MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Evropan

#143876 Re: Jsem Čech a jsem tu doma. Přisluhovači rusských neofašistů nebudou nikoho vyhánět!!!

2018-12-16 16:29

#143867: Vlastenec -  

Nechápu, jak mě tady russká pakáž zpoza Uralu chce vyhánět do něčeho, co ani neumí česky napsat. To jsou asi ty russácké překladače.

 


Nepřihlášený uživatel

#143877 Monokulturní obohacení mezi cholerickým podnikatelem a jeho milenkou?

2018-12-16 16:41

Policisté vyjížděli k hlášené střelbě do Prahy-Hájů, našli těžce zraněného muže a ženu

Policisté v neděli odpoledne vyjížděli do pražských Hájů k hlášenému incidentu mezi mužem a ženou. Slyšet měla být také střelba. Když dorazili na místo, našli muže v kritickém stavu a zraněnou ženu.

 

........................

Jen pro představu, v ČR je na počet obyvatel o 1/3 více vrahů než v Německu, takové je tu móc "pěkné" takové "monokulturní", štbák Filip tu s štbákem Babišem vykrádají každý den naše účty neb jen tento rok zadluží tito dva zmrd ČR možná o 30 možná o 50 mld. Miloš Zeman tu prokazatelně ukradl Mosteckou uhelnou společnost a 140 mld russáckého dluhu. 

Každý den tu soudruh PPP zlodějinami vykrádá tuto zem. Každý den dál a dál Ken na min. zdravotnictví zadlužuje pojišťovny a nemocnice v době kdy pojišťovny mají enormní příjmy z vysoké zaměstnanosti. 

Brabeček  jistě "bez úplatku" prodá nejlepší půdu ČR k tomu, aby se na ní postavily sklady - idiot. 

Každý den kradou, svátek nesvětí a to je jejich debilní voliči volili proto, že tvrdili, že kradou ti druzí, přitom za pět let nanašli jediného člověka který by něco ve státní správě ukradl, nenašli jediný karusel, ale zlikvidovali např. celní sklad pohonných hmot, který platil ročně miliardu na daních a stát jen za první čtyři roky zadlužili o 166 mld. a štbák sám ukradl za pět let 150 mil. pomocí korunových dluhopisů vydaných a nakoupených osobou stojenou tedy štbákem Babišem. 

Celý karusel agrofert zaplatí na dani z příjmu sotva 70 mil. korun, protože se vyhýbá placení daní ze zisku karuselovým přeprodejem akcií po časovém testu držení. 

Fakt to volič ultra zlodějské bandy anoštb zařídili dokonale a posraná Válková se vytahuje, že mají 30 % preferencí jako by snad byla kretén a ty zlodějiny neviděla. 

..........................

Jen pro představu, pak Kalousek měl v době masivního propadu HDP díky odbytové krizi nezaměstnanost na úrovni 6 %, tedy jen tím jak hovořil jak jednal ve státní správě přiměl podnikatele i zaměstnance ke vzájemné solidaritě a tedy udržení neuvěřitelně vysoké zaměstnanosti. Jen tím jak jednal, stoupal ČR rating a tím i náklady na dluhovou službu. Nic mu nebránilo se dohodnout s věřiteli, pronést nějakou tu KGBácko štbáckou hovadinu a příslušný zisk z poklesu ratingu si tam vybrat. Neudělal a nedělal to. ŠtBák to evidentně dělá, když kamsi na 0,4 % poslal finanční rezervy vlády v objemu desítek miliard korun a tvrdil jak je to "výhodné". 

A co dělá slovenský kriminální imigrant a štbák Babiš v době růstu HDP, mizivé nezaměstnanosti díky skvělé práci vlády v době odbytové krize? Prožírá, krade, zadlužuje tuto zem a to ten idiot tvrdí že jí "miluje", když se za dvacet let hovado ani nenaučil česky. 


Nepřihlášený uživatel

#143878 Je to marné, z anoštbáka vypadne tak leda masivní zlodějina......

