MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#140118 Re: Re: Re: Re: ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem

2018-10-22 13:27

#140110: - Re: Re: Re: ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem 

Úlet ?? To si snad děláte srandu !!! Téměř 1000 let kruté nadvlády církevní vrchnosti nad dušemi i těly ubohých poddaných, vyvraždění celých kultur a národů - tomu říkáte úlet ??

Potom pro Vás je doba Bolševických zrůdných režimů, Nacistického běsnění a Maoistických zvráceností v průběhu 20.století asi jen pouhou kratochvílí mocných. Ó Bože kam jsi jen duši dal.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#140124 Re: Re: Re: Re: Re: ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem

2018-10-22 14:00:54

#140118: - Re: Re: Re: Re: ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem 

Řekl bych, že o dějinách křesťanství máte představy z bolševického "školství", tedy takové pohádkové. 

Úlet říkám Piťhovu "kázání" to byla opravdu ubohost o tom není sporu. 

Co se týče nemravností představitelů katolických církví obecně kdykoliv je to věc samozřejmě vždy velmi špatná, stejně jako jakákoliv jiná nemravnost (viz. třeba lhaní a zlodějiny Miloše Zemana), nijak ovšem nezpochybňující podstatu světa, tedy absolutně dobrý smysl života na této zemi a vlastní církevní organizaci jako instituce, neboť pokud by církev neexistovala, lidé by přestali chodit do kostela, vytratila by se kontinuita mnoha tisíc let vývoje společnosti, zákonů, myšlení a samozřejmě i vlastní liturgie (veřejné služby), která má svůj vývoj a jistě obrovskou hodnotu, nejen historickou. 

Neupírejme ale církevním představitelům právo na chyby, když si logicky sami své vlastní chyby musíme tak či tak odpustit, nejde to jinak. Ubližujeme jistě okolí min. slovem, aniž by si to i jen uvědomili, ale když si to uvědomíme, jistě nás to mrzí a některé věci nejdou napravit a je potřeba se s nimi smířit. 

Ruská propaganda záměrně útočí na demokracii a záměrně zneužívá církevní představitele, neboť oboje destruuje společnost, jak je vidět i na vašich příspěvcích.