MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#143480 I tady šíří zmrdi z pražské kavárny nenávístné poimluivy...!!!!!!!!

2018-12-09 11:01

Agrofert se brání: jeho celkové odvody do státního rozpočtu jsou mnohem vyšší než dotace

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#143488 Re: I tady šíří zmrdi z pražské kavárny nenávístné poimluivy...!!!!!!!!

2018-12-09 11:25:43

#143480: - I tady šíří zmrdi z pražské kavárny nenávístné poimluivy...!!!!!!!! 

Skutečně pokud by měl karusel agrofert 30 000 zaměstnanců a každý zaměstnanec by na zdravotníma/sociálním pojištění a odvodu z mezd odvedl měsíčně 10 000,- tak by to ročně činilo opravdu 3,6 mld. korun. 

To ale skuteně není daň ze zisku, tu karusel agrofert ve svých výročních zprávách vyčísluje velmi přesně a to na méně než 100 mil. za rok :-). 

Já si také do svých zaplacených daní z příjmu nezapočítávám sociální a zdravotní pojištění, nezapočítávám si odvody z mezd, nezapočítávám si zaplacené DPH. 

To je skutečně celkem cca polovina mých příjmů, jako prakticky všude na celém širém Světe, to ale opravdu není daň ze zisku, jak jistě manažeři karuselu Agrofert velmi dobře vědí, když jí tak přesně vyčíslují do svých výročních zpráv :-). 

Tedy záměrné švindlování s tím, jaké daně karusel agrofert platí je skutečně jen matení občanů, neboť ti samozřejmě předpokládají, že vyčíslená daň je daní ze zisku, nikoliv součtem všech plateb, které firma odvádí pojišťovnám, do sociálního pojištění a státu jako různé formy daní.