2018-12-16 16:45

Lidovci chtějí grilovat Ťoka kvůli situaci na D1

Sněmovna by v úterý mohla řešit situaci na dálnici D1, kterou tento týden kvůli sněžení zablokovaly kamióny. KDU-ČSL chce do jednání zařadit bod, který by požadoval, aby ministr doprav Dan Ťok (za ANO) vysvětlil, proč se tak stalo. V České televizi to řekl předseda lidovců Pavel Bělobrádek.

 

.....lži podvody prasárny křivárny prostě jako z každého štbáka. 


Nepřihlášený uživatel

#143879 Z tohoto pohledu byl KGBák a russácký zmrd Miloš Zeman vlastizrádce už v době, kdy byl premiérem...

2018-12-16 16:55

 

 

Velezrada prezidenta Zemana? I výrok může ohrozit stát, má jasno právník Kysela

 

"Aby měla slova charakter jednání, musí mít účinky. Kdybychom zaznamenali, že spojenecké vazby slábnou, že nám někdo odmítá sdělovat utajované informace, protože se obává, že se přes Hrad dostanou do nepovolaných rukou, pak se mi zdá, že to nemusí být úplně vzdálené od toho, co by mohlo být velezradou. Pokud bychom to ale chápali jako izolované vyjádření, v němž prezident kritizuje jednu bezpečnostní službu, tak to by na velezradu nestačilo."

 

......neboť v době kdy byl premiérem si jeho poskok Stanislav Gross přivedl na ministerstvo partu stbáků a mezi nimi i náměstka Jakubíka, který si ovšem telefonoval s mezinárodně monitorovaným mafiánem.  U Zemana tehdy intervenoval velvyslanec USA a důsledky postoje zmrda Zemana byly fatální, Američané přestlali poskytovat důvěrné informace do ČR. 

Gross nakonec po mnoha měsících Jakubíka "vykopl" na místo okresního či krajského ředitele policie. Situaci to ale nezlepšilo a Američané informace již dál neposkytovali minimálně do konce oposmluvní zlodějské bandy či spíše působení Grosse v politice,.   


Nepřihlášený uživatel

#143880 Re: Re: Re: Russácká hybridní válka je opravdu nebezpečná, důkazem je KGBák Zeman na Hradě a štbák B

2018-12-16 16:59


Nepřihlášený uživatel

#143881 Re: Re: Re: Re: Russácká hybridní válka je opravdu nebezpečná, důkazem je KGBák Zeman na Hradě a štb

2018-12-16 17:14

#143880: - Re: Re: Re: Russácká hybridní válka je opravdu nebezpečná, důkazem je KGBák Zeman na Hradě a štbák B 

Ty nejsi schopen napsat jediný agument proti mému jasnému vyjádření a přitom si dovolíš podsouvat, že je můj názor jakousi "vírou". To je hodně ubohé, ale hodné voliče KGBáka Zemana a štbáka Babiše. 

Tedy nikoliv, moje argumentac vlastně jen popisuje realitu smluvních vztahů státu EU, je to realita každo-čtvrtletních zasedání Evropské rady, každo-měsíčních zasedání Rad ministrů, nepřetržitého zasedání Evropského parlamentu a jednání EK. 

Nic složitého na tom opravdu k pochopení není. Jen ty, protože jsi russácký propagandistický blb vytváříš spiklenecké teorie, zpochybňuješ demokracie a žiješ v nějaké šílené představě, že russákov je super, protože tam vládne KGBácký zločinec a zmrd Putin, kterého tu velebí naprosto evidentní kriminální imigrant Protopopov, kterému ještě štbák děkuje od pultíku ve Sněmovně. 

...............................................

Jo tak ty jsi slepý a hluchý, tak to se věci jistě vyjasňují voliči KGbáka Zeman a štbáka Babiše. 

To, že nechceš vidět, že Miloš Zeman ukradl Mosteckou uhelnou společnost a společně s KGBákem Putinem i russácký dluh u ČR v objemu 140 mld. ale na věci opravdu nezměnilo nic. Je to minulost o které si můžeš lhát, ale k ničemu ti to není. 

.................

Mimochodem je mi úplně jedno, jestli mi dnes nevěříš, že je Miloš Zeman gigazloděj a russácký trotl kdy už je to dokonce naprosto jasné,  o to děsivější bude tvé prozření později.

