MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#140101 ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem

2018-10-22 09:47

Monsignor Pihatý Pitha Belzebub IV. je největší zrůda a pekelník I.kategorie. Mele otřesné bludy, zvedá své pařáty, hrabat by chtěl zase odpustky na vatikánské bordely a pokladnice, šířit strach a nenávist mezi ovčáctvo své a dovolávati se boha jako trestajícího. Ó bojte se boha, vy nebožátka !!! Fráterníci to oni sami tíhnou ke všem peklům, arciďáblové !!


Nepřihlášený uživatel

#140102

2018-10-22 09:50

Ano, bohužel tady žije neskutečná skvadra stvůr, zrůd, degenerovaných blbů, zemandrtálců a pitomiovců, rudochů a hnědochů, anonistů i pravičáckých hloupých sobců - prostě typische tschechische pówl a freneticky hýká a oslavuje své idoly - pekelnou čtveřici spolu se zbytky rudé chátry rudobelzebubů. Za takovej sprostej pówl bych nikdy nepozvedl zbraně na obranu. Mám rád tuto naší krásnou zemi českou, ale to co v ní bohužel přežívá za ksindl to je hrůza.Takovou krásnou zemi si oni nezaslouží, jen jí bezhlavě ničí, vykrádají, plení a plundrují, všechno je jim jedno a jen se cynicky řehní, jaký že to jsou borci, Tfuj Tfuj konzumní bachratí čecháčkovští vepříci a vepřice!!!! Hlavně plnej břuch, narvanou lednici, nabušená rychlá fára, chytrolínské mobily a tablety, online lenivost a znuděnost, nezájem, lhostejnost, po nás potopa, že ?? Ještě, že tu přeci jen žijí i jiní skuteční příslušníci kdysi hrdého národa českého a nebojí se jít s kůží na ten vepřincovej trh marnosti mamonu a konzumu a bojují za staré dobré hodnoty po našich hrdých a statečných předcích.Těch si Já vážím nejvíce a za ty bych zbraně na obranu pozvedl.

Citace z Ottova Slovníku Naučného :
,,Volič SPD jest často zanedbaného zevnějšku, nízkého intelektu, holdující alkoholu,není schopen samostatného úsudku a má potřebu aby jej někdo vedl"


JAK TREFNÉ !!!


Ještě bych dodal, že dnešní volič SPD je typický malomyslný, zamindrákovaný, cynicky lhostejný a sobecky ustrašený konzumní český vepřík s diagnózou internetové a mobilové debility.
A to platí víceméně i o voličích STB ANO, Bolševníků Marta Parta Semele, Kikino Modré Kradostraky a podobných obskurních Luciferových hnízd.


Nepřihlášený uživatel

#140103 Re: Toto jsou vůdcové jelimanů českých

2018-10-22 09:51

#140059: - Toto jsou vůdcové jelimanů českých 

Ať už konečně táhne do propadliště času ta nestvůrná pekelná čtveřice Ovar Ovarovič Jelito, Agronetvor KostelecMonster, Pitomio Debilitio, Kikina Moneybukvica a s nimi celé to zbylé hejno dotěrných rudých komárů a hnědých dutolebců !!!!! Kéž si tato požehnaná Země Česká zase jednou svobodně vydechne !!!


Nepřihlášený uživatel

#140104 Re: ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem

2018-10-22 09:56

#140101: - ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem 

Komunisté samozřejmě přišli s představou, že lidé s vírou v absolutní smysl bytí na této Zemi jsou zločinci, podvodníci, pokrytci, přitom oni víru v absolutní dobrý smysl bytí nahradili "vírou" ve zlaté tele strany a vlády a "vírou" v popírání absolutně dobrého smyslu bytí. Proto je komunismus v principu nesmysl.

Pan Piťha je starý pán, katolickou církev opravdu z části ovládá russká propaganda spikleneckých teorií, zpochybňování demokracie a vyvolávání nenávisti viz. např. opravdu šílené "hnutí" DOST. Můžeme se jistě právem domnívat, že např. Duka je aktivním účastníkem rusského trollování a tedy je velké podezření, že již poměrně starý člověk pan Piťha, byl povoděn touto partou zločinců.  Je to smutné, ale je to velmi pravděpodobná představa. 

