MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#143732 Re:

2018-12-14 09:20

#143717: -  

S Václavem Havlem odešly poslední zbytky touhy českého národa po svobodě a boje proti útlaku malých národů, jakýmkoliv režimem, fašisty či komunisty. Pro peníze jsme ochotni vzdát se všech práv na svrchovanost a samostatnost naší země. Politiku ovládá ekonomika, která nezná hranice státní, ani morální. Češi si zvykli, vnímají lež jako součást poltiky, podvody a zločin jako součást ekonomiky. Nová generace vnímá pražské jaro i sametovou revoluci jako obrovský podvod režírovaný komunisty, jak usměrnit a uspokojit touhu českého národa po svobodě a samostatnosti. Tibet nám připadá zbytečný a směšný. Čínský násilný režim nám nevadí, protože je daleko a dodává nám laciné zboží. Je to úpadek, nebo jsme se jen přizpůsobili světu, po kterém jsme toužili ?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#143734 Re: Re:

2018-12-14 09:46:47

#143732: - Re:  

I z průzkumů CVVM z let 1999 a následných je zřejmé, že došlo k postupné devastaci politické kultury. 

S příchodem KGBáka Klause na Hrad docházelo k postupnému plížívému úpadku. Russácký velvyslanec si chodil na Hrad jako domů. KGBácí absolventi MGIMO se v podstatě veřejně začali scházet na russácké ambasádě.  Postupně docházelo k masivní devastaci. KGBák Klaus sem nakonec přivezl KGBáka Medveděva, přiměl katolickou církev aby kolem něj poskakovala. Byl to jedn z vrcholů jeho hnusu. 

Na závěr přišli Klaus se Zemanem s jejich společnou makroamnestií zlodějů oposmlouvy I i II, neboť oposmluvní kupčení nezačalo zdaleka příchodem Zemana do Strakovky ale roky předtím, kdy se stal předsedou Sněmovny. 

Tedy nepřízpůsobili jsem se, přestali jsem být ostražití, užívali jsme si svobody a zapomněli na to, že nám tuto svobodu mohou velmi rychle političtí sektáři zase ukrást. 

Dnes jsme do tohoto stavu probudili, někteří jsem probudili dříve, např. když Tupolánek znovu dopravoval KGBáka Klause na Hrad, někteří jsem tušili v době II. oposmlouvy, že to začíná být velmi špatné, ale netušili jsem zdaleka pravou podstatutu.  Nechali jsem beztrestně Zemana s Klausem ukrást Mosteckou uhelnou společnost i russácký dluh, při které Putin vyprav desítky miliard, které mu umožňují součanou moc, je smutné, že na tom má obrovský podíl právě ČR. 

Je jisté, že amorálnost post bolševických zemí, neproběhlá debolševizace, kdy západní země vlastně mlčky předpokládali, že debolševizací byly celonárodní odpory vůči komunistickým totalítám a Rusku. To byl velký omyl a obrovské podcenění russka a jeho vlivu post bolševické země. 

Měli jsem to chápat i my, že neproběhlá debolševizace společnosti je problémem, právě proto, že jsem znali jak obtížná byla denacifikace a ta přitom následně nemohla být relativizována zvenčí, jako jsou dnes a vždy byly relativizovány zločiny komunismu z Ruska i místními komouši. 

Ale snad nic není ztraceno, dnes vcelku bezpečně víme, že je Miloš Zeman velezrádce, ruský donašeč a s největší pravděpodobností dokonce velmi aktivní KGBák. Víme také, že tu má politickou moc jeho ochránce a spolupachatel slovenský štbák Babiš. To víme naprosto jistět a to je poteba řešit okamžitě, neboť instituce vzniklé po revoluci jako celospolečenská shoda na debolševizaci společnosti jsou samozřejmě nyní v ohrožení a je lhostejno, jeslti mluvíme o Ústavě, Ústavním soudu kam dosazuje lidi KGBák Zeman, Senátu, Sněmovně, která vznikla na masivním porušování volebního zákona štbákem Babišem i KGBákem Zemanem na pozadí russké hybridní války. 

Víme tedy, co je v ohrožení a víme, co je v sázce. Společnost si to opět začíná uvědomovat, jak ukázaly komunální volby. Je jen smutné, že velkou část za ČR musí řešít naše instituce evropské, neboť to co se tu děje, již neohrožuje jen občany ČR, ale ohrožuje to i veřejný prostor v Evropě. 

Tedy silná osobnost pana prezidenta Václava Havla držela či směrovala ČR na západ, do západní kultury, tedy do občanské společnosti, která je si vědoma, že veřejný prostor musí být spravován, jeho správa musí být institucializována právě proto, že by tato správa nemohla být zneužita proti občanům, kteří veřejný prosto obývají.

Přitom je stále stejné, není a nikdy nebylo nic lepšího, než společná správa veřejného prostoru v Evropu námi občany, tedy lidmi, kteří nás v této správě zastupují a  které si vybíráme v soutěži politických stran. Není nic lepšího, než že se naši premiéři scházejí pravidelně v Evropské radě, že se naši ministři scházejí v Radách ministrů, že pravidelně jedná Evropský parlament a Evropská komise úřaduje, co jí k úřadování výše uvdené instutuce dají. EU je etalonem důstojné, mravné, kultivované  i efektivní správy veřejného prostoru pro 550 mil. lidí. Možná jsem na to zapomněli a nechali se obelhat ubožáky jako je Miloš Zeman, Andrej Babiš, Tomio Okamura, Filip, Zahradil, Klaus, Ovčáček, že existuje něco daleko lepší, co ovšem oněmi nikdy nebylo popsáno a že bez nadsázky úžasná EU je cosi španého, co "nám brání v rozvoji".

Stačí jen nevěřit lžím a žít naše úžasné životy v nejkrásnějším, nejbohatším a důstojně spravovaném prostoru s respektem k občanům tedy v EU, není jinde na Světě místo, kde by občané měli totik svobod a takový respekt, snad možná v USA, ale ty jsou "jen" pro 330 mil. lidí.