 Nic nezměním na tom, že nejsi schopen oponovat, proč je EU nejlepší místo na Zemi, proč je etalonem důstojné, mravné a kulturní správy veřejného prostoru na Zemi s maximálním respektem o občanům EU i ostatním obyvatelům Zeme, tudíž mi to prostě musí být jedno, ale jsem velmi spokojen, že nemáš jediný argument proti argumentům mým, že nejsi schopen přijít s jediným místem na Zemi, které by spravovalo veřejný prosto pro 550 mil. lidí lepším způsobem a to dokonce i jen teoreticky.

To je na věci totiž to jediné podstatné. 

 


Nepřihlášený uživatel

#143882 Re: Je to marné, z anoštbáka vypadne tak leda masivní zlodějina......

2018-12-16 17:23

#143878: - Je to marné, z anoštbáka vypadne tak leda masivní zlodějina...... 

Trocha sněhu předvedla hloubku a kvalitu uvažování správy dálnice v jasnějším světle.


Nepřihlášený uživatel

#143883 Re: Re: Je to marné, z anoštbáka vypadne tak leda masivní zlodějina......

2018-12-16 17:32

#143882: - Re: Je to marné, z anoštbáka vypadne tak leda masivní zlodějina...... 

Kvality anoštbáka Ťoka jsou již známé roky. Otázka je jen, kolik toho stihne ukrást. 

Rozpočet vlády je už nyní v mínusu 186 mld za posledních pět let, do konce roku se mohou vyšplhat na 200 a možná i více. Když v takové situaci ministr ještě krade, je to strašné, neboť už jen zadlužování státu v situaci, kdy je růst HDP je masivní zlodějina. 


Nepřihlášený uživatel

#143884 Někdo snad štbákovi Babišovi po pěti letech lží. zlodějin, podvodů, sprosťáren, osočování věří,....

2018-12-16 18:10

Respekt: Komisař Oettinger navrhl Babišovi tři varianty řešení jeho střetu zájmů

 

....že slovenský kriminální imigrant a štbák přestane krást? Kdo to je? Po kom chce, aby mu to věřil? Jak takový člověk vypadá? Je to komouš, nácek či nějaký hloupý bývalý volič socanů? 

Jeho voliči z roku 2013 už mu to nevěří, tedy zhrzení voliči KGBáka Klause. Ti už mu to opravdu nevěří. Jsou opět zhrzeni, to je po komunálních volbách naprosto jisté. 


Nepřihlášený uživatel

#143885 Re: Re: Je to marné, z anoštbáka vypadne tak leda masivní zlodějina......

2018-12-16 18:25

#143882: - Re: Je to marné, z anoštbáka vypadne tak leda masivní zlodějina...... 

  Nutně se nabízí otázka, jestli jinde je to lepší.


Nepřihlášený uživatel

#143886 Re: Re: Re: Je to marné, z anoštbáka vypadne tak leda masivní zlodějina......

2018-12-16 18:32

#143885: - Re: Re: Je to marné, z anoštbáka vypadne tak leda masivní zlodějina...... 

Předloni jsem jel lyžovat, v horách v Itálii napadlo 50 cm sněhu, všichni byli bez pokut a jakéhokoliv buzerování donuceni k nazutí řetězů, cesta horami samozřejmě trvala velmi dlouho, ale druhý den odpoledne, byly silnice, jako by vůbec nesněžilo. 

Na druhou stranu jim tam spadl most, který určitě spadnou neměl, taky tamní vláda zločince Berlusconiho zadlužovala masivně stát. Proto snad Italové dnes chápou, že tu zmrd Zeman s štbákem Babišem také nebudou věčně a občanům snad konečně dojde i v ČR o jaké zločince se vlastně jedná. 

V Rakousku měli v jednu chvíli dokonce nácka prezidentem, což se ničím ovšem neliší od toho, že tady je KGBák a štbák ve Strakovce. Společného všichni tři mají to, že voličům lhali, nikdy jim neřekli jsem KGBák a s Putinem jsem kradl desítky miliard (Miloš Zeman), jsem štbák a nomenklaturní komouš a za bolševika jsem si to fakt užíval (štbák Babiš), byl jsem náckem v ss (onen rakouský prezident). 

