MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#143880 Re: Re: Re: Russácká hybridní válka je opravdu nebezpečná, důkazem je KGBák Zeman na Hradě a štbák B

2018-12-16 16:59

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#143881 Re: Re: Re: Re: Russácká hybridní válka je opravdu nebezpečná, důkazem je KGBák Zeman na Hradě a štb

2018-12-16 17:14:02

#143880: - Re: Re: Re: Russácká hybridní válka je opravdu nebezpečná, důkazem je KGBák Zeman na Hradě a štbák B 

Ty nejsi schopen napsat jediný agument proti mému jasnému vyjádření a přitom si dovolíš podsouvat, že je můj názor jakousi "vírou". To je hodně ubohé, ale hodné voliče KGBáka Zemana a štbáka Babiše. 

Tedy nikoliv, moje argumentac vlastně jen popisuje realitu smluvních vztahů státu EU, je to realita každo-čtvrtletních zasedání Evropské rady, každo-měsíčních zasedání Rad ministrů, nepřetržitého zasedání Evropského parlamentu a jednání EK. 

Nic složitého na tom opravdu k pochopení není. Jen ty, protože jsi russácký propagandistický blb vytváříš spiklenecké teorie, zpochybňuješ demokracie a žiješ v nějaké šílené představě, že russákov je super, protože tam vládne KGBácký zločinec a zmrd Putin, kterého tu velebí naprosto evidentní kriminální imigrant Protopopov, kterému ještě štbák děkuje od pultíku ve Sněmovně. 

...............................................

Jo tak ty jsi slepý a hluchý, tak to se věci jistě vyjasňují voliči KGbáka Zeman a štbáka Babiše. 

To, že nechceš vidět, že Miloš Zeman ukradl Mosteckou uhelnou společnost a společně s KGBákem Putinem i russácký dluh u ČR v objemu 140 mld. ale na věci opravdu nezměnilo nic. Je to minulost o které si můžeš lhát, ale k ničemu ti to není. 

.................

Mimochodem je mi úplně jedno, jestli mi dnes nevěříš, že je Miloš Zeman gigazloděj a russácký trotl kdy už je to dokonce naprosto jasné,  o to děsivější bude tvé prozření později.

 Nic nezměním na tom, že nejsi schopen oponovat, proč je EU nejlepší místo na Zemi, proč je etalonem důstojné, mravné a kulturní správy veřejného prostoru na Zemi s maximálním respektem o občanům EU i ostatním obyvatelům Zeme, tudíž mi to prostě musí být jedno, ale jsem velmi spokojen, že nemáš jediný argument proti argumentům mým, že nejsi schopen přijít s jediným místem na Zemi, které by spravovalo veřejný prosto pro 550 mil. lidí lepším způsobem a to dokonce i jen teoreticky.

To je na věci totiž to jediné podstatné. 

 


Nepřihlášený uživatel

#143888 Re: Re: Re: Re: Russácká hybridní válka je opravdu nebezpečná, důkazem je KGBák Zeman na Hradě a štb

2018-12-16 18:58:23

#143880: - Re: Re: Re: Russácká hybridní válka je opravdu nebezpečná, důkazem je KGBák Zeman na Hradě a štbák B 

Ve své argumentaci jsem vlastně jen popsal realitu EU a našich instutucí v který zasedáme prostřednictvím volených zástupců. 

Ty nejsi schopen  nijak oponovat, tak se snažíš vyttvořít dojem, že je realita vírou. Není potřeba věřit, je to realita, jasná, tvoříme si jí my sami v EU, netvoříte jí vy z russákova, byť byste to jistě chtěli. 


Nepřihlášený uživatel

#143889 Re: Re: Re: Re: Russácká hybridní válka je opravdu nebezpečná, důkazem je KGBák Zeman na Hradě a štb

2018-12-16 19:09:36

#143880: - Re: Re: Re: Russácká hybridní válka je opravdu nebezpečná, důkazem je KGBák Zeman na Hradě a štbák B 

Propaganda je lež a jediný, kdo z nás dvou je usvědčen ze lhaní jsi ty, jak jistě v klidu nahlédneš. 

Ty jsi v mém příspěvku žádnou lež neshledal, neuvedl jsi jí a to především proto, že tam žádná lež není a to je na věci vlastně to nejskvělejší, že si ani žádnou lež v mém příspěvku nedokážeš vymyslet, neb by jsi se zase sám ze lhaní usvědčil russácký trotle. 

 

.........................

Víš co je vlastně super, že nikdo nikdy v jakémkoliv mém příspěvku nenašel lež a už vůbec ne lež záměrnou, manipulativní. To je na věci vůbec to nejskvělejší.  Zkus ale hledat, budeš zaručeně první, pokud nějakou najdeš :-).