Je zároveň velmi pravděpodobné, že na věci katolická církev pracuje, papež František Duku podruhé nepověřil, jen určil, že má úřad zastávat do doby, než bude nalezena lepší osoba a snad již hledání nebude dlouho trvat, Duka je už opravdu poněkud šílený, tam se s tebou v klidu shodnu. 


Nepřihlášený uživatel

#140105 Včera v OVM se Bureš tak divně pletl, když mluvil o tom, kde všude chce zbraně nabízet....

2018-10-22 10:01

Celá EU musí zastavit prodej zbraní Saúdům, jinak je to k ničemu, vyzývá Německo

Dokud se neobjasní smrt saúdskoarabského novináře Džamála Chášukdžího, nebude Německo dodávat zbraně Saúdské Arábii. Ke stejnému kroku Berlín v pondělí vyzval i další země Evropské unie, napsala agentura DPA.


Nepřihlášený uživatel

#140106 StBáci mají "tváří" na rozdávání :-), úspěšný je také prototyp komunisty z padesátých let Vondráček

2018-10-22 10:04

V ANO řeší, co s úspěšnými, kteří neuspěli

Jak využít známé tváře, které po komunálních volbách neusednou ve vedení měst? Taková debata probíhá uvnitř hnutí ANO. Konkrétně se jedná o končícího primátora Brna Petra Vokřála a lídra v Praze Petra Stuchlíka.

 

Nepřihlášený uživatel

#140107 Re: Re: ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem

2018-10-22 10:15

#140104: - Re: ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem 

Ať táhne do pekel ten dementní dědek plesnivej. On má tak co blábolit za nesmysly a lži, šířit paniku, hrůzu a nenávist. Tohle těm fráterníkům vatikánskejm jde nejlépe. Jsou horší než bolševici a náckové dohromady. Celá staletí tady vládla a poroučela tato sebranka z Vatikánu, její vůdce Papež - Místobůh krájel světadíly a země a uděloval je jako dary svým nejvěrnějším fanatikům - co následovalo - zničení vyspělých kultur a civilizací v Americe, ničení nesčetných domorodých společenství po celém světě, genocida, plundrování, rabování ve jménu Boha. Hrůzný teror všude možně, upalování, mučení, zabíjení, zastrašování a ponižování, ukrutné vybírání odpustků na církevní hierarchii - na jejich plné pokladnice, měšce, soukromé bordely a perverzní zábavy, do dnešních dnů prznění a týrání dětí. Ničit, křižovat, pálit - to jim jde dobře. Místo aby se ctila láska a přátelství mezi lidmi bez rozdílu, tak se vyvolávají běsy války, zabíjení a slepého fanatismu víry. Jak nesmírně ubohé je to kázání a chvástání dědků fráternickejch včetně tohoto starého Pihatky belzebubského.


Nepřihlášený uživatel

#140108 Burešova vizitka

2018-10-22 10:40

Český žurnál Hranice práce


Nepřihlášený uživatel

#140109 Jeho podivné cestování a setkávání se s lidmi na sankčním seznamu v russákově.....

2018-10-22 11:25

Vondráček uvítá debatu o cestě do Ruska, některé výtky ho urážejí

.....nepozvání k doprovodu české novináře, to je urážlivé, nikoliv to, že to i někteří poslanci či dokonce senátoři kritizují. 

Vondráček je prototyp komouše z padesátých let a je na něj velmi smutný pohled, je pro Bureše jen užitečným blbem, kterého se velmi rychle zbaví, jakmile k tomu dostane příležitost. Do konce života pak Vondráček vzpomínat bude jen vzpomínat, jak byl ve 44 letech "předsedou Sněmovny" to je jeho finále, neb pokud to neudělal záměrně, tak si naběhl na russáky. 


Nepřihlášený uživatel

#140110 Re: Re: Re: ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem

2018-10-22 11:27

#140107: - Re: Re: ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem 

Byl to úlet, o tom není těch nejmenších pochybností. 

Tvá agrese je ovšem patologická a řekl bych, že text je vyvoláváním nenávisti, spikleneckých teorií a napadání demokracie jako takové, tedy má min. blízko k russácké propagande. Je totiž naprosto jisté, že víra v absolutně dobrý smysl bytí je součástí lidstkého jednání od počátku, kdy si člověk sám sebe uvědomil. O tom není těch nejmenších pochybností. Tedy napadat instituci, která je v ČR jistě bohužel z části ve vleku russké propagandy je sice možné, ale nic to neřeší, obzvláště, když s tím napadáš základní princip života na Zemi. 


