MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#143501 Re: Re: Re: Re: Re: Kolik jich důvěřuje BIS? Pár rusofobních kreténů z pražské kavárny

2018-12-09 11:56

#143499: - Re: Re: Re: Re: Kolik jich důvěřuje BIS? Pár rusofobních kreténů z pražské kavárny 

Poslední co se dá dohledat v archivu CVVM je z roku 2002. 

Metodika byla zjevně poněkud jiná, neboť není rozlišeno důvěřuje/spíše důvěřuje/spíše nedůvěřuje a nedůvěřuje. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#143502 Re: Re: Re: Re: Re: Kolik jich důvěřuje BIS? Pár rusofobních kreténů z pražské kavárny

2018-12-09 12:03

#143499: - Re: Re: Re: Re: Kolik jich důvěřuje BIS? Pár rusofobních kreténů z pražské kavárny 

Myslím, že to nebylo zdaleka tak hrozné, jak se snažíš naznačit. je ale velká škoda, že není rozlišeno na ty, kdo důvěřují a spíše důvěřují. 

 

Co je dnes ale naprosto jisté, že je Miloš Zeman prolhaný zmrd. Což se o panu prezidentovi Václavu Havlovi odpovědně říci nedá ani náhodou, neboť žádný jeho projev není postaven na lži a jeho projevy lži neobsahují, což je dramatický rozdíl proti prolhanému zmrdovi Milošovi Zemanovi, kde i já jsem schopen jeho lhaní v projevech v naprostém klidu dokládat. 

 

      Prezidentovi důvěřuje 54% občanů, nedůvěřuje 41%. V porovnání s listopadem nedošlo u důvěry občanů k hlavě státu k žádným statisticky významným posunům. Lze konstatovat, že důvěra prezidentovi je již nejméně dva roky velmi stabilní.       Prezidentovi více důvěřují, ženy, mladí lidé do 19 let, studenti, lidé s dobrou životní úrovní a příznivci Čtyřkoalice, KDU-ČSL a US-DEU. Nižší důvěrou k hlavě státu se častěji vyznačují lidé se špatnou životní úrovní a stoupenci KSČM.


Nepřihlášený uživatel

#143503 Re: Re: Co je jisté, že každý letošní padesátník, pokud nastoupil správně na vysokou školu....

2018-12-09 12:05

#143494: - Re: Co je jisté, že každý letošní padesátník, pokud nastoupil správně na vysokou školu.... 

Vědecký komunismus je asi tak vědecký, jako pověstný projev zmrda Miloše Zemano o holokaustu, který je celý kompletně postaven na lži. 


Nepřihlášený uživatel

#143504 Zpochybňování demokracie po podvodech ve volební kampani a následné "zvolení" KGBáka Miloše Zemana..

2018-12-09 12:10

.....přímo napojeného na hybridní válku Russka proti západním demokraciíím má skutečně fatální důsledky na občany této země. Je to jeden z jeho nejodpornějších zločinů, kterých se kdy KGBák Zeman dopustil a to jsem bytostně přesvědčen, že je schopen si bojednávat politické vraždy. 

.....................

Je dobřé připomenout znění volebního zákona, kteří přímo zapovídá lhaní o sobě jako kandidátovi a explicitně zapovídá lhaní o politických oponentech. Nejvyšší správní soud dokonce musel v rozsudku vol.29/2013 konstatovat, že je Miloš Zeman lhářem a stejně tak je jeho tým lháři a především konstatoval, že tím byl Zemanem a jeho týmem porušen volební zákon. 

