MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#143476 Typická demagogie štbáka Babiše jeho karuselu agrofert....

2018-12-09 10:10

V letech 2006 až 2017 obdržely české společnosti koncernu Agrofert na provozních a investičních dotacích celkem 10,24 mld. Kč, z toho bylo kryto z rozpočtu ČR 3,49 mld. Kč a zbytek byl kryt z rozpočtu EU. Za stejné období však odvedl českému státu na daních z příjmů právnických osob a na sociálním a zdravotním pojištění placeném zaměstnavatelem za zaměstnance celkem 29,75 mld. korun.

Sociální a zdravotní pojištění je pojištění, není to daň - tedy to ve vyčíslení nemá vůbec co pohledávat. Navíc si jej platí zaměstnanec sám, přestože mu tyto platby strhává přímo zaměstnanvatel. Odvody z mezd jdou také logicky k tíži zaměstnance, neboť je opět částka, kterou mu sice rovnou zaměstnavatel strhne z platu, ale je to částka, kterou mu z platu skutečně strhne. 

Tedy pokud karusel agrofert pobral více jak 10 mld. daní od roku 2006, tak pokub bychom průměr jeho daně zpříjmu vzali např. na 70 mil. korun tak za 12 let, včetně letošního roku zaplatil karusle agrofert sotva desetinu toho, co pobral na dotacích. 

Mohl by jim to zítra v jeho "blgu" vysvětlit synáček KGBáka Klause staršího Klaus mladší, aby konečně napsal něco smysluplného. 

 


Nepřihlášený uživatel

#143477 Re: Dotace není nic hanebného, je to explicitně zviditelněné určení daní.....

2018-12-09 10:15

#143476: - Typická demagogie štbáka Babiše jeho karuselu agrofert.... 

.....je to princip, který se používá tisíce let v různých formách. Např. František Josef dotoval stavbu Národního divadla v Praze dokonce z jeho vlastních zdaněných prostředků. 

Účel této dotace byl zřejmý, dát jasně na srozuměnou, že má zájem o českou kulturu a že o ní má zájem i Rakousko-Uhersko. 

Stejně jako jsem se dnes v EU dohodli, že máme zájem o každý jazyk a každou kulturu zemí EU. 

Na čem jsem se ale nikdy v EU nedohodli, že budeme dotovat firmy s více jak 80 mld. deklarovaným základním jměním. To si sem jist, že na takové zhovadilosti se opravdu nikdo v EU nedohodl. 

Zemědělské dotace na hektar i zvíře skutečně existuji, pokud je ovšem pobírá karusel agrofert, který není dokonce ani primárně zemědělským podnikem je to zhovadilost a přestože jistě nevím vše předpokládal bych, že právě to, že karusel Agrofert není primárně zemědělský holding by mělo být důsledkem v tom, že by neměl dotaci získávat.

To, že zemědělskému fondu karusel Agrofert lže, že je primárně zemědělským podnikem, to bych řekl, bude realita.  

 


Nepřihlášený uživatel

#143478 Co je jisté, že každý letošní padesátník, pokud nastoupil správně na vysokou školu....

2018-12-09 10:29

Na školách se učí sovětský výklad moderních dějin, varuje zpráva BIS

9. prosince 2018  10:09
Bezpečnostní informační služba se pustila do kritiky českého vzdělávání. Nelíbí se jí, že se děti učí moderní dějiny stejně jako jejich prarodiče před padesáti lety. Nebezpečí podle nich spočívá v tom, že jsou lidé náchylní věřit tomu, co se jim ve škole předkládalo jako správné.
 

.....tedy hned po maturitě absolvoval dokonce všechny ročníky komunistické katedry vysokých škol (byť ten čtvrtý v revoluční euforii nedokončil). Tedy MDH - mezinárodní dějiny dělnického hnutí :-) to byl hnus, začínalo se Bastilou :-), následně politická ekonomie, marxistická filosofie (dle tehdejších pravidel psaní) a na závěr perla čtvrtého ročníku "vědecký" komunismus :-). 

