MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#142082 Re: Re: Bureš pořád něco vysvětluje, ale ještě nikdy nic nevysvětlil, jen pořád dokola přísahá na zd

2018-11-19 11:59

#142081: - Re: Bureš pořád něco vysvětluje, ale ještě nikdy nic nevysvětlil, jen pořád dokola přísahá na zdraví 

Z mého pohledu je Agrofert karusel na prodeje a nákupy akcií firem po časovém testu, tedy v momentě, kdy se firma (jeji akcie) prodávají, zisk z tohoto prodeje se nedaní a původní nákup se celý započítává do nákladů společnosti. 

Hodnotu akcií firem určují v Agrofertu striktně soudní znalci, žádná z firem agrofertu nebyla nikdy vystavena tržnímu prostředí, přestože firmy nepřetržitě mění vlastnictví. 

Babiš sám uvedl, že za 20 let nakoupil či prodal 700 firem, tedy 35 za rok, tedy každých 10 dní nakupuje či prodává firmu. Zní to absurdně, ale je to realita, kterou Babiš sám uvedl. 

To za co bude Babiš sedět v kriminále bych si tedy dovolil tipovat, si může police naprosto volně vybírat, je jedno, jestli to budou korunové dluhopisy, karuselové obchody, ptačí hnízdečko či únos syna. Opravdu na tom vůbec nesejde, jen je vážná otázka, jestli Bradáčová nesedí v karuselu Agrofert, místo aby dělala to co dělat má. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#142095 Re: Re: Re: Bureš pořád něco vysvětluje, ale ještě nikdy nic nevysvětlil, jen pořád dokola přísahá n

2018-11-19 15:45:29

#142082: - Re: Re: Bureš pořád něco vysvětluje, ale ještě nikdy nic nevysvětlil, jen pořád dokola přísahá na zd 

Bureš sedět nepůjde. Nejmocnější muž Česka, sotva. a  kdyby se náhodou někdo odvážil pro něj navrhnout kriminál, tak milý Andrej zmizne  např do Karibiku, kde už má dávno vybudovaný plán  B. Je to gauner nejhoršího zrna a takového hloupí Čecháčci za kus žvance zvolili. Jak řekl kdysi pan Kopecký... Kdyby blbost nadnášela, tak se půlka Čecháčků vznáší, jako holubičky.