MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#140104 Re: ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem

2018-10-22 09:56

#140101: - ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem 

Komunisté samozřejmě přišli s představou, že lidé s vírou v absolutní smysl bytí na této Zemi jsou zločinci, podvodníci, pokrytci, přitom oni víru v absolutní dobrý smysl bytí nahradili "vírou" ve zlaté tele strany a vlády a "vírou" v popírání absolutně dobrého smyslu bytí. Proto je komunismus v principu nesmysl.

Pan Piťha je starý pán, katolickou církev opravdu z části ovládá russká propaganda spikleneckých teorií, zpochybňování demokracie a vyvolávání nenávisti viz. např. opravdu šílené "hnutí" DOST. Můžeme se jistě právem domnívat, že např. Duka je aktivním účastníkem rusského trollování a tedy je velké podezření, že již poměrně starý člověk pan Piťha, byl povoděn touto partou zločinců.  Je to smutné, ale je to velmi pravděpodobná představa. 

Je zároveň velmi pravděpodobné, že na věci katolická církev pracuje, papež František Duku podruhé nepověřil, jen určil, že má úřad zastávat do doby, než bude nalezena lepší osoba a snad již hledání nebude dlouho trvat, Duka je už opravdu poněkud šílený, tam se s tebou v klidu shodnu. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#140107 Re: Re: ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem

2018-10-22 10:15:17

#140104: - Re: ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem 

Ať táhne do pekel ten dementní dědek plesnivej. On má tak co blábolit za nesmysly a lži, šířit paniku, hrůzu a nenávist. Tohle těm fráterníkům vatikánskejm jde nejlépe. Jsou horší než bolševici a náckové dohromady. Celá staletí tady vládla a poroučela tato sebranka z Vatikánu, její vůdce Papež - Místobůh krájel světadíly a země a uděloval je jako dary svým nejvěrnějším fanatikům - co následovalo - zničení vyspělých kultur a civilizací v Americe, ničení nesčetných domorodých společenství po celém světě, genocida, plundrování, rabování ve jménu Boha. Hrůzný teror všude možně, upalování, mučení, zabíjení, zastrašování a ponižování, ukrutné vybírání odpustků na církevní hierarchii - na jejich plné pokladnice, měšce, soukromé bordely a perverzní zábavy, do dnešních dnů prznění a týrání dětí. Ničit, křižovat, pálit - to jim jde dobře. Místo aby se ctila láska a přátelství mezi lidmi bez rozdílu, tak se vyvolávají běsy války, zabíjení a slepého fanatismu víry. Jak nesmírně ubohé je to kázání a chvástání dědků fráternickejch včetně tohoto starého Pihatky belzebubského.