MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#140031 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Právě bombastické zprávy z blesku je potřeba si ověřit - ww

2018-10-21 10:30

#139934: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Právě bombastické zprávy z blesku je potřeba si ověřit - www.zv 

"Kurví základní princip jazyka." Ty jsi snad nevdělatelný blb, tedy idiot? 

Jak by základní lidská slušnost mohla "kurvit základní principy jazyka"? Jak tě vlastně takový šílený konstrukt může napadnout? Ty snad máš i jen základní povědomí o tom, jak se jazyky vyvíjí, jak jsou stavěny jaké jsou odlišnosti mezi jazyky a jak jazyky ovlivňují způsob vnímání Světa? 

Velmi o tom pochybuji. 

Politická korektnost žádnou kriminalizaci nevytváří a negeneruje.

Řeší problém diskuse lidí, kteří mají odlišné názory, vytváří tedy důvěrné prostředí (obecně lze říci slušné, kultivované) kde lze přednést argumenty, aniž jedna či druhá strana byla urážena, dehonestována či jinak u ní byla apriori generována nedůvěra či dokonce averze. 

Ti kdož odmítají korktnost a slušnost odmítají v principu samozřejmě demokracii obecně, která na slušné diskuse přímo staví. To je zřejmé nejen na prolhaném zlodějském zmrdovi Milošovi Zemanovi, abych použil jeho vlastní ubohost a ukázal jak ubohá je nekorektnost a neslušnost, přestože má každý občan této země se znalostí rozhodnutí Zeman-Klausovy zldoějské bandy mnoho důvod považovat Zemana i Klause za ultra zlodějské prolhané zmrdy. 

...............

Je také potřeba, abys přišel s tvojí defincí politické korektnosti. Těžko říci, co si pod ní předstaavuješ, když používáš takové vulgarismy. Troufám si předjímat, že to bude cosi velmi podivného, co nebude mít s realitou vůbec nic společného. 

---------------------------

Je dobré si uvědomit, že mezi přáteli, tedy v prostředí bezpečném se skutečně dají názory našich přátel za určitých okolností charakterizovat velmi tvrdě, nevybíravě z důvodu jakési zkratky, která duskusi v bezpečném prostředí všeobecné důvěry může posunout rychle kupředu.

Pokud by ovšem takovou diskusi poslouchal pozorovatel, bez vazeb na ony diskutující, může být nejen pohoršen, ale může to u něj vyvolat negativní emoce či dokonce patologické emoce, které zabrání kognitivním funkcím sledovat vlastní věcnou argumentaci.  To by se logicky ve veřejném prostoru nemělo stát, ale ultra zlodějský zmrd Miloš Zeman je si takového stavu velmi dobře vědom, dle mého na radu russáckých profesionálních trotlů a přesně takový stav se snaží vyvolávat a mnohdy se mu to také daří. 

Tedy jeho příznivci nejsou schopni vnímat věcnou argumentaci:

-že skutečně kradl MUS, když je tom rozhodnutí vlády rok potom, co byla ustavena oposmluvní zlodějská Zeman - Klausova banda

-že při ukradení MUS bylo ukradeno 14 mld. hotovosti, kterou má dnes prokazatelně vláda Švýcarska a byla to skutečně hotovost. 

-že o výše uvedeném nestoudně lhal v době volební kampaně

-že také kradl russácký dluh v objemu 140 mld. po kterém zůstalo utajované rozhodnutí oposmluvní Zeman - Klausovy zlodějské bandy

-že byl u okradení státu nebo pana Altnera při soudním sporu o socanský dům

-že v každém jeho projevu je nějaká lež, mnohdy jsou projevy přímo na lži postaven, viz. např. projev o holokaustu. 

atd. atd. Jeho příznivci nejsou schopni se nad naprosto věcnými argumenty o zločinnosti Miloše Zemana zamyslet, nejsou schopni je vnímat, tedy nepracují dobře jejich kognitivní funkce. 

Je zajímavé, že přitom nemají absulutně žádný věcný argument, proč by měl být např. pan Kalousek zlodějem a přesto jej za zloděje považují, což koreluje velmi s tím, že jim Zeman pomocí odporné manipulace zablokoval kognitivní funkce. Je to smutné, ale je to realita. Obzvláště je to patrné v situaci, kdy existuje roky hanopis, kterým Babiš mává ve Sněmovně, ale nic z něj nebyl schopen potvrdit, tedy vše co je tam napsáno je evidentním nesmyslem, přesto stále dokola příznivci Zemana a Babiše budou tvrdit, že Kalousek je zločinec. Přitom to byl právě pan Kalousek a jeho pečlivá správa veřejných financí v době odbytové krize, kdo umožnil této zemi současnou prosperitu a masivní růst mezd, HDP, neboť to byl pan Kalousek, kdo odpovědnou správou veřejných zdrojů umožnil v době odbytové krize velmi nízkou nezaměsnost na úrovni 6 % ačkoliv všude okolo byla nezaměstnaost dvojciferná, udržení zaměstnanosti toti umožnilo po odeznění krize rychlý a masivní nárůst obratů firem a tedy i růst HDP a další nabírání zaměstnanců. 

------------------------

Výše uvedené platí i jen o nezávazném rozhovoru lidí, kteří si rozumí i v náznacích, mají stejnou zkušenost a jejichž rozhovor poslouchá třetí osoba (mnohdy velmi neslušně a nebo proto, že si lidé v soukromém rozhovoru neuvědomují, že mluví příliš nahlas). Osoba, které nerozumí náznaků, mimice tváře dvou lidí, kteří si jinak mezi sebou rozumi bez problémů, může dokonce i mimiku vnímat jako výsměch, přitom chápající osobou je vnímána jako pousmání se nad vlastní hloupostí z minulosti právě u osoby, která se pousmála (pousmání jako výraz pochopení minulých chyb, úsměv na hloupými chybami v minulosti, úsměv jako jistá omluva vlastních chyb, výraz může být velmi rozdílný a u chápající osoby chápání čte smějící se v očích, odhaduje, zda byla jeho mimika pochopena).

Nepochopení vzniká i jen v tom, že tam chybí oční kontakt s oním mnohdy opravdu neslušným posluchačem.

Oční kontakt, bezpečné prostředí chápajících, nelze v politické diskusi nahradit ničím jiným než slušností a korektností, neboť argumentující hovoří nejen k vlastnímu politikovi, ale také byť jistě poněkud zprostředkovaně k jeho voličům. Dokonce je potřeba předjímat, že volič není schopen i jen z časových důvodů celou argumentaci postihnout. Je tedy potřeba velmi pečlivě vážit každé slovo, každou větu, to je politická korektnost obecně pečlivá slušnost či i jen slušnost. 

Bezpečně je naprosto jisté, že každý a to doslova každý, pokud je duševně zdráv touží potom, aby to co vysloví bylo pochopeno a bylo také respektováno, tedy odmítat v takové situaci slušnost a korektnost je logicky absurdní požadavek. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#140034 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Právě bombastické zprávy z blesku je potřeba si ověřit

2018-10-21 11:29:02

#140031: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Právě bombastické zprávy z blesku je potřeba si ověřit - ww 

Ať Vám nepraskne žilka, dědečku. Aby pak neřekli, že jste mamlas. Dedečku, dědečku, babička jenerál!