 

      Prezidentovi důvěřuje 54% občanů, nedůvěřuje 41%. V porovnání s listopadem nedošlo u důvěry občanů k hlavě státu k žádným statisticky významným posunům. Lze konstatovat, že důvěra prezidentovi je již nejméně dva roky velmi stabilní.       Prezidentovi více důvěřují, ženy, mladí lidé do 19 let, studenti, lidé s dobrou životní úrovní a příznivci Čtyřkoalice, KDU-ČSL a US-DEU. Nižší důvěrou k hlavě státu se častěji vyznačují lidé se špatnou životní úrovní a stoupenci KSČM.        Vládě vyslovilo důvěru 46% dotázaných, což je v našich šetřeních historicky nejvyšší důvěra k Zemanově vládě, nedůvěřuje jí 49% respondentů. U důvěry vládě došlo v porovnání s minulým výzkumem k významnému nárůstu důvěry (+5% bodů) při současném 5 bodovém poklesu  skupiny nedůvěřujících.       Pozitivněji vnímají vládu studenti, respondenti s dobrou životní úrovní a voliči ČSSD. Kritičtějším postojem se naopak prezentují podnikatelé, dotázaní se špatnou životní úrovní a příznivci KSČM, US-DEU a Čtyřkoalice.        Poslanecké sněmovně důvěřuje 30% respondentů, nedůvěřuje 63%. Ve srovnání s minulým šetřením se zjištěné změny pohybují v rámci statistické chyby.      Poslanecké sněmovně oproti průměru více důvěřují studenti, lidé s dobrou životní úrovní a přívrženci ODS. Častěji jsme zaznamenali kritické hlasy u dotázaných se špatnou životní úrovní  a stoupenců KSČM .      Senátu důvěřuje 25% dotázaných, nedůvěra dosahuje 64%. Meziměsíční změna u důvěry Senátu není statistický významná.      Důvěru Senátu deklarují častěji studenti, mladí ve věku 15 až 19 let, vysokoškoláci, respondenti s dobrou životní úrovní a stoupenci ODS  a Čtyřkoalice. Větší nedůvěru k Senátu jsme zaznamenali u mužů, lidí s nízkým životním standardem  a  u potenciálních voličů  KSČM.         Krajským zastupitelstvům důvěřuje 28%, nedůvěřuje 31% dotázaných. Důvěra obyvatelstva ke krajským zastupitelstvům oproti prosinci 2001 zůstala bez statisticky významných změn. Dodejme, že zde nadále zůstává velmi vysoký podíl odpovědí „neví“ (41%).       Nadprůměrnou důvěru krajským zastupitelstvům vyjádřili studenti, vysokoškoláci, podnikatelé, Moravané, lidé s dobrou životní úrovní a příznivci ODS a US-DEU. Skeptičtější jsou naopak respondenti z měst nad 100 tisíc obyvatel, se špatnou životní úrovní, nezaměstnaní  a stoupenci KSČM.  

BIS

#143505 Jediný správný názor.

2018-12-09 12:19

Domací úkol: Napište úvahu, který evropský politik se Vám líbí nejvíce a zdůvodněte, proč zrovna Merkelová.


Nepřihlášený uživatel

#143506 Co si představit pod pojmem "nelegální migrace"?

2018-12-09 12:23

V paktu OSN chybí jasné odsouzení nelegální migrace, tvrdí Petříček

Debata o migračním paktu OSN nebyla v Česku věcná, řekl v rozhovoru pro Právo ministr zahraničí Tomáš Petříček. Zároveň podle něj v paktu chybí jasné odsouzení nelegální migrace. Jednotlivé členské státy EU nejsou schopny problému efektivně čelit, nutná je společná akce, domnívá se ministr.

 

.....je to snad spáchání přestupku při překročení hranice cizince v nouzi? Nebo si pod tím máme pedstavit spíše fiktivní podnikání na území cizího státu za účelem získání dlouhodobého viza k pobytu? 

Je to vážná otázka, nejprve se musíme shodnout na definici a pak teprve můžeme mluvit o nelegální migraci, neboť právo na útěk před nebezpečím do cizí země je dáno všeobecnou deklarací lidských práv, která byla přijata v roce 1948 na např. československá komunistická pakáž se k ní připojila až v roce 1977 či 1976. 

