MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#141951 Re: Re:

2018-11-18 08:20

#141946: - Re:  

Tak vyhrajte aspoň jedny volby vy pseudodemokrati a pokrytečtí moralisté a nedeformujte tady fungující demokratický systém.

Měli jste čtvrtstoletí, všechny vrcholové pozice a důvěru lidu na to, abyste se předvedli. Výsledkem je rozkradená republika a vaše křeč na prahu smetiště dějin.


Nepřihlášený uživatel

#141952 Re: Re: Re:

2018-11-18 08:32

#141951: - Re: Re:  

Je zatím obtížné vyhrávat proti těm, kteří porušují Ústavu a volební zákon, je také obtížné vyhrávat proti těm, kdo mají na volební kampaň stovky milionů korun, přesto se to v Praze podařilo skvěle, Babiš, Zemanovci, neonacistiká SPD, KŠČm a dokonce ani socani nejsou v pražském zastupitelstvu. 

Tedy vše naštěstí jen do času. Lži Babiše i Zemana jsou dnes daleko viditelnější, než tomu bylo v roce 2013, 2014 a dokonce i na počátku roku 2018. 

Je to vlastně velký úspěch, za čtyři roky se ledacos vyjasnilo. Stejná komunistická pakáž jako je Babiš, Zeman, Filip a Okamura tu Československo ničila 40 let, tedy čtyři roky na poznání, že jsou Babiš se Zemanem odporní zločinci, přestože mají k dispozici prakticky neomezené finanční zdroje, je vlastně skvělý výsledek. 


Nepřihlášený uživatel

#141953 Re:

2018-11-18 08:34

#141938: -  

Jaká šibenice? Co to plácáš za nesmysly. To tam ANO StBáci dělali nějakou provokaci? Byl jsem tam a žádnou šibenici jsem neviděl. 


Nepřihlášený uživatel

#141954 Re:

2018-11-18 08:38

#141950: -  

Tobě připadá, že v komunálních volbách již není výsledek jasný? 

Věci se již hodně vyjasnily, StBák s KGBákem jsou dnes daleko čitelnější a občané už jich mají opravdu dost. Je to jedna ostuda za druhou, to vidí dokonce i komunistická pakáž. 


Nepřihlášený uživatel

#141955 Re: Re: Re:

2018-11-18 08:45

#141951: - Re: Re:  

Je dobré říci, že jsi Babiše volil proto, že ti namluvil, že "všici kradnů", po pěti letech jeho působení je situace taková, že o destítky (minimálně 80 mld.) miliard zadlužil ČR a jeho karusel jen za první čtyři roky narostl o 40 mdl. 

Nebyl usvědčen jediný karusel, přitom to tu měl být jeden karusel vedle druhého. 

Přímo katastrofou je, že v době technicky nulové nezaměstnaosti, růstu HDP, masivního růstu mezd a řízené inflace, jsou zdravotní pojišťovny v minusu stovky milionů korun, stejně tak nemocnice a státní rozpočet je v minusu 50 mld. korun a to s tím ještě Švindllerová zdatně švindluje. 

Tedy jestli je někdo zlodějem desítek či stovek miliard, jsou to bez nejmeších pochybností Zeman s Babišem a to skutečně lze velmi snadno prokázat, viz. ukradení rusského dluhu 140 mld. a privatizace MUS a výše uvedené o "hospodaření" StBáka Babiše s veřejnými prostředky. 

Tedy je zřejmé, že se to s tím "rozkradení" dokonce ani post bolševickou ODS, která byla opravdu pekelná není tak hrozné, proti tomu, co tu vyvádí StBák Babiš a co tu vyváděla oposmluvní zlodějská banda KGBáků Zemana a Klause. 

Evropan

#141956 Re: Re: Re:

2018-11-18 08:47

#141951: - Re: Re:  

V demokratickém systému probíhá něco, co je rádoby demokratům cizí, a to je střídání politiků a politických stran. Jak ale ukázal hradní ožrala již před minulými volbami, tak volební kampaň běží prakticky pernamentně. Nikdo tady nezpochybňuje výsledky voleb. To tady roznášíš lži. Demokratům se nelíbí, že premiérem byl jmenován trestě stíhaný člověk, který je navíc usvědčen ze spolupráce s StB. Pokud by byl premiérem jmenován pan Stropnický nebo pan Brabec, tak by to nebylo podle mých preferencí, ale nestěžoval bych si. Ty demonstrace nejsou namířeny proti výsledkům voleb, ale proti osobám, která by neměly výsledky voleb zneužívat ke svému Agro-prospěchu. Americký prezident Nixon byl na základě aféry Watergate nucen odstoupit. Bylo to snad nedemokratické? Russký diktátor Putler za sebou táhne spoustu podrazů včetně vražd novinářů a politiků. A čeká snad někdo, že by ho novináři donutili odstoupit? A bude naše republika součástí demokratického světa, kde se politici zodpovídají ze svých činů průběžně, nebo budeme patřit k fašizujícímu se východu?