Je bohužel velmi pravděpodobné, že se současné padesátnice absolventky komunistických fakult "školství" či honosně nazývané "pedagogiky" nedovzdělaly. Tyto soudružky mají dnes ale ještě 15 let do důchodu!!!!!!!!!

................................

Text v štbákově - pleslově Blesu I. má ovšem samozřejmě za cíl zpochybnit demokratickou instituci BIS a vyvolat dojem, že se věnuje činnosti, která jí nepřísluší. Babiš je zločinec a Idnes samozřejmě píše na objednávku štbáka a jeho Protopopopů z GRU a FSB to je dnes naprostá jistota. 

 


Nepřihlášený uživatel

#143479 To zní věrohodně, russákov je skutečně přímo závislý nikoliv na těžbě plynu a ropy, ale jejich .....

2018-12-09 10:57

reálný prodej. Koupit tyto komodity mohou jen státy, které na tyto komodity mají zdroje, nikdy jiný od russákova nekoupí a Čína si nejspíše pro tyto komodity do russákova sama dojde, sama je tam bude těžit a sama si je také zpracuje, to je dnes již velmi pravděpodobný scénář a byť to jistě bude scénář "polonásilný", typu masivního přistěhovalectví, nákupu firem, atd. atd. 

Česko ruský plyn nepotřebuje a stejně jako Evropa ho může nahradit odjinud, říká velvyslanec pro otázky energetické bezpečnosti Václav Bartuška


 




 





  • Zemní plyn může Evropa nakupovat nejen od Norska, ale také od zemí v severní Africe a od monarchií kolem Perského zálivu.
  • Na rozdíl od Slovenska a Maďarska je Česko - pokud jde o plyn - plně součástí západního trhu.
  • Problémem nemusí být ani cena, protože EU je silným hráčem a pro země, které plyn a ropu těží, jde naopak téměř o jediný zdroj příjmů.



Nepřihlášený uživatel

#143480 I tady šíří zmrdi z pražské kavárny nenávístné poimluivy...!!!!!!!!

2018-12-09 11:01

Agrofert se brání: jeho celkové odvody do státního rozpočtu jsou mnohem vyšší než dotace


Nepřihlášený uživatel

#143481 Re: Re:

2018-12-09 11:03

#143470: - Re: 

Co tady neustále šíříš své lživé sračky,. ty zmrde zkurvenej z pražský kavárny? Ty půjdeš sedět za pomluy, šíření poplašné zprávy a vyvolávání nenávisti a to nejen v tomto případě, hajzle!!!


Nepřihlášený uživatel

#143482 Německo staví jeden blok temelína ve větrnících ročně, dokonce je výkon 2,8 GW, který ročně staví...

2018-12-09 11:04

Větrných elektráren může být v Česku sedmkrát víc a bioplynku může mít každé okresní město, říká šéf Komory obnovitelných zdrojů Chalupa

.....k tomu ale ročně staví 800 MW v solárech a co je naprostá jistota, že pokud se druhý den nerozední a pokud nebude druhý den foukat vítr, je naprosto jisté, že na této zemi nebude nikdo, kdo by elektrickou energii potřeboval a to do pár dní. 

Je opravdu velká zhovadilost stavět cosi, co za svůj nedlouhý život (maximálně 40 let) vyprodukuje svinstvo na 1000 let dopředu, stavba takové zhovadilosti trvá 20-30 let, stejně tak likvidace takové zhovadilosti trvá 20-30 let (naše první jaderná elektrárna není dodnes zlikvidována) a co je nejhorší, je to věc do které se musí nepřetržitě vyrábět palivo.

Životnost větrníků je 20 let, ale za dvacet let se větrné elekrárny díky novým materiálům a technologiím proměly už nyní velmi dramaticky, tedy výměna (repase) techto elektráren po 20 letech je spíše výhodou, neboť na stejném místě lze provozovat zařízení výkonnější, tišší a nejspíše i s daleko vyšší životností. 