Nepřihlášený uživatel

#140112 Předhodit tu kriminálnickou vítačskou svini tlupě imigrantů...

2018-10-22 12:38

Švédce, která bránila deportaci Afghánce, hrozí až půl roku vězení


Nepřihlášený uživatel

#140113

2018-10-22 12:47

Dříve se jim říkalo komunisti, dnes liberální demokrati...


Nepřihlášený uživatel

#140114 On-line "petice" není právně závazná...

2018-10-22 12:48

Na tuhle vaší "petici" sere pes, zmrdi!


Nepřihlášený uživatel

#140115 Re:

2018-10-22 13:03

#140114: -  

MILOŠ MI PRDEL, ZMRDE!


Nepřihlášený uživatel

#140116 Re: Čína je mnohem větší hrozba než Rusko !!!

2018-10-22 13:16

#140056: snow lion - Čína je mnohem větší hrozba než Rusko !!! 

Free Taiwan

Free Tibet 

Free East Turkestan

Free Inner Mongolia

 

Several thousand pro-independence demonstrators rallied in Taiwan’s capital on Saturday to protest against Beijing’s “bullying” and called for a referendum on whether the self-ruled island should formally declare independence from China.

The rally, one of the largest seen on Taiwan this year, was organised by a group called Formosa Alliance founded six months ago, and the protesters gathered near the headquarters of President Tsai Ing-wen’s Democratic Progressive Party (DPP).


Nepřihlášený uživatel

#140117 Re: Re: Buzerantské zmrdy z pražské kavárny v ČR nechceme!

2018-10-22 13:20

#140115: - Re:  

Táhni do prdele i se svými úchylnostmi, buzerantský zmrde!!!


Nepřihlášený uživatel

#140118 Re: Re: Re: Re: ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem

2018-10-22 13:27

#140110: - Re: Re: Re: ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem 

Úlet ?? To si snad děláte srandu !!! Téměř 1000 let kruté nadvlády církevní vrchnosti nad dušemi i těly ubohých poddaných, vyvraždění celých kultur a národů - tomu říkáte úlet ??

Potom pro Vás je doba Bolševických zrůdných režimů, Nacistického běsnění a Maoistických zvráceností v průběhu 20.století asi jen pouhou kratochvílí mocných. Ó Bože kam jsi jen duši dal.


Nepřihlášený uživatel

#140119 S takovými zrůdami se paktují USA a spol.

2018-10-22 13:28

Zajímavé.

Útok na dvojičky - prošel.

Středověké zákony, tvrdá diskriminace žen - prošlo i přes vlnu feminismu.

Podpora radikálního islámu, šíření wahhábismu a školení kazatelů, kteří nabádají k násilnému džihádu - prošla.

Spolupráce s Al-Káidou, zbrojení teroristů bojujících proti Sýrii - prošlo.

Bezohledné vedení války v Jemenu, které rozdmýchalo humanitární katastrofu - prošlo.

Že by neprošla vražda novináře na konzulátu?


Nepřihlášený uživatel

#140120 Re: Re: Re: Buzerantské zmrdy v ČR nechceme!

2018-10-22 13:28

#140117: - Re: Re: Buzerantské zmrdy v ČR nechceme! 

Ať už konečně táhne do propadliště času ta nestvůrná pekelná čtveřice Ovar Ovarovič Jelito, Agronetvor KostelecMonster, Pitomio Debilitio, Kikina Moneybukvica a s nimi celé to zbylé hejno dotěrných rudých komárů a hnědých dutolebců !!!!! Kéž si tato požehnaná Země Česká zase jednou svobodně vydechne !!!

Vlastenci

#140121

2018-10-22 13:51

ZESTÁTNIT TU ZKURVENOU ČESKOU TELEVIZI!!! SERIÁL LYNČ, KTERÝ SE SNAŽÍ Z ČECHŮ DĚLAT RASISTY, TRPĚT NEBUDEME!!!


Nepřihlášený uživatel

#140122 Re: Re: Čína je mnohem větší hrozba než Rusko !!!

