MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Kaplan Jeho Svatosti monsignor Piťha měl samozřejmě pravdu!!!

#139943 A to by se Zdechovský dal označit za pražskou kavárnu, havloid je nepochybně!

2018-10-20 13:48

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#139946 Re: A to by se Zdechlovský dal označit za pražskou kavárnu, havloid je nepochybně!

2018-10-20 14:23:34

#139943: Kaplan Jeho Svatosti monsignor Piťha měl samozřejmě pravdu!!! - A to by se Zdechlovský dal označit za pražskou kavárnu, havloid je nepochybně! 

Závěr blogu říká, že je "vše odzrojováno" přičemž vlastní úmluva je citována velmi vágně, tedy část, která říká, že stejně tak je pácháno násilí na mužích a stejně tak na něm musí být nahlíženo je taktně zamlčena. Stejně tak je zamlčeno, že úmluva se vztahuje i na období války, kdy je ochrana lidí, kteří se mohou pokusit vyšetřovat násilí na ženách, které jsou nejčastějšími obětmi válek, vedou je primárně muži, viz. masivní znásilňování russáky v době první okupace zde v roce 1945 a jejich odporné ultra masivní znásilňování logicky především žen v Německu, byť nepochybuji o tom, že tam byli znásilněni i muži. 

Je podsouváno, že odborníky budou "neziskovky" nic takového není v principu pravdu. Oborníka nezisková organizace nedělá - obecně je tím myšlena osoba vzdělána v daném oboru, přičemž se v demokracii pod zvděláním rozumí soulad znalostí, kultury a morálky, v komunismu tomu je poněkud jinak, viz. prolhaný ultra zlodějský zmrd Miiloš Zeman a jeho "vzdělání". 

Tedy blog se více věnuje poněkud divokým vyjádřením České advokátní komory a nikoliv vlastnímu textu úmluvy, který je stručný a jasný už preambulí a části, kde shrnuje vývoj, jak se tedy k úmluvě došlo. 

Je vcelku logické, že společnost ženy chrání, není na tom opravdu vůbec nic divného, neb bez žen lidé opravdu nepřežijí. Násilí je na ženách skutečně pácháno, je to absolutní fakt a je to násilí spedifické. Úmluva je v tomto jasná, je potřeba, aby bylo jasné, že je to věc špatná a to především proto, že v drtivé většině jsou ženy fyzicky slabší, než muž násilí na slabším má svá specifika projevu.  

Příspěvek blogu se o cosi snaží, ale zároveň poměrně hodně z úmluvy zamlčel, tedy ten kdo si úmluvu přečetl se musí na onen příspěvek dívat poměrně kriticky. 

Zajímalo by mne ale vyjádření Ústavních soudců, proč by úmluva měla býti neústavní (Bulharsko), nepotlačuje práva a nezvýhodnňuje pohlaví před před právem, jen definuje, že na obvykle fyzicky slabším pohlaví (ženách) je pácháno i díky tomu, nejen z důvodu rozdílnosti pohlaví, specifické násilí, které je potřeba definovat jako trestné jednání. 

Stále se obávám, že díky naprostým lžím, které Piťha v kázání pronesl, je daleko pravděpodobnější, že jej povodila ta část katolické církve, která je pod vlivem russké propagandy spikleneckých teorií a vyvolávání nenávisti.