Charta 77 totiž nepožadovala nic jiného, než dodržování toho, k čemu se československá komunistická pakáž sama zavázala. Byť aktivací Charty byly soudy s hudebníky. 

Následně vznikaly další organizace např. VONS tedy Výbor na obranu nespravedlivě stíhaných. 

Tedy nejprve se dohodněme, co to je ilegální migrace. Je možné, že budeme muset zavést i pojem kriminální imigrace - viz. např. imigranté štbák Babiš a Tomio Okamura a nejen oni, týká se celé obrovské russké imigrace, která na území ČR provozuje odpornou kriminální činnost a stejně tak se to týká jistě i minimálně části čínské imigrace, viz. poradce Miloše Zemana toho času kdesi v Xi-pingpong stánu neznámo kde a neznámo v jakém stavu. 


Nepřihlášený uživatel

#143507 Re: Máš naprostou pravdu, účel zveřejnění textu v bureš - pleslově blesku I. byl opravdu vyvolat ...

2018-12-09 12:26

#143505: BIS -  

.....emoce a debilitu, kterou jsi předvedl. Babiš - Pleslův blesk opět prokázal, že napojení Babiše na russácké zločinecké zpravodajské strukturu typu Protopopov jsou skutečně více než zřejmé. 


Nepřihlášený uživatel

#143508 Re: Co si představit pod pojmem "nelegální migrace"?

2018-12-09 12:28

#143506: - Co si představit pod pojmem "nelegální migrace"?  

Takto např. o pojmu hovoří slovník ministestva vnitra, aniž by se ovšem odkázal na libovolnou mezinárodní definici či definici v rámci zemí EU. 

  • nelegální migrace - v obecné rovině se jedná o migraci, která probíhá bez kontroly a řízení ze strany cílových zemí. Cizinci vstupují do cílových zemí, či v nich pobývají, bez řádného oprávnění (vízum, pobytové oprávnění). Z podstaty souvisí s kategorií uprchlictví. Řada osob, kterým je později přiznána mezinárodní ochrana, vstupuje na území hostitelského státu taktéž nelegálně. Podáním žádosti o mezinárodní ochranu (azyl) je jejich právní status „legalizován“. Ne všichni nelegální migranti, kteří zažádají o mezinárodní ochranu, se však pro ni kvalifikují. V případě nelegální migrace tak často hovoříme o tzv. “smíšených migračních tocích”. Nelegální migrace je zpravidla organizována sítěmi převaděčů a může v sobě proto nést aspekt organizovaného zločinu ve formě obchodu s lidmi;

  • nelegální migrant - cizinec, který vstupuje na území ČR bez platného oprávnění, nebo v ČR bez platného oprávnění pobývá. Důvody jeho vstupu na území mohou být rozdílné;


Nepřihlášený uživatel

#143509 Re:

2018-12-09 12:39

#143505: BIS -  

Mimochodem je naprosto zřejmé, že jediný politik, který zvládl migrační vlnu, byla paní Merkelová a její spoluobčané. Je potřeba to nejen respektovat, ale je nutné o tom také mluvit. 

Nebyl to zmrd Miloš Zeman, nebyl to štbák Babiš, nebyl to ruský trotl Orbán, za Evropu to řešila právě paní Merkelová a to i proto ale zdaleka ne jen proto, že cílovou zemí migrace bylo především Německo. 

Byla to paní Merkelová, která přesně věděla, že je potřeba migranty evidovat, třídit podle toho zdali mají či nemají nárok na statu uprchlíka, bylo ji jasné, že je potřeba všem migrantů zajistit základní potřeby tedy jídlo a ubytování a v případě těch, kdo mají nárok na azyl také do velké míry vizi budoucnosti v cílové zemi. 

Není na tom nic tak složitého. Přestože migrační vlna jistě není okupace přesto znamená velký příliv lidí do země. 

