MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#140101 ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem

2018-10-22 09:47

Monsignor Pihatý Pitha Belzebub IV. je největší zrůda a pekelník I.kategorie. Mele otřesné bludy, zvedá své pařáty, hrabat by chtěl zase odpustky na vatikánské bordely a pokladnice, šířit strach a nenávist mezi ovčáctvo své a dovolávati se boha jako trestajícího. Ó bojte se boha, vy nebožátka !!! Fráterníci to oni sami tíhnou ke všem peklům, arciďáblové !!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#140104 Re: ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem

2018-10-22 09:56:04

#140101: - ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem 

Komunisté samozřejmě přišli s představou, že lidé s vírou v absolutní smysl bytí na této Zemi jsou zločinci, podvodníci, pokrytci, přitom oni víru v absolutní dobrý smysl bytí nahradili "vírou" ve zlaté tele strany a vlády a "vírou" v popírání absolutně dobrého smyslu bytí. Proto je komunismus v principu nesmysl.

Pan Piťha je starý pán, katolickou církev opravdu z části ovládá russká propaganda spikleneckých teorií, zpochybňování demokracie a vyvolávání nenávisti viz. např. opravdu šílené "hnutí" DOST. Můžeme se jistě právem domnívat, že např. Duka je aktivním účastníkem rusského trollování a tedy je velké podezření, že již poměrně starý člověk pan Piťha, byl povoděn touto partou zločinců.  Je to smutné, ale je to velmi pravděpodobná představa. 

Je zároveň velmi pravděpodobné, že na věci katolická církev pracuje, papež František Duku podruhé nepověřil, jen určil, že má úřad zastávat do doby, než bude nalezena lepší osoba a snad již hledání nebude dlouho trvat, Duka je už opravdu poněkud šílený, tam se s tebou v klidu shodnu.