MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#143727 Re: Karusel agrofert nemá reálnou hodnotu, je to neprodejná věc.....

2018-12-14 08:25

#143726: - Karusel agrofert nemá reálnou hodnotu, je to neprodejná věc..... 

Bureš má jisto jistě i záložní plán B a v Karibiku již dávno, dávno vybudovanou neprůstřelnou rezidenci. Přijde den " D ", kdy budou mít jeho voliči vytřeštěné oči pro pláč...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#143729 Re: Re: Karusel agrofert nemá reálnou hodnotu, je to neprodejná věc.....

2018-12-14 08:34:57

#143727: - Re: Karusel agrofert nemá reálnou hodnotu, je to neprodejná věc..... 

To, že má Bureš nepochybně únikovou cestu je naprosto jisté. 

Podobně jí měl ale i majitel Agrokoru Ivica Todoric a jeho cesta skončila velmi rychle v GB v kriminále. 

Tím ani v nejmenším neříkám, že to je či bude naprosto stejné jako s Agrokorem, jen říkám, že karusel Agrofert Agrokor připomíná tedy opravdu velmi a je velmi smutné, že Chorvatsku to tamní vládá dokázala vyřešit velmi rychle, tady to nejsme schopni vyřešit vůbec a musí to za ČR řešit Evropský parlament a částečně Evropsá komise, tedy logicky její nadřízení, neb EK je "jen" výkonná moc nad kterou je Evrospká rada a Rady ministrů a ty logicky budou muset celou věc společně s EP řešit. 

Je to smutné a nedůstojné pro ČR. Nejsme schopni se zbavit jednoho štbáka, přitom na začátku byla "zdánlivá drobnost" porušení pravidla, že když podřízení - tedy pracovníci úřadu vlády musí mít negativní lustrační osvědčení, je logické, že je musí mít také nadřízení, tedy ministři vlády. 

Je skutečně naprosto absordní, že porušení základního pravidla stanoveného po Sametové revoluci, vede k tak děsivým koncům, takové šílené ostudě, kterou tu způsobil jedne KGBáka na Hradě a jeden štbák ve Strakovce. Je to velké poučení pro občany. 

.......................

Uvidíme, jestli se management karuselu Agrofert pokusí karusel rozebrat (rozkrást) pokud to přijde, bude jisté, že konec je blízko a management se bude snažit zachránit, vygenerovat si také únikové cesty, masivní rezervy na právníky, soudy.....

Babiš prokázal, že když jde o jeho krk, hodí do studené vody kohokoliv, včetně vlastních dětí, tedy toto management karuselu Agrofert již jistě vyhodnotil a teď už jen čakají na "poslední kapku" případně jen nevídíme, že poslední kapka už přišla. 

Novináři by se nyní měli velmi zaměřit na výroční zprávy jednotlivých firem karuselu, zmapování managementu a lidí, tkeří skutečně rozhodují ne jen ti, kteří jsou napsáni v obchodním rejstříku.