K nám sem 21.8.1968 přiskákalo 500 000 (migrační vlna představovala maximálně 900 000 lidí ovšem během celého roku) russáků s kalašnikovy a jinými odpornými zbraněmi a také bylo naprosto jisté, že je nutné této odporné pakáži zajistit základní potřeby, vodu, jídlo a ubytování právě proto, aby nepáchali zločiny, které tu páchali v roce 1948, tedy masivní znásilňování, rabování, vraždění, odvlékání lidí do gulagů po desítkách tisíc. 

..................

Tedy není nic složitého na pochopení, že je paní Merkelová opravdu špičkový politik a že její spoluobčané byli ochotni jí v řešení migrační krize pomáhat. 

Věřím, že toto leží velmi v žaludku russákům, kteří s velkou pravděpodobností, celou migrační vlnu organizizovali s cílem destabilizovat Evropu. Důvod, proč si takovou věc mohu důvodně myslet je to, že russácí roky před rokem 1990 školili i na našem území obrovské množství lidí z celého tzv. "třetího světa" v používání teroru a terorismu na získání politické moci a je velmi pravděpodobné, že tito lidé byli tedy russáky aktivování k destabilizaci Evropy. Koreluje to s jejich hybridní propagandistickou válkou, kterou vedou proti demokraciím. 


Nepřihlášený uživatel

#143510 StB BIS je moudrým občanům ČR akorát k smíchu...

2018-12-09 12:45

Na školách se učí sovětský výklad moderních dějin, varuje zpráva BIS    :-)


Nepřihlášený uživatel

#143511 Re: StB BIS je moudrým občanům ČR akorát k smíchu...

2018-12-09 12:47

#143510: - StB BIS je moudrým občanům ČR akorát k smíchu... 

Proč si myslíš, že ty konkrétně jsi "moudrý"? Co tě k takovému tvrzení vede? 

Nebo si snad "moudrost" projektuješ do snadno prokazatelného lhaní KGBáka Miloše Zemana? 

.................

Vypadá to, že je vše jinak, než se snažíš naznačit. 

Tvůj příspěvek ovšme přesně dokazuje, že zveřejnění v štbáko-pleslově blesku bylo účelové a napojení štbáka Babiš na russácké zpravodajské služby je obrovské - viz. nejen Protopopovovi. 

 

.....................

Je přímo super, jak je zneužívání vlastních medií dvojsečné a jaké důsledky to přináší, tedy rozkrytí zločineckých struktur kolem štbáka Babiš i KGBáka Miloše Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#143512 Re: StB BIS je moudrým občanům ČR akorát k smíchu...

2018-12-09 13:14

#143510: - StB BIS je moudrým občanům ČR akorát k smíchu... 

Škoda, že si nemůžeme přečíst výklad dějin podle BIS, to bysme se teprve pobavili. :-)))  


Nepřihlášený uživatel

#143513 Re: Co si představit pod pojmem "nelegální migrace"?

2018-12-09 13:17

#143506: - Co si představit pod pojmem "nelegální migrace"?  

Nelegální migrant není uprchlík před válkou, nebo pronásledováním, či nepožádal o azyl v první bezpečné zemi, kreténe!


Nepřihlášený uživatel

#143514 Re: Re: Co si představit pod pojmem "nelegální migrace"?

2018-12-09 13:23

#143513: - Re: Co si představit pod pojmem "nelegální migrace"?  

Co je naprosto jisté, že definice není jednotná a negativní vymezení není věc úplně správná. 

Tedy jsi jen prokázal, že nemáš představu o tom, co si pod pojmem nelegální migrant představit. 

Já bych do ní rozhodně zahrnul např. kriminální imigraci tedy jak štbáka Babiše tak i neonacistu Tomia Okamuru kdy oba jsou dnes v pozici imigranta, který je vyšetřován pro trestné činy či čin. V případ neonacisty Okamury zjevně policie řeší jak požádat o vydání Sněmovnu. 