Stejné platí pro solární elektrárny. Další věcí je, že diverzifikace zdrojů energie a tedy prudké snížení ztrát přenosem energie, je další forma úspory. 

 


Nepřihlášený uživatel

#143483 Re: Re: BIS spáchala vlastizradu!

2018-12-09 11:06

#143442: - Re: BIS spáchala vlastizradu! 

Přesně tak, a my vám to spočítáme, extrémističtí zmrdi z pražské kavárny.


Nepřihlášený uživatel

#143484 Re: Re: Re:

2018-12-09 11:09

#143481: - Re: Re:  

Citací výroční zprávy karuselu agrofert šířím "poplašné zprávy"? Co to člověče zkoušíš? 

Co je jisté, že je vskutku naprosto absurdní, aby firma která deklaruje více jak 80 mld. svého jmění dostávala dotace a obzvláště zhovadilé je to v případě dotací zemědělských neboť statek s 80 mld. jměním je vkuskutku cisi absurdního. 

Při 100,- za hektar orné půdy by takový "statek" měl 800 mil. orné půdy. Plocha ČR v hektarech je necelých 8 mil. hektarů. 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#143485 Re: Re: Re: Re:

2018-12-09 11:11

#143484: - Re: Re: Re:  

Ano, to je jednoznačnš šíření poplašné zprávy a pomluva. To vydá na pěkných pár let za mřížemi a tučné oděkodné na které do smrti nevyděláš.


Nepřihlášený uživatel

#143486 Re: Re: Re: BIS spáchala vlastizradu!

2018-12-09 11:13

#143483: - Re: Re: BIS spáchala vlastizradu! 

Pražská kavárna je místo, kde se podává káva a sladké dobroty. V podání KGBáka Zemana a jeho poskoka Ochcáčka je to virtuální skupina lidí, kdy do této skupiny může být kdykoliv zařazen kdokoliv na koho si zrovna kgbák Zeman s Ochcáčkem vzpomenou. Je to stejné jako s virtuální skupinou "vlasáči" kterou si zřídila zločinecká organizace, které donášel štbák Babiš. 

KGBák Zeman s Ochcáčkem tím, že tuto virtuální skupinu zřídili, velmi jasně prokazují, že jejich jednání je zločinné, že zneužívají politickou moc a občanům jasně sdělují, že jsou napojeni na zločinecké struktury dnes opět komunistického režimu v Rusku. 

 


Nepřihlášený uživatel

#143487 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-12-09 11:14

#143485: - Re: Re: Re: Re:  

Co je tam pomluva, že karusel agrofert deklaruje, že je primárně zemědělským podnikem? Tedy jeho základní jmění tvoří primárně zemědělská půda, stroje k obdělávání, atd. - jen pro představu, jak jsem uvedl, při ceně orné půdy 100,- /hektar, by karusel agrofert vlastnil 800 mil. hektarů orné půdy a ČR celá má plochu necelých 8 mil. hektarů pozemků. Vypadá to, že se karuselu agrofert cosi v této oblasti fatálně nedaří. 

Nebo je snad pomluva, že ve své výroční zprávě karusel agrofert sděluje, že v jednom roce zaplatil cca 80 mil. na dani ze zisku v druhém cca 100 mil. na dani ze zisku? 

Buď trochu konkrétní :-). 


Nepřihlášený uživatel

#143488 Re: I tady šíří zmrdi z pražské kavárny nenávístné poimluivy...!!!!!!!!

2018-12-09 11:25

#143480: - I tady šíří zmrdi z pražské kavárny nenávístné poimluivy...!!!!!!!! 

Skutečně pokud by měl karusel agrofert 30 000 zaměstnanců a každý zaměstnanec by na zdravotníma/sociálním pojištění a odvodu z mezd odvedl měsíčně 10 000,- tak by to ročně činilo opravdu 3,6 mld. korun. 

