MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Neomarxisti = liberálové = pražská kavárna = havloidi = komunisti!
Nepřihlášený uživatel

#139942 Svobodu a demokracii najdeme třeba v Rusku, komunismus v USA a v EU!!!

2018-10-20 13:22

Mileniálové všech zemí, spojte se. Mladá generace se odvrací od kapitalismu

 

20. října 2018  15:00

 

Popularita kapitalismu mezi mladými Američany klesá. Přibližně polovina z nich by raději žila v socialistické zemi, ukazují průzkumy. Velká část generace tzv. mileniálů je totiž zklamaná z ekonomického vývoje Spojených států..

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#139944 Re: Svobodu a demokracii najdeme třeba v Rusku, komunismus v USA a v EU!!!

2018-10-20 13:57:12

#139942: Neomarxisti = liberálové = pražská kavárna = havloidi = komunisti - Svobodu a demokracii najdeme třeba v Rusku, komunismus v USA a v EU!!! 

"Velká část generace tzv. mileniálů je totiž zklamaná z ekonomického vývoje Spojených států, mladí lidé si však mnohdy pletou definice socialismu a komunismu."

Tedy je to jako vždy s vámi příznivci totalit, nejste ochotni položit správnou otázku, neboť odpověď na to, jeslti chce žít nějaký Američan v totalitě by byla jednozná a prakticky stoprocentní "ne". 

Otázkou vytvořit rozpor mezi kapitalismem a sociálně odpovědnou správou veřejného prostoru je ve své podstatě absurdita, neboť to jsou věci, které se nevylučují. Kapitalistická společnost může a je sociálně odpověná, dokonce je tato odpovědnost již automaticky započtena v cenách výrobků, které kapitalisté produkují. 

Tedy otázka byla zjevně pochopena - Chcete mít lepší sociální zabezpečení? Pak je ale s podivem, že tak málo mladých lidí odpovědělo "ano", tedy je z věci plyne, že je vše v naprostém pořádku, dokonce občané Spojených států jsou vlastně spokojeni se sociálním systémem v kterém žijí. 

Evropan

#139945 Re: Komunisti hledají svobodu v Rusku a v Severní Koreji ... a yettiho v Sýrii!

2018-10-20 14:09:43

#139942: Komunisti=zemandrtálci=okradmůry = šiřitelé russké propagandy! 

Je zajímavé, že ti Američané, co by chtěli žít v socialismu, hromadně z USA neodjíždění. Jeden z nich už to zkusil a po návratu ze Severní Koreje zemřel na následky teroru v tamním vězení. Dostal se do něj proto, že na chodbě školy ukradl režimní plakát a chtěl si ho odvést domů jako suvenýr.

https://zpravy.idnes.cz/american-kldr-zemřel