Nepřihlášený uživatel

#143515 Re: Re: Dotace není nic hanebného, je to explicitně zviditelněné určení daní.....

2018-12-09 13:31

#143477: - Re: Dotace není nic hanebného, je to explicitně zviditelněné určení daní..... 

Zatímco Franz Josef po prohrané válce s Pruskem vybral projekt ND a věnoval na něj 5000 zlatých, epileptický, křivičný, pěti jazyky mluvící Ferdinand který se rád procházel po Národní,  věnoval nakonec Praze 450 000 zlatých.


Nepřihlášený uživatel

#143516 Re: Re: Re: Dotace není nic hanebného, je to explicitně zviditelněné určení daní.....

2018-12-09 13:36

#143515: - Re: Re: Dotace není nic hanebného, je to explicitně zviditelněné určení daní..... 

Něco to mění na stavu, že dotace, kterou oba věnovali byla účelová, jasně deklarovala smysl jasně sdělovala, proč je dávána rodinou "mocnáře" právě do Prahy. 

Dolož také věrohodný zdroj o výši přispěvku France Jozefa I Národnímu Divadlu. Částka která se vybrala celonárodní sbírkou toti pokrývala jen mizivé procento nákladů na stavbu divadla. 


Nepřihlášený uživatel

#143517

2018-12-09 13:39

Krym je Rusko a BIS je banderovská Ukrajina.


Nepřihlášený uživatel

#143518 Re:

2018-12-09 13:42

#143517: -  

Krym jednoznačně není Rusko a BIS je Bezpečnostní Informační Služba ČR. Oboje víme s neotřesitelnou jistotou mezinárodních institucí a Ústavy ČR. 

Časová posloupnost událostí na Ukrajině.....

2017-04-07 21:46

 

1994 Podpis dohody o partnerství s EU

1998 Ratifikována smlouva o partnerství s EU

2003 Evropská politika sousedství

2008 Vypršela platnost smlouvy o partnerství s EU

2009 smlouva o východním partnerství

7.2.2010 Druhé kolo prezidentských voleb

1.10.2010 Janukovič mění Ústavu a získává oprávnění sestavovat vládu na úkor parlamentu. Mění se Ústava z                      roku 2004, kdy změna začala platit až v roce 2006, jak je obvyklé u změn ústav, tedy až po skončení                    mandátu těch, kterých se změny dotýkaly. Změna 2010 ovšem platí okamžitě a Janukovič se stává                      "samovládcem"

28.10.2012 parlametní volby na Ukrajině - podezření na neregulérnost, neonacistická Svoboda záskává velký počet mandátů

24.12.2012 vzniká druhá vláda Azarova jmenovaná Janukovičem - podivná koalice z hlediska voleb - Strana                            regionů v koalice se stranou Ukrajina vpřed (Ukraine Forward) původně "socani", ve volbách 2012 ale                    vypadají, že nejsou v parlamentu, vládu podpořili komunisté. 

11.11.2013 Janukovič se "tajně" sešel s Putinem

17.11.2013 dojednávání smluv s Ruskem, zadlužení Ukrajiny v Rusku Janukovičem

20.11.2013 První zprávy, že Janukovič nepodepíše Asociační dohodu

21.11.2013 Vláda rozhodla o tom, že nedojde k podpisu Asocičaní dohody

22.11.2013 - pátek probíhají demonstrace po celé Ukrajině

28.11.2013 Dlouho plánovaná schůzka ve Vilniusu - Janukovič nepodepisuje Asociační dohodu, Gruzie a Moldavsko ano. 

30.11.2013 Tvrdý střet s demonstranty

1.12.2013 tvrdý střet s demonstrany

6.12.2013 Další schůzka Janukoviče s Putinem v Soči

11.12.2013 další tvrdý zásah proti demonstrantům. 