To ale skuteně není daň ze zisku, tu karusel agrofert ve svých výročních zprávách vyčísluje velmi přesně a to na méně než 100 mil. za rok :-). 

Já si také do svých zaplacených daní z příjmu nezapočítávám sociální a zdravotní pojištění, nezapočítávám si odvody z mezd, nezapočítávám si zaplacené DPH. 

To je skutečně celkem cca polovina mých příjmů, jako prakticky všude na celém širém Světe, to ale opravdu není daň ze zisku, jak jistě manažeři karuselu Agrofert velmi dobře vědí, když jí tak přesně vyčíslují do svých výročních zpráv :-). 

Tedy záměrné švindlování s tím, jaké daně karusel agrofert platí je skutečně jen matení občanů, neboť ti samozřejmě předpokládají, že vyčíslená daň je daní ze zisku, nikoliv součtem všech plateb, které firma odvádí pojišťovnám, do sociálního pojištění a státu jako různé formy daní. 


Nepřihlášený uživatel

#143489 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-12-09 11:28

#143487: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Já se přijdu na tvůj soud podívat, už se těším až se tam budeš neúspěšně snažit takhle vykrucovat. :-)))


Nepřihlášený uživatel

#143490 Re: Russové podvádějí v politice i ve sportu! Je to ssebranka z Asie.

2018-12-09 11:29


Nepřihlášený uživatel

#143491 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-12-09 11:30

#143489: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

:-) zavolej na mne, "já jsem ten idiot, co podal fiktivní trestní oznámení" :-). 

Věř mi, skutečně momohu za to, že karusel agrofert ve svých výročních zprávách na poslední straně pečlivě deklaruje, že daň ze zisku z více jak 80 mld. jmění nepředstavuje ani 100 mil. korun, já to za ně ale fakt nepíšu a už vůbec to za štbáka Babiše nepodepisuju :-). 

Jinak ovšem nepochybuji, že karusel agrofert logicky daně z prodeje akcií firem po uplynutí časového testu a navýšení jejcih ceny "soudními znalci" opravdu neplatí, to bych řekl je opravdu naprostá jistota, proto si firmy přeprodávají právě po uplynutí časového testu držení akcíí. :-) jak je správně uvedeno ve steno zázhamu Sněmovny. 

To pak logicky daň ze zisku celého karuselu agrofert může být dokonce i jen 80 mil. korun, to pak opravdu není "žádný problém" :-). 


Nepřihlášený uživatel

#143492 Re: Co je jisté, že každý letošní padesátník, pokud nastoupil správně na vysokou školu....

2018-12-09 11:33

#143478: - Co je jisté, že každý letošní padesátník, pokud nastoupil správně na vysokou školu.... 

Kdo vymyslel vědecký komunismus? Vědci ... nebo komunisti...?

Komunisti.

Já jsem si to hned myslel. Vědci by to napřed zkoušeli na psech.


Nepřihlášený uživatel

#143493 Re: Re: Re: Kolik jich důvěřuje BIS? Pár rusofobních kreténů z pražské kavárny

2018-12-09 11:35

#143435: - Re: Re: Kolik jich důvěřuje BIS? Pár rusofobních kreténů z pražské kavárny 

Skvělé, panu prezidentovi stále věří většina českého národa! Takovou důvěru občanů vlastizrádnej kretén pěstovanej StBákama Havel neměl. :-)

 

 

Zde je důkaz:

Havlovi věří rekordně málo lidí: 45 procent


Nepřihlášený uživatel

#143494 Re: Co je jisté, že každý letošní padesátník, pokud nastoupil správně na vysokou školu....

2018-12-09 11:36

#143478: - Co je jisté, že každý letošní padesátník, pokud nastoupil správně na vysokou školu.... 

Pro koho vymysleli vědecký komunismus? Pro vědce, nebo pro komunisty?

