dívat poměrně kriticky. 

Zajímalo by mne ale vyjádření Ústavních soudců, proč by úmluva měla býti neústavní (Bulharsko), nepotlačuje práva a nezvýhodnňuje pohlaví před před právem, jen definuje, že na obvykle fyzicky slabším pohlaví (ženách) je pácháno i díky tomu, nejen z důvodu rozdílnosti pohlaví, specifické násilí, které je potřeba definovat jako trestné jednání. 

Stále se obávám, že díky naprostým lžím, které Piťha v kázání pronesl, je daleko pravděpodobnější, že jej povodila ta část katolické církve, která je pod vlivem russké propagandy spikleneckých teorií a vyvolávání nenávisti. 

 


Nepřihlášený uživatel

#139947 Re: Re: Komunisti hledají svobodu v Rusku a v Severní Koreji ... a yettiho v Sýrii!

2018-10-20 14:26

#139945: Evropan - Re: Komunisti hledají svobodu v Rusku a v Severní Koreji ... a yettiho v Sýrii! 

Je to vskutku poněkud nekorelujicí s "průzkumem", že žádnému Američanovi není bráněno se odstatěhovat i se svým majetkem do komunismu, socialismu, obecně libovolné totality (kde by s ním mnohdy vydržel do konce života, pokud by mu komouši neukradli) a přitom nikdo z nich se nikam nestěhuje. 

Tady nám komunistická pakáž bránila dokonce i se jet podívat na demokracii z obavy, abychom tam nezůstali a nejspíš socialismu nedělali ostudu naší děsivou jazykovou výbavou obecnými znalostmi kultury, morálky a bohužel i znalostmi získanými v komunistickém školství, tak odpovědně se soudruzi k nám občanům chovali :-), takovou o nás měli starost :-)

Evropan

#139948 Soudruzi se už nebojí vskutku ničeho, aneb vítejte v Absurdistánu II.

2018-10-20 14:40

Český svaz bojovníků za svobodu ocenil poslance KSČM Zdeňka Ondráčka. Dostal medaili s nápisem Za vlast a za svobodu a letopočty 1914-1918 a 1939-1945. Tento akt se jistě řadí mezi top deset absurdit tohoto roku. Ondráčka totiž mírně diskvalifikuje fakt, že byl urputným bojovníkem za nesvobodu, za kterou se snaží bojovat i dnes. Že mu medaili připnul současný šéf ČSBS Vodička, bývalý práskač VB, je tak nějak vysvětlením. Tito pánové to mají s tou svobodou jinak.

http://forum24.cz/poslanec-ondracek-mlatil-lidi

 


Nepřihlášený uživatel

#139949 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Právě bombastické zprávy z blesku je po

2018-10-20 14:41

Evropan

#139950 Hradní zmrd hraje o zakázku pro Russáky.

2018-10-20 14:52

Prezident Zeman vystoupil 19. listopadu na TV Barrandov a jako obvykle dostal řadu úslužných otázek. Tam jsme se i dozvěděli, jak to vidí „výstavbu nových jadernách zdrojů“. Protože všichni nesdílejí jeho nadšení pro ruské angažmá v této věci, dozvěděli jsme se, že kdo nemá názor jako on, je amatér. Tentokrát byla mezi amatéry zařazena šéfka Úřadu pro jadernou bezpečnost Dana Drábová.

http://forum24.cz/dana-drabova

Paní Drábová (aneb ve vší slušnosti "atomová bába") totiž veřejně vyjádřila názor, že z hlediska bezpečnosti mají nejlepší reference na stavbu nových atomových bloků Jihokorejci. Brání tím hradnímu zmrdovi splnit misi, kvůli které byl znovu zvolen do úřadu, a to zajistit tuto zakázku Russákům. Názor paní Drábové je pro mě určitě odbornější, ale každopádně mi v této diskusi chybí jeden aspekt. Už se dohodlo, kde budeme skladovat jaderný odpad? Proč hradní zmrd neobjíždí vesnice, v jejichž blízkosti se odpad měl skladovat?