17.12.2013 podpis smluv v Kremlu, masivní zadlužení Ukrajiny v Rusku - už dávno probíhají protesty občanů

16.1.2014 nejkontroverznější zákon 3879 - nejtvrdší omezení svobody na Ukrajině

28.1.2014 opětovné "zrušení" - spíše "omezení" nejdrakoničtějšího zákona 3879 o omezení svobody

31.1.2014 Janukovič podepisuje zrušení drakonického zákona 3879, zákon ovšem neosvobodil plně uvězněné

21.2.2014 - Janovič přislíbil návrat k původní Ústavě z roku 2004, kterou změnil a tím získal více osobních pravomocí. 

26.2.2014 Ukrajina vydala mezinárdní zatykač na Janukoviče

27.2.2014 - na Krymu se objevují neoznačení vojáci - začíná okupace Krymu, tentýž den je vyměněno zvolené vedení Krymu za lidi dosazené okupatnem -  Ukrajina není federací - Krym je pouze autonomní oblast. Krymský okupovaný parlament hlasuje o vyhlášení referenda. Putin ujišťuje Obamu, že za tím není. 

28.2.2014 Janukovič utekl k okupantovi, prchá do Ruska i Azarov.

3.3.2014 Rusáci v RB OSN předkládají jakousi kopii zvacího dopisu Janukoviče. 

16.3.2014 výsledek referenda - odpovědi na obě otázky vedou k okupaci Krymu.

                    1) „Jste pro znovusjednocení Krymu s Ruskem s právem subjektu Ruské federace?“

                    2) „Jste pro obnovení platnosti ústavy z roku 1992 a pro status Krymu jako součásti Ukrajiny?

12.1.2015 Interpol vydal mezinárodní zatykač na Janukoviče, na seznamu hledaných je i syn Janukoviče -                            Oleksandr. Oba jsou také už od února 2014 vyšetřování švýcarskou policií. 


Nepřihlášený uživatel

#143519 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ty jsi neviděl Ukrajinu ani z rychlíku, banderovče!

2018-12-09 14:02

#143459: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ty jsi neviděl Ukrajinu ani z rychlíku, banderovče! 

Pořád jsi ještě nenašel jedinou chybu v dokumentu Paula Moreiry, který tvé Goebblesovské banderovské bláboly zcela vyvrací, banderovský nacistický trotle!

 

 

Známý francouzský investigativní novinář Paul Moreira je důvěryhodný zdroj, narozdíl od tebe, banderovský neonacistický rusofobní ukrajinský anonymní trolle:

 

https://vimeo.com/163237577

 

 

 

 

Kchárl Švarcdement

#143520

2018-12-09 14:21

DÉÉ DÓÓBOF MUŮŮJ,

DÉÉ DÓÓBOF MŮŮŮJ?

FODA HUCSÍ PO LUCSINÁCH,

BORY SCHUMI PO ZKALINÁCH,

F SADĚ STKVÍ SE JARA KVET,

ZEMSKÝ RÁJ TO NA POHLET!

A TO JE TA KRÁSNÁ ZEME,

ZEME CSESKÁ, DÓÓBOF MŮŮJ,

ZEME CSESKÁ, DÓÓBOF MŮŮJ!

Vlastenec

#143521 Naprostý souhlas, Kiska je navíc typickým produktem Sorosoidů!

2018-12-09 15:11

Kiska je prázdná bublina a jde proti vlastní zemi, prohlásil Fico


Anonymous

#143522 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ty jsi neviděl Ukrajinu ani z rychlíku, banderov

2018-12-09 15:34

#143519: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ty jsi neviděl Ukrajinu ani z rychlíku, banderovče! 

Ale našel a popsal, drtivá většina záběrů a postav jsou postavy anonymní, nelze určit zdali mluví či nemluví pravdu, nelze uřčit motivaci vystupovat ve "filmu", nelze určit a nejsou určena místa, čas, kde se věci údajně odehrávají, většina scén vypadá a nejspíše také je nahraná nikoliv dokumentující jev na scéně se odehrávající. 