Nepřihlášený uživatel

#141957 A následně mu vladěna iljič putler zakroutí krkem.....

2018-11-18 08:48

Exprezident Janukovyč byl hospitalizován v Moskvě: 

V moskevské úrazové nemocnici byl se závažným zraněním páteře hospitalizován bývalý ukrajinský prezident Viktor Janukovyč, který do Ruska s pomocí Kremlu uprchl po převratu v Kyjevě v roce 2014. Oznámila to dnes ruská agentura RIA Novosti. Lékaři Janukovyče umístili na jednotku intenzivní péče, poté byl převezen na soukromou kliniku.


Nepřihlášený uživatel

#141958 Je nutné, aby se nejpozději v květnu také konaly předčasné volby i do Sněmovny....

2018-11-18 08:49

Evropské volby budou v Česku příští rok v květnu

Volby do Evropského parlamentu budou v Česku 24. a 25. května příštího roku. Termín, který potvrdilo ministerstvo vnitra v návrhu novely zákona o evropských volbách, vyplývá z březnového rozhodnutí Rady EU uspořádat volby na konci posledního květnového víkendu. Prezident je musí vyhlásit do 23. února.

.....ideálně i s volbami prezidentskými. 


Nepřihlášený uživatel

#141959 Re: Re: Re: Re:

2018-11-18 09:10

#141956: Evropan - Re: Re: Re:  

Co je ovšem naprosto jisté, že Zeman i Babiš porušovali volební zákon masivním lhaním. 


Nepřihlášený uživatel

#141960 Re: Re: Re:

2018-11-18 09:14

#141951: - Re: Re:  

... křeč na prahu dějin :))) - co to hulíš za matroš?

Evropan

#141961 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-11-18 09:24

#141959: - Re: Re: Re: Re:  

Ona ta teorie, že "proběhly volby a chcem klid na práci", samozřejmě nefunguje, protože těch lhářů bylo historicky daleko víc. Ten nejklasičtější se dostal k moci demokratickými volbami a ve všelidovém referendu si nechal pojistit spojení funkce říšského kancléře a prezidenta. Jmenoval se Hitler! Je potřeba něco dodávat?

 


Nepřihlášený uživatel

#141962

2018-11-18 09:33

Globální pakt o migraci stírá rozdíl mezi uprchlíkem a migrantem. Vytváří nové kategorie uprchlictví (klimatický uprchlík, před bídou, násilím v rodině, ...). Převádí řízení migrace na úřady EU v Africe. Legalizuje dosud nelegální imigraci. Chápe imigraci jako základní lidské právo (tedy povinnost státu je přijmout a zajistit), zatímco my chápeme jako lidské právo emigraci a návrat do vlasti. Nebere ohled na rozhodování národních států a jejich vůli ohledně přijímání imigrantů. Nebere v potaz imigrační a azylové zákony národních států.

Vytváří pobídky k emigraci ze zdrojových zemí (politika přesídlování). Podporuje odliv místních „elit“ do Evropy, čímž oslabuje již tak vetché hospodářství zdrojových zemí. Peníze zasílané domů tvoří výraznou součást státního rozpočtu, a proto zdrojové země často odmítají spolupracovat při repatriacích vrácených migrantů. Vytvoří právní základ pro další jednání o počtech vnucených (legalizovaných, byť pro nás stále nelegálních) imigrantů do států, které je dosud odmítaly. Vytvoří právní prostředí pro žaloby proti státům, které odmítnou imigranty a respektovat jejich (domnělá) práva.

Zatěžuje státní rozpočet náklady na zabezpečení imigrantů, jejich integraci a na neziskové organizace, které ji budou zajišťovat. Po zkušenostech západní Evropy předpokládáme, že přijetím Globálního paktu dojde ke zvýšené imigraci do ČR a tím i ke zvýšení násilné kriminality a k teroristickým útokům, nehledě na okolnost, že migranti ze znepřátelených entit si přivezou svoje války i do Evropy.