2018-10-22 13:56

#140116: - Re: Čína je mnohem větší hrozba než Rusko !!! 

Pryč s obludnou a ukrutnou rudou říší středu !!!!

 

Oct. 19: Local Tibetans in Choeje village in the Tsolho Tibetan Autonomous Prefecture’s Chabcha county, Qinghai province were attacked and beaten by Chinese workers for protesting against illegal constructions on their land.

On Oct. 11, Chinese construction workers were confronted by local Tibetans from the Choeje village who objected to absence of any legal consultation or compensation for their lands being used for construction of what is described as solar panel installation project.

“The Chinese contractors had to take heavy machinery and other vehicles through Tibetan grassland to reach the site, called Choeten Thang, and the local Tibetans demanded that they pay compensation or sign agreements with them. When the Chinese refused, there was a clash” RFA’s anonymous source said.

A video shared on Facebook of the incident shows Chinese construction workers attacking and beating a man. A Tibetan man is seen refusing to give way to a vehicle which drives on with the man on its hood and is later seen lying injured on the ground. Chinese workers are then seen kicking the injured man on his head.

“When more Tibetans arrived to fight back against the workers, Chinese police arrived on the scene. For now, the solar panel installation project has temporarily been put on hold,” the same source said.

The clash has seen two Tibetans injured and a few taken into custody by the Chinese police.

Tibetan protestors raising voice against illegal projects and land grabs by Chinese authorities around occupied Tibet is subjected to crackdowns and even fired upon with live ammunitions in the past. Exile Tibetans say that out of the 159 Tibetans who have self immolated, some have been direct result of land grabs by Chinese authorities in occupied Tibet.


Nepřihlášený uživatel

#140123 Re: Re: Re: Buzerantské zmrdy v ČR nechceme!

2018-10-22 13:57

#140117: - Re: Re: Buzerantské zmrdy v ČR nechceme! 

Táhni ty hnědoprdelníku okradmůrovskej


Nepřihlášený uživatel

#140124 Re: Re: Re: Re: Re: ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem

2018-10-22 14:00

#140118: - Re: Re: Re: Re: ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem 

Řekl bych, že o dějinách křesťanství máte představy z bolševického "školství", tedy takové pohádkové. 

Úlet říkám Piťhovu "kázání" to byla opravdu ubohost o tom není sporu. 

Co se týče nemravností představitelů katolických církví obecně kdykoliv je to věc samozřejmě vždy velmi špatná, stejně jako jakákoliv jiná nemravnost (viz. třeba lhaní a zlodějiny Miloše Zemana), nijak ovšem nezpochybňující podstatu světa, tedy absolutně dobrý smysl života na této zemi a vlastní církevní organizaci jako instituce, neboť pokud by církev neexistovala, lidé by přestali chodit do kostela, vytratila by se kontinuita mnoha tisíc let vývoje společnosti, zákonů, myšlení a samozřejmě i vlastní liturgie (veřejné služby), která má svůj vývoj a jistě obrovskou hodnotu, nejen historickou. 

Neupírejme ale církevním představitelům právo na chyby, když si logicky sami své vlastní chyby musíme tak či tak odpustit, nejde to jinak. Ubližujeme jistě okolí min. slovem, aniž by si to i jen uvědomili, ale když si to uvědomíme, jistě nás to mrzí a některé věci nejdou napravit a je potřeba se s nimi smířit. 

Ruská propaganda záměrně útočí na demokracii a záměrně zneužívá církevní představitele, neboť oboje destruuje společnost, jak je vidět i na vašich příspěvcích. 


Nepřihlášený uživatel

#140125 Re: S takovými zrůdami se paktují USA a spol.

2018-10-22 14:04

#140119: - S takovými zrůdami se paktují USA a spol. 

Vražda novináře je odporná, totalita je vždy věc vemi špatná, byť Saudská Arábie nikomu nebrání se odstěhovat i s jeho majetkem, když v totalitě žít nechce. 

Tedy proto je komunismu a dokonce i součanému russákovu, který vraždí lidi na cizím území odkonce bojovým plynem a radioaktivní látkou, stále daleko odpornější totalitou. Saudská Arábie je stále ještě země, která jinak dodržuje mezinárodní dohody v mezích o kterých se russákovu ani nesní, že by je někdy mohl dodržovat.