Canal+ se od filmu distancoval a vlastní "dokument" je dnes naprosto všeobecně brán jako čistá ruská propaganda a není ani ten nejmenší problém prokázat, že se o čistou ruskou propagandu jedná. 

Vlastní "film" který dokonce ani nemá časovou osu a posloupnost událostí logicky tedy nemůže mojí časovou osu posloupnosti událostí na Ukrajině vyvrátit. V mé časové ose jsou všechny události tak jak se staly a v ten den či roce, kdy se staly. 

Pokud to vidíš jinak nic ti nebrání vytvořit časovou osu událostí ze zpráv russácké propagandy, nejlepší ale na věci je, že russácká propagandy míchá pravdu se lží a mnohdy na pravdivých věcech fabuluje nesmysly, což se právě v časových osách událostí velmi dobře pozná. 

Věřím ti tedy velmi, že nejsi schopen sestavit časovou osu událostí na Ukrajině podle russácké propagandy, neboť by si chytil do vlastních lží. Je to tak správně, je to správný běh světa na tom je nakonec postaveno prokazování zločinů a zločinnosti. A ano, máš naprostou pravdu, russká propaganda je velkým zločinem proti pravdě, proti přirozenému běhu Světa, tak jednoduché to opravdu je. 


Nepřihlášený uživatel

#143523 Re: Re: StB BIS je moudrým občanům ČR akorát k smíchu...

2018-12-09 15:37

#143512: - Re: StB BIS je moudrým občanům ČR akorát k smíchu... 

Kreténský komoušovský ideologismus se vrací jen se to přehodilo - USA je dobro a Rusko zlo, čekal nškdo, že se to tak rychle vrátí? Nejsou to jen čučkaři jsou to novodobí politruci.

 

Nepřihlášený uživatel

#143524 Havel byl Sorosův vlastizrádce, stejně jako Kiska

2018-12-09 15:46

Havel byl prázdná bublina a šel proti vlastní zemi


Nepřihlášený uživatel

#143525 Re: Re: Re: StB BIS je moudrým občanům ČR akorát k smíchu...

2018-12-09 15:46

#143523: - Re: Re: StB BIS je moudrým občanům ČR akorát k smíchu... 

Nikoliv, co víme po 100 letech komunismu naprosto jistě, že si komunistická pakáž vymyslela vlastní "dějiny", úplně popřela vývoj monoteistických náboženství a s nimi spojeného vývoje zákonů a zákonictví, tedy správy veřejného prostoru. 

Víme také že každá soudružka učitelka, které je dnes padesát, si prošla masáží komunistické ideologie, na fakultu "školství" byla přijata jen ta osoba, která byla minimálně nekonfilitkní s komunistickým režimem a  to  nejen tato osoba, ale také její rodiče a sourozenci. 

Tedy víme jistě, že každá soudružka učitelka, které je dnes 50+ je s 99 % z komunistické rodinky a alespoň jeden rodič byl členem KSČ a je velmi pravděpodobné, že tato osoba vstoupila do KSČ ještě v době studia na "školní" fakultě. 

Víme také, že pokud se sama tato osoba nedozvdělala, má obrovský zmatek v historii států západní Evropy i v historii východní Evropy od války okupované russáckou pakáží, byť např. u nás s přestávkou 20 let. Obecně má zmatek v vývoji židovstí, křesťanství i islámu a vlivu těchto náboženství na součanost.  

To je to co víme naprosto jistě.

Tvůj příspěvek je jen ubohou fabulací, která podsouvá lidem kteří se dovzdělali či lidem vzdělaným tedy těm,  kteří mají v harmonii souladu znalosti, kulturu i morálku, že chtějí dějiny učit tendenčně.  Nic takového nemusí být pravda a také pravda není a mimo jiné proto, že si tito lidé mohou dovolit mluvit pravdu.