Těch bodů je jich velmi mnoho – včetně dopadů na náš širší společenský řád:

1. Jde o další dalekosáhlou závaznou nadnárodní právní regulaci.
2. Úmluva znamená průlom do českého právního systému a společenských tradic.
3. Přináší riziko sankcí pro české občany od mezinárodních soudů (Evropský soud pro lidská práva).
4. Dokument nemá ambici korigovat či slaďovat trestní právo, nýbrž násilně zasahovat do společnosti a měnit ji.
5. Vnáší do právního pohledu, kde má panovat rovnost subjektů práva, povinnost napříště zohledňovat ve všech ohledech genderové hledisko nepokrytou nenávistí k mužům a chlapcům.
6. Nepominutelným negativem je i povinnost smluvních stran vytvořit a financovat všemi vrstvami společnosti prostupující komplexní „genderistickou“ kampaň (indoktrinaci), kterou by prováděly neziskové subjekty se zahraničním napojením.
7. Úmluva by povzbudila šíření atmosféry udavačství a strachu.
8. Hrozilo by nařízené prolomení lékařské a advokátní mlčenlivosti.
9. Úmluva by generovala závazek státní podpory osvětových kampaní spojený s obrovskou finanční nákladností pro veřejné rozpočty.
10. Zásadním nebezpečím (a zřejmě záměrem) dokumentu je tlak na změnu tradičních kulturních a sociálních vzorců, sociální inženýrství a snaha o vymýcení národních a společenských tradic.
11. Dokument znamená i ingerence do vzdělávacích osnov.
12. Hrozil by nepřijatelný průlom do trestního práva v podobě oslabení důkazní praxe a rozšíření počtu trestných činů, kde může být sankcí odebrání rodičovských práv, tzn. jasný útok na tradiční rodinu.
13. Odtažitost Úmluvy od systému českého trestního zákona vnese chaos do uplatňování a vymáhání práva.
14. Aplikace dokumentu by nevyhnutelně vyústila v přímý konflikt s islámem a s muslimskou komunitou na evropské půdě.
15. Text je i v naprostém rozporu s křesťanskou věroukou, která je jedním ze základů naší civilizace.
16. Taktéž ohrožuje ústavní právo na svobodu svědomí a vyznání.
17. Doživotní imunita členů tzv. expertní dohledové skupiny GREVIO je v rozporu s českými právními zvyklostmi.

K jeho přijetí v ČR nesmí dojít.


Nepřihlášený uživatel

#141963 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-11-18 09:34

#141961: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re:  

Já jsem po přečtení rozsudku vol. 39/2013 nejvyššího správního soudu přesvědčen, že NSS selhal v obraně volebního zákona. Na jedné straně jasně konstatuje, že Miloš Zeman porušoval volební zákon lhaním a na druhé straně bez jakékoliv metodiky výpočtu dospěl soud k závěru, že lhaní Miloše Zemana neovlivnilo dostatečný počet lidí, aby bylo příčinou jeho vítězství ve volbách. 

Je to poněkud absurdní, obzvláště, když nyní víme, že je Zeman financován z russka a vždy byly pochybnosti, kolik vlastně jeho kampaň stále a dokonce i kdy začala. Obzvláště velký problém je, i privatizace rusského dluhu v objemu až 140 mld., kdy rozhodnutí vlády je dodnes utajováno, přestože několik soudů jasně požadovalo o odtajnění tohoto rozhodnutí vlády. Je velké podezření, že Putin při této transakci vypral 30 mld. korun. 

 


Nepřihlášený uživatel

#141964 Re: Re: Re: Re:

2018-11-18 09:35

#141960: - Re: Re: Re:  

Ty jsi obyčejný primitiv.


Nepřihlášený uživatel

#141965 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-11-18 09:36

#141961: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re:  

Ano, fašisti a bolševici z pražské kavárny by nejraději zrušili volby, protože je nikdo nevolí!!!


Nepřihlášený uživatel

#141966 Re:

2018-11-18 09:36

#141962: -  

To si to opravdu zase musíme přečíst, abychom pak tady ty tvé velmi pravděpodobné bláboly vyvrátili. 

Vy jste v tét russácké propagandě děsně pohotoví, když vás za to platí, chrlíte jednu spikleneckou teorii za druhou, přitom je prakticky jisté, že tam žádné spiknutí není. Důvodem je to, že demokracie jsou postaveny na transparentnosti, tedy když se kdkoliv snaží vyvolat dojem spiknutí v demokraciích, je to z drtivé většiny směšné. 

Kdybys přišel se spikleneckou teorií, že je i StBák Babiš placen z russákova, nejen Miloš Zeman, tak o tom by se jistě dalo přemýšlet jako o reálné hrozbě. 

 


Nepřihlášený uživatel

#141967 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-11-18 09:42

#141965: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Fašisti SPD i bolševici KSČm samozřejmě chtějí zrušit volby, komunisté to dokonce mají jako součást jejich ideologiie a obě tyt zločinecké ideologie již předvedly, že když získají moc, svobodné volby, soutěž politických stran, občanskou společnost prostě zruší. 