Pro komunisty.

Já jsem si to hned myslel.  Vědci tu hypotézu nepotřebují.

Evropan

#143495 Re: Re: Re: Hradní sebranka páchá vlastizradu!

2018-12-09 11:37

#143483: - Re: Re: Hradní sebranka páchá vlastizradu! 

Vzhledem k tomu, že již ti počítání moc nejde, tak by asi bylo lepší, kdyby sis po obědě trochu odpočinul, oni ti přijdou dát injekci, a zase bude klid. A nevím, proč tady šíříš neskutečné vulgarity hradního ožraly, který se jimi jen snaží odvádět pozornost od své prorusské protistátní činnosti.

 


Nepřihlášený uživatel

#143496 Re: Re: Re:

2018-12-09 11:42

Evropan

#143497 Re: Re: Re: Re: Kolik jich důvěřuje BIS? Každý, kdo má v hlavě mozek a ne Becherovku!

2018-12-09 11:43

#143493: - Re: Re: Re: Kolik jich důvěřuje BIS? Každý, kdo má v hlavě mozek a ne Becherovku!

Kamarád Alzheimer je prevít. Václavu Havlovi důvěřovalo 50% lidí, když byla jeho popularita nejníž. Hradnímu ožralovi důvěřuje 50% lidí, když je jeho popularita nejvyšší. Chápeš ten rozdíl"

https://www.lidovky.cz/na-klause-ci-havla-vsak-nema

 


Nepřihlášený uživatel

#143498 Re: Re: Re: Re: Kolik jich důvěřuje BIS? Pár rusofobních kreténů z pražské kavárny

2018-12-09 11:43

#143493: - Re: Re: Re: Kolik jich důvěřuje BIS? Pár rusofobních kreténů z pražské kavárny 

Ještě nikdy na tom nebyl Václav Havel s popularitou tak zle. Prezidentovi dnes důvěřuje pouhých pětačtyřicet procent lidí, tvrdí data, která minulý týden zveřejnila státní agentura CVVM. Přitom byly časy, kdy Václavu Havlovi věřilo osmaosmdesát procent obyvatel. Rekordního výsledku dosáhl v únoru 1990, krátce poté, co se stal prezidentem Československa.

Co je ovšem naprosto jisté, že pan prezident Václav Havel byl skutečně prezidentem a celosvětově váženou osobností.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_ocenění_Václava_Havla

Pokud dnes Zeman chce získat nějaké ocenění, musí si ho dlslova koupit :-)

A jak píše zdejší Evropan, je velmi dobře, že vzpomínáš na pana prezidenta Václava Havla, že se zajímáš o to co napsal a že znáš jeho životopis a jsi tedy schopen oddělit bláboly od reality. 

http://www.vaclavhavel.cz

 

 


Nepřihlášený uživatel

#143499 Re: Re: Re: Re: Kolik jich důvěřuje BIS? Pár rusofobních kreténů z pražské kavárny

2018-12-09 11:46

#143493: - Re: Re: Re: Kolik jich důvěřuje BIS? Pár rusofobních kreténů z pražské kavárny 

Tohle je zajímavý článek, dokonce v bulváru havloidního gaunera Bakaly, taková klasika lháře a podvodníka Havla.

 

 
 Zatímco na prosincový negativně vyznívající průzkum veřejného mínění reagoval prezident slovy, že nebude v úřadu proti vůli národa, včera se k lednovému průzkumu veřejně nevyjádřil. Jeho spolupracovníci však trvají na tom, že výsledky průzkumu rozhodně nejsou důvodem k Havlově abdikaci.
 
 
Tak co myslíte, abdikoval, nebo zase jenom lhal? :-)

Nepřihlášený uživatel

#143500 A pak tu máme KGBáka Miloše Zemana, štbáka Andreje Bureše Babiše a jejich poskoka Ochcáčka..

2018-12-09 11:47

Příběh Neratova. Od rozbořeného kostela po pivovar