Volič se tedy nikdy nemýlí, ale občas zločince nerozpozná, obzvláště, když ten mu lže jako Hitler, Stalin, Babiš, Zeman ..... V ČR cca 15 procent lidí se nechává okrádat šmejdy a to bezpečně vědí, že jsou to šmejdi, stejné procento věří Zemanovi jeho odporné lhaní, přitom je naprosto jasné, že je to odporný lhář. 


Nepřihlášený uživatel

#143887 Re: Re: Re: Je to marné, z anoštbáka vypadne tak leda masivní zlodějina......

2018-12-16 18:42

#143885: - Re: Re: Je to marné, z anoštbáka vypadne tak leda masivní zlodějina...... 

Jel si někdy po libovolné dálnici na západ od našich hranic? Žádná dálnice v ČR nemá kvalitu té nejhorší dálnice v Itálii natož v Německu, Rakousku či Francii. 

Pokaždé, když člověk přejede hranice na západ, klesne spotřeba i hluk. Divná věc. 


Nepřihlášený uživatel

#143888 Re: Re: Re: Re: Russácká hybridní válka je opravdu nebezpečná, důkazem je KGBák Zeman na Hradě a štb

2018-12-16 18:58

#143880: - Re: Re: Re: Russácká hybridní válka je opravdu nebezpečná, důkazem je KGBák Zeman na Hradě a štbák B 

Ve své argumentaci jsem vlastně jen popsal realitu EU a našich instutucí v který zasedáme prostřednictvím volených zástupců. 

Ty nejsi schopen  nijak oponovat, tak se snažíš vyttvořít dojem, že je realita vírou. Není potřeba věřit, je to realita, jasná, tvoříme si jí my sami v EU, netvoříte jí vy z russákova, byť byste to jistě chtěli. 


Nepřihlášený uživatel

#143889 Re: Re: Re: Re: Russácká hybridní válka je opravdu nebezpečná, důkazem je KGBák Zeman na Hradě a štb

2018-12-16 19:09

#143880: - Re: Re: Re: Russácká hybridní válka je opravdu nebezpečná, důkazem je KGBák Zeman na Hradě a štbák B 

Propaganda je lež a jediný, kdo z nás dvou je usvědčen ze lhaní jsi ty, jak jistě v klidu nahlédneš. 

Ty jsi v mém příspěvku žádnou lež neshledal, neuvedl jsi jí a to především proto, že tam žádná lež není a to je na věci vlastně to nejskvělejší, že si ani žádnou lež v mém příspěvku nedokážeš vymyslet, neb by jsi se zase sám ze lhaní usvědčil russácký trotle. 

 

.........................

Víš co je vlastně super, že nikdo nikdy v jakémkoliv mém příspěvku nenašel lež a už vůbec ne lež záměrnou, manipulativní. To je na věci vůbec to nejskvělejší.  Zkus ale hledat, budeš zaručeně první, pokud nějakou najdeš :-). 


Nepřihlášený uživatel

#143890 Budu učit na "univerzitě" :-), jak honosně se snaží náciček prezentovat, přitom "učí" na "VŠ".....

2018-12-16 19:18

Mach se vzdal postu lídra Svobodných pro volby do europarlamentu

Bývalý europoslanec a zakladatel Svobodných Petr Mach se vzdal postu lídra strany pro volby do Evropského parlamentu. Na webu strany to v neděli oznámil předseda Svobodných Tomáš Pajonk. Mach uvedl, že k rezignaci ho vedlo mimo jiné to, že neuspěl s plánem na koalici s Realisty.

 

.... na které  tak pěkně až "zázračně" "při zaměstnání" "vystudovali" snad všichni jinak nedostudovaní úředníci :-).

Je to opravdu pekelné, co nám soudruh Mach (není rozdíl mezi nacismem a komunisme) předvádí.  


Nepřihlášený uživatel

#143891 Tedy jinak, Ivan se ožral jako mužik a je štěstí, že tentokrát nikoho nezabil.....

