MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

bořivoj pauk

#142076 hrůzné nechutné čecháčstvo !!!

2018-11-19 09:47

Ovčuráčkovým nedostižným vzorem je kripl Goebbels - až na ten čestný konec.
Král Miloš Lávra Zeman má oslí uši a je miláčkem oslího národa, stejně jako po zuby ozbrojená první dáma Zrovnazhovnapřemyslovna se švejkem na vozíku. Naděje v odkazu na konci příspěvku.
Každý buran ve funkci potřebuje svého vlastního třídního nepřítele – aby ho mohl předhodit sockám namísto žrádla a větší množství podlézavých a ztopořených zamindrákovaných řiťolezů typu veleby, foldyny, kotrby, ringa, hůlky, renče, jandáka, doubravy, davida, hejmy, bureše či ovčuráčka a křivohleda žantovského. Socky se kojí nadějí, že se nažerou papírových majetkových přiznání nebo jiných papírových slibů – ale žlučovitá závist je jenom dorazí.
Číňané, Číňané přicházejí - zpívejme přátelé !!!
Už vidím zemanovské čecháčky a Středulu, jak úderničí v poklusu jako čínští kuliové pro čínské investory a kopou zemanův bezvodý kanál, až celí sežloutnou a oči se jim sešikmí, jak budou zisky z "rodinného stříbra" putovat do Číny. "...a za hrnec stuchlé rýže poníženě důtky líže, jimiž tisíckrát byl bit ..." (Svatopluk Čech - Písně otroka).
Buranova vepří hlava (s jitrnicí v rypáku) je nejlepší symbolikou levorukých buráků (burák = buran + č…). Spolehlivě přitahuje mouchy a odpuzuje nejen muslimy. Pomůže jateční pistole vyzbrojené První dámy ?
Podobně, jako huhňavý křiváček Beneš připravil cestu buranu Gottwaldovi, učinil tak i křivohubý Klaus se svými poskoky Zemanovi. Jsou jenom mnohem sehranější. A blbé socky to těmto agentům stále žerou - jako důchodci akce šmejdů. Oba střídá mladší a méně senilní Babiš, v budování oligarchického komunizmu.
Zeman je bachratý jako Göring, ješitný jako Hitler a prolhaný jako Göbbels. Naštěstí je jeho lůzovitý, závistivý a švejkovitý pronárod natolik zbabělý a bordelářský, že žádnou válku nevyvolá a bude kolaborovat s každým, kdo přijde, třeba s čobolovským Burešem. Bude řešen globálně spolu s cikány, kteří jsou aspoň důslednější a samostatnější. Zeman je jen ubohá, vyžraná atrapa moskevského satrapy - jako kdysi Gottwald. Ohání se Švédskem, kde by mu však nedali ani asyl, ani sociální dávku. Ohání se Masarykem, který by mu ruku nepodal.
Zakomplexovaný, mstivý, žvanivý a frustrovaný synek opuštěné samoživitelky, absolvent dívčí střední školy, podobný ožralému panchartu Gottwaldovi, opuštěný svým synem a obdařený doma dvěma pussys, držený za koule Putinem, likviduje svoji dceřinnou partaj i lůzovitou malomocnou sockovitou třídu, která si ho hovniválsky dokutálela na hrad, jako použitý nepotřebný kondom na cestě za Ural. Skončí stejně bídně, jako jeho buranský vzor, včetně vyhazovu z Maus-olea. Z toho Maus-olea bude toho vyžírku vyhazovat stejná nepoučitelná lůza, která si ho tam uložila a která teď blije do éteru podle jeho taktovky a chystá se mu postavit oslavnou pyramidu. (Z kotovic).
Podobně je to s jeho populistickým fondem pro snížení státního dluhu. Jen blázen nebo cynický a pokrytecký populista by do něj přispíval.
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé D21 tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
https://www.parlamentnilisty.cz/.../Borivoj-Pauk-PRAVNI...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#142119 Re: !!!

2018-11-19 23:58:59

#142076: bořivoj  blb !!! 

     Žádám tě důrazně, přestaň urážet. Ve svém vlastním zájmu.  S ohledem na tvé vyjadřovací nezpůsoby nemám zájem číst jakékoliv tvé další blbosti.

     Pro tvou informaci, existuje například US model demokracie. A ten je velmi blízký teoreticky nejlepšímu modelu vlády.  Používá  k rozhodování  volební systém FPTP, systém relativní většiny, a tak efektivně potlačuje jak vznik kocourkova, tak hulvátova.  Přednosti FPTP jsou dokazatelné jak teoreticky, tak jeho praktickými výsledky. 

       Přeloženo do češtiny, ten tvůj projekt si vetkni za klobouček.