Pochybuji ovšem, že by KGBák Zeman s jeho poskokem Ochcáčkem do virtuální skupiny "pražská kavárna" zahrnovali neonacistickou SPD Tomia Okamury a ultrakomunistickou KSČm StBáka Filipa. 


Nepřihlášený uživatel

#141968 Soudce Fiala řečnil na konferencích Stanu ve Sněmovně, kde řečnil např. i předseda správní rady....

2018-11-18 09:46

Soudce Fiala: Z účelových průtahů se stal dobrý byznys

Počet případů, kdy dochází k účelovému natahování soudních sporů, roste. Stal se z toho dobrý byznys, řekl v rozhovoru pro Právo místopředseda Nejvyššího soudu Roman Fiala.

.....Burešovy vlivové organizace egyptolog Bárta, videa jsou volně k dispozici na i-netu a z drtivé většiny byli řečníci russáčtí trotlové, včetně Fialy. Byl to opravdu odporný hnus. Byla to jedna spiklenecká teorie za druhou. 


Nepřihlášený uživatel

#141969 Noviny, které vlastní Stbák a řídí idiot mají i takové texty....

2018-11-18 10:02

Dodnes mě děsí vzpomínka na provaz z šibenice, vypráví politický vězeň

18. listopadu 2018  0:05
Řadový dům z opuky stojí na náměstí ve Vilémově už tři sta let. Sedmdesáticentimetrové zdi v létě chladí a v zimě drží teplo. Tady přišel na svět Miloslav Růžička, syn kulaka a bývalý politický vězeň. „A tady chci i umřít,“ pokyvuje hlavou třiadevadesátiletý muž – zemědělec, traktorista a spisovatel, se kterým se život nemazlil.

.....idiot Plesl s StBákem Babišem by si to mohli přečíst. 


Nepřihlášený uživatel

#141970 Existují důvěryhodné zprávy jak to vypadalo na "sešlosti" za ANO StB a Bureše?

2018-11-18 10:28

Mimo to, že tam jednoho řečníka převezli russáci se neví prakticky nic. 

Vlastenec

#141971

2018-11-18 10:44

Postavíme havlodebilismus a neomarxismus mimo zákon!


Nepřihlášený uživatel

#141972 Re:

2018-11-18 11:03

#141971: Vlastenec -  

To máš z toho, že si vlastenectví projektuješ do KGBáka Miloše Zemana, pak se nediv, že ti hrabe. 

Miloše Zemana dokonce nelze nazvat neomarxistou, nikdy totiž marxistou nepřestal být, jen k tomu dnes přidává nacismus, tedy je to komunistický nácek, podobně jako např. Vladěna Iljič Putler viz. okupace Krymu a nejen Krymu. 


Nepřihlášený uživatel

#141973 Brexit je postaven na lžích, kampaň pro brexit byla lživá, vrcholila russácká hybridní válka proti..

2018-11-18 11:09

Zastánci nového brexitu nežijí v realitě, řekl irský ministr

Stoupenci vyjednání nové dohody o brexitu nežijí v reálném světě. Řekl to v sobotu irský ministr zahraničí Simon Coveney. Dohoda podle něj nebude znovu otevřena pro další jednání. Probrexitoví ministři ve vládě premiérky Theresy Mayové podle Coveneyho nežijí v realitě, pokud si myslí, že dokážou znovu vyjednat takzvanou rozvodovou smlouvu, na které se Londýn s Evropskou unií dohodl minulý týden.

....demokraciím. Vykouzlit tedy z brexitu cokoliv pozitivního se jeví poněkud nemožné. Je také velmi pravděpodobné, že GB bude o vstu do EU už během následujícího desetiletí opět usilovat a je také možné, že se Skotsko od Anglie oddělí dříve, než se Angličané k žádosti o vstup do EU rozhodnou, jako jedno z možných řešení, jak na ostrově udržek kontinuitu s EU. 

 

Evropan

#141974 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-11-18 11:09

#141965: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

A v kterépak kavárně jste to seděl?

Evropan

#141975 Re:

2018-11-18 11:12

#141962: -  

Je děsné, jak tu blábolíš. Pak o migraci je dokument OSN a o právech v rámci EU tam není ani slovo. Jsou tam jen doporučení pro jednotlivé státy. Právním základem dohody je Newyorská deklarace ze září 2016, kterou schválilo 193 členských států Valného shromáždění OSN.

Na stránkách info.cz je odkaz na text, ale bohužel jen v anglištině:

https://www.info.cz/globalni-pakt-o-migraci

Možná by se tam našel způsob, jak vrátit eštébáka na Slovensko a špatně asimilovaného Asiata do Japonska. Proto máte zřejmě strach.