2018-12-16 19:27

Opilý cizinec narazil u Kladna do stromu. Pak přijela jeho příbuzná a zkolabovala

Na okraji Kladna havaroval v neděli večer opilý cizinec. S vozem vyjel mimo silnici a narazil do stromu. Auto navíc začalo po nehodě hořet.

.....když na místo nehody dorazila automobilem i ožralá Nataša a zjistila, že je polomrtvý jen Ivan, tak štěstím omdlela. Nebo se snad zítra dozvíme, že to nebyl Ivan ale Vladimi Iljič a že to nebyla Nataša, ale Marfuša? 

.................... 

Je potřeba okamžitě vyřešit, že studium v češtině pro kohokoliv z celého Světa je v ČR zadarmo, natáhla se sem russácká svoloč a bude obtížné se těchto z velké části přímých agentů FSB a GRU zbavit. 

Jediní, kdo by měli mít studium v češtině zdarma by měli být občané EU, nikdo další. To je potřeba vyřešit okamžitě, je opravdu naprosto šílené, že z daní občanů je především russácké svolóči placeno studium v ČR, skoro to vypadá na záměr a je potřeba zjistit, který russácký trotl to do zákona propašoval. 


Nepřihlášený uživatel

#143892 Re: Re: Je to marné, z anoštbáka vypadne tak leda masivní zlodějina......

2018-12-16 19:49


Nepřihlášený uživatel

#143893 Re: Tedy jinak, Ivan se ožral jako mužik a je štěstí, že tentokrát nikoho nezabil.....

2018-12-16 19:51

#143891: - Tedy jinak, Ivan se ožral jako mužik a je štěstí, že tentokrát nikoho nezabil..... 

anoštbačka Zelienková to "světe div se" (anoštb prostě to zařídíme) ani za 4 roky nezvládla zařídit a to na tom určitě pilně pracoval už v roce 2013 :-)

Poslankyně chce cizincům zpoplatnit studium v češtině

Většina cizinců nemusí na veřejných vysokých školách platit školné. Studují totiž v češtině a v tomto případě mají stejné podmínky jako studenti z Česka. Poslankyně Kristýna Zelienková (ANO) usiluje o změnu zákona, která by cizincům s trvalým bydlištěm mimo EU zpoplatnila i obory v českém jazyce. Pro změnu zákona jsou i další poslanci a odborníci.


Nepřihlášený uživatel

#143894 Re: Re: Re: Re: Re: Russácká hybridní válka je opravdu nebezpečná, důkazem je KGBák Zeman na Hradě a

2018-12-16 19:55

#143889: - Re: Re: Re: Re: Russácká hybridní válka je opravdu nebezpečná, důkazem je KGBák Zeman na Hradě a štb 

Ve tvých vzteklých blábolech jsem ani nic nehledal. Nevěřím ani na vteřinu, že by se tam dalo najít něco, co není propaganda z brusele.


Nepřihlášený uživatel

#143895 Závěrečná zpráva z videa je opravdu bomba, ledová tříšť je 4x dražší než umělý sníh ze sněžných děl.

2018-12-16 20:01

Malé Alpy uprostřed Čech. Monínci zajistí sníh obří mrazáky

dnes | Monínec u Prčic jsou malé Alpy uprostřed Čech. Díky spojení italských technologií a českého kutilství dokáže mít sníh mnohem dříve než jiná střediska.

.....vítej v Monínci :-)


Nepřihlášený uživatel

#143896 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Russácká hybridní válka je opravdu nebezpečná, důkazem je KGBák Zeman na Hra

2018-12-16 20:03

#143894: - Re: Re: Re: Re: Re: Russácká hybridní válka je opravdu nebezpečná, důkazem je KGBák Zeman na Hradě a 

Podstatné je, že jsi v žádném mém příspěvku nenašel lež russácký trotle. A věř mi, to je skvělá zpráva, neb pak jsi logicky lhářem ty, což je očekávatelná skutečnost, když jsi russáckým trotlem. 

.................

