MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#142002 Re: Re: Re:

2018-11-18 17:52

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#142003 Re: Re: Re: Re:

2018-11-18 18:02:40

#142002: - Re: Re: Re:  

StBák Bureš, kterého jsi s takovou radostí volil je tu pátý rok, za první čtyři roky zadlužil tuto zemi min. o dalších 80 mld. ovšem za stejnou dobu jemu samotnému narostl majetek o 40 mld. korun. Zdá te to poněkud absurdní či neuvěřitelné, ale toto sděluje Stbák Babiš ve výročních zprávách karuselu Agrofert, který je dodnes napsán na jedinou fyzickou osobu a to je Stbák Babiš. 

Miloše Zeman, kterého jsi s takovou láskou volil okradl tuto zemi o russácký dluh v objemu 140 mld. korun a Putinovi při této zlodějině ještě umožnil vyprat 30 mld. korun. Co více, KGBák Zeman tu ještě udělal jednu gigantickou zlodějinu a to ukradení Mostecké uhelné společnosti a především její hotovosti 14 mld. což je pravděpodobně vůbec největší hotovostní zlodějina, která se kdy odehrála na celém Světě. Dnes 14 mld. hotovost vlastní vláda Švýcarska a co je velmi zvláštní, MUS vlastně "nechybí", ale nejspíše bude chybět, až bude muset firma rekultivovat po těžbě. 

Nepochybuji o tom, že jsou KGBáci Zeman s Klausem giga zloději, ale Babiš za nimi ve zlodějinách nijak nezaostává, jak je zřejmé jeho podivného bohatnutí. 

...........................

Je dobré ti idiote také připomenout, že pan Miroslav Kalousek měl v době odbytové krize nezaměstnanost na úrovni 6 % tedy o 3 % body méně, než KGBák Zeman v době 3 % růstu HDP. Byl to také pan Kalousek, kdo zavedl elektronická daňová přiznání a Elektronickou státní pokladnu, díky které každý občan může dokonce průběžně sledovat rozpočty ministerstev a jejich čerpání, stejně jako rozpočet obce kde žije. 

Babiš je proti panu ministrovi Kalouskovi jen ubohé nevzdělané a nevzdělatelné zlodějské hovado.