Mimochodem není v mých příspěvcích ani nic vzteklého, přestože jsem občas logicky rozloben, když jsou např. Babišovy a Zemanovy zlodějiny natolik průhledné, že se to ani tato pakáž nesnaží skrývat. To už pak totiž není žádná zábava jejich zlodějiny, russácké trotlování, lži demaskovat. :-)


Nepřihlášený uživatel

#143897 Pan Kalousek klidně mohl na veřejnosti v době, kdy byl ministrem financí hovořit tak, aby náklady...

2018-12-16 20:16

Velezrada prezidenta Zemana? I výrok může ohrozit stát, má jasno právník Kysela

....na dluhovou službu stoupaly a vybírat si zisky u věřitelů ČR. Nic a nikdo mu v tom nemohl zabránit a přesto to nedělal. Má důstojnost, mravnost, kultivovanost, Má odvědnost vůči spoluobčanům a České republice. 

A pak se tu objeví "milovník" České republiky co se za dvacet let "milování" s češkou boubelkou jako naprostý idiot ani nenaučil česky, slovenský kriminální imigrant štb Bureš Babiš, vezme desítky miliard, tedy rezervu vládních výdajů, kamsi je uloží na úrok 0,4 % ročně a ještě má tu drtzost tvrdit, jak to super a jak tyto miliardy ležely ladem a jeho debilní volič mu ještě tleská, přítom byl právě štbákem okraden a to zdaleka ne jen o důstojnost. 

 

Takto o "investování" štbáka BAbiše informoval dobový tisk tedy Bureš-pleslův Blesk I., to se pak člověk už nediví, že jeho karusel za 4 roky jeho ministrování narostl o 40 mld. když přitom současně zadlužil ČR o 166 mld. 

"Ministr Babiš to pro iDNES.cz popřel. "Po intervenci ČNB vznikl hlad po eurech, tak jsme to zainvestovali v českých komerčních bankách za sazby 0,27 až 0,35, takže je to výhodné, a ty spekulace, že bychom investovali do nějakých španělských, nebo italských dluhopisů, jsou nesmysl," řekl Babiš."

 

.......................

Třeba se tam ty desítky miliard Burešovi úročí ještě dnes :-), kde jsou už bureš-pleslův blesk I. již dnes opravdu nepíše :-/, ale věřím, že kdybych se otázal anoštbačky Švindlerové, že by to zaručeně okamžitě vysvětlila :-). Anoštb, prostě to zařídíme. :-). 

 


Nepřihlášený uživatel

#143898 Mladý Babiš je opět se soudruhem agentem Protopopovev na výletě do russákova a na ukrajinský Krym?

2018-12-16 20:36

V letadle na Ruzyni našli papírek s obrázkem bomby, všichni cestující museli ven

Rozsáhlé policejní manévry na Letišti Václava Havla v pražské Ruzyni vyvolal v neděli večer nález na palubě letadla letícího z Velké Británie. Letuška našla na toaletách papírek, na kterém byla namalovaná bomba. Letadlo museli prohledat pyrotechnici.

.....Logicky dobrovolně v rámci terapie, kterou předepsala soudružka agentka Protopopová :-), jak jinak. 


Nepřihlášený uživatel

#143899 Re: Re: Re: Re: Je to marné, z anoštbáka vypadne tak leda masivní zlodějina......

2018-12-16 21:11

#143886: - Re: Re: Re: Je to marné, z anoštbáka vypadne tak leda masivní zlodějina...... 

 Volič - jako celek- se mýlí mnohem méně, než kterýkoliv z voličů.

 Právě tento jev je jedinou šancí demokracie.

Je proto otřesnou misinterpretací, jsou-li omyly petrifikovány právě tím hlasováním, ve kterém byly diagnostikovány.


Nepřihlášený uživatel

#143900 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Russácká hybridní válka je opravdu nebezpečná, důkazem je KGBák Zeman na

2018-12-16 21:16

#143896: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Russácká hybridní válka je opravdu nebezpečná, důkazem je KGBák Zeman na Hra 

   Kdyby ty tvoje příspěvky psal někdo jiný,  považoval bych to jen za pindy VIP korytáře. Profesionálního pitomce a darebáka. PPPD.